- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Eddig nem vettem észre, most kipróbáltam célzottan is, semmi baja az érintésérzékelésnek. De nekem más telefonnal se volt, más töltővel se, lehet, hogy az elektromos hálózaton is múlik (több telefon topikjában olvastam már töltős érintőhibáról).
Most viszont nekem is ismétlődően sípol 5-6 másodpercenként.
Ezek szerint tényleg rossz az összes.
Régen a Defy 850 mA-es töltőjével töltöttem, az jó volt, de a táskámban kinyílt egy doboz sör, és a töltő kapta az egészet. -
Victoryus
addikt
-
Moleman
addikt
A telefonra van telepítve vagy SD kártyára? Csak telefonról mennek a widgetek, helyezd át, ha nem ott van az alkalmazás.
Egy kérdés: az új 1.2 rommal kocsiban nagyon érzéketlen a mikrofon, mindenki panaszkodik, hogy nem hall, pedig maxra állítottam a mikrofont engineer módban. 1.1 alatt nem volt ilyen gond, csak 110 fölött kezdett zajossá válni. Aux kábellel van kihangosítva a telefon, beszélgetéskor a beépített mikrofont használja. Mit csinálhatnék vele?
-
Moleman
addikt
Hogyhogy eladod? Mi lesz helyette?
(#3902) tfalcon96
Nem szoktam sűrűn zenét hallgatni telefonon, de kétféle Sony agybadugóssal próbáltam, nagyon meggyőzött (és óránként csak 3%-ot merül zenehallgatás közben). Azt tervezem, hogy a kocsiban erről fogok zenét hallgatni aux kábellel, pár hét múlva be tudok számolni az eredményről (még nincs beépítve az aux átalakító, öreg a fejegységem). -
Moleman
addikt
Én sose játszok a telefonon (már a laptopon se nagyon), legfeljebb a 4 éves gombosomon pasziánszozok a wc-n, azt erre tartom.
Csak próbáltam megtalálni az indítékot.
De amúgy tökéletesen igazad van, én sem tudom, hogy lehetne még gyorsabb a telefon, így is minden egyből megnyílik, a beágyazott videók is szaggatás nélkül mennek, de azért mégiscsak ott van a farokméregető faktor az antutuval.
-
Moleman
addikt
Játszani nem árthat.
Én is épp ma szemeztem az Umi X1S-sel (az első négymagos 4.5" 720p telefon, amit találtam), ára még nincs is, de ha 8-10 hónap múlva 150 dollár környékére esik, lehet, hogy benevezek egyre.Amúgy 5"-on szerintem már édeskevés a qHD, nekem pont határeset ez a 256 ppi. 4.5"-on már csak 720p-t vennék, 5"-on pedig csak 1080p-t, igaz, nekem egy telefonban a kijelző a legfontosabb (anno a Blade egy életre megalapozta a hozzáállásom
).
-
Kexifoxi
csendes tag
-
-
pècsimunkás
addikt
Én vettem mindjárt a telefonhoz a Samsung bluetooth headset-et,annak a töltőjével kezdtem feltölteni a telefont,de kicsit lassúnak találtam,és átraktam a gyárira. De mondjuk az sem volt valami gyors...
Kb.3-4 órán át ment a töltés. Kicsit sokallom ezt az időt. Vagy ez a normális? -
asturel
őstag
Legalabb nem csak az enyem ilyen
, gondolkodok hogy rendelek valami 1-2$-os wallchargert, de felek, hogy az is sipolni fog
Kihuzas a jelenlegi toltonel meg sajna nem opcio, mivel ez a *** atalakito tuti, hogy benne ragad a konnektorba. (bar, ha ugyanoda dugom vissza ez epp nem baj) -
Köles
tag
Persze lehetne csiszolni, de azt hiszem ez nem egy emberes munka. Pár napja mikor meg láttam, hogy megjelent némi kernel forrás eszembe jutott hátha lesz előre lépés. Ami még lehetséges ha hozzáértő veszi a fáradtságot, hogy foglalkozzon vele. Tenném én is, de ehhez nem értek. Ilyen szempontból nagyon irigykedek a Blade III tulajokra, ott minden ment a maga útján hála a közösségnek. Itt is azt hiszem megvan a megfelelő tudás, remélem ez is megindulhat. :-)
-
Victoryus
addikt
az általában hideg. kb 20% 250mhz a többi 100%. Mondjuk ha tényleg azon menne akkor nem hiszem hogy kibírná 2 napig. Próbáltam a nofrils cpu-val is korábban, de ott is hiába állítottam be, ugyanúgy maxot ír a system info. Nem teljesen tudja kezelni szerintem ezt a procit. Na a lényeg végül is, hogy ettől függetlenül bírja a strapát.
-
Elméletileg igen, de hangsúlyozom, elméletileg.
Ha a telepítéskor kiválasztod, hogy ne törölje a cache és data partíciókat, akkor gyakorlatilag a /system-et írja felül, tehát nem okoz neked adatvesztést.
Elméletileg/B]
Csinálj egy CWM mentést, és próbáld ki. Ha nem jön össze, akkor is vissza tudsz állítani mindent. -
tibors
csendes tag
-
vegyszer
addikt
Én a BLADE-t töltöttem 99%-ban USB-n igaz, annak a feje 500mA-rt adott le, és ez USB is ugyanannyit tud, de volt, mikor a Huawei Ideos S7 slim töltőjét használtam, ami 2000mA-rt tud. Hibás töltés nem volt. (csak valami másik telefonhoz tartozó ZTE töltő esetén, az is mikro USB-s volt. Akkor nem töltött, hanem merült 3 perc alatt vagy 25%-ot)
-
Akksi nélkül is megcsinálja.
Volt úgy, hogy kivettem az akksit, aztán el kellett szaladnom a gyereket levenni a szekrény tetejéről, visszamentem, flash-download, kábel bedug, flash rendben, a telefon meg nem indul... Levert a víz... Ja.. akku nincs bent? Hát úgy nem is fog elindulniMindezt rom flashelésnél... Akku vissza, megy a telefon
-
Azzal a leírással sincs semmi gond, jól használható az ICS-hez, a JB-hez azonban már nem. De több figyelmet igényel.
Az új metódus annyival jobb (más), hogy a 3.0, 3.1 ICS és az 1.x JB rom-ok aroma installere felismeri az átparticionálást, így nem kell külön szkriptet lefuttatni ahhoz, hogy a belső SD tárhely ne kerüljön esetleg hibásan csatolásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- További aktív témák...
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest