Hirdetés
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
-
dethroner
veterán
Hello!
Ugyan csináltam már párszor, de újra nem tudom működésre bírni a fastboot telepítést, twrp-t szeretnék felrakni.
Amit nem csinálok legalább havonta, azt elfelejtem.
Minimal ADB és fastboot telepítve, de hiába adom ki a "fastboot devices" parancsot, nem mutat semmiféle csatlakoztatott eszközt. -
ktomcat
senior tag
Lett egy újabb aicp unofficialunk
-
regener
veterán
Szóval lassú volt a Chrome, folyton megállt már indításkor... Mondom ránézek a fájlokra már.
Összesen 2x pár percre volt nyitva a két oldal (banggood és unralengine oldala), előbbi 1.32GB utóbbi pedig 458MB helyet foglalt a gyorsítótárban.
A többi oldal együtt sem volt 150MB.
Pontsabban a sütik, az előzmények a fentinél már törölve voltak.Törölve őket megint villámgyors a Chrome, én meg féltem hogy a telónak van baja
-
arcsin
senior tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Ez egy hivatalos szervíz
http://wayteq.eu/hu/warranty -
janeszgol
félisten
Sziasztok!
Egy általános kérdésem lenne. Budapesten hol van hivatalos, eredeti Xiaomi szerviz? Fizetősre vinném usb aljzat cserére. (Nem garanciális.) Köszi!
-
aRm1n
aktív tag
válasz
arcsin
üzenetére
OrangeFox van fent, egy régebbi. De közben azt hiszem, sztornózom a fenti posztot, mert újra megpróbáltam és elindult a Magisk rendesen. Úgy tűnik, csak vacakolt. Viszont ez a 4.9-es kernel nem jön be, nem működik rajta pl. az infra sem (tudom, hogy általános jelenség, nem tudom, mi lehet a megoldás... talán másik kernel).
-
aRm1n
aktív tag
Nemrég frissült a crDroidom 6.8-ra, és most meglepve tapasztaltam, hogy a Magisk nem működik többé (azt írja, nincs telepítve, azután is, hogy direktben újratelepítettem). Gyorsan meg is néztem, történt-e valami turpisság crDroid-oldalon, és hát csendben frissült a kernel 4.9-re. Tényleg nem működik a Magisk 4.9-es kernellel, vagy van külön verzió valahol? Vagy mi lehet a hiba...?
-
crok
Topikgazda
Brutál mennyire nincs mostanában időm.. hétvégén se lesz, utazunk.. :\ Egyébként gondolkodtam a Note 8T-n én is, csak mivel úgy alakult megléphető volt a 9 Pro így nem gondolkodtam.. A led nekem is nagyon hiányzott volna.. és persze hogy maradok csak valahogy most munka meg család mellett most kevesebb idő marad, ez most ilyen.. :\ Az nem feltétlen gond ha nem pörög a mélyvíz mert akkor nincs túl sok gond se - és ahogy látom van ROM fejlesztő is ott
Lehet itt is kellett volna egy kettéválasztás.. már mindegy.. :\ -
aRm1n
aktív tag
Na... egy darabig reménykedtem, hogy a Note 8T-s fórumban esetleg találkozunk, de azért gratula az új géphez! Én végül a 8T mellett tettem le a voksom (az ára miatt), az értesítési LED hiányzik, de egy Always on Edge nevű app segít feledtetni a hiányát (nem is fogyaszt olyan sokat). Azért reméljük, maradsz a szokatlanul aktív kis társaságunk tagja
A Note 8T-s mélyvíz fórum nem pörög valami nagyon... -
crok
Topikgazda
válasz
skyrush7
üzenetére
Azért egy headset-es ki-be párszor meg egy kis átmozgatás nem ártana, mert ha csak a mic két füle zárt össze akkor nincs headset/earphone ikon viszont nem megy a mikrofon mert "át van irányítva" mert azt hiszi nem az alsót kell használnia hanem a fantom headset mic-et. Worth a shot.
-
skyrush7
aktív tag
Köszönöm, megpróbálom.
NakonXipan:
Tudom, már cseréltem benne, ez nem a gyári ami benne van. Sajnos egyszer már kiment a hangszóró 2 év után.A dolog pikantériája, hogy 3 éves a telefon, de sose volt a jack aljzat használva. (csak szétszedve
) 3x volt már kijelző cserélve, akku és hangszóró is, lassan kezdem megunni. Lehet adok neki mégegy esélyt, mert a töltőcsatlakozó is eléggé lötyög már.
Szerk 12:57 :
A 15-ös teszt nem mutat hangot sajnos. -
arcsin
senior tag
válasz
skyrush7
üzenetére
Kilehet könnyen cserélni a töltőpanellel egyetemben. kb 3 dollár a panel, ebayen is lehet kapható eu -n belüli, gyorsabb kiszállítással.
Előtte egy sima diktafonos tesztelés, mikrofon dörzsölgetéssel. Ha van headseted, mikrofonos fülesed, azzal is kipróbálhatod a hívást hogy azzal jó-e vagy egyáltalán mindenféleképpen kakukk híváskor (ez talán firmware gond is lehet, ha mókoltad).Illetve nekem sokszor volt olyan, hogy a sima mikrofon nélküli fülesem volt bedugva utazás közben és ha hívtak nem hallottak, amint kihúztam megjavult.
Van beépített tester microfonra a tárcsázóból is : #*#64663#*# ha minden igaz ez a kód, de javítson ki aki tud.
-
crok
Topikgazda
válasz
skyrush7
üzenetére
Legvalószínűbb két dolog:
Vagy az alsó mikrofon ment el vagy beragadt a 3.5 jack aljzat egyik része.
A harmadik hogy megment maga a jack aljaz annyira hogy kuka.. akkor csere.
A headset ikont nem látod esetleg kint?
Megpróbálhatsz egy headset 3.5 jackdugót ki-be húzogatni sokszor,
hátha visszaugrik a rendes helyére és nem zár össze,
vagy pl. fültisztítópálcával is megpróbálhatod kitakarítani.
Ha MIUI van fent, akkor a gyári teszt menüben van mikrofonteszt:
Tárcsázóban:
*#*#MIUI#*#* vagy számokkal mondva *#*#6484#*#*
15-ös teszt talán.. de mindegy a száma, main mic test a lényeg..
Vagy hátha működik a *#*#64663#*#* de ha még így sem akar előjönni
akkor Beállítások -> Telefonról -> Kernelre koppints vagy 10x..Logout blogomban keress rá arra, hogy "mikrofon ikon", vannak a pucolásra is videok (és még pár él is belőle).
-
crok
Topikgazda
válasz
arcsin
üzenetére
Csak ne azt amit linkeltél, mert a Mido-ba nem BN41 hanem BN43 való. A BN41 az a Nikel-be jó. Ez a BN43 az Alza-hu-ról.
-
crok
Topikgazda
crDroid 6.8 frissítés - 3.18-as kernellel
Changelog - elég hosszú..
Enforced, Júliusi sec. patch, Xiaomi Parts van az Advanced Controls helyett, videolejátszásról konkrátan nem írnak.. olyanok vannak hogy "Underhood Optimizations" meg "Some Tweaks For Performance" meg "More Bugs To Fix In Next Update XD" - esküszöm amint lesz időm feldobálom mindet is.
-
arcsin
senior tag
Én cseréltem felső hangszórót (híváshoz). Aliról elég hamar megérkezett, 7 hét alatt.
Ha valakinek kéne a jövőben :
https://www.aliexpress.com/item/32682900083.html
Itt a "Note 4x, Note 4 global "feliratú kép kell.
Szerelési videóTökéletes, így még egy félévet -évet nyertem amíg lesz számomra értékelhető készülék a piacon. Hátha...
-
crok
Topikgazda
Sajnos időm nem engedi még a Note 9 Pro-t se rendesen belakni, nemhogy tesztelni.. De!
OrangeFox R11.0
Letöltés
Changelog - általános
Changelog - device spec.:
- Initial R11.0 stable release
- Several optimisations and UI fixes..
Nem sokat mondó de van update, hátha valakit értekel (: -
Tidzsi1953
tag
Hali!
Megjött a válasz, engedélyezve van a fiók.
Az nem derült ki, hogy miért volt tiltva.
Viszont felhívták a figyelmemet, hogy csak a legújabb verziót használjam, és nem engedélyezik a használatát, egy esetleges újra tiltásnál!Még eddig, hogy használni tudjam a programot, nem is sikerült eljutnom.
Jó, hogy szóba hoztad, mint kedvencet is, hálás köszönet érte
-
Crytek
nagyúr
Meg is érkezett az akku görögből (ebay) Most töltöm és lassan kiderül ez feltölt-e 100%-ra és hogy merül-e majd úgy mintha paksi reaktort akarnám róla üzemeltetni..
2019/04/12 a dátum ami rá van írva. Ez biztató elsőre.
-
crok
Topikgazda
válasz
Tidzsi1953
üzenetére
Egy januári kérdéskor aminél ugyanez volt a gond ez volt a válasz, azóta is mindig ezt mondja a fejlesztő:
Send email to support@swiftapps.org from the blocked account to get unblocked. Don't use v2 anymore. Use only the latest versions of the app from Google Play.
Szóval lehet, hogy valamikor egyszer akartál kapcsolódni.. de valamiért félrement a túloldalon, írj neki egy emailt és megoldja pikk-pakk (esetleg Telegram support csatorna vagy privát üzenet Telegramon @dknchris). (Az említett v2 az a Swift app 2.x változatát jelenti, most ugye 3.x van már jó ideje.)
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Van Telegram-od, igaz? @swiftbackupsupport nézz bele, keress rá hogy Textra, hát "speciális" kis app a Textra, messze nem egyszerű ebből a szempontből, elég sokszor előjött

-
crok
Topikgazda
válasz
Tidzsi1953
üzenetére
Azt hogy érted hogy "elutasítja a megnyitást"? Minek a megnyitását?
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Nem, mennek ezek tökéletesen ingyenesen is. A Migrate meg amúgy is ingyenes. A TiBu a split APK-sokra nem jó, egyszerűen ezt nem követte le (évek óta..) hogy rendesen menjen, split APK-s appokat úgy lehet visszaállítani vele, hogy Play-ről (vagy alternatív forrásból) felteszed az appot és csak az adatot állítod vissza. De amúgy a Migrate és a Swift is kezeli a split-eket, kiválóan. Ma már előrébb sorolom a Swift-et mint a TiBu-t. A Swift/TiBu és a Migrate közti különbségről itt írtam kicsit.
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
"vigyázz, mert a 4.9-esre nem rakhatsz 3.18-as kernelt..."
Nem minden esetben, attól (is) függ milyen beállításaid vannak épp a ROM-ban meg melyik ROM meg.. van ami boot-ol, van ami nem is boot-ol, van ami fastboot-ba teszi.. nem biztos, hogy megy a decrypt ha volt titkosítás, boot után nem megy az ujjlenyomatos feloldás.. etc.. inkább nem megyek bele mi mivel mert borzasztó végtelenszer végtelen a kombináció/variáció, tényleg egyszerűbb azt mondani hogy ne rakj fel 4.9-es kernelt 3.18-as ROM-hoz, se fordítva - ha váltani akarsz akkor clean flash. Ott van a Migrate ha gyorsan akarsz váltani, meg a Swift meg a Titanium backup..
-
loosht
senior tag
Feltettem a hivatalos crdroidot és az összes videó laggol, legyen az bárhol lejátszva (youtube, facebook, galéria stb.).
-
Upo
addikt
Én is várom még a 168 órát, addig még csak tessék-lássék próbálgatom a joyeuse-t. De jövő héten végleges költözés, akkor a mido felszabadul. Nekem is megmarad, a spica és a jiayu kivételével mindegyik droidos telóm megvan még.
Illetve akkor asszony 3/32-jét átköltöztetem a 4/64-be és az lesz a kísérleti nyúl. -
loosht
senior tag
válasz
ktomcat
üzenetére
Én a luis-t használom. A 6.8 felejtős, mert egyáltalán nem működik benne a kamera (semmilyen appal) és a zseblámpa. A 6.7 teljesen használható. BT, infra, GPS problémamentes. SIM-em egy van, úgyhogy a dual simet nem tudom tesztelni. A gcam ugyanúgy működik/nem működik (ahogy épp kedve tartja), mint bármely más 8-as vagy 9-as Androidon.
-
ktomcat
senior tag
Lehet élnék a lehetőséggel és megkérnélek hogy ha van időd nézz rá ezekre a Q-s romokra
bluetooth fontos lenne hogy működjön, infraredről nem sokat írnak, leginkább annyit hogy nemmegy általában... gps meg dual sim / netbekapcsolási problémákról olvastam még ittott, gcam 7.2 megy 10en is? aicp-re nemrég jött egy frissítés, ez lenne a legjobb ha menne gond nélkül
AICP Q unofficial
Luis féle crdroid
PA quartz
Evolution -
Fishor
senior tag
Ez is megvolt play áruház leállítás adatok törlése teló újraindítás de most is csak letöltésre várakozik. Nem értem én ezt. Fura hogy amúgy idővel ha nem figyelek ra felrakja mindig, de mostanában tényleg sokszor rámegyek hogy frissítés ugyanarra mert nem rakja fel valamiért csak sokadszorra. Nem tudom mitől függhet.
-
Fishor
senior tag
Köszönöm! Megcsináltam amit írtál, amit tudtam belőle, mert mivel nem futott soha nem volt aktív a leállítás. Mindkettőnél töröltem az adatokat illetve az egyiknél amelyiknek volt a frissítést is. Telót is újraindítottam, de most s percek óta csak vár a letöltés re a play. Azért írtam hogy soha nem volt használva, hogy nem lehet e hogy az a baj, hogy be kéne pl rakni hogy autó indítás? Vagy esetleg play adatok törlése?
-
crok
Topikgazda
válasz
Fishor
üzenetére
Beállításokban a telepített alkalmazások közt jeleníttesd meg a rendszerappokat is és a listában levő két "letöltések" vagy hasonló nevű appokat keresd meg és kényszerített leállítás után töröld az adatait meg ha volt akkor a frissítéseit is, aztán restart és profit. Az egyik a letöltésvezérlő, a másik a hozzá tartozó app amit meg tudsz nyitni (letöltések nevű app a launcher-ben).
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok mi lehet az oka, hogy ha play en rámegyek hogy alkalmazások frissítés vagy simán valaminek a frissítésére akkor sokszor nagyon sokáig csak pörög a homokóra és nem tölt le nagyon sokáig. Van hogy többször kell elindítanom hogy végre lefrissüljön. Pedig korábban pont azt szerettem hogy pillanatok alatt frissített mindent. Wifiről beszélek és diginet 1000 ről, mondjuk abból a telefon wifi csak vagy 30-50MBps t kap. De ha elkezdi a töltést akkor pillanatok, csak elkezdeni nem akarja, hanem folyton várakozik meg ilyenek fe nem tudom miért.
Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Óvodások homokozója
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de elmondom azt is ha kell)
Amit nem csinálok legalább havonta, azt elfelejtem.
) 3x volt már kijelző cserélve, akku és hangszóró is, lassan kezdem megunni. Lehet adok neki mégegy esélyt, mert a töltőcsatlakozó is eléggé lötyög már.

Az nem derült ki, hogy miért volt tiltva.
bluetooth fontos lenne hogy működjön, infraredről nem sokat írnak, leginkább annyit hogy nemmegy általában... gps meg dual sim / netbekapcsolási problémákról olvastam még ittott, gcam 7.2 megy 10en is? aicp-re nemrég jött egy frissítés, ez lenne a legjobb ha menne gond nélkül