-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Ha otthon akarod cserélnio, akkor érdemes kerettel venni (with frame), azt nem kell kifaragni, ragasztani, csak csavarozni.
Ha látsz a képen réz színű csavar helyeket, akkor az a keretes (kérdés hogy maga a termék keretes vagy nem, ez a leírásból kiderül, vagy rá kell kérdezni).
A másik, hogy ne mediatekeshez valót vegyél, ránézésre szinte egyforma, pedig nem. Nem is fog működni, csatlakozók, szalagkábel nem stimmel.
És a régiből mindent át kell rakni, gumikat, árnyékolókat, beszéd hangszórót. A hangszóró trükkös lehet, én már jártam úgy, hogy nagyon bele volt ragadva és nem jött ki egyben, pár dolcsiért lehet rendelni 2-3-5-ös csomagot belőle. -
mrszitya
senior tag
Megoldható a csere otthon... ha megvan hozzá a türelmed és bátorságod. Ezt szokták elsőnek javasolni - Support Shipping From EU Warehouse, ott a videó is hozzá (bár asszem' említették, hogy egy-két lépést kihagyott). Egyébként AliExpress-en van többféle, véleményeket érdemes nézni.
-
crok
Topikgazda
Nekem pl. AEX 4.6 20171015-ön is van (halk a hívó hangja, halkan hallanak engem is, kihangosítás is halk..) de van rá Magisk modulom (nem a repoban levő, azzal nem lesz jobb).
De valamelyik fórumozó, hogy az egyik DEV ROM-on már nem tapasztalt hibát (sorry, nem emlékszem ki és melyik ROM-on..) úgyhogy ez a gond (remélhetőleg) el fog tűnni.
-
Rickeffe
aktív tag
ben11
sajnos mint kiderült nagy valószínűséggel szoftveres bug. root/bl nyitás nélkül esélyed sincs a javításra. céges eszköznél ez gondolom külön öröm. jobb cég esetén én kicseréltetném más telóra.
sajnos én is most szembesültem a problémával, mert nem sokat telefonálok. rengeteg infó van róla (így hogy célzottan keresi az ember, megtalálható) de nincs olyan fix ami mindenhol működik, vagy én még nem találkoztam vele.
a többieknek kérdés: valamelyik rom valóban javítja ezt a problémát? RRről hallottam, hogy talán javítja de a főzött romokban meg más más problémák vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest