- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
fatal` #152683 üzenetére
Én bár az angol bajnokságot szeretem, de a mindenkori angol válogatottat utálom :)
Kifejezetten gusztustalan volt ez az angol csapat... gondoljátok vissza az angol-skót meccs izgalmaira pl.... 1 kapuralövéssel... az olaszokban legalább van tűz. Mancini is megérdemelné (őt kifejezetten szeretem... s nem csak az Inter múlt miatt)
Egy szó, mint száz: Hajrá olaszok! :)
-
paatrick
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
fatal` #148831 üzenetére
ezt a faszkalap bognárt, istenem..
hát jah
na csak egyszer legyen majd egy ő közeli hozzátartozójával is ilyen. nem szabad ilyet kívánni, csak arra leszek kiváncsi majd, hogy akkor is ilyeneket fog-e ugatni, azzal a puffadt fejével..
fogadjunk, h akkor már nem. ott fog majd ríni a sarokban. -
válasz
fatal` #100643 üzenetére
Ugyanazt csinálja, mint LEq, Valverde is bohóckodik vele egy kört...
Nem tudják jó áron eladni, ezért lehet még ott...
Ugyanaz, mint mikor pl. Turan is beállt, egyszerűen megtörik rajtuk a játék.... és jött Póli!
1-2 Tőle is tartottunk, de valahogy otthonosan mozog eddig a közegben!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
fatal` #100035 üzenetére
Mert mondjuk eddigi bajnoki meccsek egyikén se tudtunk így játszani mint most. Persze a befejezések most se mennek, de a megerősödött Barca védelem ellen meglepően sok az ajtó-ablak helyzetünk.
Barca tudatosan lassítja a játékot, kíváncsi leszek hogy ez változik-e a 2. félidőben.
-
-
-
BenHans
addikt
-
tigomigocika
senior tag
válasz
fatal` #76459 üzenetére
Mezőny munka van,brusztolós meccs
Nikolic jöhet a második félidőre
Védelem most ugye nem az összeszokott
Egy rossz szót nem mondok most...
Edzö mécses feeling a javából,nincs tét es kevésbé harapunk.
Akarni akar a csapat Klieni es DszB7 is akar csak most nem jönnek be a lövések
Priskin is csak el lőtte de most ő sem úgy
Ha kikapunk eret nem vág szerintem senki -
Tibiajax
nagyúr
válasz
fatal` #75005 üzenetére
fú én nem tudom, kinek szurkolok majd.. a barca mindig default nyilván, de imádjuk ugye az ágyúsokat is.. rettenetes egy helyzet lesz
annyira, de annyira várom már, mire megy majd egymással a két támadófocis, extratechnikás csapatom
egyszer voltam már ilyen felállásban, amikor a barca az interrel játszott oda-vissza ugye, akkor annyival könnyebb volt a helyzetem, h a olaszoknál bizonyos murinnyó ült a kispadon - biztos emlékszel, ő volt az, aki a nou camp-beli meccs végén a továbbjutásukkor berohant a pályára ugrálva és kiabálta a nézőtérre h kurva anyátok, mi mentünk tovább - szóval ott az alatt a 180perc alatt nem az Internek szurkoltam egyáltalán..
ha akkor egyébként nincs murinnyó és a világverő Inter, a Barca bemegy a döntőben, ott meg szétkapták volna a münchent és végre végre lett volna bl-kupa címvédés... dehát, nem lett. persze úgyis boldog voltam, mert csapatom nyert a végén, csak egy valakinek nem voltam képes nézni a pofáját Madridban a diadalmámorban -
B0V9B
tag
válasz
fatal` #71660 üzenetére
Huhh, egy Magyar-Szlovák vagy Magyar-Lengyel a Vélodrome-ban, 68 ezer ember előtt..
De ahogy néztem, ha az ír-dán kettősből legalább az egyik továbbjut (én a szlovénoknak már nem sok esélyt adok) akkor a 3. kalapban leszünk: Csehországgal, Lengyelországgal, Szlovákiával, Romániával és még egy csapattal, így őket nem tudjuk majd kapni.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
fatal` #70406 üzenetére
Az a legszebb az egészben, hogy most a Zsuzsiék is ezt számolgatják, ahogy szokták, csak kb. a matekkal is azon a szinten vannak, hogy lehet, hogy jobb lenne elküldeni nekik a helyes eredményt.
Én legalább is egyikből sem nézném ki, hogy ezt így le tudná bontani, és pláne nem, hogy szóban elmondani. (A nyilatkozatok botrányosan rosszak, 70% öööö pedig végig a sablon betanult, ha az bemegy, akkor gól szöveget nyomják. Meg kellett volna nyerni a meccset, a következőn bravúr kell, ha kikapunk, az már bravúr.) -
szab.tam
nagyúr
válasz
fatal` #42261 üzenetére
biztos.
már a nevükre sem emlékszem.
de akkor nagyon szép dolgokat műveltek.***
közben nézem a fejeket.
a séró már be van lőve, mint a nagyoknál.
a bőrfelület kivarrásában eléggé el vannak maradva, de hát ezt valószínű gyorsan fogják pótolni...a realban a 8-as feje tisztára cr7. lehet, hogy nemcsak a haját, hanem komlettten a fejét is mefaragta a kiscsávó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest