- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
Tényleg! Játékoknál, 3dmarknál melyik számít? A jobb memóriaidőzítés vagy a magasabb FSB?
-
Squirrel
őstag
Nekem meg 294-et viszik dualban 2.5-3-3-5-1T-n 2.7V-tal...
-
-
Squirrel
őstag
nyomok egy UP-ot, eltűnt a téma bal felső sarokból
-
Squirrel
őstag
Szegeden nincs valakinek 566-os A-DATA-ja? Jó lenne tudni, mér nem bírja a tuningot a gépem...
-
Squirrel
őstag
Szegeden nincs még valakinek ilyen A-DATA-ja?
-
Squirrel
őstag
Esetleg Szegeden nincs valaki, akinél ki lehetne próbálni?
-
Squirrel
őstag
B@ssza meg, nekem mér nem stabil 3-3-3-6-1T-n????????
-
Squirrel
őstag
Az új A-DATA 566-os memóriával 3-3-3-6-1T, 283 MHz-en everest: 7200/3100
-
Squirrel
őstag
Valakinek nem kell egy Sapphire x800XT PE? Le van foglalva a nevemre, és lehet hogy lesz ASUS helyette.
-
Squirrel
őstag
Ready-éknél rendeléstől számítva kábé mikorra hozzák meg a cuccokat? Mert múlt kedden rendeltem ram-okat, de eddig nem írták, hogy itt lenne
-
Squirrel
őstag
ezzel meggyőzted a kétkedőket.
Néztétek, ready-nél a múlt heti 24.4k-ról lement a 600-as A-DATA ára 21k-ra. De én inkább 566-ost rendelek
Szerintetek nagyjából mindegyik 566-os így húzható?
-
Squirrel
őstag
válasz
Overlocker #861 üzenetére
Én is hiszek neki, de tényleg jó lenne egy screenshot. Azért remélem duálban is bírni fogják legalább a 600-at.
-
Squirrel
őstag
Herr Z! Mit szólsz Janesz vádjaihoz?
Bővebben: link
1152-es hozzászólás. Tényleg, nincs kép az eredményeidről, csak hogy eloszlasd kételyeit? -
Squirrel
őstag
telefonon hívtam őket, azt mondták, nem garantálják, h. x800xt-t tudnak hozni. Egy nagykerből ígértek a hétre, hétfőn rákérdezek, mert lehet h. a Sony monitorért is fel kéne mennem Pestre, parázok a pixelhibától. Szerinted bátran megrendelhetem az 566-ost? Én 600-asról nem találtam teszteket, de a Te tapasztalatod az 566-osokról nagyon meggyőző. Kíváncsi vagyok mit bírnak dual-ban
-
Squirrel
őstag
-
Squirrel
őstag
Valaki tesztelje már le a 600-as A-DATA-t is, mit bír az a Hynix B vagy miféle chip?
-
Squirrel
őstag
Valószínűleg a 600-as A-DATA Hynix chippes? elbizonytalanodtam, h. hétfőn lehet h. nem a 600-ast rendeljem? Vagy vállaljam a tesztalany szerepét?
-
Squirrel
őstag
-
Squirrel
őstag
A 600-asnak mennyi fesz kell? Azon gondolkodom, h. 566-os helyett inkább 600-ast rendeljek? Mondjuk a telefont valami csaj vette fel, aki nem igazán fogta fel, h. miket kérdezek. Pedig csak arról érdeklődtem, h. melyik van és mikorra érkezne.
-
Squirrel
őstag
Kicsit feljebb a 600-as v. 566-os A-DATA-król volt szó? Melyiket éri meg megrendelni a ready-ben? Csak 4k a diff., megéri?
-
Squirrel
őstag
válasz
Overlocker #510 üzenetére
Nekem is ez a problémám... Lenne esetleg valaki, akivel le lehetne beszélni ezt az előrendeléses dolgot, mivel én sem szeretnék kétszer utazni Pestre
-
Squirrel
őstag
nemtom mennyit fog bírni, 3500+ -ot meg alá a Neo2-es lapot most rendeltük meg. Azért kihoznám belőle, amit stabilan tud még léghűtéssel...
Ja, és elég 2x512 vagy kellene a 2x1024?gondolom azért elég az összesen 1 giga... nem is láttam 1 gigás 500-as vagy 566-os modult.
[Szerkesztve] -
Squirrel
őstag
sziasztok!
3500+ -os athlon 64-hez melyik a-data ram illik? az 500-as vagy az 566-os? -
Squirrel
őstag
sokat lendítene a dolgon, ha nem lennék olyan fafejű, hogy socket 939-hez ragaszkodok...több pénz maradna az ''egyéb'' dolgokhoz.
-
Squirrel
őstag
Hát lesz gépre olyan 450e, a monitortól függ, egyéb dolgokból mi lesz benne...(mielőtt megszólna valaki, PhD pályázatokból jön össze a keret)
-
Squirrel
őstag
válasz
Overlocker #320 üzenetére
és leendő socket 939-es 3500+-os procim+msi k8n2 lapomhoz melyik lenne e legjobb választás?
[Szerkesztve] -
Squirrel
őstag
Ami a ready-ben van 566-os A-Data az milyen időzítéssel mehet? Vajon gyorsabb, mint az 500-as vagy az 500-as Kingmax Hardcore?
-
Squirrel
őstag
És a Twinmos az milyen ram? Hynix chipes? Az A-data 500 MHz-es és a Twinmos 500-as ramja között próbálok meg dönteni, mindkettő olyan 23-25e+áfa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Chrome
- PlayStation 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- DDR4 RAM modulok
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest