- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
junkpod #5879 üzenetére
Értem. De azt hiszem még egyszer lefóliázom,aztán majd meglátom. Amíg nem lett karcos a fólia,észre sem lehetett rajta venni. Csak gondoltam,ha nem jól sikerül a felrakás,ne csúfkodjon rajta a levegős fólia,használnám anélkül. kb 10 hónapot kibírt a fólia amit dReFiX-től vettem (ez itt a reklám helye
) !
-
solarix45
senior tag
válasz
junkpod #5848 üzenetére
A chrome eszi ennyire az akksit? Én nemrég nyomtam egy resetet és visszatettem a legszükségesebbeket, mert már nagyon elegem volt, hogy fél napot nem bír ki, de azóta sem javult a helyzet.
És ezt a forrósodást én is tapasztalom. Akkor lehet, megint gyalu lesz, és nem rakom fel. -
Tomy Yayo
senior tag
válasz
junkpod #5844 üzenetére
Nos ha ez a browser Dolphin, akkor nem tudok mit mondani, én Chrome-ot használok, viszont ezzel nincs semmi gond. Meg más programmal sem, pedig azért használok párat. Alapvetően gyorsan elindulnak, és stabilan futnak. Egyedül a feedly szokott sokszor kilépegetni nekem, de az az app hibája, mindig csak akkor csinálja, mikor bizonyos híreket közvetlenül feedlyben akarok megnyitni, meg előfordult már más telón is, úgyhogy biztos app hiba. Meg a Skype ami sokaknak vacakol a mikrofonnal, de ez köztudott, és azt se használom, ha szökőévente előveszem, akkor is írogatok rajta.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
junkpod #5784 üzenetére
Ha jól emlékszem,májusban 130-ért vettem. Ahhoz képest 10 dollár minusz nem vészes. Megjelenési ára azt hiszem 200-210 dollár volt,ahhoz képest már sok a bukta. De ez így van nagyon sok telefonnal (legtöbbel)
!
Nagyon jó vétel volt,örülök,hogy megvettem,főleg 32000.-Ft-ért házhoz szállítva!!!
Alcatel ot 997d -ben volt ez a vas,70 volt akkor a MM-ben. Azon mondjuk van előlapi kamera,a "mienknek " viszont jobb a kijelzője,így lehet egyenlőség jelet tenni. Tehát kevesebb mint fél árért,tényleg bomba vétel volt!
-
pècsimunkás
addikt
-
-
-
solarix45
senior tag
válasz
junkpod #5355 üzenetére
Nem mindig, lásd az én esetem. Valamitől néha úgy merül az akksi, hogy pl. olvasok híreket a telefonon, és a szemem előtt megy le a számláló... És akármivel próbáltam megtalálni a bűnöst, nem sikerült. Csak az újraflashelés segített, utána egy ideig jó, aztán megint fél napos akksi időm lesz.
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
junkpod #4869 üzenetére
A ROM telepítése során Aroma installerben amikor kérdezi, hogy milyen programokat szeretnél, válaszd ki a stock órát és az új Google órát is. Miután rányomsz a továbbra figyelmeztetni fog, hogy csak a Google féle fog feltelepülni. Így telepítés után valóban csak az lesz a telefonon, és mindene jól fog működni (ébresztőóra is). Tapasztalat
Szerk.: Na látom, megelőztek, míg mással foglalkoztam
-
Moleman
addikt
válasz
junkpod #4789 üzenetére
Azt is próbáltam, nem segített. De legalább most nyár van, munkám sincs, őszig elvagyok vele így.
Találtam xda bejegyzést is, de már nem él a link.
Amúgy ha cwm-ből visszaállítom az 1.1-es system partíciót, ismét hibátlan.
-
vargalex
félisten
válasz
junkpod #4731 üzenetére
Szia!
Már megoldódott. Valószínű te egy másik patch-ra gondoltál. Mondjuk érdemes lenne azt is itt linkelni.
-
válasz
junkpod #4563 üzenetére
Köszi a választ mindenkinek.
Persze, szerethető kütyü így is.
Újabb (valószínűleg utolsó) kérdés. Szeretnék hozzá fóliát rendelni, de eBayen nem egyértelmű, hogy a Grand X-hez vagy a Grand X IN-hez való az adott fólia.
Ahogy a két készüléket összevetettem, akár még csereszabatos is lehet a fólia, tehát jó lenne hozzá, de megerősítenétek/megcáfolnátok ezt? -
Moleman
addikt
válasz
junkpod #3585 üzenetére
Wow, köszi, nem is gondoltam rá, jó ötlet, eggyel nagyobbra vettem.
A műhold adatbázist nem a szolgáltatótól kéri le, hanem a megfelelő webcímről. Ha belenézel a gps.conf-ba, ott láthatod a címeket, azok wifiről is ugyanúgy elérhetők.
Ezzel a módszerrel fel lehet gyorsítani a működését, nekem bevált.
-
Moleman
addikt
válasz
junkpod #3531 üzenetére
A levelezéssel nem tudok mit kezdeni, nincs versenyképes szolgáltató. Annyit tudok tenni, hogy nem csak egy címen bonyolítom a levelezést, és teljesen más címeket használok a play store-ban, fórumokon, közösségi oldalakon. Fb-t használok, és ijesztő is, hogy ha épp nem reklámszűrős gépen csetelek, azonnal olyan reklámot dob fel, amiről szó van. Nevezheted paranoiának, de én nem szeretem ezt a nyomonkövetést.
Én nem érzem, hogy bármilyen szolgáltatást is kapnék, mivel a levelezésen kívül a google szolgáltatásaira egyszerűen nincs szükségem (play store-t nyilván használok, de nem érezném magam tehetetlennek, ha máshonnan kéne beszereznem az alkalmazásokat). -
-
vegyszer
addikt
válasz
junkpod #3324 üzenetére
Négyszemközt mondva:
Sokan az ICS-t preferálták a JB-vel szemben, és lebutították.
Szerintem Brúnó frissítési üteméből látható, hogy ő nem foglalkozik már aktívan ezekkel. (elvégre 3 hónapos az utolsó rom) És meglehet, az a JB sorozat kevesebbb prioritást kapott már a megjelenése pillanatában.Tedd a szívedre a kezedet, és mond meg: MIT NEM TUD MOST a jól működő rendszer? Ha nem lenne JB, akkor is könyörögnél a frissítésért, vagy "csak" az újdonság érdekel?
-
huan
őstag
válasz
junkpod #2987 üzenetére
Szuper!
A tmallbox-ról jelenleg 4.0, vagy 4.1-el fog érkezni?
A proci 1GHz, vagy 1,2GHz?http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14632-mtk6577-zte-v970-ips.html
-
vargalex
félisten
válasz
junkpod #2967 üzenetére
Sziasztok!
Gondoltam lassan nekem is ideje lecserélni a jól bevált Blade-t, és most a V970 nagyon jó áron beszerezhető (a specifikáció alapján pedig teljesen megfelel nekem) . Végig olvastam a topic-ot, néhány dologra nem találtam utalást. Milyen a kihangosító funkció? Itt is közel kell hajolni a mikrofonhoz, hogy a túloldal rendesen halljon?
Normális fülessel milyen a zenehallgatás? Skype/Viber megy rendesen?
Van esetleg ebben az árkategóriában jobban ajánlott készülék? -
szucsmatyas
csendes tag
válasz
junkpod #2236 üzenetére
Már megrendeltem, és felelősség áthárításról nem is értem hogyan beszélhetünk, rajtam kívül senki nem vállalhat semmit. Csak így free touch nélkül, képek és leírások alapján, 20-30 telefon közül választva, akarva akaratlanul is szomjazom a személyes tapasztalatokra, benyomásokra.
-
Victoryus
addikt
válasz
junkpod #2182 üzenetére
Azért ezzel vitatkozok! Laptop meg a Blade is jobban bírja amikor kikapcsolva töltöm fel! Az tény, hogy ezekre az aksikra már bármikor rá lehet tölteni, meg nem kell teljesen lemeríteni. Az viszont örömteli, hogyha jobban fogja bírni mint a Bladem! Azt általában 2-3 naponta töltöm, bár hétvégén mikor nem piszkálom akkor hétfő estig is kihúzza péntek reggeltől[ Csak lenne már itt a Grand X, de még Despatched to overseas... /OFF]
-
somasz
addikt
válasz
junkpod #2036 üzenetére
Abból a drágábbik érheti meg, amiben nagyobb akku és belső ram van...
Izgat az a telefon is, de egyszerűen nem érné meg cserélnem fél év múlva sem. Annyit buknék ezen, hogy nem érné meg. Szépen kihúzza a becélzott másfél évet, utána annyi jó telefont lesz, hogy ihaj, csuhaj. Úgysem használnám ki. Legalábbis ezzel győzködöm magam.
Kéne hozzá a jó támogatás itthonról és akkor nagyon jó vétel lenne. -
tlac
nagyúr
válasz
junkpod #1819 üzenetére
egészen jó lesz, így elsőre
V1.0MOD (16-02-2013):
Based on official Android 4.1.1 ROM (ZTE Indonesia release: SMI-ID-QB18D-P175A20V1.0.0 / Custom build: B04 ; Stock kernel)
Custom changes:
User customize-able installation based on AROMA installer
Included script to automatically disable internal sdcard if extended userdata partition is detected
Integrated the latest version of Google apps
Rooted (no need to root phone with third party applications) with SuperUser application (v3.1.3) and su binary (v3.1.1)
Busybox (v1.20.2) installed
Added some build.prop tweaks to improve pictures and video quality, increase touch responsiveness and improve battery life
Disabled aee debugger daemon
Updated APN list (apns-conf.xml)
Updated TZ data (timezone data)
Added AdFree hosts to system hosts file (blocks ads in several applications or games, for example Angry Birds) -
Maximum1
őstag
válasz
junkpod #1732 üzenetére
Sehogy, csak a neten találtam képet a problémámról így nem kellett lefényképeznem, ahol találtam a képet nem volt megoldás, ezért kérdeztem itt.
Apropó olvasgatom hogy kikapcs és hangerő felre képernyőt kéne fényképezni a cuccnak, nekem nem csinálja, vagy rosszul tudom?#1738) Centaurus mi a típusa a telotoknak? itt nincs?
-
anglergab
addikt
válasz
junkpod #1705 üzenetére
Az ebresztesre gondoltal?
Egyebkent kikapcsoltam a Google helymeghatarozast, es megmaradtak a gyakori ebredesek alvo modban.Tehat valoszinuleg nem az okozza. Szerintem valami rendszerszolgaltatas vagy mtk specifikus szolgaltatas lehet. Vagy meresi hiba. Majd megnezem v3.1-ben is.A tobbiek tapasztalnak gyakori ebredeseket alvo modban, kikapcsolt kepernyo mellett?
Ellenorzes: Beallitasok -> Aksi -> grafikonra katt -> Ebrenlet es Kepernyo be osszehasonlitasa. Idealis esetben szinte csak akkor lehetne ebren, ha a kepernyo aktiv. -
Maximum1
őstag
-
Dot
őstag
válasz
junkpod #1679 üzenetére
Nem vagy egyedül!
Egyszer mikor raktam el, a kikapcsoló gombbal nyomtam be a zsebembe. Át volt ázva a farmerom. Benyomódott a segélyhívás és minden lépésnél "ütöttem" 1 számot.
Elég szép szám volt a tárcsázóba mikor megnéztem a telót...
Erre megoldás, hogy kijelzővel kifelé rakom zsebre és kerülöm a gomb nyomását.
De, hogy védjem a kijelzőt, nem így rakom zsebre. -
malisonX
aktív tag
válasz
junkpod #1478 üzenetére
Ezt egyszerűen nem tudom megérteni, hogy hogy fordulhat elő az hogy szinte az összes eddigi telefonon tökéletes, egy készüléken másodszorra települt csak hibátlanul és te vagy az első akinek nem is működik egyáltalán. Természetesen én is oda-vissza tesztelem a készülékemen, mielőtt kiraktam volna nektek
Köszi az MD5-ös tippet, már benne vannak a mellékelt txt fájlban. -
junkpod
veterán
válasz
junkpod #1477 üzenetére
szétfagyott... forgot a bootanim, néha rezzent egyett, de semmi, és nem is reagált semmire...
újra instal, ugyan az...
remover legalább működött.
melós telefonnal többet nem kísérletezek hétköznap este az tuti, kicsit ideges lettem...megnyugtatásul, meg a jövőre nézve egy MD5 checksum jólesne bármilyen telepítő fájlhoz CWM alá!
-
malisonX
aktív tag
-
malisonX
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest