- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
...na majdnem lett Rice-Rice-baby 2perc alatt
volt már itt téma a felesége? pár napja olvastam, hogy kint kicsit beleálltak korábban, mert hát nem az a tipikus modell focista feleség... drukkerek viszont szerencsére bevédték gyorsan
-
mephi666
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #226815 üzenetére
...ilyenek ezek a martinezek... van a faszimitáló argentin névrokona, aki fejben szintén elég korlátolt
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #226802 üzenetére
...most akkor mehet 45910ft egy jó kis MTK - KTE V-re
...sajnos kb 10perc után már aludtam az esti meccsen, mert már 3:00 óta fent voltam és meló után még 19:00-ig taxiztam ide-oda a családot
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #226681 üzenetére
Slot elszámolta: ha minden meccsre felrakja a létező legerősebb keretet, akkor lehet megvan a ligakupa, miközben ott vagyunk még mindig a bl-ben, a pl pontelőny meg 5 alatti... sérült meg a mostani állapothoz képest +3-4
aztán úgy járunk idén is, hogy utolsó 1-2hétig 3 kupára vagyunk esélyesek, majd marad az egyetlen márciusban megszerzett csicskakupa... miután tutira ment és behúzta a pl-t, nem lehet neki semmit felhánytorgatni... jó lett volna mást is nyerni, de nem hiába ritka az olyan csapat, ami 3-4 kupát is behúz sorban... ehhez azért elég sovány a keretünk (gondolok arra, hogy nincs sok biztos gólvágónk, ha pedig hátul nem Konaté van Virgil mellett, simán lábon lőjük magunkat, mint pl a cselszki ellen)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #226673 üzenetére
.. nincs más: vinnie kell Darwint meg Rodrit a pl-ből és mindenkinek jó lesz
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #226657 üzenetére
...hm, dél-amerikait dél-amerikaira?
mi lett veled?
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #226655 üzenetére
...támadóból nem is tudom kit látnék szívesen... az a Yildiz gyerek pl mehetne 1-1 cserébe Darwinnal
aztán lehet mediterrán környezetben az indián is megtáltosodna
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #226652 üzenetére
milyen posztra NEM kellene nyáron igazolni?
kapus? Ali, Kelleher és kölcsönVili tán elég... aztán nem ártana normális cb Virgil mellé, mert Quansah-n kb úgy el tud menni meccs, mint Gomez-en a margit elleni 2-5... jobb oldalra Trent helyére kellene ember, mert Bradley egymagában oda kevés... balra pl Kerkez jó lenne, habár Robertson+Tsimikas létszámban elég lehetne, csak minőségben kevés
középen talán megvagyunk, előre viszont szintén kellene valaki, aki képes berúgni a helyzeteket... vagy Chiesa-t feltuningolni nyáron és adni neki a perceket
-
mephi666
nagyúr
válasz
csemege86 #226638 üzenetére
...olyan is volt, meg olyan is amikor ragadt hozzá a labda és ahogy pályára lépett, kis híján gólt rúgott perceken belül
kezdésnek kellene neki sok éles meccs, hogy összeszokjon a társakkal, mert anélkül nem lehet reális elvárás, hogy a semmiből beállva top legyen... Darwinon is látszódik, hogy mióta csak perceket kap, szarabb mint bármikor volt
-
mephi666
nagyúr
válasz
csemege86 #226635 üzenetére
....viccet félretéve: ő ennél az 5 meccsnél kicsit többet tett hozzá, mert amikor kupameccseken tehermentesítette a többieket, az is közvetetten hozzájárult a pl-ben mutatott eredményekhez
én továbbra is bízok benne, mert kurvajó játékos... csak hát rendesen gyúrni kéne fizikumra és meccsben tartani, hogy stabil formája legyen... közben meg imádkozni, hogy ne sérüljön
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #226631 üzenetére
Slotnak ja, de Virgil kemény mint a szög: neki az ott egy betonszofi
-
mephi666
nagyúr
Kane közben bajnok lett
örvendjünk
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #226622 üzenetére
...jó, hát 2 hónapja Slot is szépen kitalálta, hogy majd Macca védekezze le a 2méteres lóbaszó Burn-t
Cucu mit pörgött már a földön
...na cselszki-Quansah 2-0
cselszki-'pool 1-1
-
mephi666
nagyúr
...megjött Chiesa, a 2. pl-győztes olasz
...az első Balotelli volt 14 éve
...az a nolook-kapufa komoly volt... Ali se hitte hogy olyan szögből akárki kapura teszi... Palmer mondjuk nem akárki
...na, a kapitány beköszönt
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #226616 üzenetére
...Cucu meg Sárából fel tudott készülni, viszont Bradley megetette rendesen
...legjobban azt érzem, hogy középről hiányzik a Macca+Szoboszlai páros és folyamatosan elszórjuk a labdát... na meg ők hátul is tudnak segíteni
-
mephi666
nagyúr
...ez nem Quansah meccse
-
mephi666
nagyúr
Vardy rúgott egy gólt, majd amikor a bíró koccant és földön maradt, belefújt a sípjába és megállította a játékot
...85. perc környékén cserélték le, ma is kivette a részét a győzelemből
-
mephi666
nagyúr
...hahaha, "az ő neve Juszuf Poulsen"
Kane már lement a pálya mellé ünnepelni, mire 4 perc hosszabbítás 94:00nál gól... bajnokavatás skip
-
mephi666
nagyúr
...10perc és Kane megnyerheti az első bajnoki címét... eltiltás miatt lelátón ülve
...ez azért mekkora szopás, amikor van egy ilyen kaliberű játékos, akinek a legnagyobb átka, hogy a középszar purgatóriumban töltötte legszebb éveit és emiatt üres otthon a vitrin... más meg több polccal lejjebb van és 25 éves korára nem fér el a serlegektől
-
mephi666
nagyúr
RBL 1 perc alatt leadta a 2 gólos előnyt
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #226575 üzenetére
Sárán nem tömeg van, szálkás mint a pisztráng
testzsír kb 0.00001%
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #226507 üzenetére
...nagycsapatban volt 17 évesen, 18 évesen meg válogatott... első emlékeim róla a 2006os vb-ről vannak
jó volt ő is, de 20 éves kora alatt nem rémlik, hogy ennyire villogott volna... na meg azt jegyeztem meg, hogy Maradona is felfigyelt rá és kíváncsi voltam, hogy tényleg jó lesz-e...
Yamalnak rá kéne gyúrni fizikumra, mint pl Salah és néhány aranylabda kinéz neki, ha nem kezd el sérülgetni...
-
mephi666
nagyúr
közben megvan kire emlékeztet Rüdiger
(csak inverzben)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #226463 üzenetére
...volt 20+ éve egy jó kis kocsma a suli (gamf) közelében, ahová elég sokszor elcsábultunk, mert kellemesebben teltek ott a téli napok forraltborozással és kockásgépetetéssel
...ott a budiba volt egyszer görbe betűkkel felvésve a falra, hogy "le lettünk diplomázva"
...Graven akkor még javában pelenkás volt
-
mephi666
nagyúr
22-year-old Ryan Gravenberch has already won 𝐅𝐈𝐕𝐄 league titles in his career
Eredivisie (2018/19)
Eredivisie (2020/21)
Eredivisie (2021/22)
Bundesliga (2022/23)
Premier League (2024/25)
...én meg 22 évesen küzdöttem pár 0kredites félév után, hogy le legyek diplomázva
mondjuk neki a "0kredites félév" a 19/20 és 23/24-es szezon volt
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #226445 üzenetére
vagy csak haverok elmentek bebaszni meg ünnepelni:
- hogy találjuk meg egymást a tömegben?
- engem tuti megtaláltok...mindenesetre csak fotózzák az illetőt, nem pedig verik...
...alapjáraton nem olyanok ezek szerintem, mintha itt összeeresztenéd az ute+fradi b-közepet... rengeteg képet látni, ahogy meccs előtt-után vegyülnek és közösen fotózkodnak a szurkolók:
-
mephi666
nagyúr
...ügyes gyerek ez az Ondrejka
-
mephi666
nagyúr
válasz
BenHans #226430 üzenetére
...akkoriban nem sok Juve meccset néztem, csak Allegri idejében szoktam rá, amikor altató kellett
Conte csirkéknél eltöltött időszaka maradt meg, hogy nem tett jót az idegrendszerének... (Tuchel-el is örök barátságot fogadtak
)
...most megy a szurkolás a Parma-nak?
eredményeket nézve a helyezésükhöz képest szépet futnak: 2 hónapja kikaptak a Roma-tól és az Udinese-től, azóta x a Fior-al, Inter-el, verték egy hete a Juventust... szép lenne, ha ma is jót alkotnának
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
...ez pedig nem les... szép gólpassz volt
-
mephi666
nagyúr
Diazt emiatt a flegmázás miatt már most lehoznám
..gólt is róla kapjuk
jöjjön akkor Darwin, úgyse bírja a terhet, most lenne lehetősége bizonyítani
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #226350 üzenetére
2 évad jött ki? ...vagy 3? készülhet a követlező?
...Vardy-t meg kellene fűzniük 1 szezonra: közel a kocsma a pályához
-
mephi666
nagyúr
...na, no Vardy, no party... milyen világ jön? ...müntyen Müller nélkül? ...rókák Vardy nélkül?
-
mephi666
nagyúr
...milyen szar dolga van már Lilian Thuram-nak, hogy 1 órája még Khephren fia csapatát nézte... most meg Marcus csapata meg kupameccsezik, amit nem láthat a helyszínen...
ő mondjuk nincs a keretben, így könnyebb lehetett a választás
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #226291 üzenetére
Nunezi magaslatokban ontja a gólokat
#226292: belső értékek? ...el kéne adni a veséjét?
-
mephi666
nagyúr
...úgy néz ki, hogy ennyivel húsvét után a Juve nem bírja leküzdeni a pármai sonkát
...nagy a Parma öröme: ahhoz képest, hogy első 10 percben kényszerből 2t kellett cserélniük, szépen megoldották
-
mephi666
nagyúr
...pármai gyerek igen szépet fejelt... Tudornak meg különórát kellene tartani lesből, mert hiába alakítottak ki szép helyzeteket, amikor valamelyik tökkelütött mindig lesen héderelt
...serie a-ban ez tök jó dolog, hogy minden gólszerző labdát bezsákolnak és jó célra elaukcióznak (simán ávehetnék pl-ben is, többet ér ez, mint a térdelgetés)
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #226275 üzenetére
...ha meg megnyerik, akkor kis híján pl-kiesőként mehetnek a bl-be?
az még szép hányás lenne
-
mephi666
nagyúr
...a united meg a csirkék együtt se szereztek annyi pontot, mint a 'pool
na meg a csirkék 61 rúgott gólja nem rossz... nagyobb baj, hogy nyelik is mellé, mint kacsa a nokedlit
-
mephi666
nagyúr
...na hát nem hiába szereztünk 2 meccs alatt 1 pontot ettől a NF-től... még jó, hogy csak 1-1 gólokat kaptunk tőlük, mert érzik a vérszagot és mennek, mint a veszedelem
-
mephi666
nagyúr
...azért ez a NF meccs a KTE után akkora difi, mint a legolcsóbb mirelit pizza után egy normális olaszföldön
Gipsz Jakab is jól rábaszta, majd utána szögletből gól... csirkék most szopnak egy jókorát, hogy ellenünk 1 hét múlva megtáltosodjanak és elmaradjon a bajnokavatás
-
mephi666
nagyúr
...na ez sem 11es?
se szöglet? ...mi a fasz akkor?
-
mephi666
nagyúr
...ez azért szerintem fújható lett volna, ahogy Zeke 16on belül ment volna a labdára, közben nyúlt a meze rendesen
...ilyen felugrásból is 12 egy tucat, de ha mi követjük el, akkor sárga?
(oké hogy nem a játékvezetésen múlik az eredmény, de miért kell így is ilyen látványosan ellenünk dolgozni?)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #226260 üzenetére
vb alatt szokott lenni pár komment, egyébként halott
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #226254 üzenetére
...az is jó lehetett, én snooker-el lazítottam
...na Fiola se a legerősebb fejben
-
mephi666
nagyúr
...na jó kis húsvéti KTE-UTE: aki még józan, gyorsan hozza szintre magát, mert ehhez kelleni fog
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #226241 üzenetére
...mondjuk a Lyon ellen ő mentette most meg kb 6 soron a seggüket
...már megérte... jó biznisz volt
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
4 kapufa után lett begyötörve, most kapunk majd 90. perc után egy cigánygólt a semmiből
-
mephi666
nagyúr
...a héten felmondott kolléganőm (18 év után), mert áttelepültek nyíregyházára... nem jól nyitott férjével a csapat... a végén 2 csapat bukik az nb2-be, amihez elég sok köze volt az idén?
-
mephi666
nagyúr
...hát itt 0:3ra se szólhatna senki
-
mephi666
nagyúr
...ezt azért érdemes megnézni, milyen Salah lökést fújtak és az elmúlt pár hétben mekkora bodycheckeket engedtek ellenünk
-
mephi666
nagyúr
Sára Darwin kapufás rekordját is meg akarja idén dönteni?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Richard! #226212 üzenetére
...az a legszarabb, hogy ha marad a KTE-nél Nikitscher, Szuhodovszki, Krisztofer, Szűcs Kornél (aki championship csapatban van azóta), simán a lista közepén, vagy fentebb maradunk
...ahova meg kerültek, kb mindenhol n+1edik emberként veszik csak őket számításba (idegenlégiósokat mondjuk nem tudom, de Szuhodovszki kb annyira félre van dobva, amilyen alapember volt itt... és rekordpénzért távozott)
-
mephi666
nagyúr
...mit láttam reggel kecskeméten a kertváros szélén: 40körüli apuka focizik a gyerekkel, messziről virít rajta a 3as: mondom magamban "rohadjak meg, hogy Kerkez lesz" ...furcsa volt a kékes-zöld alapszín, közelebbről már egyèrtelmű lett, hogy boszmosz 3. meze
utána fordult meg a fejemben, hogy meg kellett volna állni egy kérdésre
(...hogy ha minden összeáll, lesz fél év múlva 'poolos is?)
...mindenesetre jó ilyet látni: gyerekkoromból nem rémlik, hogy magyar játékosok mezében rugdosta volna bárki a labdát, amin pl 'pool vagy Bournemouth címer virított
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #226133 üzenetére
...ma eddig túl jó... Brúnókutya viszont szépen rábaszta felső kapufára... érdemes újranézni azt a mozdulatot, hogy elcsúszás közben milyen kapáslövést eresztett el... nem sokan tudnák leutánozni
-
mephi666
nagyúr
...hombár majdnem Herélt Maguire lett
remélem sikerül ma is égniük egy jót
-
mephi666
nagyúr
a nagy hirvigózás után 90%-ra mondom hogy ő lesz a következő akinek a szerződését megújítják
most néztem bele a tegnapi castle-palace ismétlésbe: itt a remek példa, hogy Ezé nem kell ilyen balfaszul rúgni annak a kapusnak, aki az utóbbi 5 büntetőből 3at kifogott
-
mephi666
nagyúr
Virgil szerződése is megvan
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #226095 üzenetére
azért a kefehajú bohóc szerintem simán top3 játékos a 4 elődöntős csapat teljes keretét összevetve
azért bohóc, mert időszakosan mindent elbalfaszkodott, viszont ha formában van, szabályosan nem nagyon tudják megállítani... ha nagyon elgondolkodok, kinek szurkoljak a 4 közül? papíron talán az Inter van a 4. helyen, parizert nem szeretem, barca totál semleges... így legyen nekik
...de talán az Arsenal is megérdemelné, hogy jusson nekik idén "valami"
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #226075 üzenetére
Boborján vért itatott félidőben a csapattal
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #226046 üzenetére
Tevezt szívesen láttam volna... akkora harcos volt a pályán, mint Suarez, csak nem annyira harapós
mentalitásban igazi példakép
...egész pályafutása alatt 1 pirosa volt, az is otthoni ligában... gondolom egy baráti Boca-River meccsen szedte össze
-
mephi666
nagyúr
...na egy szép bepattanó: most akkor ássák elő azt a 'pool elleni 7-2-t ami főleg ilyenekből sikerült
2 oda már megvan, 6 ilyen szemét elég lenne még
...na ez semmi, hogy Hakimi pofán kívánta volna rúgni a szoros emberfogást átértelmező AV játékost?
-
mephi666
nagyúr
Kepa karrierének kiteljesedése, hogy Kerkez csapattársa lehet
...fog ma egyébként szépeket
-
mephi666
nagyúr
...ez a Roma-Lazio nem egy barátságos meccsnek indul
-
mephi666
nagyúr
Virgil fejberúgta először Robertsont, majd rúg róla egy öngólt
...na most így akkor tudna számítani az elmaradt büntető
...na Virgil összeszedte magát
-
mephi666
nagyúr
...a kommentátor Graham Pottert miért William Potter-nek mondja folyamatosan?
-
mephi666
nagyúr
...na 11es meglesz a másik oldalra? ...na és miért is nem? ...mert a 'poolt hozhatná még jobban előnybe? ...oké
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #225981 üzenetére
Ed Sheeran-től ne sajnálj már pár boldog percet
-
mephi666
nagyúr
...ez a WestHam azért nem egy Fulham szint
Sára azért tud labdát kezelni
...na és most se Szoboszlainak adta a gólpasszt a rohadék
-
mephi666
nagyúr
...baszki Maignanék mekkorát karamboloztak
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #225957 üzenetére
...belsős infók szerint is teljesen hitehagyott a csapat már egy ideje... és ahelyett, hogy átszakadna egy gát, most 1 hét alatt 5 pontot dobtunk el utolsó percekben... ehhez hozzájárultak az utolsó indokolatlan cserék is: mintha kötelező lenne az összes lehetőséget kihasználni... minek belenyúlni utolsó 5-10 percekben 2-3 cserével, amikor előtte 85-90 percig azért megoldottak mindent a pályán levők? Gerát kedvelem és én lettem volna a legboldogabb, ha a sok fikázás után pont a szétszedett KTE-vel tud csodát csinálni, de sajnos túl nagy falat ez neki... megkockáztatom, másnak se sikerülne sokkal jobban... Szuhodovszki, Nikitscher és Krisztofer hiánya nagyon érződik... de ott volt még a srác, aki pl Rooney csapatánál kötött ki, vagy Banó-Szabó, akire már kb 2 éve nem lehet komolyabban építeni, olyan sérüléseket gyűjt...
-
mephi666
nagyúr
Gerának ez lesz a védjegye, hogy már majdnem zsebben a 3 pont, majd szépen lecserélget mindenkit és elcseréli a 3 pontot 1re... vagy most 0ra... habár Kersák nagyon megaludt most a végére és halmozza a hülyeséget... ebből már 99% hogy nb2 lesz
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #225949 üzenetére
32 évesen a pl-ben, úgy hogy több mint 1 éve nem hagyott ki sérülés miatt meccset... ez azért elég komoly
2024 elején volt 1.5 hónap kihagyása, előtte viszont 2020-ban volt utoljára ilyen, akkor is "csak" covid miatt... egy terminator az ürge... ha idén nem kap aranylabdát, akkor soha
-
mephi666
nagyúr
sírni fognak sokan
...jön még szerintem pár hasonló bejelentés a közeljövőben (pl nem gondolnám, hogy Trent is ingyen megy tovább a margithoz...)
hogy ne csak kontár románótól legyen hír, hivatalos oldal is lehozta:
"Liverpool FC can announce Mohamed Salah has signed a new contract that will keep him with the club beyond the 2024-25 season." -
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #225940 üzenetére
úgy hogy az OL vagy 3-4 ajtó-ablakot elbaszott... csúnya lett volna így bukni
-
mephi666
nagyúr
Johnny Quid jól megetette a united madarait
Lacagól kellett volna csak a végén
-
mephi666
nagyúr
...kár volt a végét elbaszni, főleg hogy előtte kontrából 2re mehettek volna kis ésszel
-
mephi666
nagyúr
...ma este minden jóérzésű ember egy kicsit Lyon drukker lesz... akkor is, ha csigaevő nép csapata
egyiknek folytatódik a road to bilbó, másiknak meg road to dildó
-
mephi666
nagyúr
Kvaradona is bebaszta... azért ezt a faszarcú martinez szépen benyelte a rövidre
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #225905 üzenetére
...válaszul itt is kivégeztek egy pókcsaládot a kapu felső sarkában
-
mephi666
nagyúr
...hahahastonvilla
Új hozzászólás Aktív témák
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 05.05. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest