- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xenophobermn
csendes tag
válasz
Danecay #8260 üzenetére
Igen, mostmár rájöttem, hogy ez nem megy egyről a kettőre. Nem gond, várok egy hetet. Köszönöm szépen azért!
A rendszeralkalmazás frissítéssel nekem is volt ma gondom, folyton befagyott, miután valamit lefrissített. Töröltem a teljes alkalmazás adatokat és egyből jó is lett.
-
Xenophobermn
csendes tag
Szia!
Most jutottam el oda, hogy most már muszáj meglépnem ezt a flash-elést.
El is jutottam a feloldásig, de 168 órát kell várnom..
Most ezt az egy hetet ténylegesen ki kell várnom, és újra próbálni, vagy van valami trükk, vagy csak addig nyomogassak míg egyszer csak nem sikerül?
Köszönöm -
Xenophobermn
csendes tag
válasz
gabor_01 #8201 üzenetére
Igaz hogy a hátulja eléggé széjjel van töredezve, munkában mindig a zsebembe, és kapott egy-két ütést, de ettől függetlenül mivel csak hívások közben jelentkezik a probléma talán a ROM cserével kezdenék, ha esetleg kapok hozzá indulásnak egy kis segítséget, ilyet még nem csináltam.?
-
Xenophobermn
csendes tag
Sziasztok!
Redmi note 9 pro tulajdonosok körében, nincsen valaki aki olyan problémát tapasztalt, hogy főképp hívások közben fogja magát és újraindul a telefonja?
Iszonyatosan zavaró és kellemetlen, már be is jelentettem, de eddig semmi. Régóta csinálja, de nem tudom mi okozhatja.
Tud valaki valami információt, segítséget nyújtani? -
Xenophobermn
csendes tag
válasz
huberpe #4670 üzenetére
Szóval akkor csak nem egyedi a hiba.
A beállításokban van egy olyan lehetőség hogy visszajelzés. Amennyiben van lehetősége és megkérhetem jelezzék már vissza hogy szembesültek egy ilyen hibával, minél többen jelzik, annál hamarabb foglalkoznak az esettel szerintem. Köszönöm. -
Xenophobermn
csendes tag
Sziasztok!
Biztos van itt olyan aki dual simmel használja ezt a telefont.
Azokhoz szólnék most.
Nem tapasztaljátok, nem jönnek a visszajelzések, hogy a másodlagosra állított sim kártyát nem tudják hívni?
Mert engem szinte napi szinten nem tudnak elérni, volt hogy véletlen az otthoni sim kártya volt másodlagos és azt nem tudták hívni, de nagyrészt a céges a másodlagos, és folyton jelzik a hibát. Már jeleztem a gyártónak, de eddig semmi.
Valaki, hasonlót tapasztalt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest