- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #229633 üzenetére
...na majd elolvasom
jövőre szerintem tovább toljuk a biciklit és Pisa környékén lesz a bázis, ahonnan csigaföldre is kiléphetünk 1 napra
FF eléggé maxra tekerte a gyalulást
kb arra emlékeztetett, amikor 97 körül repnapon voltunk, ahol abban az időben rendesen tolták a mig29eseknek... utána feküdtem este otthon az ágyban és még mindig zümmögtek a fejemben a repülők
volt olyan basszus 1-1 nótában, hogy szó szerint a gatyát majdnem lerázta rólam... de a MH akkor is mérföldekkel többet adott... Blackeningről is 2 nóta bekerült: Aesthetics of Hate, zárásnak meg Halo... de ezeken kívül van az albumon vagy 3-4 olyan nóta, ami kocsiban nagy kedvenc... ja és Ozzy halála után 2 nappal volt a koncert: egyértelmű volt, hogy róla is megemlékeznek BS nótákkal
-
mephi666
nagyúr
válasz
Cs1csó #229609 üzenetére
2 pirosa volt 700+ meccs alatt... sokan szidják, hogy szar védő volt világéletében... de szerintem egy szar védő nem kapott volna 700+ meccset egy 'poolban soha
nem voltak agyament megmozdulásai, de keményen odarakta magát, ha az kellett épp... én bírtam és nálam ott lenne egy "alltime best"-ben ha 'pool kezdőt kéne összeraknom
igazából bajban is lennék, mert Hyypia is nagy kedvencem volt, Skrtel-t is bírtam aztán ott van most Virgil+Konaté... na meg Agger... voltak jó védőink szép számmal
-
mephi666
nagyúr
Tsimikas furcsán néz ki ebben az új mezben
-
mephi666
nagyúr
na megjöttek a heti lottószámok
Kerkez - 6
Wirtz - 7
Bradley - 12
Ekitike - 22
Vili - 25
Woodman - 28
Frimpong - 30
Pécsi - 41
Nyoni - 42 -
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #229575 üzenetére
ja, de ha Virgil/Konaté közül kiesik az egyik, akkor kb egy Burn szintű védőnek is örülni tudnánk, mert jobban elvégezné a melót, mint Gomez, Tsimikas, vagy Endo
Phillips-et én sajnálom, mert nem egyszer vérét adta a klubért... hiába nem topclass, az előbb leírt neveknél sokkal jobban alakít cb-t... kellene egy jóképességű, beton játékos még ide
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #229558 üzenetére
...mizuno? ...az első stoplisom olyan volt kb 30 éve
-
mephi666
nagyúr
Genoa igazolás
-
mephi666
nagyúr
mohagyerek meg 16évesen úgy mozog és forgatja a népet, mint egy Diaz 2.0
ez kurvajó: Endo a 178 centijével Virgilnek hiszi magát és felugrik szögletnél fejelni
...és majdnem sikerült is neki
-
mephi666
nagyúr
Nyoni gyerek ezt szépen bekaratéjozta
...ha már ott keleten vannak, stílusos
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #229545 üzenetére
ja, rengetegen ott vannak 'pool mezben és Jota zászlóval is
...Wirtz azért bevágta most 11ről... le is cserélik azonnal puhamohára
-
mephi666
nagyúr
...na hát amikor 1:0 hátránynál a zsebrakéta Endo váltja Virgil-t és megkapja a kapitányi karszalagot, ott már lehet tudni, mennyire komolyan van véve a végeredmény
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #229541 üzenetére
jó sok csigát meg kell akkor még ennie, mert a magassága megvan, de fizikumban messze van még pl egy lóbaszó Burn-től
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #229539 üzenetére
Darwin megmarad cb-nek?
lehet jobban működne
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #229537 üzenetére
EtikiteEkitike (büdös életbe nem fogom megtanulni fejből helyesen leírni) meg majdnem sarkazott egy olyat, mint Darwin a margit ellenez a felállás nagyon furcsa... Klopp tudott nagyokat turmixolni, de ez most olyan, mintha belekevertek volna 4 lapáttal Slot alapanyagából, majd turmixgép
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227306 üzenetére
...közben a nagy szerverlehalással egy időben megvolt a koncert:
Fear Factory: berúgták az ajtót rendesen és agyatlanul legyalulták a 30 évvel ezelőtti nótáikból a legjavát
replica, zero signal, linchpin, stb... legnagyobb hiba az volt, hogy mindent feltettek a hangerőre, így abszolút nem jött ki, hogy az új énekesnek (Milo Silvestro) milyen kurvajó hangja van... más koncertfelvételeken belehallgattam és tisztára mintha 25-30 éve lennénk és a régi énekest hallanám
kb 45-50 perc volt a shownak ez a része, asszonynak annyira nem is tetszett (félt hogy a hangerőtől kirezeg az aznap tömött foga) ...majdnem úgy volt vele, hogy "hallgassunk bele a MH elejébe és menjünk"
...na de aztán jöttek Robb Flynn-ék, benyitottak az imperium-al és olyan 2 órát leadtak (vegyesen a burn my eyes-tól a pár hónapos albumig játszottak mindenhonnan), amit életembe nem gondoltam volna
nagyot szólt ez is, de sokkal jobb volt a hangosítás, mint a FF alatt és rendesen kijött az énekhang, valamint a dallamok is... arról nem is beszélve, hogy fényekben és látványban is teljesen más polcot képviseltek... RF kommunikált végig a rajongókkal, láthatóan élvezte az egészet... 58 évesen amennyi energia van ebben az emberben az irigylésre méltó
na és asszonynak eszébe se jutott, hogy induljunk... annyi, hogy a végén halo-val zártak (más felvételek alapján megszokott, hogy ezt hagyják a legvégére) és a szám közepénél elindultunk a kocsihoz, hogy ne kerüljünk be több ezer ember közé, amikor mindenki egyszerre akar lelécelni
...így az utolsó percet kb akkor hallottuk, amikor már gurultunk el a helyszín mellett...
na meg, hogy azért baszódjon el valami a ph után nálunk is: 5 év alatt már a 2. 50" samsung reccsent meg nálunk úgy, hogy 1-6 hónappal lejárt a garancia... éjfélkor értünk haza kecskemétre koncert után, összedobtunk valami kaját, hogy nézünk valamiből 1 részt, eszünk, alszunk... erre a samsung úgy döntött, hogy reboot-loop
reggel majdnem 2ig nézegettem a tv utódját (hasonló méretű tcl, amire 5év gar van), majd 4kor felébredtem hogy pörög az agyam és meg is rendeltem
...tegnap hozták, meccsteszt meg hét végén lesz rajta... képminőségben eddig nem mondanám rosszabbnak a samsungoknál ('pool edzőmeccset sweet tv-n kellett néznem pár napja
Szoboszlai gólja elég laza volt, ahogy egy laza rutinmozdulattal beakasztotta a hosszúba... Frimpong meg TAA után a jobb szélen kurvajó lesz)
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #229522 üzenetére
mi a baj a zadidasszal? hozzánk is visszatérnek
...jaaa hogy a kecskésekre gondolsz
#229523: az már hetek óta a levegőben volt, nem? na meg lett itt Diaz-müntyen is
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #229451 üzenetére
...de kiét?
a sok hosszúhajú közt nekem karikázni kellett volna, mert rohadtul nem láttam, hogy épp kinek húzzák
-
mephi666
nagyúr
...most valaki mondja már el, hogy a csigazabáló pinavirágok mire kaptak itt ajándék büntetőt és Friccné milyen hajhúzásra lett kiállítva, mert 3 visszajátszás alatt sem jöttem rá
ittam délután eleget, de nem hiszem hogy ez korlátozza az agyam
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #229445 üzenetére
Dom azért kap majd sok szabadot meg szögletet, így tőle ezekből számítok gólpasszokra és gólokra
védőmelót is jól el tudja végezni... mellesleg Kerkezzel ha jól összeszokik, nem titkolt álmom, hogy a vb-re kijutást is rendesen meg tudják támogatni játéképítéssel
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #229432 üzenetére
azért egy jó Diaz sose rossz
ha éli a játékot, el tudja rendesen küldeni a madarakat a veteményesbe... csak az a baj, hogy ezt az oldalát az elmúlt évben nem sokat láttuk
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #229311 üzenetére
...és Gordonnal mi van?
...na meg cb posztra se ártana kaparni valakit, hacsak nem az a cél, hogy 2-3gólokkal többet rúgjunk az ellenfélnél
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #229292 üzenetére
szerintem Jota hiánya felértékelte Diazt és Nunezt, akik már bizonyították hogy működhetnek jól, Wirtz pedig egyelőre csak egy óriási remény
ez a páros nem a legjobb énjét mutatta az előző szezonban, de ha összekapják magukat, kár lenne eladni őket...
ui: én ettől az évtől legjobban a Szoboszlai szabadrúgásokat várom
...meg azért Kerkez is mutatott szépeket az edzőmeccsen: úgy ment, mint Robertson fénykorában godmode cheat-tel
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #229266 üzenetére
Sporting+Benfica kurvajó üzleteket tud csinálni
nevenincs bajnokságban felbukkan náluk 1-1 jobb játékos, aki abból a környezetből kiemelkedik, eladják irgalmatlan pénzért és aztán topbajnokságban jön a betli... Gyökeres felfuttatása 25-26 éves korában kezdődött: írtam már, hogy a Brightonba nem tudott beférni 22 évesen, majd millió környékén dobták tovább a Coventry-nek... a legszebb éveit eltöltötte Championshipben meg portugál ligában, erre most bedobják jó eséllyel a pl-be? ...hááát...
a BHA híresen jól seftel a játékosokkal, számomra a következő a nagy kérdés:
- jól látták a srácot a 20-as évei elején és ezért adták tovább apróért?
- benézték és jön egy Haaland 2.0 a pl-be?
- szívják majd a fogukat, ha most ekkora összeget rak le érte az Arsenal?...továbbra is tartom, hogy ha Darwin kapna egy jó agyturkászt, aki csak annyit verne a fejébe, hogy: "bízz magadban és ne gondolkozz 1 pillanatig se... meg se próbálkozz a gondolkodással, viszont agyatlan barom se legyél a pályán" ...akkor simán hozna 20gól fölött szezononként
őt láttuk már azért olyankor is a pl-ben, amikor ment neki... már bizonyított, hogy ha nem agyal, akkor képes 10 perc alatt meccset megfordítani, Gyökeres viszont ebben a környezetben még semmit nem mutatott
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #229264 üzenetére
...ez a Gyökeres nálam még mindig egy nagy kérdőjel: megfordult a szigeten, majd a Portugáloknál kötött ki és közben idősebb lett 5 évvel... szerintem eladó oldalról lesz kurvajó biznisz... ha Darwin maradna a 'poolnál és magára találna, simán rá fogadnék, hogy gólokban bőven felülmúlja
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #229249 üzenetére
....meg alapvetően látott már egyikünk is olyat, hogy a balhé meg a reklamálás hatására meg lett változtatva az eredmény?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #229245 üzenetére
...még ha 1 gól difi lett volna... de kapura lövési statban ez elég balanszos volt és 3 gól difi... a 22es döntőben borult a pálya és nem volt ilyen karate a végén
...ezek a buzi kérdések a riportertől
pedig Tibi kedvenc dazn-os csaja tolja, akiből cserébe csak nyak fölött mutatnak
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #229243 üzenetére
...ez az egész klubvb egy kurvanagy vicc... hollywoodi módra próbáltak emelni az értékén, de ennek ellenére egy szép aranyra fújt kutyaszar
Donna azért bepörgött... első 70 perc helyett Bud Spencer & Terrence Hill filmet néztünk gyerekkel... ő kb folytatta ezt
-
mephi666
nagyúr
...most mondjam azt, hogy annyira leírta mindenki a cselszkit, hogy ez borítékolta a győzelmet?
...itt már csak az menthetné meg a parizert, ha hollywoodban írtak egy olyan forgatókönyvet, ami üti a 20 évvel ezelőtti bl-döntőt
...ilyen hajhúzásra KTE meccsen piros járt
dicsak, itt messze nyugaton is
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #229225 üzenetére
Boratosan illene
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #229219 üzenetére
ja és ami a legfontosabb: cheatcode prepayed ticket mindenhova
amikor Velencét kihúztuk és reggel 7kor beírtuk helyette Jesolo-t, hogy "akkor 8kor indulás 10órás nyitásra" ...gyors megvettem előre a jegyet... odamentünk, 50méteres sor a bejáratnál... beálltunk 2 percre... majd előrementem, nézem: ott egy üres sor azoknak akiknek már van jegyük... intettem asszonyéknak, hogy jöjjenek és 1 percen belül bent voltunk
amikor végeztünk a Tropicarium résszel és mentünk az akváriumot nézni, akkor már kb 100 méter volt ez a sor
...prepayed meg üres
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #229216 üzenetére
ez ismerős: nászút nálunk úgy nézett ki belföldön 11 éve, hogy 7nap/6éjszaka, mindenhol külön szállás és közbeeső városokban 1-2 program
szállás kempinges viskótól kezdve hotelig volt minden... kicsit izgultam azért, hogy valahol azt mondják, hogy "nincs meg a foglalás"
...de ez mégiscsak belföld, innen 1000-1200km-re nagyobb bajban lettünk volna
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
Nunez is mikor máskor rúgna gólt?
...vagy az is lehet, hogy a haja zavarta? minél hosszabbra nőtt, annál balfaszabb lett? ...végén nem lesz eladva és rúg 25gólt a szezonban Slot-séróval?
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #229195 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #229192 üzenetére
az egy lambónak gyalogtempó... tegnap jöttünk haza olaszoktól és 700km-t letudtam 1 megállóval maribor mellett: 8 óra volt így a táv... 140-150 közé felkúsztunk itt-ott 1-1 előzésnél és volt aki érzésre +50-el ment el mellettünk...
mi pedig nem sportautóval, hanem egy 1.6/105ló b zafirával... ez azért egy huracanhoz képest teljesen más dimenzió: szerintem óriási balszerencsekombó kellett ahhoz, hogy egy célzottan sebességre alkotott géppel ilyen balesetet szenvedjenek
...persze egyértelmű, hogy a sebesség növelésével exponenciálisan emelkedik a rizikó, de egy ilyen kaliberű géptől nagyon csúnya ez a végkifejlet
on: stream akad valahol ehhez az edzőmeccshez?
-
mephi666
nagyúr
...kemény így meccset kezdeni, hogy a portugálok majdnem összezuhannak az 1 perces megemlékezés alatt
sőt nem csak őket viselte meg ránézésre irtózatosan... Thiago Silva is nagyon nehezen tartotta magát
-
mephi666
nagyúr
válasz
xandrush0831 #228901 üzenetére
6 is azért már más, de 1-2-4 éves korban nem érti még meg a gyerek... nekem 1 és 2 éves korban távoztak a szüleim és utána kb 6 éves koromtól kezdtem igazán felfogni, de nem traumának éltem meg akkor sem, hogy vér szerinti anyukám szülei nevelnek... soha nem volt titkolózás sem, bármikor beszélhettünk a témáról... pszichológus biztos tudná boncolgatni, hogy bizonyos beütéseim ettől lehetnek, de nem élek vele
-
mephi666
nagyúr
válasz
xandrush0831 #228882 üzenetére
...az 1 és 2 évesnek valószínű "egyszerűbb" lesz, de a 4 évesnek is eléggé megfakulnak az emlékei, mire olyan idős lesz, hogy megértse a halál fogalmát
szörnyű, ami történt, de ilyen fiatal korban egyszerűbben veszik a gyerekek, mintha már legalább 10 év körüliek lettek volna
mi délelőtt kocsival jártuk a várost, ritkán nézek rá telefonra vezetés közben, de most frissen kaptunk pirosat, amikor jött egy fotmob értesítés: először nem hittem el, a címet, majd amikor megnyitottam, mintha lapáttal fejbecsaptak volna.... asszony utálja a focit, de folyamatosan feljött ma ez a téma és ő is átérzi
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #228823 üzenetére
írország páréves tervben van, hogy régi ismerőst meglátogassuk... (repülő+kocsibérlés) portugália/spanyolország asszonynak tetszik, de azt innen indulva kocsival megjárni komoly túra lenne
kb 2 hetes kört pedig nem bír egyelőre a költségvetés
-
mephi666
nagyúr
válasz
szotyika77 #228821 üzenetére
futó terv eddig románián/szerbián/bulgárián keresztül törökország... kocsival
egyiket sem sajnálom, ha nem lesz ott a vb-n
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #228819 üzenetére
...annyiból sajnálom, hogy szombaton megyünk olaszokhoz és kíváncsi lettem volna, hogy helyben van-e kis focihangulat attól, hogy lehet hazai csapatuknak szurkolni
...mondjuk nem tudom Grado környékén mennyi Juve drukker van, de láttam rá esélyt... (1 éve az eb-ről potyogtak ki, mielőtt kiértünk volna
...mi szerintem megátkoztuk őket... szerencséjük, hogy 2026-ra váltani tervezünk és más országot keresünk, mert már most elfelejthetnék a vb-t)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #228817 üzenetére
...kár hogy csak a bírókon van bodycam: játékosokra is kellene ilyet tenni és 1-1 meccsből össze lehetne vágni egy jó élőszereplős pálya ördögeit
itt volt annyi szép Di Gregorio védés, hogy lenne alapanyag
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #228815 üzenetére
Dikk Gregórió mekkorákat véd
oké, volt egy gól, de az nem az ő hibája: olyan közelről egy ilyen erős fejes mellé nyúlt volna 100ból 99 kapus
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #228812 üzenetére
...itt azért sikerült megtölteni a stadiont: vannak kint margit-drukkerek bőven és a Juve se szűkölködik címekben, így volt érdeklődés... kimentek a népek, hogy látnak egy kis európai csúcsfocit... de ennél komolyabbat látnának, ha 2 championship középcsapat faragná egymást...
rommá hajtott játékosokkal ott a pusztulat melegben olyan ez, mintha elhoznák az nfl-t szezon után azonnal pl norvégiába, hogy mutassák meg a tudományukat
-
mephi666
nagyúr
...akkor most hajrá Juventus?
-
mephi666
nagyúr
válasz
cyberkind #228792 üzenetére
...na meg haverokbulifanta
valahogy a bőrszíne borítékolja, hogy ebből még baj lehet... Szoboszlai nyilatkozta, hogy kurvasok lemondással járt az, hogy így sikerült felépíteni a pályáját... a bulizás meg majd jön akkor, ha már viszzavonul... és neki mindig volt 1-1 nagyobb lépcsőfok, mire eljutott a 'poolig (nála azt flancolásnak vették, amikor lambóval villant egyet... amennyit keres, neki ez akkora pénz, mintha én vennék egy rollert a decathlonban... kiélvezni meg azt se tudja nagyon, mert nincs rá idő)
...erre itt van egy gyerek, aki született tehetség, 17 évesen a barca húzóembere, övé a világ összes pénze... csettintésre kap minden ujjára egy nőt (beleértve a lábujjait is) és nem veti meg a bulit... itt szerintem rohadtul villogni kell a klubnál egy piros lámpának, hogy oda kell rá nagyon figyelni és irányba állítani
-
mephi666
nagyúr
17 évesen előtte a világ, megy a buli meg pénzszórás ezerrel...
...ha most nem tanulja meg az egészet kezelni, lehet még akár Neymar 2.0 is
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #228748 üzenetére
...vagy kölcsönadni müntyenbe 1 évre, hogy építsék fel izomban úgy, mint Goretzkát és akkor easy mode lenne neki a pl
-
mephi666
nagyúr
...pfejj ezek a brazilkodó brazilok
...kiállítják, reklamál 1 percet, majd 1 percen át sétál lefelé, keresztbe a pályán
kirúgás fél perc... semmi sárga
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #228736 üzenetére
Árminnak jöhet akkor a fakupa meg a mikiegér... mondjuk lehet jobb is, ha nem azonnal mélyvízbe dobják
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #228734 üzenetére
...ingyen igazolás volt, veszíteni nem sokat lehet rajta... lehet úgy vannak vele, hogy 2 kicsiből csak fejlődik egy Kelleher szintű csere Ali+Vili mögé
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #228727 üzenetére
...aha és Vinnie Jones volt az óvóbácsija, aki megtanította neki a legfontosabb alapokat
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #228721 üzenetére
miért? amikor nem rég
ajándékoztunk, khm eladtunk a szerbeknek6626 btr harckocsit? -
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
...ez a Kalulu is igazi géniusz
-
mephi666
nagyúr
...na Wenger is ott van: nem követtem soha jobban a pályáját, de egyik nap elkaptam egy interjút régi Arsenal játékossal, aki nem győzte isteníteni... kb olyan edző lehetett, mint Mou, aki pályán kívül is foglalkozott a játékosaival mindig... képes volt bárkit, bármikor felhívni: pl ha tudta, hogy valakinek magánéleti problémái vannak, abban is támogatta őket, hogy megoldják
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #228705 üzenetére
...addig követtem a pályáját, hogy edzőként beszart nála a tudomány
nem gondoltam volna, hogy az ősriválishoz szalad azonnal
...jó kis gyors gólváltással indul ez
ui: mármint a Klopp alatti 'poolból fel volt készülve és Slot játékosmozgás nélkül is átfaragott mindent... most meg érkezik legalább 3 játékos, aki alapember lehet
-
mephi666
nagyúr
Trossard eltitkolt apja a jv
...mi a pöcs? Lijnders áruló lett? ...mit keres Pepe mellett?
-
mephi666
nagyúr
...na jó kis Juventus - city így estére
USA azért nem szűkölködik úristenverybig stadionokban
ez mondjuk nem is a legnagyobb: LA-ben sokkal nagyobb van, de nem töltötték meg annyira, mint egy átlag tojáslabdameccsen
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228681 üzenetére
én azért nem akarom elkiabálni előre, de az előjelek jól néznek ki
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228675 üzenetére
...na végre hivatalos
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #228668 üzenetére
...lehet Kerkez vitt egy demizson pálinkát a gépen, vagy az apja valami szerb rettenetet... albán csaj is kipirult tőle, de a stábot épp próbálják feltámasztani?
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #228661 üzenetére
Onana büntető jobb, amikor hasonlóan beállt és a másik oldalra kérte a labdát... aztán oda kapta, ahonnan elugrott
világi balfasz
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #228653 üzenetére
2008-2009
Bordeaux most negyedosztály...
Lyon-nak irány a másodosztály......parizer meg fulladjon bele a kecskebaszók pénzébe
-
mephi666
nagyúr
olyan hiányérzetem van.... hol marad a "hatttttalmas Benfica"???
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #228634 üzenetére
...mi az a 6os szám? ...ennyi gólt lőtt idén a poolban pl-t és 1-2 kupasorozatot is figyelembe véve?
...van egy olyan érzésem, hogy hamarosan Wirtz fog feszíteni abban a 9es mezben
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #228630 üzenetére
...pedig párszor megszopatták bl-ben 20 éve a margitot
...mindeközben 1 szigettel odébb 115 vádpont után nincs 1 picike bünti se
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228588 üzenetére
...aztán a végén aláírna a kék retkekhez
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #228565 üzenetére
Szoboszlai haverja is betalált... volt csapattársa meg eddig valahogy nem találja a helyét
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #228563 üzenetére
...Juve meccsre is dilettánsokat küldtek... simán fel lehetne tölteni a pl játékvezetését ezekből a balfaszokból
-
mephi666
nagyúr
...ez a Philadelphia stadion nem kicsi... majdnem akkora, mint amekkora gólt Yildiz akasztott... mit reklamáltak utána? "bikázni nem ér"?
-
mephi666
nagyúr
Urawa piros gyémántjai hatttalmasat gurulnak ma?
ui: Boborjánt lehet meg kellett volna tartani
-
mephi666
nagyúr
...viccesek ezek a brazil csapatok: tegnap a butafogó, ma meg a flamingó?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #228516 üzenetére
...vagy kedvenc játékosai képével: Müller, CR7, Moura, stb
...a mezre rákerestem: 80as évek első felében volt hasonló adidasban a united
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #228504 üzenetére
...ott van: irány "A" shop
unitednek mikor volt ilyen adidas meze?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228493 üzenetére
....az m4-nek akkor fogok majd hinni, ha élőben közvetítik a kolostormalac eltakarítását
ui: ha jön a fotmob értesítés, vagy lfc hivatalos oldalról a hír, akkor már 100%
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228491 üzenetére
engem az a 2 szó azért zavar a bal felső sarokban
...majd ha a hivatalos oldal leadja, akkor örülök nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest