Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dioka7

senior tag

Csatlakozom a "nekem minden értesítés megjön" részleghez (global stabil 9.6.4.0). Gyári Gmail-t nem használom, K9 van fenn, minden push megjön azonnal. WhatsApp, Viber, Messenger, K9 azonnal értesít, sőt a játékok is bár azt utálom. Amazfit Bip-et is használok, MiFit+MiBandage-al ezek is működnek, óra is jelez azonnal mindig. Lakatolva kizárólag a messenger és a Whatsapp van, mert ezeket munkára is használom és így kézzel sem tudom bezárni őket, emiatt nagyobb a biztonság érzetem, de amúgy lakat nélkül is ment hibátlanul. Hébe-hóba kézi RAM ürítés után is értesítenek a lakatolatlan appok is. Vki kérdezte: az aliexpressz és a banggood is értesít. Vajon mit ronthattam el?! :F ;]

Mindössze 2 problémám van (bár ez inkább 1):
    - Néha gesztusvezérléssel, home képernyőre téréskor egy tized másodpercre megakad a kép. Inkább a szememet bántja, minthogy zavaró lenne.
    - A gyári kamera app-ot néha 5-7mp is kell, hogy megnyissa. Ez eddig semelyik xiaomi telefonomon nem volt gond (1S, N2 Prime, N3SE, N4) Mindegyiken azonnal megnyílt. Ezen viszont a lakatolás sem segített sajnos.... :((( :O Ha valakinek lenne ötlete, hogy mit állítsak át, azt elolvasom, kipróbálom, megköszönöm :R

Új hozzászólás Aktív témák