- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
szunyi777 #31079 üzenetére
Erre gondolok - ennél jobban már nem tudom elmagyarázni.
[Magisk settings] - [Hide Magisk Manager] -
crok
Topikgazda
válasz
szunyi777 #31066 üzenetére
Ez volt az eredeti link de a fórum most le van lőve a nagy készülődés miatt.. úgyhogy most csak a Mega tárhelyemen találod meg
(Mega tárhelyem - Recovery - OrangeFox - OrangeFox-R9-Beta-mido.zip) -
-
crok
Topikgazda
válasz
szunyi777 #30981 üzenetére
Hm. Fura. Xiaomi.EU MIUI 10 V10.2.2.0 Magisk 18.1 - az iCsekk simán megy, pont mint előtte. Sose ellenőrzött root-ot az iCsekk, pedig ma reggel frissült és ki is próbáltam. Ja, ma tették vissza az iCsekk appot Play-re, rögtön frissítéssel ugyebár. Október óta nem sikerült nekik kivenni belőle az SMS küldés engedélyt.. úgyhogy letiltotta a Google Play egy időre..
-
kmarci25
veterán
válasz
szunyi777 #30969 üzenetére
Igen, átváltott bt-re, de sosem sikerült számomra úgy beállítani, hogy jó legyen. Fülesen igen, ott tényleg segített, de úgy nagyon ritkán használom. Ezek szerint ennyit számít, hogy min szólal meg...
aRm1n: ezt miért írtad?
Nem veszem offense-nek
, és persze nem cserélek naponta romot, de azért már túl vagyok néhányon, és előtte mindent elolvasok, amit találok.
-
kmarci25
veterán
válasz
szunyi777 #30962 üzenetére
Viper-ből melyiket használod? Én telepítettem a ViPER4Android FX nevűt (v3.3), de igazából nem vettem észre olyan nagy javulást. (Vagy én állítottam be rosszul.) Hozzátartozik, hogy legtöbbször bt-n használom, lehet hogy ott nem annyira hatékony.
vadkörte: köszi a beszámolót, hétvégén én is nekiesek. Firmware-t cseréltél a telepítés előtt? Xda-n írják, hogy ajánlott ha miui-ról költözik az ember...
-
vadkörte
addikt
válasz
szunyi777 #30938 üzenetére
"Nyitni kell a bootloadert, ha kész cserélni a recoveryt..."
Az már nyitva van úgy 1 hetes kora ótakb. azóta root-olt is.
"A névjegyzéket szinkronizáld fel a Google fiokodba..."
~A Galaxy ACE-emen untam meg az n+1 dupla/tripla kontaktot és ment fel a fiókba, valamikor 2012 táján...EZ lenne a kérdéses ROM?
MIUI-hoz szokott szememnek kicsit fura a mérete. Lehetséges, hogy "csak" 604MB
Illetve. hülye kérdés. Melyik GApps kell hozzá? -
vadkörte
addikt
válasz
szunyi777 #30930 üzenetére
Megrögzött MIUI buz... - hagyjuk
- is sikerült elgondolkodtatnod...
A mindennapokban mennyire használható a ROM? Nem lenne létkérdés a Pie és mennyire necces az átállás MIUI-ról - a telefon Xiaomi fiókhoz van rendelve - a híváslisták, üzenetek migrálását elvileg meg tudnám oldani.
MIUI (jellegű) launcher gondolom megoldható.
C2API megy? -
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
szunyi777 #30799 üzenetére
[Kereső használata javasolt] ; )
Mido-n eleve mivel nincs és nem is volt meg nem is lesz Treble támogatás ezért nincs és nem is lesz Oreo alapú hivatalos ROM se. A Treble használatához kell egy spec. /vendor partíció ami a Mido partícionálásában nincs. Erre az a trükk született, hogy a MIUI rendszereknek van egy /cust partíciója ami elegendő nagyságú (és MIUI régiófüggő rendszerappokat és beállításokat tartamaz amik kvázi-vanilla custom ROM-okaban nyilván nem kellenek) így azt lehet /vendor-nak használni. Van egy MIUI-ra visszatérésnél előjövő probléma pontosan ebből.Valószínűleg már a telepítés se igen volt jó.
Milyen ROM-ot töltöttél le és honnan? XDA thread? Melyik?
Milyen verziójú TWRP-vel csináltad? Mert nem mindegy.
Meg úgy amúgy.. TWRP-vel csináltad vagy más custom recovery (pl. OrangeFox) és milyen verzióval? -
Joke21
aktív tag
válasz
szunyi777 #30514 üzenetére
Nem ebayes, notebook-alkatresz.hu-ról vettem. Azt írták, hogy a kijelző eredeti, hátez tuti nem az, ezért is van bajom vele. Ha olcsót veszek, akkor ok, hogy benne van, hogy szart kapok, de azért itt bíztam benne, hogy normálisat.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
szunyi777 #30474 üzenetére
Ne vedd támadásnak, nem annak szántuk. Viszont hőtermelésre is visszavezethető volt a kijelző besárgulás vkik szerint, szóval ha a soc bírja a többi alkatrésszel is lehet gubanc. Képzeld el azt, hogy a te használatod optimálisabb körülmények közt zajlik. De felbuzdul valaki, aki a szélvédőről navigál 1 órát naponta, nyáron neki ebből lehetnek gondjai. Pl a fent írt. De a kijelzőcsere kapcsán is majd nekünk kell a fórumot segíteni..
-
crok
Topikgazda
válasz
szunyi777 #30472 üzenetére
Ha explicit vagy implicit módon felelősséget vállalsz azért ha valakinek a te tanácsodra 30%-os CPU és 80% GPU OC mellett megmegy a készüléke aminek a gazdája akkor nyugodtan hirdesd hogy nem lesz baja - egyéb esetben kérlek ne tedd mert te lehet hogy elkapsz még egy elszabadult appot / folyamatot de lehet lesz olyan aki nem és az bizony nem neked fog fájni és nem te fogod megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest