- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali1975
tag
válasz
Moleman #6074 üzenetére
Sziasztok!
Koszi!
De nem:-(Az akkuk tokeletesen uzemelnek.
MOst fel lettek toltve/nem a telefonban/: telokba berakva minden ok.
De tolteni nem tolt, csak az egyik ha mozgatja az ember.Ugy tunik ,hogy az usb csatlakozo vagy kilazult teljesen vagy kiszakadt
Gyakorlatilag normal uzemben nem hasznalhato , hacsak nem cserelnek usb csatit.
Tudtok helyet ,ahol csinalnak ilyet -ha igen mennyi lehet?Vagy : eladova valt ket zte v970 3 db akkuval:-)
Koszi
Udv -
M3oH
addikt
válasz
Moleman #6018 üzenetére
Kissé túl árazod ezt készüléket. Sztem, 20-22e a reális ár, állapottól függően +pár ezer. 35e Kínából a ma tesztelt Jiayu g2f, de hogy ne kínával jöjjek, 30-40e között már moto E, sőt Gt is kapsz, és még van pár alternatíva, itt hardeveraprón. Én 30et, esetleg egy vadiújért adnák. Persze, mindennek annyi az ára, amennyiért megveszik
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Moleman #5902 üzenetére
Enyém makulátlan - ahogy a postás kihozta-,olyan állapotban van
! Kop-kop-kop
! Gondolom az sem ártott , dReFiX fórumtárstól vettem hozzá szilikon tokot,így még a króm díszítés is hibátlan !
Én sem reklamáltam volna a helyedben , mert ennyit azért ki lehet bírni, . Főleg ha 2 hónapig nincs normális telefonod . -
tlac
nagyúr
válasz
Moleman #5894 üzenetére
ha kap a telefon netet, pl. otthon van wifi, akkor letölti az agps adatokat
egyébként ez a gps egy mágia ebben a telefonban
van aki arra esküszik, hogy mozogni kell a telefonnal, hogy működjön a gps, amit hülyeségnek tartok, mert azzal pont hogy nehezebben tudja a műholdakat betájolni
de nekem meg epo-val voltak gondjaim, ha be volt kapcsolva, nem ment rendesen a gps
vagy a Gman999 által linkelt leírás is kicsit az áldozzunk kakast éjfélkor esete -
pècsimunkás
addikt
válasz
Moleman #5894 üzenetére
Nekem , mióta lefuttatam gps fix - et, max 1 perc. De inkább fele annyi. Nekem folyamatosan be van kapcsolva a GPS , olvastam valahol, h nem merìti a telót , ha nem használja semilyen alkalmazás . Nekem meg le van tiltva, h használják az alkalmazások a helymeghatározást.
-
pècsimunkás
addikt
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Moleman #5855 üzenetére
Az a baj,h nincs AUX az autóm rádiójában. Van egy FM transmitterem ,csak kicsi a memória kártya benne. Akkor kénytelen leszek venni egy nagyobb memóriakártyát bele
.
Van olyan csatlakozó,aminek az egyik fele mikro USB ,a másik fele AUX? Mert a régi mini HIFI-men van Aux,és esetleg azon hallgatnám a telefonomon levő zenéket.
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Moleman #5618 üzenetére
Én vettem 30-35 körül de már vagy 8 hónapja, és patika állapotban kívül-belül (kicsit viseltesebb már akkor is volt olcsóbban)
És bár mai napig hibátlan (még csak a krómkeret se kezdett el lepattogzani), de szerintem mostanság max. 20-25 körül lehetne elpasszolni. Rosszabb állapotban szerintem már 15-20 között is meggondolnám, ha van érdeklődő. Ezért is, illetve mert maximálisan meg vagyok vele elégedve szerintem ezt már nálam fogja szétenni a rozsda
-
M3oH
addikt
válasz
Moleman #5618 üzenetére
35eért már 4magost kapsz. Sajna ez ilyen, nem nagyon tartják az árukat( Bár ahogy nézem, a vámmizéria feltolta az árakat). Sztem a 30cal nagyon jól jártál fél éve, defy+ 20nál többért nem tudod eladni, pár hónap gariért nem fog senki több ezret kifizetni. V970 1-2hónapja ~25környéke volt több db is HAn.
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Moleman #5576 üzenetére
Eddig nem értettem miért van más fülesekkel, hogy nem jó a hang, csak ha egy bizonyos pontos tartom a dugót (pl. csak 2/3-ig dugom be), de megint tanultam valami újat
Szerencsére már BT-re váltottam annak meg mindegy. Amúgy enyém is multikulti, a ZTE telóhoz HTC headset, és szintén SonyEricsson agybadugós még egy HPM-70. Anno volt egy W810-esem, és azóta leragadtam ennél
Ha egyszer behal, nem tudom mire váltok utána.
-
unskillful
aktív tag
válasz
Moleman #5555 üzenetére
Köszi. Így biztosan meglesem a V1.3MOD-ot és felrakom a flahlightactivity-t. Bár eddig nagyon meg vagyok elégedve a Vitrib 2.4-el. Nagyon tetszik a tárcsázó, meg tényleg alig használ memóriát, és az akkuidővel is ki vagyok békülve. Ettől függetlenül mindenképpen kipróbálom az új BM romot
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Moleman #5503 üzenetére
Sokan dicsérték a Vowney V5-öt,de volt aki nagyon szidta. Lehet persze,h kifogott egy hétfőn reggel,vagy péntek délután készült telefont.Van a V5-nek fóruma :[link] olvasgass bele kicsit.
Én majd inkább a Jiayu G3T -re fogok cseréni,de nem sürgős mert minden frankón működik.
A naptáron kívül -
Moleman
addikt
válasz
Moleman #5505 üzenetére
Egyelőre visszaraktam a BM-et, az sokkal gyorsabban kezelhető az értesítősávos kapcsolók miatt (nem mellesleg FC-zett a Titaniumból visszaállított Opera Mini, újra beállítgatni most nincs időm), de ígéretes a 4.2.2. Nagyon tetszett, hogy már nem kérdezget az adatkapcsolatnál, mikor csak 1 sim kártya van benne, meg az is, hogy végre rezeg a fizikai gombok nyomkodásakor. A zseblámpa funkciót nem próbáltam, az ugyanolyan harmatos, mint volt?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Moleman #5085 üzenetére
Nem igazán merek nekiállni,nehogy eltoljak valamit. Olvastam a fórumban,h 1-2 embernek a partícionálás után kezdett sz@rakodni a telefonja.
Nekem meg fontos,h hiba mentesen működjön,főleg ha külföldön vagyok.
Amire használom,(telefonálás,sms,viber,böngészés) arra meg így is tökéletes.
Csak "most" kiírta , h kevés a tárhely,de ezt a link2sd-vel megoldottam.
De ezt a partícionálás dolgot azért még átgondolom,de az a baj,h nem értek igazán a szgéphez,tudom,h le van írva minden gyönyörűen,de akkor is... -
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Moleman #5046 üzenetére
Szerintem is a wipe hiányzik neki, nekem is 1.2 van fent, és semmi ilyet nem tapasztalok. Bekapcsoláskor ugrik fel 1 darab hibaüzenet (a szokásos android.process leállt), de azon kívül semmi, se fagyás, se hibaüzenet, de még csak appok sem szoktak FC-zni. Igaz, én wipe-oltam.
-
junkpod
veterán
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Moleman #4305 üzenetére
Olvastam már itt a fórumon, hogy hogy használod, amivel kijön az 5 nap. Azzal az IN lehet elmenne egy hetet, vagy akár 8-9 napot
@wincmd32: Úgy látom előttem már tisztáztak mindent a típusokkal kapcsolatban. Én azt tudom tanácsolni (mivel írtad, hogy egy nap üzemidő elég), hogy akkor a v970 jó választás. Én eléggé nyúzom azért (ami fix: napi fél-egy óra zenehallgatás+2 óra amíg folyamatosan megy a kijelző: netezés/könyvolvasás/hírek/stb. - sokszor közben megy még a zene is, ezen kívül telefonálok legalább fél-egy órát, és szinte napi szinten még játékra is előkapom), és így is kihúz egy napot izgalmak nélkül. Az M-ben feleannyi a RAM, azt nem javaslom. És mivel a támogatás fontosabb neked, így a tegrás semmiképp, tehát marad ez
Eddig elég szépen jöttek a Bruno ROM-hoz frissítések, én bízom benne, hogy azért egy ideig még fognak is, legalább ha új főverzió jön ki. De ezt nem lehet 100%-ra mondani. (Viszont ha nem is jön ki új, szerintem a mostaniak még nagyon sokáig megállják a helyüket). Más főzötteket még nem próbáltam, azt majd megmondják okosabbak, van-e még ajánlott
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest