Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HERR Z
veterán
-
-
-
HERR Z
veterán
válasz
Squirrel
üzenetére
2x512MB DDR500 vagy DDR566 attól függ mennyire van dellád.
Ha 500-asra akkor szorzót nem csak fsb-t kell állítanod,míg ha van dellád akkor szorzót kisebbre veheted és nagyobb fsb-t adhatsz neki ami gyorsabb memóriát tesz lehetővé, így minden memóriaigényes cucc gyorsabb lesz.
Tehát én inkább az 566-as A-Data ramokat preferálnám ha az nem fér bele akkor meg az 500-asokat...a kingmax meg kb ugyanazt tudja csak drágábban de több garival...eldöntheted mi kell -
válasz
Squirrel
üzenetére
Kingmax,hynix chippes asszem, tehát jól húzható de kevésbé lehet levinni az időzításeket.Az A-Datából van hynix,samsung és a-data chippes is. A kingmax valamivel drágább mint az A-Data, de több gari van rá talán élettartam, de valahol csak 5 év.Az 566-os A-Data jóval drágább, de ha szerencséd van ez is nyerő lehet.
Szóval a ha van elég pénzed 566-os A-Datát vegyél különben 500-ast samsung vagy hynix chippest, mindhárom nyerő húzás lehet.Esetleg BH-5-ös Kingstone? -
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- Új, bontatlan Kingston Fury Beast 16GB DDR5 5600MHz CL40 RGB XMP White - 2 év bolti gari! -
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Sajnálom, mert jó kis cuccok az már egyszer biztos!