- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #22046 üzenetére
Ezt már rég meg akartam kérdezni:
Van-e különbség acwm főmenüjében lévő »wipe cache partition« és a mounts and storege menüpontban lévő »format cache« között?
Én a data-t és az sd-ext-et nem szoktam külön formázni, ert azt a »wipe data / factory reset« megcsinálja... (vagy mégsem? - de úgy emléxem...) -
Dexter68
addikt
válasz
angelius #22022 üzenetére
Jaja, csak Fagyi itt tett egy felelőtlen elszólást, miszerint van gyorsabb, mint a 16-i (az utolsó publikus). És ha pl. gyorsabb (amit nem tudom, hogy hova lehet még fokozni
) vagy megoldódik a wifi eldobálás, vagy, ha kiderül, hogy volt egy teljes napja és csinált rádiót, akkor mindjárt lesz kedvem telepítgetni, állítgatni akár három napig is
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21978 üzenetére
Nem is győzök elég hálás lenni, hiszen még mindig elképesztően síma, gördülékeny a cucc, pedig felraktam rá a közel 100 appot, köztük ilyen lassítógépeket, mint a facebook meg a skype, de meg se kottyan neki.
Ami feltűnt, hogy ha beállítom, hogy a wifi alvó állapotban kapcsoljon ki, nem nagyon talál vissza. Ha azt állítom be, hogy maradjon bekapcsolva mindig, természetesen gond nélkül működik.
A GPS-t kicsit furán hívja a menüben (Tartózkodási hely / helymeghatározási mód / „csak a készüléken” ... vagy „nagyon pontos”)De más nyűg nem jut eszembe.
-
gpesti
csendes tag
válasz
angelius #21950 üzenetére
Udv!
(Uj vagyok es nem jaratos a forumok kozott, remelem nem vetek "etikai" hibat es nem kerdezek hulyeseget...)
Fel eve hasznalok SlimBean-t, de rettentoen szaggat, igy valtanek. Kerdes: honna tudom egy custom ROM-rol, hogy jo kiosztasom van-e hozza, vagy TPT-zni kell?
Idezet Adamis ([cikkebol])
"Kinek jó ez a ROM? Aki nem akar TPT-zni. Szóval ha félünk a TPT-től, de kedvet kaptunk a JellyBean-hez, akkor ez a mi rendszerünk!"
Igy lett SlimBean, nem TPT-ztem, igy nekem meg a gyari van.
Kitkat meg minden fele egyeb custom ROM-oknal ha nincs kifejezetten odairva, akkor a default kiosztas OK?
Elore is koszonom!
-
Dexter68
addikt
-
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21769 üzenetére
Köszi, megnézem...
Azért van egy-két érdekes projektje a srácnak -
-
bluobluo75
őstag
válasz
angelius #21740 üzenetére
Köszi!
Azt nem tudja valaki, hogy egy szám felhívása után közben miért nem tudom megjeleníteni a kijelzőt?
Ez főleg akkor idegesítő, ha olyan telefonszámot hívok fel ahol még azon belül számokat kell megnyomni mint például a UPC-nél?
Mivel lehetne ezt a problémát megszüntetni?
Köszönöm előre is! -
Dexter68
addikt
-
Adamis
őstag
válasz
angelius #21733 üzenetére
Te feltetted már? Mert én most fontolgatom. Már le is jött.
Másik kérdés: Van a 4.3-hoz Gapps, de nekem a legfrissebbel nem megy a naptár (11. hóban kiadott), csak a 9. havi. Írta Bazyx, hogy kiszedte a calendar.apk-t, de nekem meg nagyon kell. Szóval a kérdés: van valami különbség a kettő között? Mert én nem vettem észre semmi...
Dexter: az egyik kedvenc rendszerem a RootBox! AOKP-alapú, stabil és gyors. Kár, hogy más AOKP-alapú rendszer nem készül...
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21677 üzenetére
Most én is ebben a rendőrségi periódusban vagyok,hisz megvan az üzenetváltásunk,ahol konkrétan rákérdeztem,hogy új e a cucc,mire ő visszaválaszolt,hogy igen az. Aztán később még egyszer elküldtem neki a számsort, ami rajta van,hogy egyeztessünk,erre visszaírta,hogy az nem fog egyezni,mert ha más cég gyártja akkor nem ugyanaz a szám lesz rajta,de nyugodjak meg tuti skatehoz való.Erre fel ,amikor jeleztem neki,hogy nem jó,akkor kijelentette,hogy mire fel gondoltam én,hogy használt cuccra ad garanciát! Ezt elküldtem az Apródnak,hogy ez nyilvánvaló becsapás,hiszen kétszer is újként jelölte be,aztán meg még el is ismerte,hogy használtat küldött,erre írták,hogy mivel ők nem voltak ott az átvételnél,így nem akarnak eljárni a hirdető ellen.De amúgy látszik a képeken is,hogy úgy van beállítva,mintha újak lennének,zacskóban lesütve,felcímkézve,stb.
Erre mondom én,hogy ezek a portálok pont olyan szemetek,mint az ott hirdetők egy része.Azért választottam ezt a madarat,mert egyrészt előlappal együtt árulta + a gyorsaság miatt,elméletileg azzal nem is volt baj,2 nap alatt itt volt.
Sajnos nem lehet kábelt cserélni,mert ebben is az baj,hogy kb fél milliméternyire megvan csípve a kábel egy helyen és már meg is szakadt az áramkör.
Dexter68.
Te,hogy állsz a cserével? Van még Skate raktáron? Mivel biztattak,ha publikus? (ha nem privátban)
Megpróbálok egy cserét én is. -
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21674 üzenetére
Sajnos nincs mit tenni ellene,az apród lepattintotta a panaszom,azzal,hogy miért nem személyesen vettem át. Szép és jó ötlet én szegedi-ő meg zalaegerszegi,jogilag sem tudok nagyon mit kezdeni vele,ki foglalkozik ilyen ügyekkel? Még arra sem hajlandók,hogy az egyértelmű bizonyítok alapján legalább bannolják a hírdetést.
Azért is írtam be ide,hogy más nehogy így járjon,sajnos az apród + a jófogás kiváló táptalaj ezeknek a szélhámosoknak.
De közben egész jól kitanultam az érintőcserét,legalább ennyi hasznom lett belőle,kb 5 * szétszedtem+összeraktam hátha jó lesz,aztán nagyítóval kiderült,hogy van a szalagkábelen egy kb fél milliméteres beszakadás,ennyi pont elég,hogy megszakadjon a kör.egyfolytában azon kattog az agyam,hogy tudnék neki egy kicsit betartani,hogy rájöjjön,kár volt ezért a 7 rugóért ezt bevállalni
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21665 üzenetére
Én meg már ebbe unok bele,hogy Jenkins mester 7 naponta kidob egy romot (frissítést),de azt már nem köti az orrunkra,hogy mit változtatott (javított) az előzőhöz képest,legalábbis én még nem akadtam a nyomára,ha ez le van írva valahol!
Így aztán önként ignorálom a friss romjait! -
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21598 üzenetére
Óvatos vagyok vele,az előbbi frissítést is felraktam,nem vált be.
(lassú volt,akadozott,megtorpant,pár kártyajáték befagyott,)
A Htcmania oldalon meg úgy vettem észre,aki bírálni mer,azt kapásból leanyázzák(direkt beregeltem hozzájuk),másutt meg nem tudom,hogy hol lehet tárgyilagosan leírni a gondot Jenkins mesternek?
Megvárjuk a stable verziót.
(az alap 4.3 az nagyon szépen muzsikál)
De még mindig jobb a helyzet,mint a ZTE V967S topicban,ott csak napok óta a bajokat ill gondokat olvasom,nálunk két év alatt nem volt annyi probléma,mint itt két hét alatt! Valahol örülök is,hogy nekem már nem jutott belőle.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21584 üzenetére
Ööö... sztem Kitchenben lehet főzni hozzá.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21538 üzenetére
Ahogy elnéztem a fórumot,panaszkodnak a csengőhang beállításra,ez minden romjában visszaköszön.
Nagyon szeretem a MIUI-t,meg Tiri mester romjait,de mindig ez miatt vettem le,nem tudtam központi csengőhangot állítani.
(idáig semmi gond nem volt Jenkins mester 4.3 romjával,hasít,mint a fejsze)
-
TOLEDOO
tag
válasz
angelius #21522 üzenetére
Szia!
Nekem H3 Blues 2.2 android 2.3.5 van rajta.
Az adott oldalon ennek a frissítése?
Rommal kapcs: Lehet hogy le kéne már cserélnem a romot egy frissebbre, mert már régen fent van.
Van olyan rom amit ajánlotok?
Gyors, gördülékeny ,akku kímélő,nem fagyogat,és működik rajta minden tehát kiforrott.
4.0-tól felfelé.
Köszönöm. -
vizslakutya
senior tag
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21474 üzenetére
Felpakoltam,szépen összeállt.
A programok telepítése nagyon gyors,gapps a sima 4.2-es jó volt hozzá,Int2ext működik,gyorsítót nem raktam fel,mert ezek nélkül is szédítően gyorsan működik(egyenlőre).
Nem találok benne zenelejátszót,nekem nem hiányzik,egyénit használok (DSP Managert előre beleraktam,jó is lett). -
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21490 üzenetére
Nem kell romból kiturkálni a MIUI-s időjárást, itt van a playen.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21432 üzenetére
Levettem (a rendszeres verziót ),de rosszindulatú fájlnak minősítette az Avast !
Merjem tovább nyitni?
Magyar nyelv van benne?(#21434) Dexter68
Ez az,de hétfőn berendeltem a V967S-t ,de közben meg elfogyott státusban van,most nem tudom nekem jutott vagy nem?Mondjuk, ha majd a fejlesztő mesterek hozzájutnak a Kit-Kat-hoz remélem érdekes ROMokat hoznak ki belőle.
-
angelius
aktív tag
válasz
angelius #21415 üzenetére
A H3 Holo-t feltelepítettem a rendszer maga 2.3.5. Teljesen úgy van megcsinálva mint a Jelly bean. Nem könnyedén állt fel a rendszer de amikor elindult onnantól kezdve nagyon sima. Szépen pörög és nagyon szépen szólna a zenék rajta. És kezeli az ext particiót is amit nagyon gyorosan.
Szombat délután raktam fel a Miui V5 (especial edition) és nagyon megvagyok vele elégedve. De amúgy is amit Tiri csinál biztos nem lehet rossz.
Én a múlt héten kaptam frászt amikor a blutooth nem ment a Jenkins 4.2.2 es romon fontos fényképeket küldtek volna át és hát nem ment a Bluetooth. Ezért döntöttem úgy hogy felrakok valami olyan romot amiben megy a Bluetooth.Sajna mégmindig nem hívtak a T-mobiltól hogy megjött az új készülék, nem baj még kb egy hónap hogy lejár a garancia és utána megcsináltatom mert a hangszoró recseg és poros a kijelző.
Egyenlőre nem tervezek másik készüléket vásárolni megvagyok vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest