- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Creative997 #226829 üzenetére
a 3-3 előtti labdaszerzéshez mit szólsz? Ott a kép, az előbb linkelték.
-
válasz
szotyika77 #226823 üzenetére
Már késő mit tanulni, ez volt a LEHETŐSÉG.
Ilyen harmatos Szityrealyern hármas nem sok évben lesz... -
válasz
Napfénysüti #226821 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy Yamalnak ekkora impactja lesz, de azon felül azért csikorognak néha a fogaskerekek. + kedvezett a sorsolás is, amit írtam már. Lásd a Puli cumiját... Mindig hozzáteszem, hogy az előrejáték ilyen, azt nem lehet minden meccsen 100%-osan letenni az asztalra, a védekezést, rombolást könnyebb.
Ezen a meccsen én az esőnél gondoltam azt, hogy itt a bárkának vége, max. 11-esek. Egyébként sem tűnt túl jónak a talaj.
Ezért is kell a fedett stadion, hogy a játéktér legalább otthon ne legyen akadály rossz idő esetén sem a játszós focihoz.
Csöcsnyi nyakába meg semmit sem varrnék, ami bement, az másnak is bement volna. -
válasz
Napfénysüti #226800 üzenetére
Nincs mire büszkének lenni... Aztán pl. Yamal nélkül mi lett volna a meccs képe?
Benfica, Dortmund és Inter. Nem az a veretes névsor. -
válasz
Citroware #226796 üzenetére
Az Internek fekszik ez, hogy kitámad az ellenfél, Flikk (és Kompany is) jó partner volt ehhez. Goto Flikk öntökönszúrása, plusz a kapufák. De itt jegyezném meg, hogy a kapufa és a kapus védése akkor jön, ha nem elég jó a lövés.
Sommer amiket fogott, legyünk őszinték, ezen a szinten fogni kell.
A taktika meg... Baxhatja a 20 lest a két meccsen, ha közben az ellenfélnek van 5 db szinte üres kapus helyzete.
#226797Cs1csó : az ilyen baromságok kb. a blikk rúzs rovatába valók.
-
válasz
DeathAdder #226786 üzenetére
Csak előrefocival még mindig nem igazán lehet nyerni, Flikk és Kompany is megy szépen a Kókler keréknyomában.
*2020-ban meg üres lelátók előtti meccseken azért más volt az egész. -
Várom nekik a Parízest, de még az sem lefutott.
LEq szerintem megeszi őket, mert nem 40m-en fognak védekezni.
Ettől az Intertől szégyen volt gólt kapni kb. a 70. perc után, annyira gyengék voltak, csak hát elől ők nem könnyelműsködtek el semmit, nem úgy, mint a Bárka mozizó védői.
Aztán meg ilyen Fortokat minek hozott be, ő pl. nem csak kevés ide, de még rutintalan is. -
válasz
Napfénysüti #226751 üzenetére
Komolytalan egy BL elodontoben.
Flikk minek cserelt bele a vefekezesbe, Eric hozta magat...
-
Olmo ébren mégis!!!!
-
válasz
Napfénysüti #226700 üzenetére
Kb. Yamal, Eric és Jong hozza magát, a többi mély álomban.
-
válasz
Napfénysüti #226697 üzenetére
Kubarsi ez ennyi volt...
Mintha valami altatót szedtek volna be.
-
válasz
Napfénysüti #226694 üzenetére
Most is mit csinált? Harmat...
Pedri is magy nulla eddig, középen egyedül de Jong üti meg a szintet. -
válasz
DeathAdder #226648 üzenetére
Úgy érezed, nem válik majd be a meszes gödörben?
-
válasz
DeathAdder #226610 üzenetére
Ha még maradt benne kifolynivaló, miután kigurultak a garázsból vele.
*******Közben a rozoga Szityeró pontelőnnyel a dobogóg a beszlígben.
-
válasz
Napfénysüti #226561 üzenetére
Ehhez képest a tegnapi semmiség volt!
-
LEq már dörzsöli a kezét a Bárkára.
Ilyen védekezésre a parízes simán gurít 5-öt.A stúdióban Csöcsnyit szidják, hát én pedig nem lettem volna a helyében a mai meccsen, mert rengeteg több 10m-es passzsávjai voltak a Sintérnek.
-
Flicker Öcsi jól megpörgette a védősort...
-
válasz
Napfénysüti #226516 üzenetére
Akkor még feszengett a növesztőszerektől.
-
válasz
grizlisandor #226502 üzenetére
Le is sérült.
Balhé után a másik szárny is leoffolva... -
válasz
grizlisandor #226484 üzenetére
Kondásnál ezekről beszélek, hiába rúg győztes gól a kupadöntőben, ha utána ilyeneket xarakszik.
Előtte az indítás benézése csapatszinten, majd a xar kivágás, aztán Inyígó elszállt... -
... in progress!
Ez az okádék eltöri a labdát, gól.
-
válasz
Creative997 #226213 üzenetére
Tegnap mondták a meccsen, hogy valami vas. 16:15-ös meccset kértek át szombatra.
Erre a liga berakta este 9-re, azaz vagy éjjel utaznak haza, vagy ugyanúgy vasárnap. -
válasz
Creative997 #226198 üzenetére
Ez már nem Aspasra, hanem Vinnyógó táncostársára íródott:
"Valahogy sztenderdizálni kellene, hogy ilyenre adjanak pirosat, vagy ne? Szerintem úgy 65-70%-ban nem adnak ilyenre."Az ilyenekkel mindig magamra maradok itt is, hogy mennyire rühellem, hogy a labdát pl. bedobásokkor nem fair módon szolgáltatják vissza a betanított labdaszedők...
Tegnap egy olyan eset is volt, hogy a kelta futott a labdára az oldalvonalnál, de nem érte el, értelemszerűen kifutott a pályáról. A kissrác a feje felett dobta oda a labdát a bárka játékosának a bedobáshoz. Na, nálam ez nem fér bele a sportszerűségbe. A vendég csapatoknak meg könyöröniük kell, vagy ahogy az aktuális állás megkívánja... -
válasz
Creative997 #226191 üzenetére
Azért ez nem egy Willi Orbanos nyakafogó volt, Aspas nagy színész. Valahogy sztenderdizálni kellene, hogy ilyenre adjanak pirosat, vagy ne? Szerintem úgy 65-70%-ban nem adnak ilyenre.
Viszont emellett be kéne vezetni, mint kézilabdában, hogy ne lehessen már gyökérkedni, ahogy Aspas nekiáll játszadozni a labdával nem engedve elvégezni a szabadot. Szóval itt volt konkrét hergelés is a másik fél részéről.
Lásd anno Cidán Matyirazi esete, majd 20 éve már, de semmi sem változott, miért tűrik, hogy a végletekig feszítsék a húrokat?
Mi már szerintem nem fogjuk megélni, hogy vegytiszta legyen a játékvezetés, úgy látszik ez a komédia része több pénzt hoz, mint a tisztaság.A strandlabdás már nem fogja ledobni magáról ezt a mellényt, nem néztem, az in progress csapat elleni két meccset hogy bírta?
Az első két kapott gól nem a Flikkball miatt volt, hanem egyéni hibák, rossz döntések okozták. Én a Sintér ellen arra számítok, hogy a kefefejnek lesz 4-5 jó helyzete, ha azokkal tud élni, akkor nekik áll majd a zászló.
-
válasz
Creative997 #226186 üzenetére
.. hát ha szétrúgták a lábát?
Előtte volt egy véleményes eset, amit nem fújtak le, ha azt faultnak ítélik meg, akkor piros.
-
válasz
DeathAdder #226172 üzenetére
inkább lenne jó - helyed a ketrecben!
-
válasz
LyonnaisFan1 #226154 üzenetére
Most néztem meg, ez a lyoni piros, olyan... futás közben összeakadtak a lábak.
Bár azért 2-4-ről nem kellett volna kikapni a foschtaligáktól.
Azért a Faxomíró összecsuklása11-es is véleményes, vagy csak nem láttam eléggé a kontaktot. -
válasz
Napfénysüti #226159 üzenetére
El van tévedve a kolléga, sajnos(vagy nem) öregek vagyunk már!
-
Arséneék szerencséje, hogy Faliba nem 0-0-nál fingmindzsézett az elején, hanem már 0-1-nél a végén.
* Mindkét meccsen a londoniak szinte 1 embernyivel többet futottak. -
válasz
DeathAdder #226099 üzenetére
Ha ő is lesérül, mint Muzsika most ilyen fiatalon húzódással, akkor nem sokra mennek vele...
#226101grizlisandor : Néhány komoly melléfogás volt Khanuséktól.
A legnagyobb rejtély nekem, hogy honnan gondolták, hogy Palhinha jobb lenne, mint Goretzka?
Egyébként szerintem Kopi nem vallott szégyent, azért Bévis, Kuka és Musika kiesése mentesíti...
-
Ugye, Kutinnyó?!
#226095 DeathAdder :
A sintér mellett szól, hogy az antifocit jobb %-kal lehet letenni az asztalra.
Ez a báljern is tele van másodvonalasokkal, akiket valami rejtélyes okból mégis megvettek.
Pl. nehéz leírni, de sajnos Kukamakákó a bajorok legjobb védője... -
Ki most az esélyes, így, hogy a fehér VARtburg az árokba hajtott?
-
válasz
venember83 #226043 üzenetére
Ez legyen a nagyobb balfaxsag
-
válasz
szotyika77 #226003 üzenetére
Abbol is az egyiket Gavinak kell letoltenie
-
válasz
grizlisandor #225791 üzenetére
Majd jön úgyis Jude Favoringham...
-
válasz
Ringman #225777 üzenetére
Ja, de talán menni usába...
Egyébként jól alakult nektek a tegnap augsburgi meccs.
Jamal off, az eddig offos Bévis, Kuka, és Lowjer mellé.
Ez 4 igen komoly hiányzó, jó alternatívák nélkül.
Jamal is Jamal, Bévisnél nincs jobb a keretben, ahogy Kukamakákónál se, Dier se valami acélos. -
válasz
Creative997 #225767 üzenetére
Az ő játékához kell a lendület, ami már megkopott. Nem fogják tudni pótolni, ahogy pl. egy Mahrezt se sikerült.
-
Magyarul Padon d'Or
-
válasz
Creative997 #225592 üzenetére
Igen, egyből harapott is a hírre a kollégád.
-
válasz
Soulfly842 #225584 üzenetére
Menj már tudod hova, ha a margarétával történik, akkor egyből nem kellene ez a szabály mindenhova... ugye?
Tibiék örülhetnek: Bévisz és Kukamakákó off lett... Bévisznél ACL. A faxkalap válogatott meccseket is fel kell dúsítani, ami régen dicső 100-as válogatottság volt, az ma már simán elérhető.
-
válasz
Napfénysüti #225558 üzenetére
Csak olvastam, de Szopíciusz is megint alkotott... Báncsák szegínyt!
-
Tonnarummaek nagyobbatt trogerkedtek, mint a Bárkásol a Pudli ellen 19-ben.
*A hazai csapatok segitese a labdaszedok altal amugy nagyon gusztustalanna valt az utobbi idoben ...
-
válasz
Napfénysüti #225450 üzenetére
Az újdonsült(lehet eddig is az volt, passz) propaganda terméken, a Trollfocin most mit írtak ki?
Hogy mi magyarok igazából nem is akarunk részt venni semmilyen európai sportrendezvényen? Jövőre irány az Ázsia-kupa?
-
válasz
Napfénysüti #225423 üzenetére
Hogy a faxomba lett volna piros, amikor még egy kiugratásra készülő játékos ellen szabálytalankodtak?
Sokba került Gazdag bohóckodása...
-
válasz
LyonnaisFan1 #225407 üzenetére
Fióló mindig is csak egy edzetlen lemez darab volt...
-
A kis getzi, hogy hazabeszél, tavaly is Nójer bakija is kellett a falfehéreinek a továbbjutáshoz...
Mia San Mia ·
🎙️ Iker Casillas Manuel Neuerről: "Manu példakép minden kapus számára, és a futballtörténelem egyik legjobb kapusa. Azt tanácsolnám neki, hogy addig játsszon, amíg élvezi. Én is szerettem volna tovább játszani, de volt egy szerencsétlenség az életemben (szívroham). De természetesen, amíg jól érzi magát és tud játszani, addig folytassa".
Kerry Hau -
válasz
Creative997 #225293 üzenetére
Hogy ízlett a vacsora?
2-0-ról 2-0, majd egy megpattanó xarral 2-3 a hosszabbításban.Aki nézte a meccset, ami feltűnt nekem, (meg a falfehéreknél is ez van alapból), hogy iszonyat gyorsaság van mindkét oldalon. Péel meccseken sem éreztem még, hogy a kis területek megjátszására milyen kevés idő van. Aztán lehet rosszul láttam...
-
válasz
DeathAdder #224220 üzenetére
Megint 13 csel van hozzá írva, de rögtön a mellette lévő oszlopban 0 kulcspassz.
-
válasz
DeathAdder #225234 üzenetére
Csóri Búsanovnak eddig kinéz egy jó erős Megájveres karrier, csak a város másik csapatában.
-
válasz
Creative997 #225225 üzenetére
0-1-es állásnál, ami volt? Utána még rúgott a Juve, majd kapott 2+2-t.
Tehát nem konkrétan azzal dőlt el a meccs.
Akkoriban elég sok lest fújtak összevissza, de a meccsek( és a sorozatok) végsádiumában azért mindig fehér volt a zászló. -
válasz
DeathAdder #225170 üzenetére
-
válasz
DeathAdder #225150 üzenetére
Nyugodj meg, ha pézsé-falfehér derbi lesz, addigra Dembuzogány is lesérül majd
-
válasz
Piftuka #225141 üzenetére
A szabály betartatása a gond, különben nem érnének oda olyan közelre. Csak a bírók elnézik, hogy még a passz előtt kiugrik a sorfal a labda felé, azért lesz lehetetlen elrúgni mellettük.
#225142hobizoli: Szerintem érti, csak itt nem a klasszikus kétérintéses eset van. Sőt, ha pl. amikor hozzáért a másik lába, de még közben az elsővel is érintésben volt a labda, akkor az szerintem nem is kétérintés...
Te meg azt nem érted, hogy a rúgás előtt megemelkedett labda szabálytalan...
-
válasz
DeathAdder #225094 üzenetére
Ez tisztán látszik, mégsem fújták vissza.
[link] -
válasz
DeathAdder #225088 üzenetére
Kétérintésnél újrarúgás nem játszik, de talán tavly volt, hogy Lautaronak felemelkedett a labda a talajjal, na az mozgó labda volt... Azt nem vették észre.
-
válasz
DeathAdder #225082 üzenetére
Oblakot meg mit mentegetik? Rötyiger xarják forni kellett volna.
-
válasz
LyonnaisFan1 #225076 üzenetére
Megcsúszott, aztán picit hozzáérhetett. Jó helyre kell fizetni, hogy ezt kiszúrják...
#225077 cyberkind: Visszakapták a gyökerek a feláztatott xar pályával azt, amikor a Kókler féle Bayern ellen azt csinálták, hogy porszáraz volt a talaj, azzal lassították a passzjátékot.
-
válasz
Creative997 #225072 üzenetére
Mégis Oblak "bepotyázza"...
-
válasz
szotyika77 #225065 üzenetére
Tudod jól, mennyire a szívem csücske a strandlabdás, de egy 11-esnél van rá legalább 15-20%, hogy kimarad.
Kérdezd meg a cselziseket, hogy mit gondolnak 2012 tavaszáról Messiről, vagy Robbenról?
Vagy még korábban, Crézi nem lett balfax, mert utána Terry megcsúszott? -
válasz
SpaceKombajn #225026 üzenetére
Hol a legendás Bárka elleni nagy menet? Súgok, sehol, mert akkor sem volt semmi, csak most Alba nem adott kvázi gólpasszt nekik a meccs elején, hanem épp a bohóc Dembúza talált egyet ellenük.
-
... pedig két nem is vészesen rossz 11-es maradt ki.
Ezek azért bravúrok voltak Tonnarumbától! -
válasz
DeathAdder #224952 üzenetére
Nálam a Szitykó pl. nem igazi szurkolás, csak azt a játékot szeretem, amit játszottak "fénykorukban". Aztán pont egy fosch meccsel nyerték meg a béelt... -
válasz
Creative997 #224909 üzenetére
Kiváló anyag a hétereknek.
Ami igaz, azok az 1-1 meccses betlik, a "túlgondolás"-nak nevezett esték. De pl. mit csináljon, ha Aguero is mellérúgja 2m-ről, vagy épp idén Días is balfaxkodik?
-
válasz
Napfénysüti #224888 üzenetére
Szemtelenül fiatal vagy!
Fél lábbal, békaügetésben is kell még bírnod a 21km-t!
Idén nekünk néhány 3000 feletti hegy van tervben.
Az egyik különösen masszívnak ígérkezik, mert előtte valószínűleg csak kb. 400m-en lesz a szállás, onnan elvisznek kb. 1550-re, aztán felmenni 3142-reÉjjel!
-
válasz
grizlisandor #224846 üzenetére
A Ticsó meccsen se volt a helyzet magaslatán a játékvezetés.
20 centiről kézre pattanó labda 11-es, majd egy egyéb helyeken ezerszer elengedett rátartás miatt piros lap. -
válasz
LyonnaisFan1 #224836 üzenetére
A piros lapokkal valamit kell kezdeni, mert nagyon elviszik a meccseket.
Most pl. a Bajorok 11-esénél miért nem állította ki a védőt a vakegér? Szándékos lökésért volt 11-es, nem rossz labdára irányuló szerelési kísérlet...
Utána meg Palinha arra kap pirosat, hogy ő elrúgja a labdát, majd a későn odaérő ellenfél lábát találja telibe.#224835 DeathAdder:
-
válasz
DeathAdder #224778 üzenetére
Na ezt ne keverd bele, mert ez megérdemelt volt!
-
válasz
Creative997 #224754 üzenetére
-
válasz
Creative997 #224746 üzenetére
Xart!
1-0 után egy kapus baki, majd egy ostoba 11-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Revolut
- Energiaital topic
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Home server / házi szerver építése
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest