- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Cs1csó #229609 üzenetére
2 pirosa volt 700+ meccs alatt... sokan szidják, hogy szar védő volt világéletében... de szerintem egy szar védő nem kapott volna 700+ meccset egy 'poolban soha
nem voltak agyament megmozdulásai, de keményen odarakta magát, ha az kellett épp... én bírtam és nálam ott lenne egy "alltime best"-ben ha 'pool kezdőt kéne összeraknom
igazából bajban is lennék, mert Hyypia is nagy kedvencem volt, Skrtel-t is bírtam aztán ott van most Virgil+Konaté... na meg Agger... voltak jó védőink szép számmal
-
rtrace
junior tag
válasz
Cs1csó #228608 üzenetére
Az ilyeneket szerintem egy hangos kisebbség csinálja csak.
Ferdinand-nak volt egy interjúja Ella Toone-nal, ő azt mondta, hogy csapaton belül ez náluk nem téma, hogy a férfiakhoz hasonlítgassák magukat, járják a saját útjukat. A létesítményeket, felszereléseket említette, hogy jó lenne ha ugyanolyan színvonalon lehetnének, az egyenlő fizetés meg szép lenne, de előbb az Old Traffordnak kéne megtelnie. -
válasz
Cs1csó #228608 üzenetére
teljesen jó focit játszanak, fizikailag gyengébbek, cserébe nincs fetrengés, pofázás, gyűlölködés. angliába már nézők is rengetegen vannak, de a vadkapitalizmus még nem tört be igazán. nyilván az egyenlő bérezés hülyeség, valami feminista visítás volt
ezek profi focisták, az ilyen alisa félék keginkább ártanak a hitelességének
közben meg szászor becsülendőbb sport mint a férfi kézliabda -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Cs1csó #227920 üzenetére
Ezek is sulyos tarsadalmi problemakra utalnak az egesz orszagban.
Es ahol feherek, feketek, mohammedek tomkelege el szerte az egesz orszagban megbolydulhatnak idonkent az esemenyek.
Es ezeket mar visszaforditani nem lehet. Olhetnek bele barmennyi penzt oktatasokra, bemutatasokra, a masik kulturajanak megismeresere, etc.
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Cs1csó #227502 üzenetére
oké, nézzük a lehetséges alternatív felállásokat:
- mondjuk a Cagliari akar királycsináló lenni, és mondjuk az Internek. hát erre nem sok esély van, de hátha. ha ezt megteszi, mert kegyetlen kis buziként fog védekezni sőt, lehet még egy gólt is talál nápolyban. ha ez a csoda meg is történik, az inter-nek még mindig nyernie kell. nincs pardon
- mondjuk a Cagliari akar királycsináló lenni, de mondjuk a nápolynak. akkor ennyi, téma le is zárva, lehet bármi a másik meccsen
- mondjuk a Como akar királycsináló lenni, és mondjuk az Internek, hanyatt vágja magát Martinezéknek, mint egy utolsó rossz útszéli ribanc... a napoli attól még nagy valószínúséggel nyerni fog, és aztán annyi
- mondjuk a Cagliari akar királycsináló lenni, és mondjuk a nápolynak. kegyetlen kis buziként fog védekezni sőt, lehet mégegy gólt is talál majd. erre se sok esély lesz mondjuk, de, akár még ez is lehet. úgyis napoli winha ezeket az eshetőségeket fogjuk és bedobjuk a mosógépbe, akármit bszok is nálam az jön ki, hogy a nápoly győzelmére van sokkal nagyobb esély. ha meg csak simán nyer, bajnokok
-
mephi666
nagyúr
válasz
Cs1csó #227101 üzenetére
kérdés a lóvé, mert ahogy nézem Lukaku most ott a top 150e eur alatt... Oszi 100, Mekktamás kicsivel több... KDB meg 400e fonttal zárt a citynél...
le vannak maradva fizetésekben a pl-től, de sikereket azért el lehet érni, ezért nem egy rossz választás... meg hát esős-fosos manchesteri idő után megváltás az új éghajlat
-
grizlisandor
veterán
válasz
Cs1csó #226579 üzenetére
Azért vannak jól fejelő, magas védőik, csak a kispadon, Christensen és Araujo, nem véletlen lettek beküldve a pályára.
---
Közben a tegnapi PL meccs nem volt említve, pedig fontos, hogy az NF a Brantford-tól kikapott, így a saját kezébe került a Chelsea sorsa. Pool, Newcastle, MU, NF. -
venember83
nagyúr
válasz
Cs1csó #226414 üzenetére
Egy másodpercet sem láttam a farkasok és a majdnem azt írtam, hogy hiénák, szóval a nerazzurro csapat meccséből. DE! Kedvelem Ranieri papát. Ellentétben egyik-másik klubbal.
Nem tudom, sikerült-e elég diplomatikusnak maradni a mindenekfeletti polkorrektség és burkoltság világában?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Cs1csó #225594 üzenetére
ha Yamal-t le tudták kapni, őt is lekapták volna..
-
Piftuka
veterán
válasz
Cs1csó #225386 üzenetére
"Azért csak 11 tagú egy csapat, és 1-2 fecske nem csinál nyarat."
Azért arra is volt példa a labdarúgás történetében, nem is egy. (Eszembe is jut a Hagi féle román válogatott, vagy a Sztoicskov-Balakov féle bolgárok jó szereplése a '94-es VB-ről...)
Kár szépíteni... Szoboszlai egy bolgárok elleni, és még egy mérkőzést kivéve az elmúlt években a válogatottban a lótúróval egyenértékű produkciót nyújtott. Sokszor még a középszerű jelzőt sem érdemelte ki a játékával. És ennek semmi köze ahhoz, hogy éppen melyik 10 válogatott társa volt mellette a pályán.
Azok után pedig, hogy a magyar média és a magyar szurkolók (és Liverpool "divat szurkolók") egy része milyen mértékben eltúlozta, eltúlozza a képességeit, és a teljesítményét is, az a minimum elvárás, hogy a magyar válogatott húzóembere minden egyes mérkőzésen.
Hosszú évek óta azt hallgatjuk, hogy "azért kell magyar játékosokat az európai top csapatokba juttatni, hogy a válogatott és a magyar labdarúgás érdekében ott fejlődhessenek, pallérozódjanak".Íme csak néhány jelző, amit az elmúlt hetekben a Pool mérkőzéseket követően a különféle fórumokon olvastam, és ismerősöktől hallottam vele kapcsolatban:
"Már most sokkal jobb játékos, mint Gerrard."
"Európa legjobb középpályása."
"A világ legjobb középpályása."
"A világ legjobb 11-es rúgója."
"A legjobb rúgótechnikával rendelkező játékos a világon."
"Minden idők legjobb magyar labdarúgója."
Amellett, hogy a fentieket a sporthoz értő ember fejcsóválva megmosolyogja, azért az őt övező hatalmas "hype" mellett jó volna, ha igazolná a válogatottban, hogy miért is "pallérozódik" a Liverpool csapatában...! -
Piftuka
veterán
válasz
Cs1csó #225273 üzenetére
"(nem néztem, a Chelsea, Róma, Nápoly meccsek (úgy-ahogy követése) lefárasztott.)"
Akkor szerencsés vagy.
Slot végső elkeseredésében Virgil-t előre küldte fejelni - ekkor vette át Szobo a helyét -, a Liverpool pedig nem csinált mást, mint a szélekről, és a saját térfeléről a "Szarkák" 16-osához ívelgette fel a labdát.
Mindezt egy olyan betonstabil védelem ellen, amit oktatni lehetne. Egyetlen felívelt labda sem talált piros mezes játékost, de azért kitartóan ívelgették a labdákat nyolcvanyolcadszorra is.
Kínos volt nézni is, olyan bunkó focit nyomtak. A '80-as évek tipikus angol játékát produkálta a "világ legjobb csapata", csak még azt is rosszul.
(Ahogyan az - akkoriban ugyanilyen focit játszó - Manchester United játékosai nyilatkozták, az 1985. március 20-án, a Vidi ellen elveszített UEFA Kupa negyeddöntő után: "Egy ilyen mérkőzésért máskor az utca túloldalára sem mennék át.")
Hát erről maradtál le. -
válasz
Cs1csó #224974 üzenetére
nem pénzfeldobás az ahol az albán pék 5ből 3at kb. bárki ellen kifog
teljesen biztos volt ez, ahogy az eb tizipárbaj is
mondjuk jó balfasz ez a párizs, végig jobbak voltak, jobb csapat, jobb játékosokkal, és 210 perc alatt önerőből nem tudtak egy gólt se szerezni. madrid ellen itt gyorsan vége lesz a dalnak már ha az aston villán túlmennek
-
grizlisandor
veterán
válasz
Cs1csó #224974 üzenetére
Ők is biztos lázasak voltak meg ment a hasuk este, mint Palmernak.
210 perc játékidő alatt 4 kaput eltaláló lövés, amiből 1 lett gól, nem valami fényes. Vagy idén a P$G teljesítheti a Sejk akaratát? Szoboszlai menni kecskeliga jó pénzért is ennek a mestertervnek a része lenne?
-
venember83
nagyúr
válasz
Cs1csó #224901 üzenetére
Nem tudom, én nem érzem annyira égőnek egy Atalanta ellen, főleg Torinóban, amikor a bergamóiak szerzik meg a vezetést. Olyan természetes, kicsit.
Ez anno sokkal, de sokkal jobban fájt:
És ekkor nem egy tejfelesszájú edző volt, a védősor is sokkal stabilabb volt sérülések tekintetében stb. Egy Maccabi ellen nem jött össze két győzelem... Nem mintha a másik két csapat olyan Európa top 5-jébe tartozott volna. Áhh... Na mindegy. Mindegy, ez nagyon szubjektív. -
-
grizlisandor
veterán
válasz
Cs1csó #223803 üzenetére
Confi alapján jelenleg az 5. helyezet is megy a BL-be, de ha jól szerepelnek a PL csapatok, akkor még a 6. helyezet is mehet, meg ugye ha PL csapat nyeri a BL-t, aki BL indulás helyen végez akkor +1 induló a BL-ben.
MU ennél csak jobb lehet. Mi még vegetálni fogunk egy darabig az biztos.
Villa 0 pont, Soton Leszter párost csak megverjük 6 pont, Arsenal 0 pont, Csirkék ellen meg 1 pont, következő 5 meccsünk 7 pont az elvárás. -
válasz
Cs1csó #223741 üzenetére
Azért írtam neki, mert én xar Szityó játékot várok!
A Pep focihoz szerintem nem odaillő játékosokat igazoltak. Kezdve pl. Doku vs. precíz passzjáték! Viccnek is rossz, azóta meg senki sem jött olyan, aki bevált volna, Rodri kiesett,
Kovacic max. bohózat Rodri után, Gündogan megöregedett, KdB is lassult, Bernardo elveszett és még Kyle is lépett. -
Iramirez
aktív tag
-
mephi666
nagyúr
válasz
Cs1csó #222977 üzenetére
...anno faluban volt egy köztudottan búza, aki gyakran látogatta a kocsmát... rá ugyanezt mondtam: nem zavar, de ha egyszer hozzám mer érni, utána törött ujjakkal nem lesz hasonlóhoz kedve egy ideig
...azért írtam, hogy "előhúzta a kártyát", mert kb ezzel akarja sajnáltatni most magát... holott mindenkinek a magánügye, hogy mijét kinek és hova szereti dugdosni... nem érdekel, amíg nem nálam próbálkoznak, vagy nem ezt akarják pajzsként használni jelen esetben jogos elmarasztalás ellen
-
mephi666
nagyúr
válasz
Cs1csó #222962 üzenetére
Salah-t szidja majdnem mindenki, de érdemes őt is megnézni, rá hogy hat 1-1 nyaralás
...sokan felveszik a bigmac-es formát, Salah meg évről-évre egyre durvábban tért vissza a következő szezonra... Szoboszlaiék kb ugyanezt a felfogást követhetik: kurvasok lemondás és még több munka... aztán majd pihenhet, bulizhat, élvezheti az összegyűjtött lóvét 40 fölött... asztalra letenni valamit meg az addig tartó időszakban van esélye
van aki alapból őstehetség és sok lazítás mellett is tud egy jó szintet produkálni, de ha valaki a lehető legtöbbet akarja kihozni magából, ott minden egyes ellazsált nap egy elhalasztott esély, hogy még jobb legyen
-
válasz
Cs1csó #222934 üzenetére
Nem én fogom keblemen melengetni az ex-újpesti Lőwöt, de amikor valaki több éven át volt Tuchel jobbkeze, most pedig Kloppal fog együtt dolgozni, akkor szerintem azért illik picit többet belelátni a sztoriba.
Két ilyen szakember talán jobban rálát arra, milyen szaktudással és/vagy tapasztalattal bír, mint mi, a gurulós székünkből, 1000 kilométerről.
Mert az biztos, hogy egy erős, nem anyanyelvi német nyelvtudás önmagában kevés lenne.Én a magam részéről örülök a sikereinek, és őszintén drukkolok neki.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Cs1csó #222637 üzenetére
A bennfentes Graeme Bailey szerint Ruben Amorim úgy látja, hogy hat átigazolási időszakra lenne szüksége ahhoz, hogy a csapatot a saját elképzelései szerint alakítsa át. Ez a folyamat pedig nagyjából három évet ölelne fel.
Mivel az MU az aktuális januári átigazolási időszakban (egyelőre) még nem igazolt senkit, Amorimnak csak korlátozott lehetőségei vannak a csapat azonnali átalakítására.
Forrás: Tribuna
-
grizlisandor
veterán
válasz
Cs1csó #222637 üzenetére
Igen, mert nekik nincs Bóléjuk, hogy 2 átigazolási szezon alatt keretet cseréljenek.
Meg kell keresnem az eredeti nyilatkozatot. Hogy hova jutnak el a végén, Tripláznak?!
Ha mindenki egészséges egy kezdőt ki tud rakni, de annak is a felét le kellene cserélni megfelelő profilú játékosra, az a pici kék 1x1 Lego kocka, aki kell sok pénzbe kerül és jelenleg sok ilyen kellene.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Cs1csó #222627 üzenetére
Onana benne volt 1,5 gólban, Ugartét meg Maini lecserélésével megbontotta azt a rendszert, ami az eddigi meccseket általában működött, mást nem tud megbontani Ámorim.
Zirkzee nem CF, egy sorral hátrébb sokkal effektívebb lenne, hamis 9-esbe Rashford sokkal jobb lenne, de hát nem kell nekünk.
Kell egy bal oldali szárnyvédő sürgősen, meg egy CF, ha már noRashford.Ámorim elmondta, hogy 6 átigazolási szezonba fog kerülni, mire a taktikához fogja tudni igazítani a keretet.
-
-
-
-
válasz
Cs1csó #221518 üzenetére
az a meccs volt a tankönyvi példája hogyan tud az egy edző egyszemélyben kikapni a meccsen
le volt rohadva a komplett olasz állomány, csak földi maradványokat tudtak a pályára küldeni, két 80 éves cb-vel, meg volt vagy 5 játékos akit le kellett vinni, mert különben ott földelik el, már ilyen széria cés játékosok jöttek be helyettük, másik oldalon meg sanchok, resfordok, sakák, grealishek ültek a padon
ha ez nem lett volna elég még az az isteni áldás is megadatott, hogy a 3. percben vezettek, ami azért egy döntőben példanélküli, erre egy összemákolt digó gól után úgy döntött rámegy a büntetőkre, az egyetlen opcióra ahol a digóknak lett volna keresnivalója, a 3 méteres albán pék kapusukkalés amitől igazán szégyenteljes hogy két fiatal játékost odaállított büntetőt rúgni, hátha sikerül scapegoatot csinálni belőlük
**és mindezt egy hazai pályán játszott világverseny-döntőben
-
válasz
Cs1csó #221512 üzenetére
Stephen Hawking, Peter Higgs, David Attenborough, Anthony Hopkins, Sean Connery, Elton John, Paul McCartney, Mick Jagger, Roger Moore, Terry Pratchett, Richard Branson....
illik szósz ebbe a sorba, aki a fürdőkádba is mentőmellényt húz nehogy megfulladjon
amúgy tényleg egy intelligens alaknak tűnik, és mindig úriemberként viselkedett
talán először a válogatott sem az a gőgös, beképzelt banda volt, mint előtte bármikor. de ami teljesítményt lerakott azt nem kéne méltatni -
grizlisandor
veterán
válasz
Cs1csó #221496 üzenetére
Feldobtad a napomat!
forrás: Nem nyert semmit, mégis lovagi címet kap Gareth Southgate volt angol szövetségi kapitány
Southgate uralkodói kitüntetésére sokan számítottak különösen azóta, hogy III. Károly a júliusi EB-döntőn elszenvedett vereség után igen ritka módon személyesen üzent Southgate-nek, hangsúlyozva: a szövetségi kapitány emelt fővel térhet haza a németországi Európa-bajnokságról.
-
válasz
Cs1csó #221448 üzenetére
Egyszer már leírtam, hogy mi vezetett idáig [link] , szóval lehet rajta nyűglődni, de attól, hogy a felnőtt csapat megy a levesbe, a gyerekek rendszeres sportolása még nem oldódik meg. Azt gondolom, hogy nem kell külön magyarázni, hogy az utánpótlásban is dolgoznak edzők, egyéb szakemberek, akiket azért illene fizetni, meg pénzbe kerülnek a felszerelések, a meccsekre járás, az infrastruktúra fenttartása(a pályák kivilágítása, hideg-meleg víz, fűtés, stb.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest