- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
válasz
nightshadow #25612 üzenetére
igen az tudom,az sajnos legalább a duplája lenne de annyit nem akarok adni mert 60ért adom el a régit...a régi tv-m egy samsung ue32f5000 annál azért jobb?
-
BMS
őstag
válasz
nightshadow #25609 üzenetére
https://www.mall.hu/led-tv/sencor-sle-48f10m4?gclid=Cj0KEQjwlYqoBRDajuaTvsyq1PQBEiQAEhSjnF4mTzaR5-V7_57GXo22fk0UmmyETuwSkqZ7-Xz226YaAvnW8P8HAQ
és ez?? vagy ez a tv gagyi?
-
Nowi
tag
válasz
nightshadow #25516 üzenetére
ok azért köszi..
sztem ezért nem fog ismerős plusz 20-30k-t adni
, úgyhogy marad az LG.
-
Nowi
tag
válasz
nightshadow #25505 üzenetére
Szia
ez tök jó meg minden de mondja már meg valaki hogy miért lenne jó hogy 110rt veszek egy 32"s TV-t?? ( ok Sony meg ahogy látom sokat is tud de ennyiért már inkább 40"t vennék...)
nem kötekedés csak kérdezem.egyébként pl most is van otthon nálunk egy LG 32"-s ( tavalyi) igazából vennék olyat de már nem kapható.. a mostani modelleket meg nem ismerem, hogy melyiket érdemes és melyiket nem...
tehát 32" , 100 alatt leginkább LG és /vagy Samu , mit érdemes most megvenni?? (Smart , 3D nem fontos)
-
Keitaro
addikt
válasz
nightshadow #25511 üzenetére
köszönöm
-
a347
aktív tag
válasz
nightshadow #25509 üzenetére
érdekes
Pont az IPS miatt gondoltam, hogy szebb a fekete.
Ebben az árkategóriában (150 ezer)van esetleg javaslat hasonló/magasabb tudású tv-re? -
Keitaro
addikt
válasz
nightshadow #25506 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a villámgyors választ!
Még úgy két hét mire meg tudom venni, de akkor lecsapok egyre. Valaki foglalkozik errefelé TV kalibrálással, néhány tesztben a 805B-nél tudtak szép különbségek lenni gyári és kalibrált állapot között (bár igazából a gyári sem volt soha vészes).
-
kuyarashi
őstag
válasz
nightshadow #25479 üzenetére
Sajnos ebben a méretben nem nincs fullHD plazma, ezért jött számításba az lcd. Van egy 4 éves "félHD" plazmánk és meglepően jól működik a maga 1024 * 768-as felbontásával (aminek -valljuk be- 1366 * 768-nak kellene lennie
. Engem az érdekel, hogy összességében melyik volna a legjobb választás. Sőt a konkrét sorrend is a felvázolt 4 típus tekintetében. (Kíváncsi vagyok, hogy mennyire egyeznek a vélemények. Majd leszűröm belőle, amit kell.)
-
BBéci
legenda
válasz
nightshadow #25479 üzenetére
Októberben az elsőt vettük anyáméknak, kiváló tévé. Mivel 3-3,5 méterről nézik, egyáltalán nem zavaró, sőt, észrevehetetlen, hogy csak 1024x768 a felbontása. Az ugyanannyiért (kb. 100000) forintért kapható, 42 colos LCD tévéknél mindnyájunknak, az egész családnak jobban tetszik. És napi 7-8 órát üzemel.
-
lukgab
tag
válasz
nightshadow #25461 üzenetére
Thx az infót, és igen, akkor marad az LG.
Milyen media szerverrel lehet meghajtani ezeket a fajta SMART tévéket?
Az én nyomozásom után erre jutottam: ZyXel NSA325v2
-
válasz
nightshadow #25447 üzenetére
Itt kint van meg panasonic is, hat nem tudom, akkor lehet az lesz
-
válasz
nightshadow #25443 üzenetére
No igen en is igy tudtam
Mondjuk latok meg Amazonon eladot
-
Bossi
őstag
válasz
nightshadow #25441 üzenetére
A keret 140-150, de amennyiben s Sony vagy a Philips annyival jobb, hogy megéri a plussz pénzt akkor esetleg összekaparom...
A távolság több mint 2 méter, de nincs 3 méter. -
Dave567
addikt
válasz
nightshadow #25436 üzenetére
+2
(#25434) kuyarashi:
Szerintem itt jobban megtudják mondani. -
SzlobiG
félisten
válasz
nightshadow #25142 üzenetére
Ez igaz, ilyen értéknél nem is kéne a bolti gar csak említettem, hogy van 300k alatt is.
Átrágjuk a dolgot lényegében egyikkel se lövünk mellé a jelenlegi 10éves projektoros után megváltás lesz nekik.
-
Morris
veterán
válasz
Ezzel én is egyetértek!
-
dh66e
veterán
válasz
Egyetértek, sőt az öt éves kiterjesztett gari is ajánlott hozzá egy későbbi eladásnál bizony jól jöhet.
-
SzlobiG
félisten
válasz
nightshadow #25136 üzenetére
Ez mondjuk igaz, na meg én a W828-ra gondoltam ez picivel olcsóbb ahogy nézem bolt kereső oldalon van ez 300k alatt is.
Asszem ez egy dilemma lesz már megint Sony vs LG mint amikor magamnak vettem az 50-est.
Samsungról vélemény? Azokból olyan sok fajta van, hogy fogalmam sincs melyik a 2014-es modell pl.
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #25020 üzenetére
Most jó vagy nem jó az input lag?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nightshadow #25020 üzenetére
Elbírnám viselni itthon...
-
törölt tag
válasz
nightshadow #24955 üzenetére
Itt az a felhaborito,h ezt megtehetik.
-
kovnor
csendes tag
válasz
nightshadow #24864 üzenetére
Köszi, elolvastam. Vajon a 39-esben is hasonló IPS panel lehet, minta 32-esben?
-
home98
csendes tag
válasz
nightshadow #24832 üzenetére
-
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #24801 üzenetére
A 4-9. helyzetteket elég érdekesek olvasni.
A forrás oldalon a táblázat melletti kis poll-eredmény meg elég vicces ezzel együtt -
zole72
tag
válasz
nightshadow #24726 üzenetére
Köszi.
-
Tices
csendes tag
válasz
nightshadow #24679 üzenetére
Először nekem is ez az infó volt meg, aztán valahol eltévelyedtem, hogy a 705 is 100Hz. Köszi, ha más nem lesz, akkor meg van a megoldás.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nightshadow #24628 üzenetére
Ha így haladunk már a TV-ket is lefogják hallgatni...
(mondjuk nem lepne ha már rég alkalmaznák is bizonyos személyeknél...)
-
antocian
csendes tag
válasz
nightshadow #24569 üzenetére
milyen jó lenne, ha a tv-t is úgy lehetne összeválogatni, mint egy kocsit.. kérnék egy jobb hardvert, köszönöm, akkor legyen egy x szoftver rajta, nem az hanem a másik amivel az upc vackait is "szépnek" lehet látni, akkor 3d-t köszönöm nem kérem, távirányító csak egyszerű legyen, de kérek bele világítást, stb
-
törölt tag
válasz
nightshadow #24559 üzenetére
Itt meg 43 ms [link], és az a vélemény, hogy Okay.
-
TCr
veterán
válasz
nightshadow #24551 üzenetére
Hasznos infó, köszönöm!
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
nightshadow #24515 üzenetére
Lehet, hogy nálam van a hiba, de én egy darab dead pixelt látok, amit tudok mozgatni a képernyőn
-
NoMagix
addikt
válasz
nightshadow #24464 üzenetére
Semmi baj, csak összehoztuk!
Időközben én is az LG mellett tettem le a voksom! -
NoMagix
addikt
válasz
nightshadow #24453 üzenetére
Akkor valamit benéztem, de olvastam egy 2012-es tesztet is délután!
-
NoMagix
addikt
válasz
nightshadow #24448 üzenetére
Köszönöm a választ!
Mivel egy 10+ éves régi síkképcsöves 66 cm-es Samsung van itthon a kontraszt biztosan jobb lesz bármelyik modern tévét venném is! Vagy tévedek?
Keveset tévézünk, többnyire csak este 1-2 órát vagy 7végén de. mesenézés, esetleg 1-1 film családilag, de nem megy nálunk sosem csak háttértévének! (esténként egy kicsi led lámpa mindig világít)
Sikerült egy kicsit utána olvasnom a tévéknek, a Samu 3 éves technika semmi extra nincs benne, míg az LG kb. 8 hónapja van a piacon és tele van minden nagyon SMART dologgal (az IPS és a +2" miatt nekem szimpatikusabb lenne), igaz ezek a hókuszpókusz dolgok kicsit hidegen hagynak a tv-nél, de talán a belső jobb a Samunál!
Azt hiszem az LG lesz a nyerő!
Köszönöm! -
NGA
addikt
válasz
nightshadow #24429 üzenetére
Nekem a Sony 828-ason remekül kezelhető a Youtube app a gyári távval, ágyból este. Eszembe nem jutna böngészővel szenvedni.
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
nightshadow #24360 üzenetére
Koszonom!
-
freestailo
őstag
válasz
nightshadow #24362 üzenetére
köszi, kb hasonlóan gondolom én is!
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
nightshadow #24358 üzenetére
Koszonom szepen a gyors valaszt! A ketto kozul kitetelt esetleg vehetem ugy, hogy van mas, ami jobb mindkettonel, korulbelul ebben az arkategoriaban (max 150-ig).
-
lukgab
tag
válasz
nightshadow #24350 üzenetére
Nem tudom, hogy akkor mi volt a teszt környezet. Azóta ugye kijöttek az új vgak amik támogatják a 4K 60Hz et displayporton keresztül.. pont mint az enyém: Giga 970GTX. Meg a TV is kapott uj FWt. Ha írnék ezzel kapcsolatban a magyar LG supportnak, vajon kapnék értelmes választ?
-
lukgab
tag
válasz
nightshadow #24346 üzenetére
Olvastam én is ezt a cikket és a lényeg itt van: A new firmware update has fixed several of the aforementioned issues and improved the picture quality on the LG 49UB850V (as described in this follow-up article), prompting us to upgrade our review rating to “Qualified Recommendation”.
Lehet gyúrtak a gaming módra is..
-
törölt tag
válasz
nightshadow #24325 üzenetére
Remélhetőleg nem baltázzák el még ők is.
-
TCr
veterán
válasz
nightshadow #24316 üzenetére
Értem, köszönöm!
-
gyeniko
őstag
válasz
nightshadow #24261 üzenetére
Ebben az esetben újra lesz Sony-m!
-
törölt tag
válasz
nightshadow #24235 üzenetére
Ezek kozul a 220ban bizok csak,de ott nincs jelenleg raktaron :/ Azert koszonom az ajanlast,szimpatikus tv.
-
rayoliviero
veterán
válasz
nightshadow #24235 üzenetére
Nismokanak akartam valaszolni.
Neki 805B van, az van egy olyan erzesem, hogy gyorsabb lehet a 706-tol.
-
Pilács
senior tag
válasz
nightshadow #24131 üzenetére
" a tudás hatalom "
Köszönöm a segítséged!
-
Pilács
senior tag
válasz
nightshadow #24128 üzenetére
Értem, köszönöm... már csak annyi, hogy ez sem támogatja USB-n a DivX lejátszást, mint a kisebbik széria (705)?
-
Pilács
senior tag
válasz
nightshadow #24120 üzenetére
Köszönöm, akkor már csak arra kellene rájönnöm, hogy miért olcsóbb az MM-ben a SONY KDL-42W815 LED, mint a SONY KDL-42W805 LED bárhol máshol. Kb ugyan azt tudja a két modell, nem iagzán értem... Ennyire akciós lenne, vagy lehet a garival van valami...?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
nightshadow #24125 üzenetére
Jaj, mi ez az android tv mánia SONY-nál?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
nightshadow #24122 üzenetére
Nekem is tetszik ez a TV, de az állvány kinézetével nem vagyok kibékülve. (tudom szereljem falra, de az nem megoldható)
Remélem a 2015-ös modell kicsit jobban fog kinézni. -
gabe911
csendes tag
válasz
nightshadow #24122 üzenetére
Hú köszi a gyors választ
-
Dave567
addikt
válasz
nightshadow #24104 üzenetére
Még szerencse, hogy nem onnan rendeltem a tv-t, lett volna nagy nézés....
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #23758 üzenetére
Igen tudom, de azt is mondta már hogy a sony elképzelhetetlen tv gyártás nélkül, persze minden lehetséges ha nagyobb lesz a gáz de ez még nem konkrétum.
-
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #23758 üzenetére
Ha eladják, akkor az új tulaj feltehetőleg fog tévét gyártani, tehát nem felszámolják. Persze kívülállóként nyilván azt tartanám sokkal jobbnak, ha megtartanák saját kezelésben.
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #23733 üzenetére
A tv üzletág eladása még csak fikció. A sony tv eladásai javultak.
-
sting2
addikt
válasz
nightshadow #23542 üzenetére
Simán vennék egy kifutó 70 - 80" méretű Quattront a sok bazári Smart helyett....
-
blakey
titán
válasz
nightshadow #23542 üzenetére
Ill. egy ideje már nem tartozik a legjobbak közé.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nightshadow #23509 üzenetére
Egy 65-ös X90C sorozat már most jöhetne....
-
Osynho
addikt
válasz
nightshadow #23468 üzenetére
Sajnos ez a tendencia jellemző és nem csak a televíziók esetében.
Szeretném lecserélni a low end lcd-met, de kisebbet nem szeretnék, sokat meg nem vagyok hajlandó adni egy lcd-ért, jó plazma meg nincs már. Úgy nézem, hogy minden évben egyel nagyobb méret kapható kb azonos áron. 42"-ról idén a 47-48" lett az az árkategória, amit már meg tudnék fizetni, de nem szeretnék a mostani 50-esnél kisebbet, az 50"-os Samsungoknál panel lutri van, az 55" lenne optimális, olcsóbban.
Talán idén ez meg is valósul.
-
Osynho
addikt
válasz
nightshadow #23464 üzenetére
Ez biztosan így lesz, a kérdés, hogy ez emberi látás is fejlődik majd?
Mert mi a létjogosultsága van egy pl 40" 4K tv-nek? Elhiszem, hogy részletgazdagabb lesz a kép, ha lesz mit nézni rajta, de ha nem látom, akkor nem mindegy?
-
Osynho
addikt
válasz
nightshadow #23459 üzenetére
Folytatódik a vevőhülyítés.
Inkább a lényeges dolgokat erőltetnék.
Ez egyébként azt is jelentheti, hogy a fullHD-s tv-k nem is fejlődnek jelentősen?
Szemezgetek a H6400-es sorozattal, kezd barátságos szintre süllyedni az árcédula, vajon a 2015-ös paletta fejlettebb lesz bármiben?
Askformore: A "szép képet" nem úszod meg smart nélkül.
-
Tegla80
addikt
válasz
nightshadow #23459 üzenetére
(udv ujra itt... reg lattalak ,eltuntel.....)
-
gyeniko
őstag
válasz
nightshadow #21257 üzenetére
Sok ilyen hozzászólást volna jó olvasni!!! Pont annyi szóból áll, amennyi szükséges, könnyen érthető, pontos, ugyanakkor nem minősít.
-
Balázzs
senior tag
válasz
nightshadow #21257 üzenetére
Köszönöm a választ, közben megkerestem mi is az a BFI, kezdek képbe kerülni
Sportműsorok zavartalan nézéséhez milyen paraméterekre kell figyelni?
Tényleg jobbak a 3d képes tv-k az a nélkül szerelteknél?
Az a gondom, hogy boltokba járva (MM, Auch*n stb) nem lehet ideális körülmények között megnézni
és tesztelni a készülékeket.Esetleg sony 50-es készülékek? Korábban linkelt valaki itt egyet.
-
Balázzs
senior tag
válasz
nightshadow #21249 üzenetére
Én is eddig LG-t néztem, akkor nagyobb méretben is felejtős a márka? Főleg sport műsorokat néznék. Eddig
47LB630v-t néztem, viszont állítólag a 3d-s társainak alapból jobb a 2d képe is, erre mit mondtok? -
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #21253 üzenetére
Micro SD top termék
-
Hotride
csendes tag
válasz
nightshadow #20958 üzenetére
Szerintem teljesen nem hátráltak ki, csak lépéshátrányba vannak. LG már csinált használható modellt, szóval működik a dolog. De aztán lehet, hogy igazad lesz, és ők is kihátrálnak. Szerintem mindenki befog állni a sorba és lesz valami, ha nem akkor meg nyilván meghal a dolog, ez szerintem hamarosan kiderül :/
-
Peddy789
őstag
válasz
nightshadow #18684 üzenetére
hirtelen nemlátom a különbséget a kettő között, csak a 2" ? vagy van valami más is?
-
blakey
titán
válasz
nightshadow #18632 üzenetére
Itt egy 600-as, model, ami a 640-essel gyakorlatilag megegyezik, itt nem találtam erre vonatkozó részt, igaz, erre most nincs sok időm, hogy elolvassam. A Panánál a 600-as és a 640-es VA panelt alkalmaz a többivel szemben.
(#18634) eastsider
7-es sorozatú Sonyra voksolok. -
blakey
titán
válasz
nightshadow #18628 üzenetére
Ebben a hozzáállásban nincs semmi érdekes, a mai világban szinte minden hibásan jön ki, tisztelet a kivételnek.
Tapasztaltam gyártótól függetlenül, ha hardveres hiba, akkor javítja (netán visszaadja az árát) a panasonic, ha szoftveres szintén. Egy tesztből nem lehet végső következtetést levonni, cserébe személyesen elég sokat lehet tapasztalni, nekem az a tv kifejezetten tetszik igaz én nem 48"-osban láttam. Amúgy nem biztos, hogy mindegyik példányuk ilyen, uh. kiállok a véleményem mellett, a listájából a panát választanám.
-
törölt tag
válasz
nightshadow #18626 üzenetére
Ez csak egy vélemény, és csak egyetlen db tévét teszteltek. Szerintem nincs tévé, amelyikről 1-2 hibát, és hátrányt ne lehetne találni a tesztek közt. Én néztem őket pár napja a Pana-shopban is, és nem volt gond a képpel. Gondolod kiderül valami hiba. és még 1 évig úgy árusítják? Nem hihető.
-
blakey
titán
válasz
nightshadow #18626 üzenetére
Firmware-el kijavítják/hatják. az összes gyártónál előfordulnak hibák, előző sonym is bug-os firmware-rel jött ki, javították, pana plazmám is hibás firmwarre-el volt, kijavították és még sorolhatnám.
Amúgy meg annak kell megfeleljen aki nap mint nap nézi és nem azoknak akik ajánlják. Sokan a 24p 60Hz-en való megjelenítésén nem veszik észre a röccenést. -
beneszilo
tag
válasz
nightshadow #18581 üzenetére
Jogos. Azért vállalható sötétben az LG?
-
superg
senior tag
válasz
nightshadow #18580 üzenetére
Oké jogos.Bár azt hozzátenném,hogy Foci,BK stb ahol nincs sok fekete el lehet nézni ips-en is sötétben,míg filmeknél ahol sok a sötét jelenet,nálam már zavaró délután is amikor még világos van.
-
superg
senior tag
válasz
nightshadow #18576 üzenetére
Ezt sose értettem ki az aki csak világosban néz tv-t?
-
beneszilo
tag
válasz
nightshadow #18571 üzenetére
Köszi!
Azt olvastam, hogy az lg-nél game módban a bemenetet pc-re átnevezve 35ms körül alakul az input lag, ez mennyire vállalható? Főként online fifa, cod, szimulátor megy a konzolon.
2d képminőség terén megközelíti a samsung/lg a 828-at? Mennyire zavaró a felhősödés, feketék? Valamint sport nézésre is jók? -
beneszilo
tag
válasz
nightshadow #18547 üzenetére
Köszi!
Képminőségben az LG 7-es modellekhez képest milyen a Sony? -
mckolly
csendes tag
válasz
nightshadow #18498 üzenetére
Köszönöm!
És erre (ezekre) normál kimenetű VGA-kábellel rá lehet csatlakozni? Mert a gépen csak olyan kimenetem van.
Ezt gondolom meg kellett volna említenem. Vagy van hozzá átalakító? -
docker
csendes tag
válasz
nightshadow #18471 üzenetére
Köszönöm!
LG LA690S helyett venném mert az gariban meghalt. Ez a 42LB671V van annyira jó mint a 690S?
Illetve ezeknél is a letöltött műsorok megosztását takarja a Smart Share? -
daffy1989
tag
válasz
nightshadow #18445 üzenetére
2-2,5 m körüli. Nem probléma a képátló mérete,mert az eddigi 60centis tv is megfelelő volt.
-
Peddy789
őstag
válasz
nightshadow #18366 üzenetére
Tudnál ajánlani webshopot, melyikekben érdemes nézni?
-
KáZéé
tag
válasz
nightshadow #18220 üzenetére
Köszi szépen. Csak a 3D és a smart miatt, vagy pedig van valami más különbség a 2 samsung között?
-
Lacy6
senior tag
válasz
nightshadow #18203 üzenetére
Akkor lehet rosszul emlékszem. Igazából szüleim akarnak egy jó minőségű TV-t. Amikor hazahoztuk egy SAMSUNG UE40H6200 készüléket akkor irreális színek miatt nézhetetlen volt. Visszavittük és nézelődtünk pár helyen. Az eladó azt mondta nem ajánlja a drágább készüléket, mert a tv adáskor fellépő zaj jobban látszik rajta. Szüleim leginkább TV műsorokat néznek rajta, ami igen gyenge minőség ugyebár. Valóban alkalmasabb lenne erre egy olcsó kategória? Kicsit már úgy vagyunk vele, hogy félünk TV-t venni mert az összesnek van valami nyűgje. Ezért gondoltuk úgy, hogy drágább kategóriát választunk mégiscsak.
-
Lacy6
senior tag
válasz
nightshadow #18201 üzenetére
Sony TV volt és 260 ezer volt az ára ha jól emlékszem. Tetszett a képe csak elfelejtettem felírni a típus számát.
Az is 40" volt. Ennyire kiemelkedően jobb a Samsung mint a Sony? És az LG-nek milyen a képe? -
Lacy6
senior tag
válasz
nightshadow #18197 üzenetére
Media Markt-ba láttam egy remek Sony készüléket is hasonló árba és ha jól emlékszem a design is hasonló volt. Ami leginkább érdekelne az a bőr színtónusa. Az eladó szerint a Sony mivel hozzáadott egy plusz színt az alap színekhez így ott jobb a színhűség. Erről milyen vélemény van?
Sony-ból milyen típus az ajánlott ebbe az árkategóriában? -
stilo18
addikt
válasz
nightshadow #18071 üzenetére
Köszönöm.
829B lett a vége!
Igaz a tv közepén volt egy halott pixel.
1-2 napon belül hozza a futár az új csere tv-t!
-
BBéci
legenda
válasz
nightshadow #18082 üzenetére
Nem szeretek "pluszegyezni" ezért kiírom, hogy egyetértek.
(#18078) Vhiktor
A Delta E-t alacsonyra, lehetőleg 2 alá kell szorítani és egyformára, olyanra, mint a linkelt ábrán. A gamma értékét tetszés, illetve kívánság szerint állítja a kalibráló szakember, világosabb helyiségbe 2,2, sötétebbe 2,4 az ajánlott. -
stilo18
addikt
válasz
nightshadow #18053 üzenetére
Szia.
Köszönöm a tippet.
Jobban járnék ezzel a tv-vel mint a Panasonic 55AS640-el?
Olvastam, hogy a Sony-nál a W805-nél gyenge a kontraszt és a fekete...ez a model jobban teljesít?
-
petakpa1
őstag
válasz
nightshadow #18015 üzenetére
Miben jobb ez mint a Philips-ek?
Nekem a dlna nagyon fontos lenne. A linkelt Philips-et ki tudtam próbálni Serviio dlna serverel és működött, de a fil mellett ugyanazon mappaban ugyanazon fajlnevvel elhelyezett . srt es .ass feliratokat nem játszotta le. LG-vel vajon menne ez? Magyar nyelvű menü ugye van az LG-ben is?
-
Trak
addikt
válasz
nightshadow #17847 üzenetére
Át lehet jönni hozzám megnézni a Philips 8008S-t, és el lehet dönteni, hogy megérte-e az árát
Vehettem volna 200k-val kevesebbért is 55"-os tévét, vagy ugyanannyiért 65"-ost, de azóta sem bántam meg, hogy nem az alsó, vagy közép kategóriából választottam.De ahogy Gicz írja, ez egy örök vita lesz, valakinek a minél nagyobb méret éri meg, valakinek pedig a minőség és a tudás. Egy jó tanácsot olvastam már évekkel ezelőtt is: inkább (kicsivel) kisebb méret, de jobb minőség...
De tény, hogy itt nem érzem szükségét én sem, mert Jancsika57 azt írja, hogy nem is igazán használná másra, csak tévé nézésre, így nem biztos, hogy szükség van az említett típusokra...
-
Gicz
addikt
válasz
A jó öreg méret vs minőség dolog, hát igen.
Amikor én vettem, akkor a dilmma ez volt: 42GT60, vagy 50ST60, végül 50ST lett belőle. DE így hogy nincs hasonló alternatíva, én a GT-t venném.
-
Jancsika57
csendes tag
válasz
Mert?
Javaslat?
Kösz.
-
Tegla80
addikt
válasz
nightshadow #17631 üzenetére
Szia
Eddig is volt Pioneer telefon,csak nalunk Prestigio neven fut(ott)....(tab/telo szinten ez nem meglepo amugy)
Pl nekem is ilyen van.... bar vagodeszkanak vagy diotoresre En spec nem hasznalom"Pioneer"
Sajnalom,h ezen nev is az enyeszete lesz es valami csingacsunga alakulat bitorolja majd a jovoben.... -
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #17634 üzenetére
+1
-
chabeee
aktív tag
válasz
nightshadow #17617 üzenetére
LG-nél, ahogy olvastam, az sem mindegy hogy milyen módban van a tv. Standard beállításon 100ms-et mértek viszont Game-módban 46ms.
-
hrvp
aktív tag
válasz
nightshadow #17619 üzenetére
Azt viszont meg kell említeni, hogy a Leo Bodnar által mért értékek mindig egy ~10ms-el magasabbak, ott 40 alatti az elfogadható és 30 alatt már kiváló.
Idén szerintem, aki szeretne élvezhetően játszani és jó képminőségre vágyik, annak Sony W7-W8 lesz a befutó. -
jézusom
addikt
válasz
nightshadow #17617 üzenetére
Király vagy!
De ugye ez csak HDMI-n érvényes nem? Meg egyébként CRT-n sincs ilyen nem?
Mi az a Leo Bodnar?
Úgy nézem, csak Sonyn meg Toshibán lehet játszani
-
korner83
tag
válasz
nightshadow #17611 üzenetére
Köszi!
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #17563 üzenetére
+1
-
villles
csendes tag
válasz
nightshadow #17473 üzenetére
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest