-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
vizslakutya #21675 üzenetére
A szalagkábel valamelyik vége fixen hozzá van csatlakoztatva? Szóval, nem lehet csak a szalagkábelt kicserélni?
-
angelius
aktív tag
válasz
Egyik ismerősöm monitort vett azt hiszem az apródról. Amikor kibontotta a dobozt azt vette észre hogy megvan nyomódva a a kijelző erre gyorsan hívta azt akitől vette az azt mondta hogy nem volt vele gond. Erre ismerősöm postához fordult azok kivizsgálták megállapították hogy nem a posta hibázott. Már ismerősöm a rendőrséggel fenyegetőzött amikor hirtelen a feladó vissza küldte a pénzt. Szóval nem biztos hogy jó az ami olcsó én ezért szoktam megbízható helyről vásárolni.
-
Dexter68
addikt
válasz
Én lehet, hogy írnék a Homárra részletesen az Apród és a Jófogás hozzáállásával együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest