- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
2x kipróbáltam,hallotak a " túloldalon ",viszont az egyik beszélgetés végén lefagyott a telefonom. A skype-ra gyanakszok,mert május óta,eddig 1x fagyott csak le. Sokat úgy sem fogom skype-ra használni a telót,de baromira idegesített,h nem működött rendesen. Ha ez a verzió sem lesz tökéletes , keresek másikat ráérős időmben. Vagy hátha lesz egy olyan új verzió is,ami használható lesz
.
-
Tomy Yayo
senior tag
3 oprendszer, de mind windows
Esetleg próbálkozz még meg egy linux disztróval. Fel sem kell telepítened, elég rátolni egy pendrive-re és onnan futtatni. Partícionálva van egyébként a teló?
Enyém partícionált, mikor rádugom a gépre csak a külső SD látszik, és ez így tökéletes szvsz
Soha nem volt még ezzel gondom. Mellesleg xubuntut használok, de a céges gép is látja win7 64 bittel.
Ha tényleg minden eshetőség végig lett próbálva (több gép, több OS, több kábel, system restore, stb.) akkor viszont lehet, hogy gariztatni kéne.
-
Kexifoxi
csendes tag
Szia!
Nem hiszem hogy vállalna még egy szétszerelést, mert nagyon nyűgös a dolog, nekem is úgy vállalta hogy nincs garancia a teljes felépülésre, mert nem csinált még ilyet de hál' isten sikerült neki, és mondta hogy többet ilyet nem akar látni...szóval sry de nem fog menni...keress egy szakit aki szétkapja neked...
-
Ez fura.
Kipróbáltam oly módon is, hogy beállítottal alapértelmezettnek a hívást a céges kártyára, kikapcsoltam az internetes hívást, és nem jelent meg.
Nem állítotam be alapértelmezett kártyát telefonálásra, internethívást bekapcsoltam, volt net-hívás lehetőség, mindig felajánlotta, honnan akarok hívni.
Beállítotam alapértelmezett kártyát telefonálásra, internethívást bekapcsoltam, volt net-hívás lehetőség.
Beállítotam alapértelmezett kártyát telefonálásra, internethívást kikapcsoltam, nem volt net-hívás lehetőség.Más:
Találtam egy biztonági módot a telefonon... ti tudjátok mire való?
Váletlenül úgy jött elő, hogy a logo.img utáni boot animációkor folyamatosan nyomva tartottam a hangerő le gombot. Jó nagyot rezzent, és bejött ez a biztonsági mód. -
Novicsok
tag
Ez nem sok macera.
Ha ne volt átpartícionálás, akkor nem kell vacakolni a Flastool-lal.
Ha nem volt semmi app használva, akkor nem kell őket elmenteni.
Ha nem volt semmi csengőhang, stb. testre szabva, akkor nem kell azzal sem vacakolni.Akkor csak a Bruno recovery segítségével meg kell futtatni a v3.1MOD ROM zip fájlt, és kész.
Bruno féle recovery a lehető legkényelmesebb, legkultúráltabb.
-
malisonX
aktív tag
-
pgemil
aktív tag
Ahogyan "Novicsok" kolléga írta
"
Én 2 napja csináltam, 2.3-ról 3.1-re. A felhasználói adatokat a Google szinkronizálásra bízom, 370 névjegy, stb.
Az átpartícionálás már régen megtörtént.
1. Titanium backup - minden app -ról backup készítése.
2. Bemásoni a telefon sdcard-ra az új v3.1 ROM-ot.
3. Összekészíteni a laptopon: drivers, Flash Tools, disable_internal_sdcard.zip kicsomagolva
4. Akku kivétel
5. Flash Tools futtatás rendszergazdaként
6. File/ Open scatter loading file/ Select/ ... EBR1 beválasztása a kicsomagolt disable_internal_sdcard.zip-ból (a többit nem!)
7. USB kábel bedugása
8. Download megnyomása
9. Feljövő ablak nyugtázása
10. Lefut a flash (ha nem akar, az előbbi 7-8-9 ismételgetése), zöld kör és O.K. megjelenik, kész!
11. Akku vissza.
12. Belépni Recovery-be (Hangerő + tartva, bekapcsoló gomb hosszú nyomása)
13. Wipe - minden user data (ezt Bruno feltétlenül javasolja, mert a két ROM más alapokra épült), cash, stb. törlése
14. Update v3.1 ROM futtatása
15. Reboot - kész!
16. Bejelentkezni a gmail címmel, adatok visszaszinkronizálása
17. 2 SIM testre szabása
18. Csengőhangok, jelzőhangok visszaállítása a megszokottra
19. Titanium Backup restore, app-ok egyenként adatokkal
20. Stb. stb. - KÉSZ!"Ez a sok macera mind kell? A Skate-n olyan egyszerű volt recoveryből .....
-
malisonX
aktív tag
Innen töltsd le a samsungui.zip-et. Nem kell kitömörítened sem, így egy az egyben másold át a memóriakártyára.
Utána belépsz a CWM recoverybe (kikapcsgombot hosszan nyomod, "Recovery" menüpont).--> install zip from sd card -->choose zip from sdcard-->betallózod a ZIP-et-->Yes - Install...-->Go Back-->Reboot System NowDe tényleg azt javaslom hogy előtte csinálj egy biztonsági mentést a fenn levő szoftverről, azt már feljebb írtam hogy hogy kell.
(CWM-ben mozogni fel-le a hangerőgombokkal lehet, az "OK" gomb szerepét a bekapcsológomb látja el.)
-
Kérdés, hogy valóban van-e... a settings -> language&input menüpontban ha nincs magyar/hungarian, akkor csak rom-csere oldja meg.
Sokfélét írnak a kínaiak. (Volt olyan, hogy ráákérdeztek, hogy van-e hungarian, azt mondták nincs, aztán kézhez kapva a telefont a kolléga írta, hogy ugyan hungarian nincs, de magyar van
)
-
tomy_cz
senior tag
Ha a beállításaidat szeretnéd, akkor arra a TitaniumBackup jó, ha csak a romot, akkor egyszerűbb ha letltd az xda-developers-ről. Az ugyanaz, mint ami a telódon van.
-
malisonX
aktív tag
Én is szét szerettem volna szedni a készülékemet, megnézni hogy milyen az előlapi hangszórója, mivel finoman szólva nálam sem az igazi a hangminőség. Ott sajnos elakadtam, hogy kitekertem az összes csavart. Nagyon pici műanyag karmok tartják a készülék elejét, nem tudom hogy lehetne törés nélkül szétszedni. Segédletnek mindösszesen ennyit találtam, ez is inkább az összeszerelésnél lehet hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- alza vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok (MT1A3ZM/A)
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest