- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Mercutio_ #5770 üzenetére
Sima füles + valami régi Nokia OMTP mikrofonos toldat (pl AD-57, nekem még a Blade után maradt meg, anno 1300 ft-ért vettem). Kényelmesebb rövid fülessel használni, én a Sony Ericsson HPM-70-es headset fülesével használom.
Az összes modern headset CTIA kiosztású, esetleg egy CTIA-OMTP átalakítóval lehet használni őket. Ezekből most a SoundMagic E10M a legjobb vétel, 13 ezer körül van itthon, 7-9 ezer ebayen. -
Victoryus
addikt
válasz
Mercutio_ #5409 üzenetére
Szerintem a No-frills csak a minimum-maximum órajelbe nyúl bele. De lehet mást is állít, ezt pontosan nem tudom. Governorok közül próbáltam a hybridet meg a userspacet, ondemandot. A hybrid az alapértelmezett, az egyik procit nyúzza, a másikat pedig ameddig tudja nélkülözi. Ha maxon megy az első akkor bekapcsolja a másikat is. Ondemand az egyből maxra kapcsol ha valami feladat van, a userspace-nél meg lehet állítgatni, hogy mekkora cpu terhelésre mennyi legyen az órajel. De eddig a hybrid vált be nekem.
-
Victoryus
addikt
válasz
Mercutio_ #5407 üzenetére
No-frills cpu. Én úgy tapasztalom, hogy a minimum 250-max 667mhz között váltogat. Kicsit tovább bírja így, mintha maxon menne. A governor továbbra is hibrid.
Visszatérve a superdragon féle 4.2.2-re: a tárcsázóban egy idő után megjelentek maguktól a képek tárcsázás közben is. A nem fogadott hívást még mindig jelzi bekapcsoláskor. Az értesítési sáv viszont nem akadt fel többet. Még. A fényerő kezelése ugyanolyan fura, mint a Bruno romoknál, szürkületkor képes 10 luxot, vagy az alattit mérni, tök sötétben meg szerinte 20 lux van. De ezt már megszoktam, leveszem a fényerőt kéezzel a luxban ennyi. Még adok pár napot ennek a rendszernek.
-
solarix45
senior tag
válasz
Mercutio_ #5279 üzenetére
Szerintem tök fölösleges a 4 mag. Amennyire tudom, amúgy sem használják ki a telefonok, másrészt a V970-nél nekem még soha nem volt kevés a proci. Sőt, valójában a kijelző fényerején és az akksin kívül még semmi nem volt kevés
.
Azon kicsit aggódom, hogy az 512MB RAM mennyire elég, de azt a szintet is ritkán lépem túl. Nem hardcore felhasználóknak néztem, hanem nővéremnek és édesapámnak.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Mercutio_ #5112 üzenetére
Hehehe, sajna mar nagyon kijart neki a hax, mert hetekig pofazott h keves a tarhely (marmint a telo), mig elhataroztam magam h megmokolom. Gondoltam, ha mar ott vagyok, akkor uj rom is legyen, csak jo lesz..
Akkor most menjek vissza a.. melyikre? Vagy itt senki nem rekordingol fullhádéban?
-
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Mercutio_ #5065 üzenetére
Opera Mini nagy átlagban kb. harmadannyi adatforgalmat generál ugyanazon oldalak végigböngészésénel, mint akár egy Chrome, Dolphin, Firefox, stbstb. Valami nagyon állat tömörítést használnak. Anno mikor még én is forgalomkorlátos csomagban voltam, tesztelgettem párszor
Mostmár csak sávszélt korlátoznak ha túllépem a 200MB-ot, de ilyenkor is jól jön a Mini, mert ha harmadannyi adatot kell betölteni, akkor értelemszerűen nem érzem annyira a sávszél-korlátozás okozta lassulást.
-
Moleman
addikt
válasz
Mercutio_ #4894 üzenetére
A többi már kizárólag egyéni preferencia kérdése, én mondjuk nem sok mindent telepítek a választhatók közül (sőt, a felesleget ki is törlöm a telepítőből is, ne foglalja a helyet, az én 1.2 telepítőm 437 mega helyett csak 214 megás).
(#4895) Köles
Nekem mindig rezeg, igaz, elég gyenge szegény.
A billentyűzetre megoldás lehet, ha a másikat lefagyasztod Titaniumban. Vagy akkor meg FC-zik? -
-
unskillful
aktív tag
válasz
Mercutio_ #4666 üzenetére
Tedd fel a hwcomposer.zip-et (néhány hozzászólással feljebb pont volt róla szó + link) attól sokkal "smooth"-abb
lesz. Rakj fel egy Nova launchert (nekem az tűnt a leggyorsabbnak, és a legkevesebb ramot is az eszi). Ezenkívül nem volt gondom vele. Illetve a JB halkabb mint az ICS, ezért az MTK Engineer Mode-ban az Audio/Loudspeaker részben a max értéket vedd feljebb (én 158-ra állítottam) így már egyáltalán nem halk.
-
-
Köles
tag
válasz
Mercutio_ #4634 üzenetére
A level 0 amit látsz azok a szintek amit a hangerő gombbal adogatsz, ergo a level 0 az az állapot amikor a hangerő gombbal leveszed teljesen, és ha a gombot nyomogatva nézed, pontosan 6 szintben állítható a hangerő. Level 0 - Level 6
Sandisk Class 10 16GB használtam, semmi gond nem volt.
-
unskillful
aktív tag
válasz
Mercutio_ #4406 üzenetére
Szia!
Akkor neked Hongkong Post-tal jön a csomagod. Én Singpost-os trancking number kaptam ( RFxxxxxxxxSG)
A 17track-nél a csomag státusza "not found". a 4PX-en is annyit látok csak, hogy Hongkongból átszállították Szingapúrba, de 17.-e óta ott "rostokol".Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a Tmallbox-os Justinnal? Skypom nincs... és nem is akarom csak emiatt.
-
Moleman
addikt
válasz
Mercutio_ #4014 üzenetére
Méretben kisebb (125×61×9.9), súlyban hasonló, méretéhez képest talán nehezebbnek tűnik (130 g, a miénk nem tudom, hogy pontosan mennyi, mérlegem nincs). A vakuja nem egy Defy, de használhatóbb, a kijelzője sokkal szebb (nagyon természetesek a színei, a V970 hidegebb árnyalatú mellette).
-
Moleman
addikt
válasz
Mercutio_ #3801 üzenetére
Igazából megszerettem ezt a tokot (az első ránézésre gyenge minősége ellenére), jó a tapintása, olyan, mint a Blade háta volt. És brutálisan jól tapad a nanovákuumos autós tartóhoz.
-
vegyszer
addikt
-
solarix45
senior tag
válasz
Mercutio_ #3755 üzenetére
Mihez kellene a 4 magos? Én még nem találtam olyan alkalmazást, aminél kevés lett volna ez a gép szerencsére. Egyszer megnéztem valami hülye lövöldözős játékot is, nem mondom, hogy húde gyors volt, de azért szépen elfutott rajta.
Az avast eltávolítása után 8,5 óra üzemidővel 27%-on van az akksi. Nem jó, nem jó.. Leszedtem azóta a Dropboxot, Drive-ot, meg most a Maps-t is, ami a Wakelock Detector szerint a legtöbbször tartotta ébren a készüléket. Elég bosszantó
.
-
junkpod
veterán
válasz
Mercutio_ #3259 üzenetére
nem tudom, de tegnap felraktam és teljesen jól működik (ICS). nem tudom mit nem támogat a hw...
semmi placebó nincs, egyszerűen az ICS funkcióihoz szoktam hozzá és szerettem volna ha a párom telója is ugyanúgy működik, így tudok neki segíteni ha kell. nem teljesítményre, hanem funkciókra, kinézetre kellett az ICS.
Azért kíváncsi lennék egyzser egy CM-ICS/JB -re a V970-en is...
-
Moleman
addikt
válasz
Mercutio_ #3259 üzenetére
Szerintem sincs. Bladen sose próbáltam (4 hónapja adtam el, de már több mint egy éve nem használtam), de még Defy-on is használhatatlan a JB. Sokan állítják, hogy hónapok óta megelégedéssel használják, de nekem se gyorsaságban, se stabilitásban, se akkuidőben nem volt még közelében sem az elvárásoknak.
-
Moleman
addikt
válasz
Mercutio_ #3202 üzenetére
Az a default MTK6577-es governor, alapból csak az egyik mag működik, és akkor lép be a második mag, ha az első nem bírja a terhelést. Skálázódni nem nagyon szeret, ahogy elnézem, deep sleep, 250 mhz, 1001 mhz a repertoárja.
Viszont készenlétben nagyon keveset eszik.
Tegnap rátettem az ajándékba kapott sorjás hátlapvédő "tokot", barátkozok vele. Remélem a hűtést nem befolyásolja majd.Még pár kérdés, hátha más is belefutott már:
- USB háttértárként való csatlakozáskor nem lehet kikapcsolni, hogy rá kelljen bökni? Nincs auto mount, mint kb az összes más telefonnál? Ez már a Blade-nél is zavart 2.5 éve.
- A térerőkijelzést nem lehet dBm-re állítani? A voda hálózatával szoktak gondok lenni, szeretem látni, hogy épp hol jár.
- A képernyőzár-feloldást nem lehet menü gombra tenni, mint CM romok alatt?Egyik sem olyan, amivel ne lehetne együtt élni, de ha van lehetőség, szeretném jobbá tenni a telefont.
-
huan
őstag
válasz
Mercutio_ #3142 üzenetére
"Ha nem tudjuk, át van-e particionálva a telefonunk, töltsük le rá a FreeSpace nevű programot ([link]), és indítsuk el. (Ehhez root szükséges!) Ha a Data partíció mérete 2601 MB, vagy hasonló, akkor át van particionálva a telefon, ha csak kb. 500 MB, akkor nincsen!"Akkor nem a Data-t kell figyelni?Recovery data whipe...után a freespace ezt írja:
Data:2579Mb
SD-card: ----- -
Bagira01
veterán
-
Victoryus
addikt
válasz
Mercutio_ #2900 üzenetére
Akkor is kell neki 2-3 perc. Most BM 3.1-ics rom van fenn. Az miért van, hogy pl gps status app szerint lát a teló 7-8 műholdat, de az Endomondo meg nem tudja használni a gps-t csak tököl vele? (Endomondo-sport tracker, biciklizésnél pl hasznos mert látod merre mentél, mennyivel, milyen szintkülönbségeken, mennyi kalóriát égettél el stb. ) Lehet mégse adom el a Bladet, gps.nek tökéletes a kocsiba is meg bicajhoz is.
-
nov2016
csendes tag
válasz
Mercutio_ #2882 üzenetére
Ez a tok nem valódi bőr, reméljük kibír pár évet.
Akksi témához: én teljesen meg vagyok elégedve ezzel a részével is, éjszaka auto-kikapcs, reggel ébresztőre bekapcsol, napközben 3G net levelezésre, kis böngészés, néhány nem túl hosszú hanghívás. Elvétve navi, wifi csak telepítéskor, frissítéskor. Játékra inkább tablet.
Ilyen használattal elég 4-5 naponta tölteni. Ez rosszabb mint a Blade volt új korában, de még mindig elég korrekt. -
-
paolinho
őstag
válasz
Mercutio_ #2705 üzenetére
Ebben tökéletesen igazad van. Kinek, mi, az igényei szerint az, amit elvár egy (ettől a) telótól, mondhatni ez magánügy. A párocskám engem is kissé "hülyének" néz, mert kezdek már átesni a ló túloldalára, annyit olvasgatok a témában, de nem érdekel. Néha én is lehetek lökött, mint itt nagyjából (bocsánat) mindenki. Ez a telcsi akkor is k.vára jó. Nekem csak egyetlen "problémám" vele, hogy nincs front kamerája (Skype miatt), de tojni rá. Ha videózni akarok a skype-on, akkor ott a laptop. Minden más ok kapcsán ez engem maximálisan "kielégít"
-
Victoryus
addikt
válasz
Mercutio_ #2580 üzenetére
köszi! Most a laptopom már felismerte, a telefont de valamiért a telefon visszautasítja a futtatást. Az Eclipse azt írja, hogy érvénytelen apk, pedig csak a normál saját tesztprogramját akarom lefuttatni. A telefonon nem látok semmi hibát a logban. Hát azért lassan de biztosan haladok...
-
dReFiX
senior tag
válasz
Mercutio_ #2361 üzenetére
Egyszerűen csak ott hajlandó működni a hálózat ahol van 3G, ott fullos térerő ahol nincs ott levált G 0-1 jelzésre majd eldobja a hálózatot és nem tudok telefonálni. Mintha nem lenne ilyenkor hajlandó gyengébb módokra váltani, GPRS EDGE stb. amiket a régi telefonom is használt ha nem volt 3G. Még a "gyári-tmall" BM3.0 van rajta, nem tudom javítana-e a 3.1.
-
tlac
nagyúr
válasz
Mercutio_ #2325 üzenetére
ha nem kell root jog vagy internet az adott programnak, akkor annyira nem kell aggódni
én mindig úgy telepítek programot play-ről is, ha nagyon sok mindent követel magának, akkor sokszor inkább nem teszem fel és keresek egy alternatívát, ami nem kér az anyámhoz is jogot...
kedvenceim a zsebláma alkalmazások, sokszor a legnépszerűbbekhez kell minden...
de szerencsére megtaláltam azt, amihez szinte semmi nem kell: Flashlight
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen egeret válasszak?
- Lightyear - befektetési app
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest