- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
AAntii #30354 üzenetére
Pszichikailag hasznos mozdulat volt
----
celtic park-i hangulat tegnap este [hd]
felülmúlhatatlan -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
AAntii #30011 üzenetére
Én nekem ez valahogy fordítva volt mindig. Matek 1-est nem sokat írtam, de mikor megtörtént elsüllyedtem szégyenemben és a világegyetemből száműztem volna magam. Humánból meg becsúszhat 1-2, ott annyi a lényeg, hogy ne legyél teljesen fogalmatlan.
Nyilván mert mat-fiz-re jártam azért látom így. -
venember83
nagyúr
válasz
AAntii #29999 üzenetére
Kérdés, hogy a Dinamó el akarja-e adni. Ha igen, nem ők szabják meg az árat, hanem a vevő, a jelenlegi helyzetben pedig Balázska ára rendkívül alacsony, mivel nincs meghatározó európai klubnál, meg ugye a válogatottnál se teljesített túl fényesen, ahol éppen megfigyelték pár hollanddal együtt...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
AAntii #29792 üzenetére
igen, de az csak egy kiegészítő.
a fő attrakció a magyar döntetlen és a román vereség.
ezen 2 közül bármi jön, már kicsit jó vagyok. ha mindkettő, akkor...de ez mellékágat tettem arra is, ha véletlenül továbbjutnánk.
érthetetlenül nagy ods-okat adtak, és meglepi mindig van.észtek most már lőhetnének 1-et. habár elég a 97. percben is...
(na, befejeztem a fél offos, zsebre szurkolást.)***
(#29794) Sickboy25
ellentmondásos.
1500-2000-et mondanak.
5000 jegy kelt el.
viszont az előbb volt egy jó kép, amiből 3k-ra saccolok.
de 1000 kb az ingyen belépős diák, 1000 pedig szimplán elmenekült hazulról az asszonytól... -
L_YKing
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest