Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
válasz
Tidzsi1953 #35133 üzenetére
Nem jó. Kezdem feladni. Nem riaszt. Egyszer riasztott 2bperccel később miután kézbe vettem a telefont és felébresztettem. Nem tudom mitől ment tönkre. Évek óta nem volt gondom vele. Most az év végén kikapcsoltam 2 hétre mindent, aztán január 2-án meg koppantam, mert nem ébresztett. Azóta semmit nem csinál. Újra raktam sokszor, próbáltam importálva is a régi beállításokat meg riasztásokat is meg anélkül is teljesen 0 beállítással, de sehogy nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest