- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szotyika77 #229087 üzenetére
simán
-
mephi666
nagyúr
válasz
szotyika77 #228821 üzenetére
futó terv eddig románián/szerbián/bulgárián keresztül törökország... kocsival
egyiket sem sajnálom, ha nem lesz ott a vb-n
-
BenHans
addikt
válasz
szotyika77 #227755 üzenetére
Pláne hogy rég tartó barátság van köztük.
A dolog pikantériáját a mester korábbi éles szavai adják, amivel nem túl népszerű a római közegben.
Meg hát odio bergamo...
De Mancio is onnan jött és a Róma alapköveinek egyikévé sőt ízig vérig romanistává vált, kapitánnyá! -
grizlisandor
veterán
válasz
szotyika77 #227755 üzenetére
EtH szerintem sem az, akire szükség lenne Lómában, mert vagy olyan edző kell, akinek lehet szabad kezet adni, vagy jó vezetőség van felette, hát ez sem az igazi Lómában.
Kusen-ben is kíváncsi leszek, hogy fog muzsikálni, mert ott a sportigazgatók intézik a dolgokat...
-
grizlisandor
veterán
válasz
szotyika77 #227747 üzenetére
67 éves Gasperini-t én akarnám, pedig minden tiszteletem az övé, amit Atalantában véghez vitt.
Lómai projektet én valami fiatal agilis edzőre bíznám, de láttuk mi lett DDR-rel.
-
grizlisandor
veterán
válasz
szotyika77 #227189 üzenetére
Szerintem nincsenek jól kezelve ezek a szituációk...
----
Tegnapi CFC - MU 1:0
Nincs a keretben egészséges támadónk, így nem indultunk nagy reményekkel a mérkőzésnek, így jött a KL-ben bevett George(wishes Saka) hamis 9-es, ami ott a kis csapatok ellen jól működött, de itt nem.
A többi része a csapatnak az alapértelmezett kezdő, de most változott taktika, hogy Cucu nem megy előre vitézkedni, mint eddig a szezonban. Hát ez a támadásoknál meglátszódott a hiánya. Támadgattunk, lövöldöztünk, részünkről a James átlövésből a kapufát lehet feljegyezni, a MU jobb volt, sőt gólt is szereztek, HarryMegvájör fejesből, de szerencsére egy fél vállal előrébb helyezkedett a védőjénél, így a VAR vizsgálat után nem adták meg.
A második félidőben a MU elkezdte tördelni a játékost, meg a sípcsontvédőket, majd jött a James csel és beadás, Cucu gól!
A folytatásban kezdődött el a meccs végre, voltak helyzetei mindkét csapatnak, de az eredmény szerencsére nem változott.Saját kezünkben van a sorsunk az NF ellen, de még a vészterv az, hogy a MU nyer az AV ellen, amire nem sok esélyt látok.
Vagy még, ha mindkét meccsen döntetlen lesz a végeredmény az is nekünk lesz jó, mivel jobb a gólkülönbségünk.
-
válasz
szotyika77 #226823 üzenetére
Már késő mit tanulni, ez volt a LEHETŐSÉG.
Ilyen harmatos Szityrealyern hármas nem sok évben lesz... -
IreN!CuS
őstag
válasz
szotyika77 #226645 üzenetére
Egy dolog fix legalább egy 1:0-as Juve győzelem lesz
-
válasz
szotyika77 #226003 üzenetére
Abbol is az egyiket Gavinak kell letoltenie
-
atee_13
őstag
válasz
szotyika77 #225916 üzenetére
Ez azért nem ilyen egyszerű, hogy összehasonlítod a km a km -el.
Nem mindegy kinek mi a célja a meccsen.
Egy sarkalatos példa: Egyik csapat bunkerezik egy játékos van aki előre van engedve, hogy fusson a többi csak tolódik a saját terület előtt.
Másik csapat meg direktbe üres területeket akarja befutni sok labdajáratással.Km-ben lesz több is mint egy ember és nincs garancia, hogy nem a bunkerfoci nyer, ha játékosminőségben nincs alatta a másik csapatnak.
Önmagában ez a futott km adat kb annyit ér mint a labdabirtoklás. Lehet mutogatni, hogy van egy jóval nagyobb szám mint a másik, de lényeget nem mutatja.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szotyika77 #225911 üzenetére
Nem szabad ellazázni ha tovább akarnak jutni.
-
mephi666
nagyúr
válasz
szotyika77 #225899 üzenetére
...nem, de szép lesz ha 1 év múlva a KTE-vel verseng majd a feljutásért... nb2 rutinja amúgy van már bőven
-
Creative997
őstag
válasz
szotyika77 #225730 üzenetére
Szép menet lesz. Csak nehogy a tico legyen a nevető harmadik miután már minden kupabol kiestek
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
szotyika77 #225615 üzenetére
Bournemouth-Liverpool Guler vs. Szoboszlai REMATCH loading.
-
sh4d0w
félisten
válasz
szotyika77 #225615 üzenetére
Hot prospect for the future...
-
Soulfly842
addikt
válasz
szotyika77 #225585 üzenetére
Nem a visszahívás ténye lesz itt a perdöntő, hanem az, hogy kapott meghívót és lemondta sérülésre hivatkozva. Szerintem erre is vonatkozik más különben értelmetlen lenne.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
szotyika77 #225511 üzenetére
tovabbra sem ertem miert ennyire erdekes, hogy cserepados
itt kezdo volt
mar 18 evesen megvette RM es 2029-g van szerzodese
Szobo-e lejar 2028-ban
szinten 18 evesen Szobo sokkal kisebb erteku volt a transfermarkt szerint, a Salzburgban jatszott tobbnyire szinten cserekent, es kevesebb jatekperce volt akkor meg ott is, mint most az ezert lefikkantott Arda Gülan-nak a RM-ban
ugyhogy idoaranyosan nezve a török gyerek tetszik/nemtetszik jobban all
meg nezd meg milyen jatekereju csapatban csere vki, meg hol kezdo a masik
egyebkent Szobo sem betonstabil kezdo am, meg nem is mindig jatsza vegig a meccset o sem
meg ennyi erovel vmi putribb csapat jatekosa is beszolhatna Szobo-nak, hogy:
kisgyerek, ebben a szezonban minden meccsen kezdo voltam es lefujasig a palyan, nem csereltek le egyszersem, es 4000+ jatekpercem van...
kozben lehet amugy kikaptak a Liverpool-tol, meg PL-ben is csak a 10.+ helyen allnak vhol, viszont attol meg ez is igaz
na ez statisztikai adat kb ennyit szamit
....ekozben ezt a jatekot meg mindig igazabol golra muvelik -
Tibiajax
nagyúr
válasz
szotyika77 #225313 üzenetére
Ennek értelmében a válogatott szünetet követő első, Genoa elleni bajnokit mindenképpen meg kell nyernie a Juventusnak
akkor..meg kell pakolni azt a juve-győzelmet, keményen? e mögött lehet ezt olvasni? -
Richard!
addikt
válasz
szotyika77 #225301 üzenetére
Ami ebből indult. GG a vak játékvezetői társulatnak
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
szotyika77 #225301 üzenetére
..hát mert annyira jó játékos
-
Cs1csó
titán
válasz
szotyika77 #225253 üzenetére
Jaja, jó is lenne.
-
válasz
szotyika77 #225065 üzenetére
Tudod jól, mennyire a szívem csücske a strandlabdás, de egy 11-esnél van rá legalább 15-20%, hogy kimarad.
Kérdezd meg a cselziseket, hogy mit gondolnak 2012 tavaszáról Messiről, vagy Robbenról?
Vagy még korábban, Crézi nem lett balfax, mert utána Terry megcsúszott? -
grizlisandor
veterán
válasz
szotyika77 #224790 üzenetére
Azért nem, de egy 17 éves csatárt berakott a kezdőbe a Marecska.
James védőként CDM, KD-H CM-ként szélsőt játszik.
Félidőben a cserékkel kiigazította a csapatot, azóta kettőt rúgtunk.
-
Creative997
őstag
válasz
szotyika77 #224431 üzenetére
Ez egy gyászos kp így
a védelem után most ez is. Reálosan nézve persze mindig mindenkit megverunk az utolsó percekben megforditva, de realisan nézve ez a szettepazott védelem és kozeppalya együtt túl sokra nem fog menni idén.
A védelem esete az balszerencse, a Kroos pótlék hiánya pedig Perez hibája. Csuameni sem egy Rodri, főleg hogy a posztján is alig játszott idén.. átjáróhaz. Elől a szezon második felére magára találó Mbappe próbál kompenzálni. Vini meg idén kevésbé veszélyes (így is van 34 meccsen 17/10). Rodrygo meg kajak visszafejlodik Perez miatt, aki a nyakára hoz top posztrivalisokat.
Ceballos nagyon pozitív meglepetés, Guler az ellenkezője. Modric mehetne már a Dinamo Zagrabba és azt a fizut beforgatni pótlásra.Azért én remélek némi mozgolodast a nyáron (főleg hogy szerintem semmi trófea nem jön be idén).
-
venember83
nagyúr
válasz
szotyika77 #224431 üzenetére
Majd a játékvezetők szövetségének esélyegyenlőségi ombudsrigója küld pár játékvezetőt, akik közül majd Ancellotti nevezhet párat a meccskeretbe, hogy ne legyen már olyan könnyű dolga a Ganxsta-csapatnak.
-
mephi666
nagyúr
válasz
szotyika77 #224412 üzenetére
jajj az az 1-es
aztán menne a kamerázás, hogy egy 120kilós támadó hátrébb levő lába hogy áll és belóg-e mögé a másik oldalvonal mellett futó védő előre lendülő karján, a kisujján a köröm
ha ezt bevezetik, simán felszaladgálna mindenki jelen értelmezés szerint lesre, hátha utána a videón pár mm pozitívra hozza ki az ítéletet... másról se szólna 1-1 meccs, csak hogy fél óra elmegy 20 hasonló helyzet videózásával
-
válasz
szotyika77 #224411 üzenetére
Arapapagájunk legnagyobb baja a sérülékenysége.
+ azért volt pár bohóc hibája is... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szotyika77 #224409 üzenetére
Araujo nem hosszabbított?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
szotyika77 #224361 üzenetére
iiiiijjaaajj, tééényleg.... bssza meg.
nna, szerintem még rögzíteni is fogom majd, videókazira, aztán mehet a kedvenc meccseim-gyűjteménybe -
válasz
szotyika77 #224346 üzenetére
Troll Football UK ·
After playing good football, you ruined it yourself with the unnecessary substitution … against a team that scored you 2 goals in less than 8mins.Flick cseréiről a 3. bekapott gól után. Ha a 3. gól előtt cserélt volna, lehet nincs a 3. sem!
-
válasz
szotyika77 #224343 üzenetére
Lowa ugyanezt eljátszotta a falfehérek elleni meccsen is, ha jól emlékszem.
Ha Flikk jó Pep módjára nem tud(vagy nem is akar?) mit kezdeni az ellen, hogy már nyerő állásnál ne futtassa meg magát a védelem, akkor lófax sem sesz már a Bennfika ellen se.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szotyika77 #224341 üzenetére
Csereként megy neki de kezdőként borzasztó. Lehet csak 20 percet képes koncentrálni.
-
Richard!
addikt
válasz
szotyika77 #224338 üzenetére
Ferrando torresz out! Pepi jól lehúzta vele a kedvenc csapatát...
-
válasz
szotyika77 #224338 üzenetére
Sajnos nem tudtam nézni, pedig jó kis meccs lehetett.
Pont azon agyaltam, nem tudom, melyik a nagyobb bravúr, négy gólt rúgni egy Atletinek (főleg 0-2-ről, gondolom addigra fullba tolták a sünit), vagy 4-2-ről leadni a meccset.Teljesen szürreális, hogy a visszavágó öt hét múlva lesz.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szotyika77 #224325 üzenetére
Forgatja a védőket.
-
Cs1csó
titán
válasz
szotyika77 #224081 üzenetére
Legyen! Csak a PL-t végre újra behúzná a Pool, erre van esély csak a "rokkantzenál" lehet kicsit is veszélyes rájuk.
-
cyberkind
félisten
válasz
szotyika77 #224081 üzenetére
Nagyon megakarják nyeretni a Bőrszalonkával a kukát, ilyen könnyű ágat.
-
venember83
nagyúr
válasz
szotyika77 #224077 üzenetére
Micsoda összeesküvés volt itt az olasz csapatok ellen, hallatlan!
-
Cs1csó
titán
válasz
szotyika77 #224077 üzenetére
Pool-Real vs. Barca-Bayern
Remélem nem egy Real-Barca döntő lesz mert az unalmas.
-
mephi666
nagyúr
válasz
szotyika77 #223999 üzenetére
nagy fájdalom, hogy még vagy 1 hónapra ki van dőlve Gakpo, mert Salah mellett ő az, aki általában be is tudja fejezni a helyzeteket... Jota+Darwin kihagyott 1-1 óriási ziccert és most azt is vissza kellett néznem, hogy Diaz egyáltalán pályán volt-e... ez a hármas nagyon messze van attól a Salah+Mané+Firmino triótól, ami együtt képes volt arra, hogy közülük legalább 1 gólvágó formában legyen mindig... Jota pár éve nagyot ment, azóta csak árnyéka önmagának... Diaz szintén mintha totálisan demotivált lenne majdnem minden meccsen... Darwin meg lelkes, de ettől függetlenül nagyobb flop, mint pl Origi... akit én kurvára bírtam, mert nála 50-50% volt, hogy az adott meccs utolsó 20 percére berakva ver-e egy gólt
...sok meccs dőlt el az ő közreműködésével... legszebb a barca elleni volt, amit Trent rafkós szögletével megcsináltak
-
mephi666
nagyúr
válasz
szotyika77 #223992 üzenetére
...külföldi oldalon meg szidták most rendesen a külföldi fotelkommentelők
...pedig szerintem se volt rossz és sokat változott megint a feladatköre... tartom, hogy nem játszana 90+ perceket, ha Slot nem lenne elégedett a munkájával
...pl ha nem Darwint rakja ott ziccerbe, akkor ez most 3 pont
-
mephi666
nagyúr
válasz
szotyika77 #223977 üzenetére
...kb gólvonalra kell neki adni, hátha onnan sikerül
....Malen meg tisztára Noel Gugliemi
azon röhögtem, hogy a karaktereinek nagy része Hector
-
cyberkind
félisten
válasz
szotyika77 #223880 üzenetére
Itt talán arra gondolt, hogy ha elindul valami a csapat oldalról, akkor azt a bajnokság megfogja hálálni a játékvezetéssel, velünk pont ez történik most, de mindegy is, mert szerintem még mindig nem ez a fő probléma.
-
válasz
szotyika77 #223627 üzenetére
-
sherlock82
senior tag
válasz
szotyika77 #223573 üzenetére
Bvb meccsbe lehet belenézek, kíváncsi vagy Kovac ma sikeresebb lesz e mint a VfB ellen a hétvégén .
-
válasz
szotyika77 #223573 üzenetére
Ki melyik sztrím szolgáltatót ajánlja a májusig tartó időszakra? Nem kell extra képminőség, csak nem akadozzon.
Ha valakinek van megosztható szolgáltatása, az is érdekel, kifizetném a rám eső részt!
Persze, ami egy időben használható több eszköről is, van ahol megkötés, hogy egy időben csak egy eszköz lehet aktív.
Jöhet pm is! Köszi! -
Piftuka
veterán
válasz
szotyika77 #223395 üzenetére
"A spanyol bírók nem mindig vannak a helyzet magaslatán:
[Kép a sípcsontra talpalásról]"
Nem csak ők... Az utóbbi időkben a mérkőzéseket nézve olybá tűnik, mintha a szabálytalan becsúszó szereléseket nem vennék olyan szigorúan.
VAR ide, vagy oda, egyre több ilyen, rendkívül veszélyes szerelést, vagy szerelési kísérletet lehet látni. Oldalról-hátulról, vagy teljesen hátulról, talppal, két lábbal, gyakran nem is csúszva, hanem "ráugorva" az ellenfél lábára...
Mint például múlt héten az UTE-DVTK meccsen, amikor Szatmári Csaba lábát törte el Kaczvinszki Dominik.
Az egy dolog, hogy nincsen közöttük harag, és valószínűleg tényleg inkább meggondolatlanság, mint szándék volt a mozdulatban (ráadásul a mérkőzésen a szabálytalanságért végül piros lap járt).... de a visszajátszások alapján egyértelmű, hogy a szerelés távol állt a szabályostól, és mennyire veszélyes volt.
Ez inkább "berepülés", mint becsúszás:
(Szatmári talajt fogott bal bokájára ugrott rá a jobb térdével.)
És tényleg sok ilyet lehet látni mostanában. Sokkal jobban kellene a FIFA részéről szankcionálni ezeket, és a játékosokban is tudatosítani, hogy egy nyílt, vagy szilánkos, roncsolt törés az embólia veszélye miatt rendkívül komoly dolog.
Emlékezzünk Véber Gyurira is, akinek az orvosok le akarták vágni a lábát Nagy Sanyi belépője után. (A sérülés gyakorlatilag véget is vetett Véber labdarúgó pályafutásának.)
Fura, mert a kézilabdában nemrég elindult egy folyamat, ahol egyre jobban (és egyrekomolyabban) szankcionálják a durva szabálytalanságokat.
A fociban pedig mintha egyre engedékenyebbek volnának... -
venember83
nagyúr
válasz
szotyika77 #223551 üzenetére
Vicces lenne, ha a Domino alapítása óta is ennyi pizza kelt volna el.
-
Creative997
őstag
válasz
szotyika77 #223551 üzenetére
Szóval napi átlag 13k pizzát adnak el az 1300 uzletükből
még akár reális is lehet
-
Creative997
őstag
válasz
szotyika77 #223502 üzenetére
Csak egy ajándék tizi, mert másképp nem tudtak volna gólt rúgni
-
válasz
szotyika77 #223411 üzenetére
Ne hagyd, hogy megzavarjanak a tények! Olvass inkább híreket, abból egyértelműen kiderül, hogy a bírói kar összeesküdött a Real ellen, és igyekeznek a kárukra csalni, ahogy csak tudnak.
-
szotyika77
aktív tag
válasz
És szegény sporti olyan messze volt, hogy szemüveggel sem láthatta, mi történik éppen. És a lapokat is éppen elhagyta valahol.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Ferran 30 perc alatt triplázott, annyira mégse rossz a srác.
-
cyberkind
félisten
válasz
szotyika77 #223336 üzenetére
Akkor lesz ez vicces, hogy ha a csapat mindenhol elérné a döntőt (BL esélytelen), de a szűk keret miatt szopás jön, ami csak Perez miatt lenne...
-
Creative997
őstag
válasz
szotyika77 #223329 üzenetére
Bejott. A másik oldalra. Gonzalo Garcia
-
Creative997
őstag
válasz
szotyika77 #223332 üzenetére
A csapattars dumalasert kapott, de a kaszáló Jacopo is kapott.
Ez a srác nincs még Real szinten, remélem nem játszik tico meg sziti ellen - kivéve persze ha valaki megint megserul -
Creative997
őstag
válasz
szotyika77 #223329 üzenetére
Ha az eddigi goljait nézzük a Legenyeknek - egy tizi és védőn másik irányba pattano - az egy Real ellen meg nem adott szabalytalansagbol induló, le nem fújt lesbol Real öngól lesz
Eddig kb csak 6 helyzetet hagytak ki a srácok
szerk. Most már 7
-
Creative997
őstag
válasz
szotyika77 #223311 üzenetére
Ebben egyetértünk, de a sok sérült vedovel sajnos jobban kell ő mint bármikor, mert ő sokszor visszajon védekezni, sőt akár védőt is játszhat ha tényleg nem marad ember.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
szotyika77 #223311 üzenetére
Ma ki kell esni a kupából és akkor nem lesz
-
Creative997
őstag
válasz
szotyika77 #223307 üzenetére
Vallejo sosem fog játszani, amit meg is értek, mert nem RM szint. De szerintem még a Castillaba is szar. Közölve is lett vele, hogy nem számolunk vele, eladjuk, de ő maradni akar, akkor is ha nem játszik
Don Carlo nem bízik Endrickben sem, ezért nem lesz kezdő.
Szerintem inkább ez lesz a kezdő:
Lunin
Vazquez Ascencio Csucsu Fran
Valverde Ceballos Modric
Rodrygo Brahim Vini -
cyberkind
félisten
válasz
szotyika77 #223307 üzenetére
Remélem, elmegy az egész szezon, és ezután a boss belátja, hogy igazolni kell, vagy nem eladni szarért-hugyért a fiatalokat.
-
Sonja
nagyúr
válasz
szotyika77 #223292 üzenetére
Ramos már nem elérhető, mert Mexikóba igazolt.
-
Creative997
őstag
válasz
szotyika77 #223290 üzenetére
Es miota osztjak a sargakat a szabalytalansag szamaival aranyosan?
Most a kedvedert megneztem egy hosszabb osszefoglalot es az Alaves nehany durvabb belepon kivul csak kis fiszfasznyi taktikai szabalytalansagot kovetett el, mig a barka eleg kemenyen jatszott osszessegeben. Az Alaves jatekosok mondjuk szerettek a fetrengeni.Lewa majdnem fole lotte a goljat 2 meterrol, ha egy meterrel hatrebbrol lovi, kihagyja lol
Amugy meg nem tudom hogy jott ez a meccs most kepbe, de mindegy..
-
grizlisandor
veterán
válasz
szotyika77 #223286 üzenetére
Visszanéztem az elmúlt 10 szezont és ritkán aktívak a téli időszakban a felfehérek.
19/20 Reinier 30M €, 18/19 Brahim Díaz 17M € és Lucas Silva 13M €, meg pár kölcsönadás. -
Creative997
őstag
válasz
szotyika77 #223286 üzenetére
Láthattuk a hétvégi meccsen, hogy kataloniaban költenek birokra
-
A hivatalos kommunikáció hogy házon belül oldjuk meg a szezont. Mégis mennyi az esélye hogy az összes védő leserul?
-
Creative997
őstag
válasz
szotyika77 #223280 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
válasz
Téli átigazolási időszakban miért nem vettek kölcsön/igazoltak védőt? Mint minden normális csapat?!
-
venember83
nagyúr
válasz
Ancelotti vkp volt, nem? Azok olykor bevethetők a védősorban.
Sajnos az angolt nem beszélem anyanyelvi szinten, mi van a szabadrúgásaival? -
Richard!
addikt
válasz
szotyika77 #223277 üzenetére
🥺
-
Cs1csó
titán
válasz
szotyika77 #223108 üzenetére
A PL-ben még így is "csak" 3 pontra van a 2. és 6 pontra a 3. helyezettől, és mivel az egyik az Arsenal (ami mindig kifullad a végére mint ahogy most is fog) simán dobogós lehet a City.
Izgalmas tavasz lesz. (nem az Arsenal-nak mert ahogy írtam kifulladnak) -
Cartevo
őstag
válasz
szotyika77 #223105 üzenetére
Ha kiesünk, úgy meg mozizzuk a csehek bukását.
-
grizlisandor
veterán
válasz
szotyika77 #223090 üzenetére
Hogy sikerült azt a két francia csapatot összesorsolni?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
itt mar van oda-visszavago is?
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Esetleg mindkettő nem eshet ki, még ha szépen kérem sem ?
-
sherlock82
senior tag
válasz
szotyika77 #223056 üzenetére
Klopp óta talán lesz egy normális edzőjük.
Azóta úgy néz ki az egész csapat , mint ha a klub egy akadémia lenne. -
grizlisandor
veterán
válasz
szotyika77 #223048 üzenetére
Én már nem értem ki kivel játszik, a fszért kellett felforgatni az egészet.
-
grizlisandor
veterán
válasz
szotyika77 #223042 üzenetére
Talán ez a táblázat jóféle.A City-Margit meccset úgy beharangoztátok, pedig előtte még a bőrgatyát fel kell venniük a falfehéreknek.
Döntőbe csak egy olasz csapat juthat, mind egy ágra került.
-
grizlisandor
veterán
válasz
szotyika77 #223038 üzenetére
Aki ezt kitalálta!
Legalább oda vissza vágós meccsek lesznek? -
Soulfly842
addikt
válasz
szotyika77 #222967 üzenetére
Nem is tudom mit vártak egy olyantól, aki világéletében lesérült/beteg/eltiltott volt, amikor a huga születésnapja volt...
Akkor mindig szaladt Brazíliába.
Kimaxolt a szerződési feltételeket -
mephi666
nagyúr
válasz
szotyika77 #222935 üzenetére
jelentkezek én is hozzájuk valami komoly pozícióba: pl "gyepszőnyeg növekedési dinamikaszakértőnek"
(az lenne a feladatom, hogy figyelném a pályán a fű növekedését és jelezném mindig, ha le kell vágni)
-
Cs1csó
titán
válasz
szotyika77 #222935 üzenetére
VASTAGON!!
-
Cs1csó
titán
válasz
szotyika77 #222933 üzenetére
futballfejlesztési vezető
(piszok jól hangzik)
Léboc LEVEL 10
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szotyika77 #222915 üzenetére
Már 4-0.
-
venember83
nagyúr
válasz
szotyika77 #222748 üzenetére
Én már csak ilyen s@ggf@j vagyok, sajnálom.
-
Soulfly842
addikt
válasz
szotyika77 #222729 üzenetére
Háát a Benfica csalódott játékosai valószínűleg nem úgy élték meg, hogy nem csalták el a meccset tőlük az indokolatlan - összesen 8 perces hosszabbítással:
Összeverekedtek a futballisták a Barcelona drámai győzelme után -
Creative997
őstag
válasz
Persze a másik oldalon is vannak, meg mindenhol. Csak azt mondom, hogy mások peldalozasaval a legegyszerubb megprobalni eltusolni a sajatodat
-
válasz
Ezt az összefoglalót is nézd meg, de többször, figyelve a részletekre is!
-
Creative997
őstag
válasz
szotyika77 #222725 üzenetére
Ja hogy ha már megtortent mással vagy máskor akkor rendben van
ez nem mentesít fel
Ettől függetlenül ha döntetlen lett volna sem befolyásol túl sok mindent de akkor is. Mert nehogy már a realnal menjen a birkózás de barkanal ez oké
-
Soulfly842
addikt
válasz
szotyika77 #222721 üzenetére
Tippmixültek egy kis büdzsét a túléléshez, Szczesni meg egy kis nyugdíjalapot
#222722Creative997
Biztos ott is fizettek bírói tanácsadói díjat! -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szotyika77 #222717 üzenetére
Nem aprózták el.
-
szotyika77
aktív tag
válasz
szotyika77 #222716 üzenetére
Közbe 4-5 a Barcának. Ők is szeretnek játszani a vérnyomásunkkal. 😂😂🎉🎉🎉
-
cyberkind
félisten
válasz
szotyika77 #222714 üzenetére
Igen? Ha igen, akkor ennyire követem a portugál ligát.
-
válasz
szotyika77 #222676 üzenetére
jó magas bére van gondolom abból nem ad le
ha megfelelő korlátok közé van helyezve akkor nagyon jó is lehet, sok ilyet nem láttunk az utd-ben, nem biztos hogy rossz deal
nekem szimpi volt mindig, és nem egy hülyegyerek, politikába is beleállt amikor kellett, baszta is a toryk csőrét hogy van egy hiteles, fiatal, népszerű feka srác, aki tényleg jót szeretne tenni és nem csak vmi hullámot meglovagolni.
-
cyberkind
félisten
válasz
szotyika77 #222653 üzenetére
Carlo megy az idény végén, ez az év már csak felemás lehet madridi oldalon.
-
Creative997
őstag
válasz
szotyika77 #222488 üzenetére
Te valami vudu átkot raktal rá..
-
Creative997
őstag
válasz
szotyika77 #222480 üzenetére
Melyik szitu? Ahogy Rudiger beallt a gyerek elé? Az befujhato lett volna, de az a 16-on kívül volt (ez viszont nem összehasonlíthato a meccs végi esettel). Ami utána jött - amit a VAR-ral is néztek - az full szineszkedes.
Camavinga egy jó játékos, sokat fut, sok labdát szerez, jól atlatja a pályát. Sokat volt sérült, formán kívüli a visszatérése -
grizlisandor
veterán
válasz
szotyika77 #222477 üzenetére
Persze, de ő középső belső védőként jó ebben a taktikában, ha láttál MU meccset Amorim irányítása alatt.
-
mephi666
nagyúr
válasz
szotyika77 #222477 üzenetére
...na meg Jonny Evans
-
grizlisandor
veterán
válasz
szotyika77 #222305 üzenetére
Nice!
---
-
Creative997
őstag
válasz
szotyika77 #222305 üzenetére
ez jó
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest