- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
unskillful
aktív tag
válasz
morfeus08 #5388 üzenetére
Sajnos ez nem ilyen egyszerű. A superdragonpt féle 4.2.2, ill. 4.2.1 -es romok egy AMoi N820 tipusú ill egy Micromax A210 készülékről vannak portolva. Ezek nem stock Romok, hanem erősen moddolt custom romok. A probléma az, hogy azokban a készülékekben 8 mp-es kamera van, és valószínűleg ez kamera driver kompatibilitási probléma okozza az elszíneződést a Zte V970 esetében. A tuti az lenne, ha a ZTE adna ki egy update-et a V970-re, de ennek a valószínűsége egyenlő a nullával (sajnos). Én sajnos sem developer, sem programozó nem vagyok, de úgy gondolom, ha viszonylag egyszerű lenne felhasználni a Bruno-féle vagy a gyári rom kamera részét, akkor már megoldották volna. Addig marad a PixelR nevű program, ami 3 lépés alatt javítja a "pink beütésű" képeket. Egyébként is vannak apró bugok még mindkét superdragonpt féle rom esetében, de ezeket elég gyorsan javítani szokta.
Mindezek ellenére nagyon meggyőző számomra (főleg a 4.2.2-es) hiszen sokkal gyorsabb (vagy legalábbis gyorsabbnak tűnik) a telefon, és Antutu-n is 9000 pont felett teljesít
ami azért jelentős növekedésnek tűnik, simán a jobb optimalizáltság miatt.
-
Victoryus
addikt
válasz
morfeus08 #3982 üzenetére
Ha ráteszem az ujjam a szenzorra, akkor se megy 10 alá. Kicsit fura, de elviselhető. 10-es értékre tettem -40-es fényerőt. 20 lux meg elég nagy ugrás, ott már kell a plusz 30. Lux app. 500lux felett meg már mehet 100%-ra. Így most nagyjából jól működik a dinamikus mód. Persze hozzáadtam még pár köztes értéket. 200-500lux között se nagyon észlel átmenetet.
-
Victoryus
addikt
-
-
tlac
nagyúr
válasz
morfeus08 #3847 üzenetére
nem teljesen értelek
viszont ha JB-t használsz ott be tudod állítani, hogy jelezze az érintéseket, így látni fogod, hogy valójában mi történik:
beállítások / fejlesztési lehetőségek / érintések megjelenítésemég egy dolog eszembe jutott, ezzel is játszhatsz:
beállítások / kisegítő lehetősék / érintés és tartási késleltetésmajd írd le, hogy mire jutottál
-
vegyszer
addikt
válasz
morfeus08 #3481 üzenetére
Amennyit pluszban fizettél, annak akár más helye is lehetett volna vala. Én végül, miután a Nilkin tok is megvolt a ZTE V970 készülékhez, döntöttem 150,99$ért cakli pakli a Lenovo A820 mellett. Ma reggel negyed kilenc körül már nálam is lesz.
Remélem. Igaz, 15 nap alatt jött meg.
-
vargalex
félisten
válasz
morfeus08 #3468 üzenetére
Szia!
Én éppen ma kaptam meg. Ajándékként kértem, ez annyit jelentett, hogy a címkén be volt jelölve, hogy Gift. Egyébként $20 volt ráírva értékként. Az eredeti dobozban van a készülék, betéve egy buborékos borítékba, és az egész teljesen körberagasztva. Nekem nem került vámolás alá, de ugye ezt nem lehet garantálni.
-
Victoryus
addikt
válasz
morfeus08 #3268 üzenetére
Jó telefon, tuti nem fogsz benne csalódni. Nagyon elegáns, szokták is kérdezni, hogy mennyi volt, meg egyáltalán mi ez. A leddel szerintem semmi baj nincs, mtk zseblámpa alkalmazással megy. Fényképezni meg nem használom csak nappal A gps-sel én kínlódtam például. Az igaz, hogy agps segítségével fél perc alatt talál műholdakat, de néha elveszti a jelet. Biciklizés közben pl, zsebben.
-
Moleman
addikt
válasz
morfeus08 #3268 üzenetére
Nekem ma egy hete, hogy megvan, teljesen belakva is 600+ mega szabad ramom van, még egyszer sem láttam megakadni.
A GPS szerintem zseniális, egyrészt szerintem nem a 2 méteres pontosság a fontos, hanem hogy pár másodperc alatt bármilyen körülmények között megvan a fix, másrészt valaki töltött itt fel nyomvonalat, sokkal pontosabb volt, mint a SE Arc.
A GPU valóban gyengécske (a szintetikus tesztek alapján), de igazából nincs baj vele, közepes beállításon szépen fut a GTA Vice City, nekem pedig ennél több nem kell.
Az akkuideje félelmetes, készenlétben kevesebbet fogyaszt, mint a legendásan takarékos alulfeszelt Defy+-om.
Egyetlen negatívuma a led, zseblámpának használhatatlan, így értelemszerűen villanónak is gyenge, de ha ez neked nem számít sokat, vedd nyugodtan (főleg, mivel most már csak 127 dollár a tmallbox-nál). Nekem fontos lenne a led (a munkám miatt néha éjszaka kell sétálnom 2 település között), de még így is megtartottam, legfeljebb nem ezt viszem munkába. A mindennapokban egyszerűen tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- PS Plus előfizetések
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest