- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#21715712 #32992 üzenetére
Így van, kevesebb a mosódása a 6200-nak. A 720p-vel nem lesz gondja szerintem, de a többinek sem. Az is igaz, hogy Samsung és LG a legtöbb népszerű formátumot lejátsszák, de azt hogy mindent, azt így nem lehet kijelenteni. Samsungból kisebb input lagja a J6200-nál az alap tévéknek van még. pl. 40J5100.
-
-
Djuree
félisten
válasz
#21715712 #24768 üzenetére
game módba jobb, tegnap próbáltam azt is, így már jobb a helyzet, nem igazán érzek input lagot. de eddig csak aliennel játszottam ps4-en, majd ma lesz destiny is.
más: nem akar menni ez a laptopról lejátszás nekem. plex az szaggat a laptopon is, proci 100%-on, mi a szar ez hogy kevés neki az i5.
úgyhogy ezzel nem is foglalkozok.
media playerből először sikerült elindítanom egy filmet, de utána már semmit, azt írja vagy nem lejátszható formátum, vagy nincs kapcsolat. nem értem, a formátum az mkv vagy avi, de mindkettőt tudnia kell (meg eleve a laptopon indítom el, a tv csak a képet adja), hálózati kapcs meg van. a tököm tele van ezzel hogy így kell vele szórakozni. -
interstate76
addikt
válasz
#21715712 #24534 üzenetére
Engem is nagyon érdekelne, hogy ha éppen nem hd tartalom fut a tv-n, akkor 200e Ft környékén, 48-50"-os méretben melyik TV-n a legszebbek az adások - VA paneles TV-t keresek a hálóba, ahol többnyire nem a tévéadások futnának rajta, de azért néha kapna némi sd minőségű tartalmat, és nem szeretném, ha fájdalmas lenne a végeredmény.
Eddig a Samsung UE48H6400 és a Panasonic VIERA TX-48AS640E voltak a nyerő(nek tűnő) jelöltek, amik között vacilláltam - ezek közül melyik jobb sd tartalmak felskálázásában? Vagy ha azt mondjátok, hogy meg kell emelnem a keretet ahhoz, hogy ilyen szempontból is jó TV-t vegyek, akkor megteszem, csak épp nem vagyok képben vele, hogy melyik készülék mit tud, ill. hogy melyik az, amelyikért esetleg érdemes többet fizetni.
-
TCr
veterán
válasz
#21715712 #24247 üzenetére
Szerintem te valamit nagyon csúnyán benéztél, értelmesen feltettem egy kérdést, félreérthetően válaszoltál, majd ismét kultúráltan, mindenféle negatív tartalom nélkül reagáltam. Ha te vagy az, aki nem tud értelmesen fogalmazni, akkor hadd ne én legyek már a g*ci, mert nem tudom értelmezni az írásod. Kérlek a továbbiakban mellőzd a személyeskedést irányomban. Ha nem megy, akkor meg engem. Köszi.
Moderátor: én is így érzem, hogy túl van misztifikálva, a jelenlegi tévém is 40 ms körüli, PS4-nél ezt nem érzékelem hátránynak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ALIENWARE Area-51 R5
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest