- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnartam
csendes tag
válasz
tomy_cz #4835 üzenetére
Kösszi a választ! Végigtúrtam közben a fórumot, és én is ezt a két megoldást találtam. Az első nem jött be, most próbálok valami antenna bővítést kókányolni a telóra. Lehetséges hogy villamosmérnök szakember segítségét kell kérnem a témában
Ha az összejön, akkor leírom a megoldást.
-
tlac
nagyúr
válasz
tomy_cz #4644 üzenetére
Ilyen szempontból szerettem a Launcher8-at (WindowsPhone kinézetű launcher), mert minden kézreállt benne, viszont egy ideje már nem használom, mert sokszor nagyon belassult...
ha tudsz kézzelfogható hibaleírást adni, akkor érdemes a fejlesztőnek írni, gyorsan és normálisan válaszol
-
msfeco
tag
válasz
tomy_cz #1031 üzenetére
Nálam, még az általad leírt problémát sem éri el. Én azt tapasztalom, hogy ha hangosra van véve akkor kicsit torzítva jön a hívott hangja, ezt úgy szoktam orvosolni, hogy halkabbra veszem, akkor megszűnik, de még simán hallom a másikat.
Ja egyébként azt vettem észre, nem tudom a többieknek mi az észrevétele, hogy minden hívásnál közepesre teszi a hangerőt, nem jegyzi meg hogy legutóbb halkabbra tettem.
-
malisonX
aktív tag
Én telepítettem ezt az appot. A beállítások menüjében van olyan, hogy "Test Tool". Ezen belül, ha pl. az "ON Loop Autofocus"-t választod, kb. dupla fényerőt produkál a LED. Igaz, hogy közben a kamera fókuszálgat, ez nem tudom mennyire tehet jót neki, úgyhogy csak rövid ideig szoktam így használni, ha kell a nagy fényerő. (Remélem még nem ismerted ezt a trükköt
)
-
samat78
csendes tag
Köszönöm! Elég egyedi megoldás (akadályokat gördíteni a rendelés menetébe)... mintha nem is az lenne a cél, hogy vásároljanak náluk (vagy az ügyfeleik nagy része kínai, ami nem valószínű). A chat egész délután offline volt (igaz, ilyenkor arrafelé már elég késő van), így írtam nekik egy üzentet.
-
malisonX
aktív tag
CRT-effektet nem engedélyezted véletlenül az Aromás telepítésnél? Nekem az okozott ilyen gondokat még a régebbi szoftververzióknál.
Én a 3.0-t még mindig gyorsabbnak érzem mint a régebbieket, de ezek szerint csak bebeszéltem magamnakSzerencsére nálam még nem is rendetlenkedett.
-
tomy_cz
senior tag
Na megvan...
Újrakell pakolni a flash tool-al a ebr1 fájlt, mert ez kell az újabb romokhoz. elsiklottam a piros Update feliraton a 4. hsz-ban.cappa72:
Jaja, előszr így próbálkoztam és csodálkoztam, hogy az istennek sem megy, de ott van az xda-s topicban a fentebb írt Update, ami kell hozzá. Mondjuk sztem jobban kihangsúlyozhatta volna Bruno, mert én pl simán nem vettem észre.
Régebben még nem volt ez a fájl módosítva. -
Ments le mindent titanium backup-pal
Reboot to recovery
Wipe data/factory reset
Advanced-> wipe davik cache
Install zip from sd card - vakaszd a 3.0 romot.
Ha bővített a data particiod, akkor ha feltette, akkor a belső sd letiltó zip-et is tedd fel.Reboot.
Nekem 2-ből 2x bejött.
-
Krilehor
tag
Nekem is ez volt, mert még a régebbi pakkal particionáltam, de azóta ki lett rakva egy frissítés mert az EBR1 fájl módosítva lett, szerintem csináld meg a particionálást újra az új pakkal a leírás szerint. Nekem azóta megy rendesen, nem áll meg a ZTE logónál, és nem raktam fel semmilyen patchet, mert az új rom megcsinálja a belső sd tiltását
-
tlac
nagyúr
én elsőként nálunk érdeklődnék, ők a hivatalos zte szerviz
E-CareEzúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves ügyfelünket, hogy ZTE Blade, Skate, Racer II/Arizona, Kis, Grand X, Atlas és Wayteq Libra tipusú készülékekhez eredeti gyári alkatrészek vásárolhatóak a szervizünkben.
kérdezd, hogy mennyiért javítanák meg
majd a fejleményekről számolj be, kíváncsi vagyok
-
tomy_cz
senior tag
A megállapítás annyiban változott, hogy nyilván nem recseg ha ki van hangosítva, mert az a hátsó hangszórón szól illetve a zene is ott hallatszik.
Hangerőállítástól függetlenül recseg, ha halkabbra veszem akkor a recsegés is halkabb.
Sajnos úgy tűnik hardverhiba, és ne ejtse le senki!Bár hozzátenném nem ez volt már az első, hogy leesett, csak úgy tűnik épp most kezdte el a recsegést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest