- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgemil
aktív tag
válasz
Kexifoxi #5261 üzenetére
Ma hozta a postás (967S), hááát tényleg nagyobb, mint a V970-em.
És nagyon tetszik.
Te rendeltél (vettél) komletten LCD+digitalizálót a V970-hez? Amiből csak az egyiket használtál el?
Szét kellene most már szerelnem, mert még decemberben foltos lett és most van helyette másik vas.
Te szerelted, vagy szervízes? Tudsz segíteni? -
unskillful
aktív tag
válasz
Kexifoxi #4658 üzenetére
Szia!
Ha erre gondolsz, akkor:
Név: Vodafone HU
APN: internet.vodafone.net
APN típusa: default, supl
Proxy: nincs megadva
Port: nincs megadva
Felhasználónév: nincs megadva
Jelszó: nincs megadva
Szerver: nincs megadva
MMSC: nincs megadva
MMS-Proxy: nincs megadva
MMS port: nincs megadva
MCC: 216
MNC: 70
Azonosítás típusa: nincs megadva
Hozzáférési pont (APN) protokollja: IPv4
APN be-/kikapcsolása: APN engedélyezve -
tamas99
csendes tag
válasz
Kexifoxi #4528 üzenetére
én azt vettem ezzel kapcsolatban észre még alcatel 918d-nél, hogy sajna igy van mert a netezés "olyan" mintha telefonálnál és amig adatot tölt le addig elérhetetlen vag yha nem tölt akkor nem ... cáfoljon meg valaki, de gondolom itt is igy van ezért keveset netezek, vagy a "fő" kártyáról netezek...
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Kexifoxi #4526 üzenetére
Tudtommal ez alapbeállítás szerint így van. Netezés nem kéne, hogy kilője a telefonos elérhetőséget, ott valami gubanc lesz. Vagy más okból kifolyólag nem vagy elérhető. Netezés alatt mit értesz? Böngészést? Mert ott még ráadásul miután betöltesz egy oldalt nem is igazán generálsz adatforgalmat.
-
pgemil
aktív tag
válasz
Kexifoxi #4332 üzenetére
Hát? (tudom, hát-tal nem kezdünk mondatot!)
Ez-az, hogy nem vállalta be a szaki, én meg nem mertem erőltetni a keretből történő kinyomást...
3 hetes volt december közepén a vas, azóta viszont telik az idő, decemberben megint beszámítanám egy újabb telcsibe a kapott összeget.
A tenyér méretemre nem panaszkodom, de max. 4,5 " gondolkodtam. Mivel nem játszom, mozizok rajta ezért számomra ideális a mérete.
Továbbá a távolság sem mindig megoldható a részemről, ezért inkább a telefonos-fórumos segítségnyújtást részesíteném előnyben. Pest környékén 2-3 hetente vagyok csak ( 150 km +35 km "hozzátok" ).
Köszi addig is. -
tomy_cz
senior tag
válasz
Kexifoxi #4332 üzenetére
Írtam Pü-t, de látom ismerősöddel csináltattad a szétszedést.
Az "lcd kiszedése a fémkeretből" című történetről nem tud valaki más nyilatkozni?
Szétszedés után egyébként csak nekem furcsa, hogy kézzel írott jelzések vannak itt-ott a nyákon?
Kicsit olyan érzésem van, mintha javított eszközökből lett volna összerakva a teló.
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
Kexifoxi #4199 üzenetére
Mondjuk ha valaki tudna forrást akár Kínában, akár máshol V970 króm keretre, az engem is érdekelne!
Most akarom eladni a Fiam telefonját, de az a vacak kemény tok amivel szállították lekoptatta a készülék sarkain a króm réteget.
Most várom a Nillkin tokot, az legalább elfedi a hibát. -
vegyszer
addikt
válasz
Kexifoxi #3783 üzenetére
De annyiban nincs az egész vas...
Mondjuk az is kérdés, hogy törik el a lijelző úgy, hogy a tapi panel sértetlen.
Szerintem guggoláskor keresztbe fordulhatott, vagy hasonló lehetett az oka.
Egyébként működik, mármint hívást fogad, mennyire rossz a látvány? vagy így most használhatatlan szegény? -
pgemil
aktív tag
válasz
Kexifoxi #3751 üzenetére
Szia!
Nekem csak hasonló a gondom (beázott és foltos lett a kijelző) , de a T-mobilos változatban egy "mezei" LCD van. A V970-ben pedig IPS!!
Az LCD-t és a digitalizálót nem vállalta (senki) szaki szétszedni, pedig kínai oldalon találtam ennél pár forinttal olcsóbban is.
Én pedig nem tudtam-mertem egy idő után, pedig már kiszedtem a nyáklapról...
17000 Ft-t vaterán kínálta vki. -
Moleman
addikt
-
vegyszer
addikt
válasz
Kexifoxi #3733 üzenetére
Ez nem jó jel az álmos könyvek szerint. Részvétem. Ha bátor vagy, akkor magad is meg tudod tenni. Kijelzőt, vagyis érintőt én láttam párszor webshopok kínálatában. Mintha itt, vagy a GRAND X IN topikban linket is raktam volna fel...
A másik alternatíva, hogy keresel egy szakit, aki sosem látott ilyet még közelről...
Esetleg a kiküldetés mellett is dönthetsz...
-
tlac
nagyúr
válasz
Kexifoxi #3686 üzenetére
beállítások / továbbiak / mobilhálózatok / hozzáférési pontok nevei / mobilszolgáltatód (telenor) / menü gomb - új apn
név: amit akarsz, pl. invitel
APN: invitel.mobilnet
mást nem kell beállítanimenü gomb - mentés, ezután kiválasztod
(#3688) Mercutio_:
azért ez eléggé mélyen van, nem triviális
-
-
Moleman
addikt
válasz
Kexifoxi #3309 üzenetére
Romot telepíteni nem kellett volna partícionálás után, ha jó volt a gyári, de akkor kezdd elölről. Ha az előbb tudtál romot telepíteni, akkor a recovery látja az sd-t, ott is tudsz USB storage-et csatlakoztatni, fel tudod másolni a romot (próbálkozz a V1.1R2-vel, eddig az mindenkinek ment). Aroma installeres, tehát megcsinálja helyetted a wipe-okat is és a partíciókat is felismeri magától.
-
-
-
válasz
Kexifoxi #1857 üzenetére
A tmallbox-nál 155$-ra jön ki mindenestül (149*1,04), ami jó ár ezért a telefonért. A paypal a biztosíték, hogy megkapod a készüléket, vagy visszakapot a vételárat. A tmallbox jó eséllyel megbízható, bár volt néhány érdekes eset is...
Bár az aliexpress-t nem ismerem, azt mondják az a kínai v@tera.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest