- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz
grizlisandor #200001 üzenetére
Amikor egy közepes szintű középpályás a legjobb góllövő , a csatárod elmúlt 3 góljánál az Assist nem csapattárstól jön, akkor hogy a toszba rúgjál gólokat? De ETH jól manageli a csapatot. Kibaszott vicc az egész, bízom benne, hogy az Ineossal, meg az átszervezésekkel végre elindul valami, és ETh-t is pattintják a bánatba. Mert nem látok egy szikra fejlődést sem, sem a játékban, sem semmiben.
-
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #199822 üzenetére
Kiváncsi vagyok, hogy Klopp vagy Mourinho ülhet e le a Fradi kispadjára. Nagy lesz a verseny.
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #183677 üzenetére
Nem létezik, hogy annyiért odaadják. Bár, ki tudja, milyen záradék van a szertődésében.
-
Enzolord
addikt
válasz
Soulfly842 #172489 üzenetére
Káriusz a Nyúlkastélyban? Az meg hogy? És főleg miért??
-
Enzolord
addikt
Fulham itt a legnagyobb király. De jó meccs volt. Nyerhettek volna. De így is jó.
-
Enzolord
addikt
válasz
mephi666 #167224 üzenetére
Mert azt az egyet nem tudta megadni, amiért odavitték. Nevezetesen a bajnoki címet. De most legalább látszik a fény az alagút végén, nem szórnak ki rengeteg pénzt szar játékosokra feleslegesen. Jó lett volna, ha azt a mozdony fejű tüdőnadrágot odaadják De Jongért, amikor valami idiótában a Barcánál felmerült, hogy őt vegyék bele az üzletbe..
-
Enzolord
addikt
válasz
sherlock82 #167200 üzenetére
Én azt sem bánnám, ha pakolna, és menne a hiszti után, hogy ő mindig BL-Ben volt, most meg jajj, mi lesz. De majd kiderül.. Igen, kb 100 évente állnak úgy együtt a csillagok, mint SAF és a United esetén. De azért eltelt 10 év, bízom benne, hogy most idén mutatunk valamit. Nem ringatni magam hiú ábrándokba, de ha építkeznek átigazolásróp átigazolásra, akkor lehet belőle valami.
-
Enzolord
addikt
válasz
sherlock82 #167182 üzenetére
Hát, ha ezt a fajta játékot tudjuk, akkor az első négy meglehet jövőre. De az előző idénybeli okádék játékot biztos, hogy túlszárnyaljuk. Mondjuk, nincs magasan a léc. Sőt, leginkább a földön van..
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #167172 üzenetére
Pedig az volt a Ti félidőtök.
De hosszú idő után úgy néztem United meccset , hogy nem akartam kitépni a szemem
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #167169 üzenetére
A Ti gálakezdőtök meg épp szart se ért a Mi fos védelmük ellen. Tudom, edzőmeccs, első meccs, de jó volt látni, hogy gyakorlatilag akkor rúgnak gólt, amikor akarnak.
-
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #162186 üzenetére
-
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #158128 üzenetére
-
Enzolord
addikt
Nagyot mentünk idegenben végig jobbak voltunk, lefociztuk az Abra FC-t. Ja, bocs, nem ide..
Láttam az első 15 percet, majd utazás a családdal, az utolsó 2 percre értünk haza, 1-1, tartjuk a labdát, ráadásul az ellen csak tiziből talált be, ejj, mondom, de faszák vagyunk, utána nézem a statisztikát, olvasom a lommenteket, mondom, ajjaj, ez karcsúnak is kevés. De remélem, Ragnick papa legalább futógépeket csinál belőlük ha már a szép játék eddig nem megy.
-
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #158033 üzenetére
Végre egy olyan ember lwsz a vezetéaben, aki ért a foci részéhez, és nem egy pénznyomdád lát a Unitedben? Van Isten. Halleluja..
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #157394 üzenetére
Jó lenne megnézni, mit hoz ki Conte az első meccsből. Kár, hogy a Mikiegér kupát nem adja semmi.
-
Enzolord
addikt
válasz
mephi666 #157281 üzenetére
Nem tudok szívből drukkolni a United-nek és ez roppantul fáj, mert Ole nem idevaló. Taktikailag egy nulla, szerethető, de ebből nem lesz kupa. Most is azért nem rúgták ki, mert Woodward nem akarja kibaxni, és ő már csak decemberig van. Remelem, együtt mennek. A Ciki biztos, hogy kifújja az orrunkat, és az Atalanta is szerintem a torkunkon akad. 4 hónap után elküldték Nunot a United elleni 0:3 után, mi bezzeg megtartottuk Gúnárt a 0:5ös mészárlás után is. Bravó
-
Enzolord
addikt
válasz
Soulfly842 #156941 üzenetére
Ogs alatt az elején azért ment a csapatnak, mert felszabadultak Mou uralma alól, és a taktikai hiányosságot ellensúlyozta, hogy örömfocit játszottak. De ez már kevés, eltelt 2 év, és a csapatnak nincs arca, egy kalap szar az egész úgy, ahogy van.
-
Enzolord
addikt
válasz
Redneck #156922 üzenetére
Át is kapcsoltam a Fradi MTK-ra. Azt hittem, 0:3-mal fordultunk, a 47. Percben bementem, hogy picit figyeljek a kislányomra, erre az értékelésben hallom, hog, 4 az a 3. Ennél több mi kell ahhoz, hogy leigazoljunk egy edzőt? Nem mondhatja, hogy nem kapott időt. Sokkal többet kapott, mint mások. De ez annyira híg fos, hogy szavakat sem találok. Úgy érzem, a Fradis rugdalózó többet lesz a lányomon, mi t a Unitedes.
-
Enzolord
addikt
válasz
sh4d0w #156242 üzenetére
Jó, hát, ha nem is a legjobb, de klasszisokkal a mostaniak felett van. Ezeket még, ha megerőltetem magam, fel tudom sorolni, ugyanúgy, mint a 94-95-ös Fradi csapatát, mondjuk a mostaniakról nem is írt a K-L szektor indulókat. Nem tudom, a csopkrtból ki játszott a TCM-mel, de mi a volt csoporttársaimmal heteket toltunk végig vele..
-
Enzolord
addikt
Brentford
És szia Tibi. Üdv itthin ismét.. -
Enzolord
addikt
Tibi még erre az eszmefuttatás sorozatra sem tért vissza? Mi van vele??
-
Enzolord
addikt
Hihetetlen, mennyire fogalmatlan játékot játszunk. Ilyen kerettel nem ezt az okádvány fos játékot kellene játszani, még idegenben sem. Sokat segítene, ha ott játszana egy játékos, ahol tud is. És erre Martialt cseréli be, miután a középpálya szar . OLe, bármennyire is jó ember, egy szar edző...
-
Enzolord
addikt
Sancho nem jobb szélső? Akkor mi a bánatnak a bal oldalon van, és mi a faxot keres DJ a Jobb futó poziban? Pogba mehetne a helyére, dmbe meg VDB
-
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #154685 üzenetére
Ez a Pancho??
-
Enzolord
addikt
Nem szeretem az Arsenal-t, de egy régi magy csapat, és sajnálom, hogy a drukkereknek ezt kell átélni, de absok műmájer, aki világ életében a cikinek drukkolt, az elmúlt 0ár évben, mióta az olajos patkányok tömik szarrá pénzzel azok a szememben nem drukkerek..
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #154642 üzenetére
Még egy kis kenőpénz... Mocskos férgek.
-
Enzolord
addikt
A VAR szobába is jutott egy kis olajozó pénzecske. Az Arsenal védőjét konkrétan pofán baszta a cikis gyökér, visszanézték, de semmi. Bravó
-
Enzolord
addikt
A Burnley kezdőben 9 angol. De szép is lenne itthon egy Kisvárdánál, vagy Puskásnál ez az arány. De szép is lenne..
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #154013 üzenetére
-
Enzolord
addikt
válasz
Peterhappy #153818 üzenetére
Nem lenne rossz, de attól tartok, nem kéne hazamennem, ha lelépnék ilyen hamar..
-
Enzolord
addikt
válasz
Peterhappy #153782 üzenetére
-
Enzolord
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #153779 üzenetére
Nagyon remélem, hogy már a csoportkör alatt kifújják az orrukat ezeknek az olajos senkiháziaknkak. Azt sajnálom, hogy nem egy Stoke Cityvel kezdenek.
Viszont nagyon kiszurkoltam a Fradi továbbjutást, mindenzt némán, a combomat ütve, mert mellettem alutt a már 8 napos kislányom, aki szintén nagyon szurkolt álmában.
-
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #153667 üzenetére
-
Enzolord
addikt
válasz
sutyerák007 #153453 üzenetére
A Barca hivatalos oldalán közölte. Én a Goal.comon olvastam, de az NSO-n is fent van már..
-
Enzolord
addikt
Messi elhagyja a Barcát. Hivatalos...
-
Enzolord
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #150487 üzenetére
2 pwrcet csúszik nálam, hogy szomorodna meg. Valaki itt ordított a lakótelepen, hogy Szalai, mondom, WTF, majd 2 perc múlva gól. Nem fogom olvasni a topicot, nehogy valaki spoilerezzen...
-
Enzolord
addikt
Mi van te faxszopó
Mekkora felvétel, és mennyire durva ez az egész... -
Enzolord
addikt
Tegnap szerencsére nem kommenteltem sehol, mert insta ban lett volna, kicsit megviselte a lelkivilágom ez a töketlen szereplés, de ma már mosolygok rajta, mert sokkal fontosabb dolgok vannak az életben, leginkább az a kislány, aki ket hónap múlva fog születni, és már megvan az első Unitedes szerelése..
-
Enzolord
addikt
Örülök, hogy OGS rendet tett a fejekben, valoban nagy mellénnyel mentek ki a fiúk. De azt, hogy mi alapján cserél, ha cserél egyáltalán, sose fogom megérteni. A védelmünk továbbra is fostalicska.
-
Enzolord
addikt
Magyarország ellenzi a Szuperligát. Ez kb olyan, mintha Málta ellenezte volna a második világháborút. Kb túrót sem jelent!
-
Enzolord
addikt
Nekem úgy tűnik, mintha a Pool direkt nem akarná eltalálni a kaput... Casemirot meg ki kellett volna állítani..
-
Enzolord
addikt
Ismét egy okádék szar meccs. Nem értem. Lehet, én vagyok a hülye, de miért van még mindig Ole az edzői poziban? Ok, hogy masodikak vagyunk, de ez leginkább a többi csapat töketlenségén múlik..
-
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #142885 üzenetére
-
Enzolord
addikt
Úgy érzem, mindkét oldal védelme csinált hajmeresztő dolgokat. Nem is keveset. Viszont jó volt látni, hogy időnként focizni akartunk. Es ment a csapatnak. Idonkent viszont még mindig tanácstalanok voltunk, mint egy kis község. GGMU
-
Enzolord
addikt
Mi a szájbatekert anyjàért nem nézik még csak vissza se, hogy Fred lábát hátulról eltolták? Faxopó uzi bíró.
-
Enzolord
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #142337 üzenetére
Igen, azt egyből láttam, hogy nem egy égimeszelő, mert még akkora sem volt, mint én, pedig én is alig nőttem ki a csizmából!!
-
Enzolord
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #142331 üzenetére
Már a múltkor akartam Neked írni, hogy Max tőlem vett Iphonet az iSTYLE-ban. A feleségével volt bent, mondom, itt tanulsz, azt mondja, nem, focizok. Mondom, hol? DVTK. Úgyhogy Fradista létemre kívánom, hogy rúgjon egy szépítő gólt!
-
Enzolord
addikt
Azt én is csipáznám. Biztos nem a padon ücsörögne , akár nyerünk, akár vesztünk, fogalmatlanul a taktikához. Az első helyünk nagyban köszönhető a többi csapat balfarságának. Egy Londonban élő kedves barátommal ünnepeltük a születésnapom interurbám meccsnézés közben, és bár már menni akartam pihenni, de azután, hogy vezetjük a tabellát, és mindketten ezt vártuk, mint a messiás, csak legurult még pár tüske..
-
Enzolord
addikt
Az létezik, hogy az FA kupát nem adja semmi?
-
Enzolord
addikt
-
Enzolord
addikt
válasz
Peterhappy #140313 üzenetére
-
Enzolord
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Titan Quest II
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest