- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
''1giga 566-os vs 3 giga Hynix D43/Infi/Samsung...ezek is mennek 450-et...''
Mint Te is irtad, mennek ugy 450-et, de akinek van, volt, esetleg vásárol Adata 566-ot, az tudja hogy az erőlködés nélkül megy 580-600-at, és némelyik pl: az enyém 2,6 V mellett 630-at, nos akkor még nem szóltam a 600-asról. Visszatérve az Audi vs. Skoda párhuzamra, erről igazán az tud nyilatkozni akinek van, volt, és használta mindkettőt évekig. azért ha megnézel egy 10 éves Audit az még egybe van, ugyanez nem mondható el az Oktáviáról. /Zörgő müanyagok, Gumi kéderek, kárpit minőség stb,/ és akkor még az értékállóságról nem is beszéltem, a 10 éves Audi még eladható, a Skoda gyakorlatilag nem. -
Sir Riccio
addikt
válasz
Overlocker #2555 üzenetére
Ja igen, egy Audi árán van legalább két Skodád, de micsoda külömbség ???!!!
-
Sir Riccio
addikt
válasz
PowerBuldog #2262 üzenetére
Kérdésedre válaszolva: ADATA Vitesta 512/566 2db /10-ből válogatva/ alap 2,5 V-on 280MHz-ig stabil, 2,5-3-3-6 1T időzitéssel, 2,7 V-al 3-3-3-8 2T -vel 318MHzig stabil. ( Samsung TCCD csipp)
220 MHz-ig 2-2-2-5 1T időzitéssel megy alap 2,5 V mellett. -
Sir Riccio
addikt
És akkor ennek mi értelme van áruld el nekem, az én procim és memoriám alap feszen megy 1800@2506 MHz/ 278 MHz mellett késleltetés 35,9 (2,5-3-4-6 1T) Mint már korábban leirtam egy bizonyos érték felett már semmi sem profitál a magassabb FSB-ből, sőt van ugy hogy lassul, pl: renderelés. Azonkivül hogy hajhásszátok a magassabb FSB értéket semmi értelme, kezdtek olyanok lenni mint az Intelesek, mentségükre nekik nincs más alternativa. /szerintem ez gyerekes dolog: ki ér el magasabb FSB-t? Kb olyan mint autós berkekben ''az én autóm 100 LE-vel erősebb, mégis versenyen mindig ''az indultak még'' kategóriában végzek, '' vajon miért van kérdés.
-
Sir Riccio
addikt
Cak hogy megnyugtassalak, ugyan ez a memoria pár az előző alaplapjaimban /DFI NF3 UT250 és GIGA-BYTE NF3 ultra/ közelsem mentek ilyen jól, ezért irtam fentebb hogy az időzités alaplap függő is szerintem. De ez vonatkozik a procira is, ugyanis a proci sem ment ennyit az előző két lapban közel sem.
-
Sir Riccio
addikt
De kiderül, gyári adat szerint 3-4-4-8 2T tehát nem ''gázos'', vannak mint mindenben kiugró esetek, de a Tiéd is megfelel a gyári specifikációnak. Az enyém 238-ig megy 2-2-2-5 1T mellett, jelenleg 278-on megy 2,5-3-3-6 1T beállitással, mindkét esetben alap feszen/2,5 V/
-
Sir Riccio
addikt
válasz
xXx(64bit) #1763 üzenetére
CL=2,5 TRCD =4 TRP=4 TRAS=6 2T =DISABLED a többi értéket hagyd gyári beállitáson. A HT-t ne felejsd vissza állitani 3-ra. A lapod egyébbként alapban is csak 4-et tud!!!!
-
Sir Riccio
addikt
-
Sir Riccio
addikt
válasz
paprika #1350 üzenetére
Szerintem azt amit vázoltál, -hogy összetöröd,- hagyd a legvégére vagy inkább feledkezz meg róla. Ugyanis ha ramjaid hibátlanul mennek egy másik lapban akkor azokkal nincs is baj. Azt irtad hogy 1,98 V-ot kapnak ez nagyon kevés, itt probáld meg a helyzetet orvosolni. Biosban manuálisan fixáld: Vdim= 2,5 -2,6 V az időzitéseket pedig hagyd első nekifutásban autón. Ha igy megy akkor próbálkozz egyéni időzitések beállitásával. A memóidnak menni kell fix 400-as beállitás mellet 2-2-2-5-ös időzitéssel.
-
Sir Riccio
addikt
Had vitatkozzak egy picit veled mivel korábban is irtam fLeSs-nek eddig én 8db 512/566-os adatát hoztam el a HRP-től mindegyik ment 620-ig és volt kettő amelynek 634 volt a vége 2,9 volton. Jelenlegi lapomban szintén van kettő ezek alap feszen 2,5 V-on 448-ig mennek 2-2-2-5-ös időzitéssel dualban. Valahol azt olvastam hogy ugyanaz samsung TCCD-s csippek vannak mindkettőn/ 566-600/ csak a 600-hoz válogatják a csippeket és garantálják is 600 MHz-et illetve az az felettit. Ezt tünik igazolni a bagyesz által belinkelt oldal is.
-
Sir Riccio
addikt
Szerintem az ADATA csak 466-ig gyárt ''zöld nyákos'' hütőborda nélküli Ramokat!
Ezt tünik igazolni az alábbi link is.http://www.adata.com.tw/en/products-d-un.htm
Ezenkivül rákerestem néhány külhoni árjegyzéken is azomban ott is csak a gyári
oldalon lévőkkel talélkoztam. Az időzitések alapban /dual chanel/ 2-2-2-5.
Az 566-os RAM 3-4-4-8-al megy 600 felett is nem ez a szük keresztmetszet! -
Sir Riccio
addikt
Üdv!
Jó hír: A-DATA 256MB 566MHz valamint A-DATA 512MB 566MHz(Vitesta) Kapható nagykerben a HRP Hungary-nál Bp. Véső u. 7!
2.7 V-n 3/3/3/6 időzítéssel m1 610MHz-en stabilan és ez még nem a vége!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest