Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
helixP #24009 üzenetére
note1 szintén xiaomit védtem mint a hímestojást, amíg nem érkezett meg rá az üvegfólia, addig a gyári volt rajta, valami kis zokni szerűségben tartottam, megjött az üveg fólia, 2-3 hét után talán épp asztalon volt, üvegfólia fogta magát és berobbant ( : onnantól nem raktam rá semmit, egy félkemény tok volt rajta, kijelző egyéb védelem nélkül, ahogy fentebb mondtam 3 év után karc mentesen halálozott el
mostani note4 kicsivel több mint fél éve van még, pont behuppant egy felúíjításba, port is kapja rendesen, sokszor c semperagacsos kesztyűben fogom meg, karc mentes, nem hiszem h ennyi mázlim lenne ( :
esésnél meg fóliával is tud úgy esni h teljesen mind1, note1 elég sokat repült fólia nélkül, nem az okozta a vesztét...ez is esett már ( : de mindenki maga tudja mivel szenved, ráadásul még csilli fólia is sokat tud tompítani a színeken
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Androidos tablet topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android szakmai topik
- Hobby rádiós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest