- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgemil
aktív tag
válasz
vegyszer #5212 üzenetére
Van benne, particionálva is van (december óta). Korábban nem volt ilyen gondom simán ment minden gépemen! Kb. 1 hónapja vacakol, hogy nem ismeri fel a pc csatlakozáskor sem. A lányom HTC-jét át kelleet valahol a menüjében állítanom , a kisebbiknek meg drivert tölteni a Huewai -hez.....
-
pècsimunkás
addikt
válasz
vegyszer #5156 üzenetére
Ok,èrtem. Ha nem tartom meg a telefont akkor megcsinálom a gyári visszaállìtást,aztán majd elmondom ,hogy tudja letölteni azokat az appokat amik kellenek neki.
De egyenlőre megvárom a karácsony előtti akciókat,nem kell kapkodnom.
Legfőkèpp arra voltam kiváncsi,h ki tudok-e lèpni a gmailbő vagy sem. De,mint kiderült nem! -
pècsimunkás
addikt
válasz
vegyszer #5150 üzenetére
Kezdek kicsit belebonyolódni
. Ha el is adom a telefont,úgy ahogy van ,úgy vennék meg,azokkal az alkalmazásokkal együtt amiket letöltöttem. Tehát kivenném a memóriakártyát,és törölném a személyes dolgokat. 50 körüli ember venné meg,és csak használná.
Ezért kérdeztem,h lehet kilépni a gmailből. De ha mégsem adnám el akkor is kiváncsí vok arra,h ki lehet-e lépni vagy sem. És ha igen,hogyan. -
pècsimunkás
addikt
-
tibors
csendes tag
válasz
vegyszer #5133 üzenetére
Én csak ezt tettem fel:
update-gm2-gravitybox-2.3.0.zip
CWM-ből kellett istallálni. -
tomy_cz
senior tag
válasz
vegyszer #5109 üzenetére
Igen azzal is bíbelődtem, de legfőképpen a törött digitizer miatt, közben volt egy másik is, de az nem működött vele, aztán az alsó gombsorok világítása miatt.
Most írtam a emailt nekik ismét, de elég hülye "Contact" felületük van a weboldalon, nincs egy konkrét email cím csak űrlap...erre meg nem tudok válaszolni ha vissza is írnak, csak megint a weboldalon. De akkor meg nincs előzmény, így ha valamelyik másik kis kínai olvassa akkor úgysincs képben. Szóval nehéz ügy...
-
tomy_cz
senior tag
válasz
vegyszer #5103 üzenetére
Szétszedéskor a műanyag feszítőpálcám "túlszaladt", belecsúszott a telefon belsejébe, és leszakította a sub-board-ra csatlakozó RF kábelt. Az RF kábelnek nincs baja, viszont a sub-board-ról letépte a kis uFl csatlakozót. Szóval nagyon örülök, így nem tud mobilhálózatra csatlakozni a telefon.
Hozzáteszem már nem először szedtem szét, de ezt most nagyon elszúrtam... -
Tomy Yayo
senior tag
válasz
vegyszer #4817 üzenetére
És azt elárulod, hogy egész pontosan milyen tűzfalat használsz?
Úgy tűnik hasznát venném valami ilyesminek.
MÁS: 1.2 JB felrakás során aroma installerben kiválasztottam, hogy a desk clockot ne rakja fel, csak a Goodle clockot (már az előző verzióban is csak azt használtam. Ennek ellenére totál ROM újrahúzás, minden wipe-olás után mégis mindkét óra fel van telepítve
Viszont az új Google clock-ban nem működik az ébresztőóra, process stopped üzenettel kilép, csak a régi ébresztőóra megy. Tapasztaltatok hasonlót?
-
throwaway
csendes tag
válasz
vegyszer #4796 üzenetére
tölteni jól tölt hálózatról meg a többi gépen is felszed valamennyit usb-n keresztül, vagy legalább is jelzi, de ott nyilván nem vártam meg, hogy tényleg tölt-e.
most még eredeti állapotában van, 2 napja jött meg. még a fólia is rajta van. csak facebook és egy időmérő program került fel csak rá, semmi egyéb mod vagy bármi.
szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy a windowsal lesz valami baj, mert mint mondtam máshol megy, tehát maga a telefon szerencsére jó és nem hw hibás. pendriveot megtaláltam és már megy is fel rá egy windows, amivel csinálok egy frissítést aztán meglátjuk onnan hova tovább. -
throwaway
csendes tag
válasz
vegyszer #4794 üzenetére
az előző egy galaxy volt és ment rendesen. felkerült a kies szoftvere, de már leszedtem. volt itt még lumia is, de annak is leszedtem a szoftverét, nehogy bezavarhasson. az értesítési sávon semmi sem jelenik meg és ez az amit leginkább nem értek. olyan, mintha be sem lenne dugva. sem a gép, sem a telefon nem adja a csatlakozás legkisebb jelét sem, ha windowson belül vagyok. driver fent van már és meg vagyok lőve teljesen.
a két másik gépre azonnal csatlakozik, nálam is látja biosban és akkor csatlakozna is meg a töltés is megy.ps.: amint meglesz a pendriveom csinálok egy windows frissítést, mert nagyon régi már a rendszer és hátha ennek lenne valahogy köze a kálváriámhoz
-
Labanclaci
csendes tag
válasz
vegyszer #4580 üzenetére
A preloader helyes felrakásával elakadok ezért még nem sikerült flashelni.
Az mtkdroidtools semmilyen módban nem ismeri fel a telefont , factory mod-ban sem, simán bekapcsolva, kikapcsolva aksival, aksi nélkül sehogy. Sok telepítőt végignéztem, tutrialokat is, próbáltam win7-en és vmwares virtual xp-n is, de sehol sem érzékeli. Factory modban rengeteg drivert kért azokat mind feltettem, de így sem akarja az igazat. . . . Ötlet? -
dzsonaj
tag
-
tamas99
csendes tag
válasz
vegyszer #4233 üzenetére
nekem teljesen gyári kínai 4.0.4 android version és 3.0.13 kernel version szóval nekem nem bm-es
teljesen gyári kínai zte-s
ezért vagyok vele gondban... nincsen root-olva sem...
ezért root-olni is kell valószínű meg menteni is!
elég ha root-olom az itt leírtak szerint és csinálok egy biztonsági mentést az mtk droid root and tools-al?
utána simán mehet az új rom rá? mit érdemes rátenni?
az itt leírtak szerint mehet a particionálás meg az új rom rá? -
tamas99
csendes tag
válasz
vegyszer #4231 üzenetére
ajaj akkor ez nem igen lesz eccerű
akkor nem elég az itt leírtakon végimenni akkor még valahogyan le kell mentenem meg rootolni.. az itt lévő progikkalelőbbb a cwm recoveryvel csináljak róla mentést majd a másik progival root-oljam?
nehéz lesz?valaki aki frissen csinált ilyet tud esetleg segítséget nyújtani?
előre is köszi! és bocs a tudatlanságért! -
solarix45
senior tag
válasz
vegyszer #3821 üzenetére
Hát az remek... Pedig nagyon tetszett, hogy elvileg látszik, hogy mit olvasott el a másik fél, mert nekem ez volt a bajom a Talkkal, hogy sokszor nem kapta meg a másik fél, amit írtam.
Egyébként most titkosítással, avasttal, meg szinte minden progival, ami fent volt, mikor az akksim megdöglött fél nap alatt 14 óra után 30%-on van, és ebből 12-t wifi-n töltött. A Google+, a Dropbox, a Google Now, meg az Airdroid nincs fent, ami korábban fent volt, de nem hiszem, hogy ezek okoznának galibát.
Úgyhogy nem tudom, mi ölte meg az akksimat, de úgy néz ki, hogy az újrahúzás segített.
-
-
-
Moleman
addikt
válasz
vegyszer #3325 üzenetére
Még csak 2 hónapos.
Van egy olyan érzésem, hogy azért sem piszkálja már, mert teljesen jó. Már a februári verzióhoz képest sem kellett sok mindent javítani rajta.
(#3324) junkpod
Igazából az a fő kérdés, hogy mennyire vagy rugalmas a belakást illetően. Ha nem okoz nagy erőfeszítést, megvannak a bejáratott backup alkalmazásaid, egy próbát megérhet. (Én megértem az újdonság utáni vágyódást, én is többször cseréltem le hibátlan romot a Defy-on, csak mert már untam.) -
asturel
őstag
válasz
vegyszer #3289 üzenetére
Neki is az a fo telefonja es az csak egy kernel (ami nem is mukodik, de igazabol meglevo kernellel is menne cm). (Anno beszeltunk cyanogenmod developer channelen, hogy egyutt portoljuk). El is kezdtem, de mivel ez lett az elsodleges telefonom, igy nem tudom sutbavagni egy idore, mint mikor tabletre portoltam cm-ot. Masik dolog, hogy eleg masszivan modositotta az androidot a mediatek, igy pl az userspace drivereket egy tiszta cm-ben le se lehet forditani (bar szamomra az is ketseges, hogy forrasbol egyaltalan mukodne, mivel eleg sok eszkoz specifikus header van az userspace driverekben is), szivesen elszorakoznek vele neha, de nem sok kedvem van hosszu perceket csak azzal tolteni, hogy raflashelem majd nandroid backup vissza, mert kell a telefon. (ezert meg plusz eszkozt nem veszek
). btw mivel itt van official jb igy nem is minden driverhez kene forras (ami amugy van leaked, valahol linkeltem is)
-
Moleman
addikt
válasz
vegyszer #3289 üzenetére
Én sajnos nem értek hozzá mélyebben, tapasztalatból megtanultam, miket kell/szabad kitörölni a romokból, így bármilyen telefonra tudok csinálni egy jól működő, takarékos minimál romot, ha van egy jó alap (most a V970 is 1.5 nap alatt "kulcsrakész" lett), de ennyi a maximum, másba még nem nyúltam bele.
-
Moleman
addikt
-
Moleman
addikt
válasz
vegyszer #3266 üzenetére
Nekem a legnagyobb pozitívum a megbízhatósága volt. Most 2.5 éves, ismerősnek adtam el, azóta is működik, csak a gyári töltője halt meg. Az elmúlt 1 évben több Defy-om is volt, imádtam/imádom őket, de kb 5× voltak már szervizben. Nem mellékesen rosszabb a kijelzőjük (sárgás), ezért örültem nagyon a V970-nek, hogy visszakaptam a Blade valósághű színeit.
-
ßrainiac
addikt
válasz
vegyszer #3019 üzenetére
Dehat epp emlitettem h mi volt a 2 opcio
Egyebkent felesegemnek nagyobb kijelzo nem kell, az Xperia mini pro utan ez is tul nagy lesz neki, gondolj csak bele ^^ gyorsabb sem kell, hiszen ha s2 szintjet hozza, boven jo lesz. A dupla sim kikotes volt hogy ne kelljen ceges es sajat mobilt cipeljen mindenhova es igy lett ez, mert biztato volt es megis ZTE, nem egy olyan cucc amirol addig nem hallottam - pl. newman xD vagy tarsai.
Egyebkent mocskosul skot vagyok jomagam is, ez most gondolom nem derult ki (mondjuk ezt a telot vettem es nem egy 80ezrest, talan ez elarul vmit), de mivel nem volt olcsobb szallitas es az etotalkrol akartam venni ez lett. Mas oldalon nagyon nem neztem a telot, mert ez megbizhato forrasnak tunt, lattam forumokban emlegetve, valamint a youtube-os review is toluk szarmazott.
Egyszer mar rendeltem pl. Alirol, masnap kinabol majdnem feltortek a gmail accom ^^ szoval emiatt megvalogatom az aruhazakat h hova regelek.
-
tlac
nagyúr
válasz
vegyszer #2259 üzenetére
nagyon hasonló launcher-t feltehetsz play-ből is
miui launcher: mihome
bár most a legfrissebb verzió éppen szaggatstatusbar van még jobban módosítva, nem tudom, hogy mennyire lehetne kibogozni belőle
-
Mercutio_
félisten
válasz
vegyszer #2230 üzenetére
Ha nem tudjuk pontosan, akkor ne írjunk ilyesmit, linkeltem egy szaktopicot, ha érdekel a dolog ott érdemes ez ügyben is érdeklődni, van aki már több dolgot is gariztatott így, gondolom ők el tudják mondani mit, hogyan kell csinálni, hogy ne rakjanak rá ilyen-olyan illetéket, amikor egyszer már ki lett fizetve és bejött az országba.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest