- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DessertFox
aktív tag
OFF: csak úgy a korról, Videoton 64K-n tanultam számítástechnikát 4. osztályos gimis koromban. Az első számítógépem 40 MHz-es IBM XT volt, 20 MB wincsivel és 64 kB rammal. Szóval a kor csak állapot.
Más: Zsoca új romja nekem, 2 nap után, nagyon bejött. Személyes tapasztalatok, ha valakit érdekel: 902 MHz-en akadásmentesen megy. Hosszabb úton tesztelve ( kb. 600 km ) a rigo barát gyorsan és stabilan dolgozott rajta, épületekkel minden egyébbel. Külön öröm nekem, hogy a TTS is minden alkalmazásban fut. Az akis idejére kiváncsi vagyok, kivárom a 3 merülési ciklust, mielőtt írok róla. Szóval nekem eddig bejött, köszönöm Kelzsoca !
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest