- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viszlát #143747 üzenetére
2004-előtt hányszor volt bajnok a Chelsea?
Vajon kizárólag a profi munka, átigazolási politika, hatékony gazdálkodás stb. vezetett az aranykorukhoz vagy esetleg a pár száz milliós tőkeinjekciónak is volt egy hangyányi köze hozzá?Egyébként is miért ne zrikálhatnák a rivális csapatot? Most viszonylag jól megy nekik, élvezzék is ki ameddig tart.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Viszlát #142143 üzenetére
Ja, azon már én is rég túl vagyok, hogy idegeskedjek, vagy meg akarjam fejteni, hogy mi, miért történik a csapattal, a klubbal.
Majd ha visszajön Rooney (vezetőedzőnek), akkor lesz újra - stabil - tartása az alakulatnak. Én legalábbis ezt vízionálom. Aztán lehet, hogy semmi nem lesz belőle.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Viszlát #142138 üzenetére
Ja, én is ránéztem a tegnap esti meccs után a tabellára. Aztán el is morzsoltam egy könnycseppet.
Szép is lenne, ha így maradna.
De tartok tőle, hogy megint jön majd egy mélyrepülés az Ole-legénységtől, aztán visszakerülünk a helyünkre. De talán a dobogó és a BL indulás meglesz. Bár amilyen felforgatott egy szezon ez, még az sincs kizárva, hogy végig harcban leszünk az első helyért.
A City-t is érdemes nézni, mert vesztett pontokban csak eggyel vannak mögöttünk.
Sunyin kúsznak ők is felfelé.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Viszlát #141661 üzenetére
Persze, örülök én, csak nem tudom hova tenni az egész csapatot, vagy inkább a klubot. Azon meg már rég túl vagyok, hogy megrendítsen, és elszomorítson egy-egy rossz időszak.
A Halin edződtem, a világ legtöbbször osztályt váltó csapatán, ahol ráadásul totális balfasz a mindenkori vezetőség is, szinte kivétel nélkül. Úgyhogy kemény vagyok.
Bielsa:
Arsenal:
-
venember83
nagyúr
-
-
venember83
nagyúr
válasz
Viszlát #137644 üzenetére
Felmenteni? Nem, szó se róla. Csak ugye lassan mindenféle típusú edzőt kipróbált a vezetőség, lassan kifogynak az opciókból, az meg semmiképp sem elfogadható, hogy ilyen fokú edzőváltó-katalizátor legyen egy keret. Még ha egyre több példa is van erre, pl. a Chelsea nagyon jó ebben, de Sarrinál sem éppen tett meg mindenki mindent az edző utasításai alapján az elmúlt szezonban.
Tibcsi: azt sem zárnám ki, hogy EV egy óriási troll, aki minden csapatot leszól, mindenféle preferencia nélkül. Egyáltalán nem mondom, hogy Inter-drukker, de a közvetített Juve-meccsek alapján bizonyosan nem vádolható elfogultsággal a torinói Öreg Hölgy irányába.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Viszlát #137597 üzenetére
Félig-meddig néztem. Az utolsó 10 percet teljesen. 5 perc volt a hosszabbítás, 94:30-nál egyenlített a Brighton (Fernandes nagy hibájából), utána hagyta még futni a bíró, és 96:30 körül egy Maguire fejest mentettek a hazai gólvonalról. A bíró lefújta a meccset, MU játékosok kezezést reklamáltak, majd gondolom rá is szóltak a fülére, hogy meg kéne nézni. Így is tett. Az új (böszme) szabályok miatt meg kellett adni, mert tényleg hozzáértek. Bruno javított, bevágta, mint a szart. Majd újra lefújták a meccset. Elég érdekes volt. Ilyet se láttam még.
Amúgy a Brighton-nak 2-3 góllal kellett volna nyerni. Sokkal jobbak voltak. Azt hiszem, 5 kapufájuk is volt. Pedig biztos van kb. 20-szoros különbség a keretek értékét illetően.
Man of the match: [kép]
-
válasz
Viszlát #137190 üzenetére
Mondjuk épp leszarom hogy poolos-e vagy nem, főleg Salaht, akit sosem kedveltem különösebben.
Pont nem védeni akarom, de nagyon sarkítasz, legalább Manét hoztad volna fel.... Salahnak hányszor rúgták már szét a lábát miközben ő ment tovább? Olyan is volt, hogy bokán rúgták, talpon maradt, belőtte, utána le kellett cserélni.. és igen, olyan is volt hogy rájátszott, sosem állítottam az ellenkezőjét.Szóval ha már itt tartunk inkább Mané szokott ilyesmivel próbálkozni, de amúgy a játékosok 95%ára ez jellemző sajnos, még a poolba is igen, akiről azt hiszed hogy valamiért bevédem őket
de a Brúnó, Bernanrdó Szilva szerű portugál végletek ezen is messze túltesznek.
Amúgy szerinted miféle szurkolói szemüveg az hogy pont egy liverpooli játékost hoztam fel negatív példának, aki az egyik legnagyobb alpári rohadék volt a liga történelmében, akibe semmilyen szégyenérzet nem szorult?
Szurkolói szemüveg valahol ott kezdődik, amikor valakit szándékosan tökönrúg az ördögi címer alatt játszó kedvenc és elkezdi bevédeni, de ha bármi vitatható szankció az ellenfél kárára történik akkor minden jogos és igazságos.
-
atee_13
őstag
válasz
Viszlát #137190 üzenetére
Mondjuk azért Salát és Brunót egy környezetben említeni színészkedés kategóriában ... hát na ... nem akármi
"Mit jelent, hogy nem vitte túlzásba?" Mondjuk azt, hogy ha "Zidancsellel" agyontapos valakit akkor nem játssza el, hogy neki fáj és kap érte egy büntetőt VAR után is... -
Enzolord
addikt
válasz
Viszlát #137176 üzenetére
Isteni piszok szerencse, hogy nem láttam, mert így is agyérgörcs kerülgetett, ahogy olvastam! Megint visszatértünk a kilátástalan fostalicska játékhoz, és azt megértem, hogy nyomorék Woodward nem igazol, de a jobb szélén James meg TFM ??? Mi a bánatos kékeres méteresért nem takarították már el azt a gyereket onnan? Minek játszatja Ole??
nem értem!!
-
omfgk
veterán
válasz
Viszlát #136949 üzenetére
Volt itt minden...
Draxler miért nem kapott lapot? Paredes és ő kezdett el pattogni. Ebből alakult ki ez a roppant szimpatikus végjáték...
Azért az a játékos aki elterül Paredes taslijától... Úgy vergődik mint a partra vetett hal. Jó nagy késéssel kezd el dőlni...
Én itt most kiosztanék a szövetség helyében vagy 50-60 meccsnyi pihenőt.
Neymarnak 10 meccs. Kurzawának is.
Aki Kurzawával tangózott annak is.
És 5-5 meccset még ki lehetne osztani vagy féltucat játékosnak. -
vond
MODERÁTOR
válasz
Viszlát #136742 üzenetére
Már tele van vele a net. Hivatalosan is bejelentették.
Éreztem én baszki, hogy ezt komolyan gondolják.
Mondjuk amilyen oltást kapnak miatta, lehet hogy nem fogják sokszor felvenni. De a legjobb lenne teljesen elfelejteni. Kicseszett ronda, és semmi, de semmi köze a klubhoz (hiába írják, hogy régi mezek inspirálták).
-
-
válasz
Viszlát #135599 üzenetére
Ja, nagyon alulértékelik Lukakut, olyan sztereotípiák vannak róla, hogy nagy, suta, ügyetlen, béna bójacenter, akire ívelgetni kell a labdát, a Unitednnél szerintem nagyon helytelenül így is használták, közben meg láttuk akár a korábbi klubjaiban, akár most az Interben, akár a válogatottban, hogy gyors, játékintelligens, összjátékban használható, rengeteget melózó, visszalépegető, folyosókat megnyitó, szélen is használható játékos, és nem mellesleg simán egy 20+ gólos játékos.
-
válasz
Viszlát #135433 üzenetére
Azért van benne valami. Mint írtam, Pep is saras bőven, de azért a csapatból is valaki mindig belefosik a ventillátorba...
Vagy az a 2. gól. Lesen álló játékos egy sasszéval átlépi a labdát, hogy kapura törjön Dembeles, aki előtte 1mp-cel összeakasztotta Laporte bokáját. A rosszul ellőtt labda nem akad el Edersonban.
Ha ezt a gól nem a City, hanem valamelyik nagyobb múltú kiesését eredményezi, tele lenne a net szeméttel, hogy ez meg mi volt?
Azért egy Rivaldos "gólpasszt" nem befújni lesnek...
WC2002 -
válasz
Viszlát #135420 üzenetére
Nem csípem a tagot különösebben, de mégis Sterlinget védve... Egy ilyen mindenkiben benne van.
Jó példa az előbb felhozott Bayern, ha végig nyomod, rúgsz majd 4-8 gól, de nagy eséllyel a 4-gyel is nyersz.
Ha el akarod lopni a meccs 2/3-át, akkor rúgsz majd 1-3 gólt, de 1 vagy 2 rúgottal simán kikaphatsz.Tavalyról idézem magam [link]
"Pep néhány döntését én is idiótának tartom, pl. Lahm elvétele a jobbszélről.
+ valami mindig közbejön neki, a saját baromságait felerősíteni...
Csak pár eset:
2019: a kiesést jelentő gólon kívül Lenglet* és Ederson
2018: az első kapott gól les, de nem is voltak túl jók...
2017: Vidal 11-es + erősen véleményes kiállítások
2016: Müller 11-es
2015: Messi megsemmisíti + Robberyék kidőltek a fontos meccsekre
2012: Messi 11-es"
* Lenglet helyett LaporteIdén is, ő is(Pep) hozzátette a magáét a kieséshez, de a pályán lévők is bőven.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Viszlát #135391 üzenetére
puhányok, ha kis eső miatt nem játszanak
angliában minimum tornádónak kellene lennie, ami elviszi a labdákat, hogy időjárás miatt lefújják
...emlékszem kb 8 éve volt 'pool meccs, ahol 10-15percenként megállt a játék, hogy letolhassák a havat a vonalakról és tudjanak játszani...
elmaradtak európaszerte meccsek sorozatban, de ők szakadó hóban is nyomták
-
-
-
-
Ringman
félisten
válasz
Viszlát #134520 üzenetére
másik cikkben 19,2M/évet olvastam - fontban - gondolom ez a bónuszokat tartalmazza
idén 5M-es fizetést adott az inter alexisnek, a többit a mu állta
Az más kérdés, ez az igazolási mérlegen ugye nem látszik
viszont más mérlegben meg igen, és azt figyelembe is veszik ffp-nél. -
mephi666
nagyúr
válasz
Viszlát #134466 üzenetére
arról a szezonról ne is beszéljünk pl szempontjából... gyászos volt az a 8. hely
gerrard sérült volt sokáig, henderson akkor jött, viszont volt pár szimpatikus játékos: agger és carragher is nagy kedvencem volt, valamint josé enrique és suarez is... carroll is nagy reménység volt, de nem vált be (bírtam őt is)
vagyis 1 dologról beszélhetünk: 2011-10-15
aznap játszottunk 1-1-et a united-el úgy, hogy 0-0-s első félidő után vezetést szereztünk gerrard góljával, majd a hajrában a unitedtől egyenlített chicharito (akit egyébként bírtam, de a pályája rendesen földbe állt idő előtt) ...egyedülálló voltam akkor, egyedül laktam... meccs közben fogyott a sör meg a vodka rendesen, utána pedig találkoztunk asszonnyal, hogy kocsmázzunk egyet
...vagyis akkor még nem voltunk együtt: x éve ismertük egymást és gyakran összejöttünk sörözni-vodkázni-beszélgetni... aznap viszont több lett belőle
így emlékezetes nekünk a 11-10-15...
-
válasz
Viszlát #134327 üzenetére
Theathleticen nem spekulálnak
nem azért vették meg kilóra a legjobb újságírókat hogy humbugokat írjanak, persze minimális eltérés nyilvánvalóan vannak.
A kép inkább ott ferdít hogy a Sheffildnek a 40 millás fizetésekkel semmivel sem jobb a bér bevétel aránya mint a unitednek, akinek a heti 300 ezresek mellett is liga egyik legjobbja.
pl. az everton 85%on vanés persze vannak az alternatív jövedelmek a szitinél és a cselzinél, bár azokról is elég pontos kép szokott lenni. pl.. Abra papa 2019-ben csupán 247 millióval segített szeretett
péniszméregetőjénekklubjának.Szintén Theatleticen volt áprilisban egy cikk a fizetés/bevétel, tv bevétel/bevétel, veszteség/nyereség mutatókról
-
LyonnaisFan1
őstag
-
Enzolord
addikt
válasz
Viszlát #134164 üzenetére
En az NSO-n neztem, es ott nem irtak ki, hogy barmelyiket is adják! Természetesen Telekomosként nem latom a United meccset! Remek! Ragyogó.
Ja, és ezt a tetves hozzászólást 3 órája kezdtem el írni, de manapság ez a huncut oldal lefagy folyamatosan komment közben, akkor is, ha nem full hülyeséget írok. Ilyen egy cenzúrát..
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Viszlát #133851 üzenetére
2. félidő közepétől néztem, rashford is növelhette volna az előnyt, vagy akár marcipán, aki félpályán labdát szerzett és elvitte a kapuig... amit aztán nem sikerült eltalálnia... szép szólóakció volt mindenesetre
a végét meg már fekve követtem: williams ápolásánál nézem, hogy 5perc még a ráadás... vártam, hogy mutassák már, mit műveltek, hogy így leamortizálódott... lecsuktam picit a szemem, hogy pihentessem, erre úgy maradt
reggel nézem: 2-2 úgy, hogy 90+6. percben egyenlítettek: f@sza
ui: ez szép volt, ahogy végigvitte... és nem is félpályán szerezte, hanem hátrébb (amilyen szépen elvitte a kapuig, olyan csúnyán melléb@szta)
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Viszlát #133727 üzenetére
Nem tudom.....szerintem nevezhető katasztrófának a minőséget illetően ha egy nyilvánvaló (nem olyat ahol lehet így is úgy is dönteni) helyzetet nem képes helyesen megítélni egy arra kiképzett személy. Nem másodperc töredéke alatt, hanem visszajátszva, x kamera szögből, egy semleges helyen (bár most sehol sincsenek szurkolók) több emberrel egyeztetve.
Sorry..... ha csinálnak egy két hibát egy szezonban az ok. De, hogy fordulónként az sok. Pl az a bizonyos Sheffield gól, de lehetne sorolni.
És még egyszer, szerintem nem a VAR-al van a gond, hanem azokkal akik működtetik. Eltűnt a klasszikus kifogás: "nem láttam" és ez nagyon érezhető. -
bagyulajuve
addikt
válasz
Viszlát #131984 üzenetére
valószínűleg az érdek képviseletük az ő javaslataikat vette figyelembe
a média nyilván kavar mindig, ez máskor is így van, más oldalakat is megnéztem amúgy
igazából nem tudom őket sajnálni, semmi esetre sem, szóval lehet magyarázgatni és áldozatként tekinteniük magukra, de morálisan nem tartom ezt jogosnak
azt nem tudod, hogy az eredeti nyilatkozatban ez volt, hogy "scapegoat"? - ezt nem sikerült megtalálnom
-
kacsyx
aktív tag
válasz
Viszlát #131984 üzenetére
Nem csak a focisták vannak előkapva. Pl. a Pick Szegednél is megy most a háborgás, hogy a játékosok nem hajlandóak lemondani a bérük egy részéről.
Azért a PL-ben, ahol azon kell töprengenie egy játékosnak, hogy futja-e Bentleyre vagy be kell érni Ferrarival, ne adj Isten valami 20 millió körüli ócska Audival, ne az legyen már a kérdés, hogy kinek az elhatározására mennek bele a 30%-ba... -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Viszlát #131819 üzenetére
le fogják zárni a premlíget is, végleg..
kinek kérdés ez még?ez nem egy szaros hurrikán, vagy bozóttüzek, hogy ha lassan is, de megállítják aztán indulhat a nagy ijedtség után mindenki tovább.. ez még csak a legeleje, és addig nem is lesz stop, míg le nem állítanak mindent, amit csak lehet. és ez nem 3 hét lesz
-
válasz
Viszlát #131724 üzenetére
Ezért aztán tényleg le a kalappal... semmit nem csináltak két meccsen, csak szerencséjük volt meg gusztustalankodtak, aztán meg kihasználták az ellenfél hibáját, mivel a pancser cserekapusnak kellett játszani. Semmi dicséretet nem érdemel az Atletico csapatszinten, maximum egyedül a kapusuk meg egy-két hátvéd, ők tényleg nagyot nyújtottak. Amúgy közük nem volt az egész meccshez, mezőnyben osztálykülönbség van a két csapat között, de mindez hiába mert a kapusokon félrement.
Semmi kalapot nem érdemel ez a madridi csapat, a futball szégyene amit művelnek, és legfőképpen az, hogy ez működik és ezzel tovább lehet jutni. -
vond
MODERÁTOR
válasz
Viszlát #131595 üzenetére
Digis összefoglalóban azt mondták, hogy megnézte a VAR is, és úgy is helyesnek ítélték a sárgát Fred-nek színészkedésért. Ez egy rohadt nagy vicc. Tiszta 11-es volt.
Bezzeg akik valóban minden kis lepkefing érintkezésre dobálják magukat, azokat nem büntetik. Röhej.
(#131594) DeathAdder: Gigamákos csapat? Mint pl. idén a Liverpool?
Rohadt jó a Pool ebben a szezonban (talán Európa, vagy a Világ legjobbja is), de 10-15 pontot simán úgy szereztek meg, hogy azt "normális" esetben nem kellett volna.
Gondolom, Viszlát sem egy ilyen idényre gondolt, amikor március közepén bajnokot avatnak. Szerintem matematikailag sem sok esélye van, hogy a szezon 70%-ánál két csapat álljon 25 ponttal mindenki előtt. De Te vagy a nagy számguru. Matekozd ki, légyszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest