- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Lehet fent több is belőle, mikor megnyomod a HOME gombot akkor kell kiválasztani melyiket akarod használni. Az Android nem futtatja mindkettőt csak amelyiket kipipálod. Annyit még hozzá tennék, hogy gyárilag azt hiszem úgy van beállítva, hogy átlátsz legyen a menü és akkor a háttér látszik. Ha átváltod sima feketére akkor még egy kis sebességhez juthatsz.
kristof_: Pontosan mit nem ismer fel és miért gépről akarod feltenni ? Miért nem a telefonról ?
tlac: Nem gyakori. Én követem a fórumot és nekem is ez a készülék van. Nem porosodik és nem akar a kijelző leesni. Egyetlen hibája van ennek a készüléknek, hogy egyesek a méretének köszönhetően összekeverik egy SII-vel. Teljesítményben nincsen ott, de ez nem is várható el. Attól függ mire szeretnéd használni. Munkához, netezni, emailezni, RSS, valamint telefonálás arra teljesen jó. És ami nekem fontos volt hogy az akku ideje is nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest