- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Crytek #36222 üzenetére
Osztom fudi2002 véleményét + azért is lenne jó egy konkrét válasz mert a telefon 2017 Januárban jött ki, a 2016 év végi akku pedig akkor nagyon széria eleji, hányatott sorsú lehet ha eddig nem kelt el. Egy 2018 év végi (szerintem az lehetett a vége, legalábbis ahogy végigpörgettem a TG csoportokat) már sokkal jobban hangozna.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Crytek #36220 üzenetére
Elvileg kis hőfokon tárolva kisebb az önkisülése, de ezeket nem 5 fokon tárolják. Szép lassan merül a polcon, egy ponton túl pedig a káros feszültség szint felé megy. Gondolom ez az ami nem tesz jót. Hát meglátom, sajnos nem pörög eme akku piaca, mivel már nem használja semmi. Ergo nehezebb friss akkut szerválni, többnyire "beragadt" készlet, de ez csak az én elméletem.
-
crok
Topikgazda
válasz
Crytek #36220 üzenetére
Ötlet: ha olyan a webshop hogy együttműködő és csak műanyag zacskós esetleg az akku amit árulnak akkor kérdezz rá mi gyártási ideje, hátha válaszolnak (linkeltem már ezt a hsz-t képpel).
-
crok
Topikgazda
válasz
Crytek #36187 üzenetére
For the record:
Ez volt az akku?
Xiaomi BN43 gyári akkumulátor (4000mAh, Li-ion, Redmi Note 4X)* -
crok
Topikgazda
válasz
Crytek #36164 üzenetére
@Crytek:
már lassan jó és méretazonos tokot vagy üvegfóliát is nehéz itthon találni..@zozimoto:
Én erre tippelnék ha kikapcs alatt se tölt egy bizonyos szint fölé.
Ha lenne másik Mido mellette akkor meg lehetne cserélni a két akkut bennük,
ha mozdul a hiba az akkuval akkor akku lesz,
ha nem mozdul vele akkor alaplap (PMIC).Én még anno a Speedshop-tól rendeltem de ott már egy éve nincs raktáron, kifutott..
-
sandró60
addikt
válasz
Crytek #12588 üzenetére
Nézd meg a Biztonság-ap-ot milyen engedélyek vannak.Csak egy ötlet.
Nálam az sd kártyát takarította le 2x3 mire rájöttem.hogy nem kell elindítani.Nem tudtam beállitan,hogy ne nyúljon az sd-hez.Inkább el se indítom,de nálad más is lehet a gond.Nekem is van egy DZ9 alapszintű okos óra.Nehezen tudtam összepárosítani a telefonnal,ha ez vigasztal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest