- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
pècsimunkás #5920 üzenetére
Ott tali
én ugyan inewV3-ra cseréltem de páromnak zp700 lett és az is én menedzselem
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás #5920 üzenetére
biztos örülni fog az új gazdája az újraindulgatásoknak
-
Moleman
addikt
válasz
pècsimunkás #5913 üzenetére
Ha már úgyis mindent gyalulnál, én inkább full wipe és új, érintetlen romot tennék fel. Még akkor is visszaállíthatsz egy régi mentést.
-
unskillful
aktív tag
válasz
pècsimunkás #5913 üzenetére
Ha rányomsz, akkor vissza kell raknod valamelyik CWM backup-odat, mert törli a system és data adatokat. Viszont a problémát lehet, hogy megoldja. Lehet, hogy elég lenne egy wipe cash vagy wipe dalvik cash. Az utóbbi az advanced menüpont alatt található.
-
Moleman
addikt
válasz
pècsimunkás #5905 üzenetére
Én is beleszerelmesedtem ősszel a Vowney V5-be, aztán az LG Optimus G-be, de a fórumokat olvasva kiderült, hogy minden telefonnak van hibája, a V970 hibáit pedig már megtanultam tolerálni. A vitribes moddal a zseblámpa is elfogadható, és mivel már nem éjszakai munkám van, nincs igazán szükségem erősebbre.
-
Moleman
addikt
válasz
pècsimunkás #5903 üzenetére
Nekem a gyári keménytok van rajta, szép fehérre kopva.
De kell is, különben nem tudná megtartani a vákuumos autóstartó a recés hátlapot. Mindig meglepődök, mikor kiveszem belőle takarítani, hogy milyen kis vékony, lekerekített szélű a telefon.
A króm nekem is rendben van, csak egy helyen van megsérülve, pont a tok miatt, ahol a sarka rápattan.Eladásnál kisebb esélyekkel indulnék, de már nagyon megbarátkoztam vele, szerintem marad, amíg szolgál. Azon a Wayteq tableten viszont gondolkodok, lehet, hogy a telefonálást is kipróbálnám vele, ha úgy adódna, bár teljesen nem tudná kiváltani a V970-et, ennek nagyon elégedett vagyok a fényképezőjével.
-
Moleman
addikt
válasz
pècsimunkás #5901 üzenetére
Nem tudtam, hogy ez ennyire durva dolog.
Tudtam, hogy nem normális, de nem zavart soha. A garancia már lejárt, de ha még lenne, akkor sem érné meg, hogy telefon nélkül (= Defy+-szal
) maradjak 2 hónapra.
-
Moleman
addikt
válasz
pècsimunkás #5898 üzenetére
Nekem van egy újszerű Nokia MD-8-am, eredeti dobozában (még a gyári fólia is rajta van), elég jól szólt, 5 éve használtam utoljára. 3 ezerért megválnék tőle. 3 db AAA elemmel üzemel.
-
Moleman
addikt
válasz
pècsimunkás #5883 üzenetére
Ugyanúgy, bármilyen fájlkezelőből megy.
-
válasz
pècsimunkás #5880 üzenetére
Abból kiindulva, hogy Gorilla Glassos készülékeket láttam fólia nélkül karcosan, én inkább cserélem a fóliákat időről időre, mint esetlegesen a kijelzőn lévő karcokat számolgassam.
A V970 meg azt hiszem, nem is Gorilla Glass...
-
junkpod
veterán
válasz
pècsimunkás #5873 üzenetére
A fólia hamarabb karcolodik mert puhább. Nekem fólia nelkül ment 1 évet gond nélkül.
-
dReFiX
senior tag
válasz
pècsimunkás #5875 üzenetére
Van ott még ahonnan az jött
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás #5875 üzenetére
én csak azért tettem rá fóliát, mert úgy jobb használni
ha izzadt a kezem és koszos volt a kijelző, össze-vissza érzékelt, fóliával jóval kevesebb ilyen problémám volt -
Moleman
addikt
válasz
pècsimunkás #5873 üzenetére
Én nem mernék kockáztatni, lassan 1 éves a telefon (és rajta a fólia), és tele van kisebb-nagyobb karcokkal, pedig nagyon vigyázok rá.
-
Moleman
addikt
válasz
pècsimunkás #5858 üzenetére
Nagyon szívesen.
-
Moleman
addikt
válasz
pècsimunkás #5856 üzenetére
Az AUX analóg bemenet, nem digitális, az USB-s elképzelésed nem működik.
Az FM transzmitteren nincs vonalbemenet? A hifidre is rá tudod dugni sima jack kábellel (jack-jack vagy jack-RCA, attól függően, milyen a hifi bemenete). -
Moleman
addikt
válasz
pècsimunkás #5854 üzenetére
Nincs benne FM adó. Én AUX bemeneten dugtam rá a rádióra, külső mikrofon nélkül is tökéletesen lehet vele telefonálni 80 km/h alatt (fölötte túl nagy a gördülési zaj).
-
vargalex
félisten
válasz
pècsimunkás #5785 üzenetére
Bizony én is $129-ért (+ $3 posta) vettem 2013.04.22-én. Szóval valóban nem sokat esett az ára ehhez képest.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
pècsimunkás #5781 üzenetére
igen.egyszer elég,de legalább az ablakba tedd ki..kb 10 perc alatt végez,utána akár törölheted is az alkalmazást.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
pècsimunkás #5779 üzenetére
Házon belül futtattad le a GPS Fix-et? Az kemény
Azért érdemes neki egy kis esélyt adni...Ha nem lát rá a készülék a műholdakra,akkor futhat akármeddig,akkor sem ér semmit..
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
pècsimunkás #5773 üzenetére
Én többször tapasztaltam már (és nem csak ennél a telefonnál), hogy egyhelyben állva hosszú percekig nem talál pozíciót. Viszont sétálva/biciklizve/kocsiban, tehát haladás közben meg néha pillanatok alatt. Nem tudom ennek van-e értelme, de tényleg előfordult már velem jópárszor. Egy kiugróan jó GPS-es telefonom volt, a Lumia800 (ha valami akkor a térképes, helymeghatározós szolgáltatások és mára a fényképezés terén nagyon tud valamit a Nokia). Ezt csak azért mondom, mert a "szabadban egyhelyben állva" nem biztos, hogy jó taktika, és te is írod, hogy a kocsiban meg nem volt gond
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
pècsimunkás #5773 üzenetére
Nekem EZ jött be eddig,minden általam kipróbált telón bevált.kb negyed óra,míg bekalibrálja a saját pozíciót,de utána gond nélkül tudtam használni a gps-t.Romcserekor mindig lefuttatom.
-
pgemil
aktív tag
válasz
pècsimunkás #5762 üzenetére
Nem telepítettem még, mert most nem otthon vagyok és a V967s van nálam.
"Spájzoltam" -
pgemil
aktív tag
válasz
pècsimunkás #5758 üzenetére
-
junkpod
veterán
válasz
pècsimunkás #5755 üzenetére
azt meg hol találtad, én a playről telepítettem, így ennek most 4.6.0.42007 van, működni működik, csak engem nem hallanak.
-
vargalex
félisten
válasz
pècsimunkás #5745 üzenetére
Szia!
Gravitybox-al beállítható.
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás #5653 üzenetére
rakjál fel hangot is
ui.
telepítsd pl. az mxplayer-t -
Tomy Yayo
senior tag
válasz
pècsimunkás #5621 üzenetére
Amúgy mi ez a "VÁM mizéria"? Ma több helyen is olvastam róla, de fogalmam sincs miről van szó pontosan, pedig jó lenne, legközelebb Lenovót akarok Kínából...
-
Moleman
addikt
válasz
pècsimunkás #5514 üzenetére
Nem. Ez a teljes rom, nem tudom, mi az a csomagtelepítő, de így tuti nem tudod telepíteni cwm-ből sem, mivel 7z-ben van. Gépen bontsd ki, menj bele a zip-be, és meg fogod találni a naptárat, ahol leírtam. Elég azt telepíteni.
-
Mercutio_
félisten
válasz
pècsimunkás #5514 üzenetére
Alap, hogy telefon basztatás előtt mindent mentünk.
-
Moleman
addikt
válasz
pècsimunkás #5510 üzenetére
Köszi, már olvasgattam ezt is.
Ha nagyobb lenne az anyagi korlát, én UMI X1S-re vagy X2-re váltanék, esetleg iOcean X7-re, de mind jóval drágább, mint a Vowney. Plusz az alacsony ára miatt nagyobb modder támogatásra számítok.Kár, hogy nincs a V970-hez CM10, nagyon hiányzik. Ha meg nem lenne anyagi korlát, Nexus 5, arra már most is van CM10.
A stock naptár helyett tedd fel a google calendart, benne van az is a BM telepítőben.
(#5512) sky11
Ez a V1.1R2 is jó, de már van V1.2 is. Az aroma telepítőben válaszd ki a google calendart, vagy csak simán másold ki belőle és telepítsd fel a mostani rendszeredre. -
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás #5471 üzenetére
rakd fel újra a brunos rommal
-
tibors
csendes tag
válasz
pècsimunkás #5360 üzenetére
a gravitybox megoldja ezt is...
-
Moleman
addikt
válasz
pècsimunkás #5360 üzenetére
Töröld nyugodtan.
-
junkpod
veterán
válasz
pècsimunkás #5354 üzenetére
A legjobb, mert megmutatja melyik app nem hagyja aludni a telot. És az appok nem akkor zabálnak sokat mikor használod, hanem ha beragad és te azt hiszed alszik a telo, pedig nem.
-
Victoryus
addikt
válasz
pècsimunkás #5349 üzenetére
Watchdog
-
solarix45
senior tag
válasz
pècsimunkás #5349 üzenetére
Sosem fogsz rájönni
. Nekem sem sikerült... Viszont őt tudom ajánlani:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.msd.battery.indicator&hl=en -
GrandS
senior tag
válasz
pècsimunkás #5333 üzenetére
Ez nekem már vagy 4 órája megy. A piros led is csak akkor világít, ha hosszan nyomom a bekapcsológombot. Akkor a töltés kép feljön 10-15 másodpercre, a piros led meg 30-ra, utána az is alszik. Lehet, hogy meghalt az akksi? Vagy a telefon?
-
solarix45
senior tag
válasz
pècsimunkás #5333 üzenetére
Meg ilyenkor lehet azt csinálni, hogy összekötöd az akksit egy másik feltöltött akksival, a töltés igyekszik kiegyenlítődni, így lesz szufla a félholt akksiban is. Viszont ilyen azért akkor kell, ha az üres akksi már jó ideje feltöltés nélkül áll.
-
Victoryus
addikt
válasz
pècsimunkás #5323 üzenetére
Rögtön bejelentkezés után menü gomb.
-
Victoryus
addikt
válasz
pècsimunkás #5321 üzenetére
van egy régebbi skype verzió amiben működik. Advanced settings menüpontban a sound settings/use Mode_in_call. [link]
-
M3oH
addikt
válasz
pècsimunkás #5300 üzenetére
Hát ez pöttyet warez, ezért itt nem beszélünk róla
-
válasz
pècsimunkás #5268 üzenetére
Igen.
Én is használtam így, amikor az itthoni net "elkallódott". -
válasz
pècsimunkás #5266 üzenetére
Szinte minden android telefon meg tudja osztani a mobilnetet.
Beállítások -> vezeték nélküli beállítások -> wifi hotspot -
junkpod
veterán
válasz
pècsimunkás #5158 üzenetére
Hogy ne tudnál! Törlöd a fiókot és kész.
-
vegyszer
addikt
válasz
pècsimunkás #5152 üzenetére
akkor is, ha gyári recovery van rajta, a factory reset szerintem bennevan. De az kukáz minden telepített alkalmazást, személyes adatot. (gondolom nem közös levélládát szeretnél vele) csak úgy kiléptetni nem lehet...
-
vegyszer
addikt
válasz
pècsimunkás #5148 üzenetére
Ja, te törölni akarsz minden. A beállítások biztonsági része alatt lehetőség alatt van mód a gyári állapot visszaállitásra
-
vegyszer
addikt
válasz
pècsimunkás #5146 üzenetére
kilépés helyett ott a zárókód, vagy minta.
-
Victoryus
addikt
válasz
pècsimunkás #5122 üzenetére
Megszünteted a profilt
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás #5122 üzenetére
szerintem sehogy
-
dReFiX
senior tag
válasz
pècsimunkás #5086 üzenetére
Nem hiszem hogy a particionálás miatt romlana el egy készülék, illetve 10 perc utána olvasás után 3 perc megcsinálni.
-
Moleman
addikt
válasz
pècsimunkás #5081 üzenetére
Az áthelyezett programoknál nem lehet widgeteket használni, más probléma nincs velük. De partícionáld át a telefonod, jobb neki úgy.
(#5084) NNG
CWM-ben wipe data. -
Victoryus
addikt
válasz
pècsimunkás #4989 üzenetére
A windowsban kell leválasztani!
-
vegyszer
addikt
válasz
pècsimunkás #4851 üzenetére
Próbáld ki a Skeye-t (én fordítottam)
De lehet, hogy az is sírni fog a mágneses szenzor hiánya miatt
-
tomy_cz
senior tag
válasz
pècsimunkás #4849 üzenetére
Nincs benne mágneses szenzor. Nem tudja belőni az égtájakat, emiatt nem működhet a csillagtérkép.
-
Victoryus
addikt
válasz
pècsimunkás #4771 üzenetére
Lux nevű app, az felteszi 100%-ra meg jóval alacsonyabb fényerőt is tud, mint az alap.
Mire megírtam freelancer68 már válaszolt is -
freelancer68
tag
válasz
pècsimunkás #4771 üzenetére
Próbáld ki a Lux nevű alkalmazást.
-
Moleman
addikt
válasz
pècsimunkás #4113 üzenetére
Nokia AD-57 adapter, 2.5 éve vettem a Blade-hez, 1000 Ft körül volt, én is régi SE agybadugóssal használom.
-
dReFiX
senior tag
válasz
pècsimunkás #3883 üzenetére
igen
-
Köles
tag
válasz
pècsimunkás #3834 üzenetére
Ha jól gondolom, ez az érték adja meg azt, hogy a max értéket, az adott "level" milyen arányban használja. Kb mintha százalékosan írnád be, hogy a max 160-nak level 1-nél 85 az első értéke. Ez lehet érthetetlen, de most keltem, vállalom
-
Kexifoxi
csendes tag
válasz
pècsimunkás #3684 üzenetére
persze!
-
morfeus08
tag
válasz
pècsimunkás #3650 üzenetére
12 nap az egész jó, Singapure Post?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest