Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
cafago n szépen odatoltak az árnak. Majd 30 dollár. Még jó hogy tegnap ráraboltam.
De úgy látom máshol is felfelé megy az ár.
Hozzászólásokban a cafago n néztem, hogy huhogank kínai ás nemzetközi verziót a band ba.
Ez hülyeség nem? vagy én vagyok lemaradva? -
Mayeye
csendes tag
Sziasztok.
Van egy elsö gen. szines bandom,ami a tengeri nyaralás alatt behallt. Lehet a sós viz lehet véletlen, de töltés közben nagyon gyorsan villog,utána ha feltöltött akkor semmi reakció,mi fit nem találja,volt egy estét hütöben,most jelenleg is töltön van,de igy se párosodik. Töltés közben lehet amúgy párositani? Szerintem az aksija hallt meg,lehet valahogy tesztelni? kb 2 éves ha jól emlékszem.
Valami ötlet?
Lehet még kapni ilyet? Szines ledek miatt fontos lenne ilyen.Elöre is köszi
-
szucsandi
csendes újonc
válasz
andrisbandi #14414 üzenetére
ISTEN VAGY!
Végig mentem: email címek, telefonszámok jelszó reset-én. Sikerült. Hülye vagyok. Elfelejtettem, hogy a tel.számommal is csináltam egy fiókot. 😊😊
Köszönöm a segítséget. -
andrisbandi
őstag
válasz
szucsandi #14413 üzenetére
Úgy látom nem tudom értelmesen elmagyarázni.
Sem telefonhoz, sem a telón lévő appokhoz nincs köze.
A Mifiókkal belépés a Mifitbe egy felhős szolgáltatás.
Ezt kellene tudnod, h "melyik Mifiókod volt az amelyikkel párosítva volt a pánt".Te úgy tudod csak egy ilyen Mifiókot készítettél, ezzel volt használva.
A Mifit-es hibaüzenet; "Másik fiókhoz van párosítva" ennek ellentmond.
Hogy te tévedsz vagy a xiaomis szerverek az nem kérdés.Próbáltad a jelszó reszetelést telószámokra, email-címekre?
Mert úgy egyből kiderülne van e több Mifiók csinálva. -
szucsandi
csendes újonc
válasz
andrisbandi #14411 üzenetére
Lehet, hogy igazad van, hogy másik alkalmazásban van "beragadva".
A próbálgatások között tölthettem le androidos alkalmazást, ahol nem választottam le, mert nem tudtam, hogy le kell. Csak most már nem tudom, hogy melyik alkalmazás/ok lehettek. Akkor ezt elszúrtam. 🙁 -
andrisbandi
őstag
válasz
szucsandi #14408 üzenetére
Más appokal még használható úgy tudom.
Csak Mifttel nem.mindkét telefonon azonos mi fit
"Mifit+Mifiókos belépés" = felhős szolgáltatás, telefonfüggetlen.Bárki, bármennyi Mi fiókot létrehozhat. (Másik tel.szám, másik email.)
Egymás után hetekig lehet egyik Mifiókból a másikba párosítani a pántot, a Mifitben leválasztás után.Hiába van mindkét telón "ugyan az a Mifiókos Mifit", nem abba van párosítva a pánt. Ez 100%.
-
szucsandi
csendes újonc
válasz
andrisbandi #14407 üzenetére
Azt gondolom, hogy a notify & fitness alkalmazás átvette a hatalmat. Telepítés után rögtön megtalálja a katkötőt. Viszont hiába felejtetek el vele minden adatot és törlöm le, a mi fit app màr ezután sem talàlja az eszközt, illetve úgy érzékeli, hogy más csatlakoztatta. Szerintem ennek ennyi, marad az idő mutatása. A párom tudná használni, mert a notify&.... alkalmazás kezeli, de az csak androidra van. A karkötőt meg magamnak vettem. 😊
-
szucsandi
csendes újonc
válasz
andrisbandi #14407 üzenetére
És, ha 100%-ig biztos vagyok abban, hogy mindkét telefonon azonos mi fit adatokkal
jelentkeztem be, akkor kuka a karkötő? -
andrisbandi
őstag
válasz
szucsandi #14405 üzenetére
azt írja: valaki párosította
- Az a baj amit ír. Garantáltan.Nem jól emlékszel, nem az általad helyesnek tartott Mi fiókkal lépsz be.
Egy másikhoz van párosítva a pánt.
Ha nem tudsz abba belépni, nem minősülsz tulajdonosnak.Esteleg reszeteltetheted a jelszót, ha ismered ehhez a Mifiókhoz tartozó regisztrációs telószámot/emailt.
Egyéb lehetőséged nincs.
Ez egy funkció, h más ne tudja használni a pántot Mifittel. Csak a tulaj, aki ismeri a párosítási adatokat. -
szucsandi
csendes újonc
válasz
trebrona #14402 üzenetére
Lehet, én írom le értetlenül a bajomat.
Ugyan azzal a mi fiók adatokkal léptem be a párom és az én telefonomon is a mi fit alkalmazásba.
Ugyan, a párom telójára letöltöttem a notfy & fitness alkalmazást is, de onnan sikerült végre kilépnem). Ezek után alkalmazások letörölve, telefon újra indítva, alkalmazás (mi fit) újra letöltve, de nem találja az app. Illetve ugyan azt írja: valaki párosította.
Úgy csináltam, ahogy javasoltátok.
Ami érdekes, hogy a párom telójára, ha letöltöm újra a notify & .... alkalmazást, az rögtön megtalálja a karkötőt. -
szucsandi
csendes újonc
válasz
trebrona #14402 üzenetére
Mindkét telefonon ugyan azt a mi fiókot használtam. Ugyan az az email cím + jelszó. A párom telefonjáról töröltem az alkalmazást. De így sem találja a saját telómon lévő app. Első próbálkozás: nem találja, második próbálkozás: más már párosította. Ha a párom telójára visszarakom az alkalmazást, és belépek a megadott adatokkal, ugyan azt írja ki, mint az én telefonomra rakott app.
Tehát így leválasztani sem tudom, mert egyik telón lévő alkalmazás sem látja. Első alkalommal a párom telójára a notify & fittness alkalmazást raktam. Lehet, hogy onnan kéne leválasztani? De abban az alkalmazásban sem találok ilyen lehetőséget. -
lorcsi
veterán
Használja valaki wp-n ?
A simat hasznalom, de eleg sokszor nem méri a lépéseket
Szinkronizál..de semmi eredménye -
-
RBJ
addikt
Nekem a tárcsázó lista vagy a névjegyzék kezelés nagyon lassú valamikor.
-
szucsandi
csendes újonc
válasz
andrisbandi #14363 üzenetére
Sajnos az a gondom, hogy a telóm abszolút nem látja az órát. Párom telója rögtön megtalálja bluetooth-on, a telefonomat is. Ez visszafelé már nem megy, az enyém egyiket sem találja. Bedögölhet a bluetooth?
-
szucsandi
csendes újonc
Most ismét az az üzenet, hogy más már párosította. Nem tudom, hogy a Notify & Fitness alkalmazásban (a párom telóján az van) hogy lehet lecsatlakoztatni a karkötőt. 🙁
-
szucsandi
csendes újonc
Na most már azt írja ki a telefonom, hogy nem találja az eszközt. De a bluetooth sem látja. Telefon újraindítva, de így sem. A férjem telefonja rögtön látja.
-
RBJ
addikt
wish ről rendeltem mi band et. Igaz nem fűztem nagy reményeket hozzá. Be is igazolódott. Fake m2 nevű valamit kaptam droihealth szoftverral. Van valakinek ilyen? Hol tudom több rezgésre állítani a csengést?
-
szucsandi
csendes újonc
válasz
Degeczi #14382 üzenetére
A karkötőnek ehhez semmi köze: az a MiFitben lett beregisztrálva a régi telefonszámhoz (a Xiaomi szerverén), ezért ott kell eltávolítani!
Ezt hogy kell? Bocsi, hogy ennyire értetlen vagyok. Alapjáraton ezeket meg szoktam oldani, de ez most totál kifogott rajtam.
Azért csináltam az egészet, mert androidra a Notify.... alkalmazás tudja azt a funkciót, hogy híváskor a hívó nevét kiírja a karkötő. Mivel iOS-ra nincs ilyen app, ezért gondoltam, kipróbálom androidon. Sajnos ez nem sikerült, csak a számos kijelzés ment, annak is csak a telefonszám utolsó három számjegye lehetőség. -
andrisbandi
őstag
válasz
szucsandi #14383 üzenetére
Nem telóhoz, hanem Mi fiókhoz párosodik a pánt.
Ha egy másik telefonon felrakod a Mifitet, ugyan azzal a Mifiókkal belépsz, látni kell a pántot a Mifitből.Zavaró lehet az erős elekrtonikus szmog.
Túl közeli másik teló/router/bluetooth eszköz.
Távolodj el ezektől amennyire lehet, vagy kapcsold ki őket.Párosodás után már semmi nem fogja zavarni a csatlakozást.
-
szucsandi
csendes újonc
válasz
Degeczi #14382 üzenetére
Telefonszámot nem kért a bejelentkezéshez. A párom telefonján is a Mi Fit-es regisztrációval kapcsolódtam.
Első körben a párom telójára nem a Mi Fit-et, hanem a Notify & Fitness alkalmazást töltöttem le. A Mi Fit-et csak most. Gondoltam, azzal ki tudom lőni a telefonról a karkötőt, de sajnos nem, mert nem is látja. Lehet, hogy akkor a Notify.... alkalmazás használja? Ott viszont nem találtam olyan lehetőséget, ahol le tudom csatlakoztatni a karkötőt a telóról. -
szucsandi
csendes újonc
válasz
Degeczi #14382 üzenetére
Na, a vicc az egészben az, hogy a párom telefonja sem látja a karkötőt. Lehet, hogy más csatlakozott rá? Vagy most mi lehet??? Tehát, le sem tudom csatlakoztatni az eszközt, mert nem is látja. Illetve a bluetooth látja, párosítja, de a Mi Fit-ben már nem látni és nem is találja. Azt írja: párosítás sikertelen maradjak a telefon közelében és próbáljam újra. Hiába próbálom, semmi. :-(
-
Degeczi
nagyúr
válasz
szucsandi #14380 üzenetére
Nem a bluetoothban kellett volna elfelejtetni, hanem a MiFit alkalmazásban!
Szedd le a MiFit-et a párod telefonjáról, rakd föl újra, add meg az ő telefonszámát (hiszen nyilván azzal regisztrálta be a Xiaomi-hoz), utána meg kell jelenjen a MiFit-ben, és már eltávolítható kell legyen.A karkötőnek ehhez semmi köze: az a MiFitben lett beregisztrálva a régi telefonszámhoz (a Xiaomi szerverén), ezért ott kell eltávolítani!
Most tán nyűgnek tűnik, de nem az, logikus, mert ha lecseréled a telefonod, így semmit nem kell tenned, csak az újon is föltenni a MiFit-et, megadni a változatlan telefonszámod/jelszavad, és egyrészt magától párosítódik a karkötőhöz, másrészt az előzményeket (alvás, séta) is áttölti a Xiaomi szerveréről!
Tönkrement telefon miatt ennek pont most örültem. -
szucsandi
csendes újonc
válasz
Degeczi #14379 üzenetére
Most már a párom androidos telójánál is a bluetooth-nál elfelejtettettem a készülékkel, a sajátommal is ezt megtettem. Belépek a Mi Fit-be, alul profil ikon, az eszközt már nem is látni, csak annyit, hogy Eszköz hozzáadása. Erre klikk, keresi-keresi, majd újra kidobja azt az üzenetet, amit az előző hozzászólásomnál kitettem.
-
szucsandi
csendes újonc
Sziasztok!
Adott egy Mi Band2, amit sikerült párosítanom iOS-el, majd a párom androidjával is.
A Mi Fit appot újra töltöttem az iphone-ra, de nem tudom párosítani már a Mi Band-al.
Üzenetet ír: csatoltam a fotót róla.
Kértem a Mi Account-on új jelszót, azzal jelentkezek be, de úgy sem megy.
Hol kell az androidon a Notify & Fitness app-on leválasztani a karkötőt?
Vagy mi lehet a gond? -
markussandor
senior tag
válasz
TazLeacher #14376 üzenetére
meglett, köszi!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
markussandor #14375 üzenetére
Rá kell kattintani az eszközre, és ott hozza elő az opciókat.
-
markussandor
senior tag
Hová tűnt a 3.0-s mifitből az ébresztő beállítása? Korábban az volt a középső fülön, de ott most a futás és társai van :-(
-
BaginZe
tag
Akiknél rosszul méri a lépéseket, náluk be van állítva a profilban a magasság?
-
Upo
addikt
válasz
Degeczi #14370 üzenetére
Pedig eltérő. Régebbiben pl. nem volt futás a playesben, csak miband volt az eszközöknél, se cipő se mérleg se óra. Google fit nincs a mi store-osban, helyette wechat, qq, weibo. Barátok nem tudom hogy vannak-e a play-esben, soha nem használtam. Ezeken kívül is lehetnek még eltérések amiről fogalmam sincs, mivel régóta a mi store változatot használom. Nem egyformák. De hát ahogy gondolod...
-
-
Degeczi
nagyúr
Szerinted elfelejtettem? Az lehet, h a Mi Storeban hamarabb jelenik meg vmi, de az kizárt, h ugyanolyan verziószámmal teljesen eltérő legyen egy app a Playen es a Storeban.
Nem, egyszerűen csak egy rövid kézi próba ezek szerint nem ugyanaz, mint tényleges alvás után állítani -
Vidgi
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Kaptam egy band 2-őt. Azt veszem észre, hog sem a lépésszámláló nem úgy számol, ahogy kéne neki, sem az alvásfigyelő nem úgy működik. A lépésszámláló csak akkor számol, ha üres kézzel szabályos kézmozdulatokkal közlekedem. Ez a két gyerekkel viszonylag ritkán fordul elő. Az alvásfigyelő meg nem azt az ébrenlétet rögzíti az alvásciklusban ami a valós. Van amit észre sem vesz, van amit meg 2 percnek lát, mikor legalább 15 volt.
Erre mi lehet a megoldás?
Köszönöm! -
Degeczi
nagyúr
válasz
bollokcs80 #14364 üzenetére
A Play-en magától befrissült - de ugyanolyan trágya, mint volt: még mindig nincs javítva az éjfél-bug!
Továbbra sem lehet jól szerkeszteni utólag az elalvási időt, csak ha az még éjfél előtt volt... ez elképesztő.
-
szpali
addikt
válasz
bollokcs80 #14364 üzenetére
Csinos, szép, pár lehetőség el lett benne dugva.
Tekerd át a Mi Band 2 topikot, ott sok a tapasztalat:
https://mobilarena.hu/tema/re_bemutatkozott_a_xiaomi_mi_band_2/friss.html -
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Kijött a gyári program 3.0-ás verzója. Feltette már valaki? Milyenek a tapasztalatok?
-
andrisbandi
őstag
válasz
jodzsy #14362 üzenetére
A Mibandot csak a Mifitben kell párosítani a Mi fiók adataival.
Magyarul a pánt egy felhős szolgátatásban van párosítva. Nulla köze van a telefonhoz.Bármilyen eszközön belépve ugyan abba a Mi fiókba, egyből látja a pántot az eszköz.
Értelem szerűen ha le akarod választani erről a fiókról, akkor csak annyi a dolgod, h pl egy másik telón belépsz ugyan abba a Mifiókba a Mifitben, és miután látja a telefon, a Mifitben le lehet választani a pántot erről a fiókról.
Ez felel meg a Miband reszetelésének.
Az ébresztőkön kívül minden alaphelyzetbe áll a Mibandon, és készen áll egy másik Mifiókkal párosításra.Ha em tudsz belépni az eredeti Mifiókodba, akkor új jelszót kell kérni.
Mi Account - Reset password
- Ha ehhez sincs meg az infód (tel.szám/email), akkor nem minősülsz a pánt tulajdonosának.
Nincs lehetőséged a Mifittel használni a pántot. -
jodzsy
csendes tag
Skacok,
soksok küszködés után youtobe-on találtam megoldást a miband2 ismételt használatba vételére,miután leválasztás nélkül csináltam hard resetet a telefonon és ezután már nem sikerült többet párosítani.
Vagy nem is látta a telefon,vagy a saját useremet írta, hogy már használom,ezért nem párosítható.
Tehát a megoldás:
Mifit uninstall után Fix it for miband2-vel párosítás,majd Notify &Fitness for Miband-dal már használható is. -
Mcomp
tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni lecseréltem a mi bandemet és szeretném a páromnak adni csak hogy nem tudom az ö telójával összehozni lehet ezt valahogy resetelni vagy van valami egyszerűbb megoldás is
Előre is köszi a segítségeteket -
havri1
félisten
válasz
Degeczi #14357 üzenetére
Én használom, de nem vagyok teljesen elégedett vele. Alvást, lépést nem mér, legalábbis én nem találom benne. Ami jó nagyon, az az elmulasztott értesítés jelzése. Pl ha nincs hatótávolságban a telefon, és volt valami esemény, amikor újra hatótávolságban lesz, rezeg. Viszont ami negatívum, hogy nagyon hamar eldobja a bt kapcsolatot. Többször előfordult, hogy a karkötő nem ébreszt, pedig mellettem van a szekrényen. Csak akkor ébreszt, ha kapcsolatban van a karkötő a telefonnal.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
TazLeacher #14356 üzenetére
Én nem használom, de asszem tényleg nem foglalkozik az alvásadatok megjelenítésével.
Főként az automatikus pulzusmérés és testreszabható értesítések ill. ébresztés miatt használják a legtöbben. -
Degeczi
nagyúr
-
gabor#
tag
hello
hol lehet $20 -ért venni?
köszi -
bandesz22
csendes tag
Sziasztok!
Kettő "probléma " akadt:
1. Feltöltés után ~10 perccel ~85% a töltöttség.
2. Huawei p8 litenál megszakad a kapcsolat, de helyreáll mindig. Ez szoftverfrissitésnél zavaró.Ötlet valakinek?
-
szpali
addikt
válasz
Degeczi #14338 üzenetére
APKmirrorra felkerült egy build, amiben már van Google Fit
http://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-technology/mi-fit/mi-fit-3-0-2-release/mi-fit-3-0-2-android-apk-download/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest