-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
fojtviki #25435 üzenetére
Én plazma-párti vagyok, de ha objektíven a képminőséget nézzük, akkor is a plazma viszi a pálmát összességében. Azzal szerintem nehéz mellélőni. Ledes háttérvilágítású tévéknél nagyobb a szórás. Sokkal több szempontot kell figyelembe venni, amelyekről néha elég nehéz infót szerezni. A plazmát nagyban éri meg gyártani, ezért eddig jobb is volt az ár/méret aránya, mint a ledeseknek. Manapság kiszorulóban van a plazma és a gyártása is "hanyatlik", ami meg is látszik az árakon. (Talán más okból kifolyólag drágább most, mint régebben; erről más lehet többet tud mondani.)
A lényeg a lényeg, szerintem 50-55 col méretben, fullHD plazma a nyerő. Persze pénztárcafüggő, ezért nem is ajánlanék konkrét típust. Talán csak annyi segítséget adnék, hogy ne a legeslegalsó kategóriából válasszatok -már, ha tehetitek.
Ez csak az én személyes véleményem. TV vásárlásakor (is) jobb a tudatlanság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest