- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalex #6180 üzenetére
Lehet, hogy még valahol elrejtve megvan. Utánanézek. (A v889m, a blade-super, v967s cuccait megtaláltam a grdive-on, lehet, hogy valamelyik másik felhőbe rejtettem a v970-et. Mejd möglát-tyúk. Addig is kitartást!)
(szerk.: hát ilyen jó térerő mellet elég lassan ment "fel" a válasz ... addira már kaptál felajánlást...)
-
-
Tamy
őstag
válasz
vargalex #5689 üzenetére
Sajnos ez is csak ezt mondja:
"1.download archive
2.put to external sd-card (update.zip file)
3.go to recovery (adb reboot recovery or Settings - about - software update - update from sd-card)
enjoy."Csakhogy már akkor sem tudtam előcsalni a recovery-t, amikor még rendesen működött.
Esetleg a ZTE update tool-al nekifuthatok újra, úgy emlékszem a telefont most is látja, de nem hiszem, hogy most történne bármi is.
-
Moleman
addikt
válasz
vargalex #5570 üzenetére
Nekem is kifehéredtek a sarkai, bár én már idő előtt kiderítettem, hogy nem anyagában színezett, mivel sorjás volt, és újkorában nekiestem dörzspapírral...
(Viszont a barátnőm Y300-ára rendelt 2.60 dolláros tok anyagában színezett volt, talán ez is olyan lehet, egy fokkal igényesebbnek néz ki a mostaninál.) -
tlac
nagyúr
válasz
vargalex #5172 üzenetére
szerintem valamit elnézel vagy nem ugyanaz a fájl van nekünk, na mindegy
mindenesetre nekem elindult, ezt is feltettem még
ez csak a vold.fstab-ot írja felül, lehetséges, hogy szükség van a framework-res.apk módosítására is a hibátlan működéshez, mivel most nem látja az sd kártyámatvalószínűleg a hwcomposer-t is cserélni kell majd, mert ugyanaz a fájl van ott, mint jb alatt
-
tlac
nagyúr
válasz
vargalex #4725 üzenetére
tehát ha jól értem, akkor így már megérkeznek az exchange-es emailek, ugye?
lehet megérné a zipet akkor javítani, aztán akinek kell, könnyen tudja telepíteniMercutio_:
ha nem szólsz, nem is veszem észre
nem célszerű a korábbi hozzászólásban a későbbi kérdésre reagálni
(bár 2 embernek sem jó egy hozzászólásban válaszolni)ki kellene próbálni ugyanazt a hívást, ugyanazzal a sim-mel másik telefonban (ami tud 3g-t)
-
Dot
őstag
válasz
vargalex #4720 üzenetére
Ha tudnám leírnám!
De nem töltöttem le semmit. /vagy lehet valami frissítés jöhetett, de ez lehet hülyeség/Más: előző héten voltunk Olaszországba, Szlovénián keresztül mentünk át. Ahogy elhagytuk a határt csak az 1ik, a 3g-s slotba lévő kapott szolgáltatást! A 2. kártyámra azt írta végig Szlovénián keresztül, de még Olaszba is, hogy "nincs szolgáltatás". Majd leértünk a szállásra, Bibione-ba. újraindítottam és akkor kapott a másik kártya is! DE amin röhögtem: Mind2 kártyám t-mobilos. A 3g slotban lévő a TIM hálózatában volt a másik Vodafone hálózatában volt! Kis idő után ledobta a 2. kártyámat. Hiába indítottam újra, semmi. 2 napra rá mentünk Velencébe ott hirtelen életre kelt pár órára! De utána semmi. Szóval 4 nap alatt max 2-3 óráig volt a hálózatba a 2. /2g-s/ sim-em. Szerencsére nem kellett, ezt csak tájékoztatásként írtam. Igaz nekem mind2 IMEI megegyezik!
-
dody07
tag
válasz
vargalex #4214 üzenetére
Ballagás volt .
Egy kicsit eltüntem.
Most hogy hazaértem -eddig töltőn- zöld a led, indítom zte flelirat majd utána semmi.előzmény: A helyi "suszterral" aplikáltam egy tokot rá.
Szerintem nagyon OK. Fúl bőr.
Most már a 970-nek kéne OK lenni.
Ezek után lehet, hogy JB helyett ICS lesz a következő -már nagyon benne vagyok-Aludjatok jól
-
válasz
vargalex #3655 üzenetére
Szia!
Azért 2 hét alatt is már szépen belaktam a telót (minden alkalmazás, amit használok szépen beállítva), úgyhogy ha lehet elkerülném a data formatot.
Köszi a tippet! Majd ha eljutok odáig, akkor kipróbálom. De alapvetően örülök annak, hogy nem arról van szó, hogy egyszerűen kimaradt ebből a ROM-ból az Email app teljesen és így nem kell keresgélnem mindeféle 3rd party megoldást.Köszi,
Sopi -
válasz
vargalex #3653 üzenetére
És akkor ott is termett az Email app?
És nem jelentkeztek FC-k random? Nem vagyok olyan mélyen benne a custom ROM telepítésekben, de az erősen bennem vagy, hogy mindig javasoltak új ROM felrakása előtt és után is a full wipe-ot. Ha itt ilyen nem kell, akkor gondolom annak az egyetlen oka, hogy ugyanazt a verziót tenném újra. -
válasz
vargalex #3602 üzenetére
JB vagy ICS rendszer?
(Tippelek, JB)Leginkább azt tudom javasolni, hogy csinálj egy CWM mentést.
Ezek után telepítsd újra a rendszert oly módon, hogy a "custom " telepítést választod.
Vedd ki a jelölés a wipe-ok elől (alsó két zöld kis kocka), és úgy telepítsd újra.
Elméletileg automatikusan felismeri és beállítja a rendszer a szükséges dolgokat.Ha véletlenül mégis galiba lenne ebből (logikátlan lenne persze), akkor a CWM mentésed még mindig ott van, és használható visszaállításra.
-
Moleman
addikt
válasz
vargalex #3566 üzenetére
Ez jó kérdés, nálam is ilyen.
Ha már tárcsázó: van megoldás arra, hogy nagyobb betűtípussal jelenjen meg a hívó neve? Fent az a kis kék csík, benne apró fehér szöveggel nem túl kielégítő.
Nem használtam soha hívóképeket, de így kénytelen leszek, ha más nem, csinálok egy képet rajta a névvel.
-
Moleman
addikt
válasz
vargalex #3533 üzenetére
A szolgáltató nem érdekel, az legalább tényleg nyújt valami szolgáltatást - nem is akármilyet, havi átlag 1 terás P2P adatforgalmat bonyolítok évek óta, és egy szót sem szólnak érte. Különben sem gondolom, hogy pl a Digi felettébb aktív lenne a reklámpiacon, mint adatbázis-értékesítő. A google és a facebook viszont felhasználja a megszerzett információkat (amint a mellékelt ábra mutatja, azonnal).
(#3535) M3oH
Igazából egyáltalán nem aggódok, most így leírva annak tűnhet, főleg olyannak, aki nincs hozzászokva, de nekem már ez a megszokott. Ezért nem gondolom paranoiának, mivel egyáltalán nem foglalkoztat, csak már önkéntelenül is így csinálom a dolgaimat. -
Köles
tag
válasz
vargalex #3498 üzenetére
Az akku esetlensége, szerintem nem minden esetben a ROM hibája. Én már az elmúlt 2-3 hónapban a wipe-ot megcsináltam vagy 2 szer. Ma ismét megcsinálta, a megragadok 60%-nál, restart után 40%. Volt anno egy E52-es Nokiám, az teljes töltöttséget mutatott, majd hirtelen energiatakarékos mód. Akkucsere megoldotta a dolgot. Most ezen gondolkodom Én is.
-
Moleman
addikt
válasz
vargalex #3058 üzenetére
Nekem is 2 nap volt.
Valakinek van valami ötlete, miért FC-zhet a naptár? Eddig azt hittem, a saját kiherélt romom miatt van, de az érintetlen gyári rom is csinálja. Szinkronizálni szinkronizál, a widgetben is megjelennek az események, de ha rákattintok, vagy új eseményt akarok létrehozni, hibaüzenettel leáll. (V1.1R2)
-
asturel
őstag
válasz
vargalex #2976 üzenetére
En S2-ot szerettem volna, de ertelmes aron nem volt hasznaltan (lassan mar S3 aron adjak egyesek), ujonnal meg mar nem kaphato a tmobilenal. 'Sajnos' a dualsim az egesz mtk platform jellegzetessege, amugy en is blade 1-et cserelek vele. Valoszinuleg ha megjon rogton portolok is ra cyanogenmodot, mivel a dualsimet en amugy se hasznalom. (bar epp mostaban indult meg a dualsim fejlesztes android tajekon is)
-
Mercutio_
félisten
válasz
vargalex #2971 üzenetére
Ha nem dual-sim miatt nézed, akkor a milyen okosotelót vegyek topicot kellene nézegetned
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futárcégek
- Milyen autót vegyek?
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest