Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlBundy
aktív tag
Lemerült a karkötő. Feltettem tölteni de csak halványan villog a 3 led rajta. Nem kapcsolódik a telefonhoz sem. Ilyenkor mi a teendő? Kb 1 éve vettem. Ennyit birt?
-
Imy
veterán
Az "App notifications"-okba nem lehetséges bevenni még más alkalmazásokat? Pl Gmail és Messengernek nagy előnye lenne . (iOS app)
-
DonCosta
tag
Google fitnesszel próbálom, de nem teljesen jó:
- Ha a telefon is nálam és elindítom a tevékenységet akkor a Miband2 rásegít a pontosabb adatokra. (ez elég jól használható, hátránya, hogy kell hozzá a telefon)
- Ha nincs nálam a telefon és elindítom a tevékenységet, a telefon mozdulatlan azaz nem mutat lépést és vele egy időben meg a Miband2 mér x lépést. Ezt sajnos nem vagy nem mindig rakja össze egy kerek egésszé.
- Ha nincs nálam a telefon akkor jobb ha nem is indítom el rajta atevékenységet hanem a lépésadatokat amit beimportál gyaloglásként a google fitnesz-be átnevezem futásra.Ezek a tapasztalatok az elmúlt 2x10 napi használatból. (feleségemnek és nekem is van és együtt futunk időnként így tudtam kisérletezni a különböző esetekkel)
-
royalka
őstag
Ma első alvásom volt benne. Áh nagyon zavaró.. beleakad a párnába/asszonyba... Kicsit szomorú vagyok a csat is hamar kicsatolódik.

-
nOvOp
senior tag
Futásra lehet használni valamelyik appal?
A mifit-ben ugyan szerepel a bal első sarokban. Mikor elindítom leméri, de amikor visszaakarom nézni az előzményeket, összeomlik az alkalmazás. Mivel futásnál nagyobbakat lép az ember, így gondolom ott más lépés hosszal számolna az app. -
doongoo
addikt
válasz
royalka
üzenetére
Ez tényleg sokkal szebb lett

Én először egy ilyen tempered üvegnek nevezettet tettem rá. Az minden volt, csak üveg nem. Hajlott is simán fóliaként. Egyszer falhoz csaptam véletlenül és szépen lehorzsolódott kb. a harmada. A gomb felett sem volt kivágva, így ott lebegett, de a szélei annak is ültek rendesen. Lehorzsolás után leszedtem.
Most sima fólia van rajta (gombnál kivágva). Már ez első is simán felment és a széleknél sincs hézag. -
royalka
őstag
Jelentem megjott banggodrol a motyo 31.75$ volt.A Szerencsére aki cinkezte 11$ irt rá igy átjött minden plusz költség nélkül. De ez a kijelző védő folia nagyon gatya. Sztem huzokrá egy tixot, engem zavar hogy levegős.
-
-
royalka
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Persze (vagyis hát logikus lenne). Nincs mozgás ergó alvás, mér de nincs kiértékelhető eredmény következmény nincs alvás. Legalább is én a legegyszerűbben igy mérném.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére

Nekem nem pulzusmérős van, volt már hogy ottfelejtettem valahol alvásnyi időre és alvásnak érzékelte. -
szpali
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
PRO TIPP:
Ha Androidon frissítem az alkalmazást APK-ból 2.2.0-ra, átállítom a Band 2 megjelenését a dátumosra, majd uninstall-t követően visszateszem a Play-es verziót (jelenleg 2.1.8), akkor megmarad a dátumos óra nézet és ugyan úgy lesz Google Fit szinkronizáció (már ha rajtam kívül valakinek fontos ez
) -
royalka
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Lehet azért mert be van kapcsolva hogy alvás közbe mérjen pulzust.
-
doongoo
addikt
Új apk 2.2.0 megjelent, Band 2-n frissített firmwaret is
Úgy látom, a futás részt piszkálták benne jobban
-
CoolBoy323
nagyúr
Ha le van teve az asztalra, miert villog neha zolden a pulzusmero? (1S modell)
-
havri1
félisten
válasz
andrisbandi
üzenetére
Igen, szoktam figyelni, köszi!
-
fi:zi'k
nagyúr
Lehet még vhol kapni rgb ledes Bandet?
-
IG55
senior tag
Mintha olyat olvastam volna, hogy ha telefont váltok, akkor előtte unpair-elni kell a bandet? Illetve nem is telefont, csak újrarakom a rendszert.
-
havri1
félisten
válasz
Criminal017
üzenetére
3672km 13 hónap alatt

Képet majd szgépről. -
cidalain
veterán
válasz
andrisbandi
üzenetére
Most megjavult.
Na majd kiprobalom, hau jra csinalja.
Koszi -
cidalain
veterán
Ugy nez ki bedoglott a band-em.
Nem szamolja a lepeseket. Egyik pillanatrol a masikra. Nem volt uszas.
Pulzusmeres, rezges mukodik, de a mozgas szenzor nem. (Se lepes, se megnezesnel nem villannak a ledek)
Pont tegnap toltottem, igy nem akku gond (bar mara 84%-ra merult 1 nap alatt, edig vigan vitte a 30-40 napot)
Otlet van erre, vagy ennyi volt, kuka? -
D22
csendes tag
Már kb 1 éve hogy megvan, így az enyém már nem bír ki 1 hónapot töltés nélkül, meg nem volt teljesen feltöltve mikor pár héttel ezelőtt letettem. Ezalatt az idő alatt nem volt szükségem az eszközre, így megfeledkeztem róla.
Én már csak az ébresztő funkcióját használom, mivel hallássérültként nem is tudnék máshogy időben felébredni
Sajnos iOS alatt az app értesítések nem működnek, különben egész nap hordanám. -
D22
csendes tag
Sziasztok! Pár hétig teljesen megfeledkeztem a Mi Band-ről, ami így teljesen lemerült. Feltöltöttem, de nem akar csatlakozni a Mi Fit alkalmazással. Telefon újraindítás, a Mi Fit-en belül az eszköz lecsatlakozása is megvolt, de még így se csatlakozik újra. Mikor keresi az eszközt akkor rezeg és villog a miband és ugye ilyenkor kell koppintani az eszközre, de hiába. Másnak is van/volt ilyen problémája?
-
fant0mi
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Talan tobb apphoz lehet beallitani jelzest, de ezt nem tudom biztosan, mert nekem csak a gmail es a viber van, annyit meg a regi is tudott.
Meg szebb az uj app felulete. De ez szubjektiv.
A mi band tools egy nagyon jo kis app, az alap mi fitnek fenn kell lenni elvileg hozza, ezt utolag kell telepiteni. A mi fitben minden ertesitest letiltasz es a mi band toolst bizod meg ezen feladatokkal, nagyon jol testreszabhato. Rezgesmintak, intelligens ebresztes es sokminden mas. En mar nem hasznalom ugyan, mert folyton ebren tartotta a telot es egy nap alatt lemerult, ugyhogy most csak a fapados gyari appot hasznalom. Nem kenyelmes, de legalabb nem merul. (Nalam. Mastol nem hallottam panaszt erre.) -
trebrona
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
-
fant0mi
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ha androidos vagy, akkor a Mi Band Tools progit vedd meg (500 Ft). Vagy egy régi verziójú (1.8.711) gyári Mi Fit appot tegyél fel (apkmirror.com-ról), ezek tudják.
Ha iPhone-os vagy, akkor bebuktad sajnos. -
CoolBoy323
nagyúr
Intelligens ebresztes hogy allithato be? 1S
-
Imy
veterán
Holnap lesz 2 hete, hogy feladták a gearbestről rendelt Miband2-met, de még nincs nálam.

Amógy meg már hétfőn múlott, hogy 2 hete megrendeltem...Kíváncsi leszek, hogy tényleg két hét, és holnapra beesik-e.

-
CoolBoy323
nagyúr
Szermányoltam egy 1S-t, de nem tudok vele pulzust mérni. Mi Fit-ben nem is talalok ilyen opciot, de a MI Fit Heart Fitness-el sem.Friss fwek, appok vannak fent.Eszhez tert

-
nagyúr
válasz
SztiviVander
üzenetére
Bár simán lehet ez is ok, meglepődnék. Amúgy csak pár percet volt vízben, azt sem folyamatosan és pláne nem mélységben. Utána pedig produkált egy 3x napos üzemidőt, ami teljesen normális nálam. Még próbálkozok vele egy darabig, hátha összeszedi magát.
-
SztiviVander
addikt
válasz
üzenetére
akkor sajnos lehet hogy valóban megdöglött. írtad h tengerben járt. elvileg az nem lenne probléma, kivéve ha be tudott szivárogni a víz. ha túl sokáig és/vagy túl nagy mélységben fürdőzött a sós vízben a karkötő és az befolyt akkor a só az elég hamar szétmarja a hangyafax vastagságú dolgokat. én azért szétszedném (már csak kíváncsiságból is hátha látszik mi volt a baja) mielőtt kukáznám

-
SztiviVander
addikt
válasz
padi68
üzenetére
lehetőség mindig van. pl keresőbe beírod hogy ID107 aztán írsz privátot (és akkor nem kell offolni a mi band topikját az ilyen cuccokkal) annak a két embernek aki valami okból kifolyólag ide is beírta hogy van neki ilyen. akinek nincs ilyen az erre a problémára nem fog tudni semmi hasznosat mondani.
-
padi68
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
megtettem
azért írtam itt, mert gondoltam van valami lehetőség.....
-
nagyúr
válasz
SztiviVander
üzenetére
A bill USB kimenetéről töltöttem többnyire, de néha a Mi3 töltöfejéről vagy a monitorról.
-
padi68
senior tag
Sziasztok,
adott egy IDO ID107-
Eddig minden szép és jó volt, de most hogy szoftvert frissítést kért egyszerűen bekakilt..
Látják egymást és a szoftver feltöltés az eszközre el is induld majd jön a hiba üzenet, hogy nem sikerült a frissítés
Szerintetek mi lehet a megoldás, mert nem szeretném kidobni....
így hogy folyamatosan pörög egy nap alatt teljesen le is merül...
Üdv Árpi

-
Thomas16
tag
MIUIHU 8 6.8.18-at és Mi Band Tools-t használók!
A Mi Band Pulse-om nem jelzi a Toolsban beállított programokat.
A MIUI akkukímélő programjából pedig kivettem a Toolst.Valami ötlet miért nem jelez a band?
-
nagyúr
Megint sikerült lemeríteni a Bandet, ami kissé váratlanul ért, mivel úgy "számoltam" 1-2 napot még kibír. Furcsa mód a telefon sem jelezte, hogy ennyire merülne az akkuja.

A lényeg, hogy alig pár órát volt így, mikor hazaértem egyből töltőre tettem, de semmi életjel. Megjárta a hűtőt is kb 6-7 órán keresztül, de továbbra sem ad életjelet.
Esetleg vmi ötlet még vagy tényleg kuka? -
havri1
félisten
Másfél hónapos 1S tönkrement.
Eldobta a kapcsolatot, nem reagált semmire, töltőn csak magas hangon sípolt.
Hűtő 3 óráig, és észhez tért..
Hihetetlen számomra ez. -
AMDaZERG_1
senior tag
Akinek jó ez a fajta töltő jelezze, és a IX. kerület Ecseri út metrónál oda adom ingyen. Nekem kettes van és ahhoz nem jó.
-
pcnet
addikt
Ha hozzászólásban nem is, legalább aláírásban vagy adatlapon cuccoknál. Bár mobil nézetben az sem látszik (aláírás). No meg ha időközben másik verzióra vált az ember, akkor hiába van az aláírásában a Mi Band verzió, nem tudhatjuk mikor a hsz született, melyik volt. Tényleg nem annyira bonyolúlt eszköz, hogy külön topic kelljen, de osztom, hogy keresésnél nem egyértelmű melyik Mi Bandhez tartozik az infó.
-
oris
aktív tag
-
oris
aktív tag
válasz
szpali
üzenetére
Az én Mi Band 2-m is hetenkénti töltést igényel. Karlendítésre kijelzőbekapcsolás aktív. Félóránkénti pulzusmérés a Tools & Mi Band által, ugyanez a program küldi a (sok) messenger, viber, email, keep, naptár értesítést és szintén ezzel van beállítva a smart alarm is. A Mi Fit értesít a (szintén sok) telefonhívásról. Tehát állandóan rezeg, szóval talán nem is rossz ez a működési idő.
(A Mi Band 2 dolgokat nem volna szerencsésebb a saját topikjában megbeszélni? Fórumok » Tartozékok, egyebek » [Re:] Bemutatkozott a Xiaomi Mi Band 2 -
szpali
addikt
Sziasztok!
Kb. Július vége óra használom a Mi Band 2-t. 7-8-10 napokat ment 1 feltöltéssel.Hívás, napi cél és "állj fel mozogni" van bekapcsolva a MiFit-ben, 4 app a Notify&Fitness-ben. A kar lendítéses kijelző villantás kikapcsolva. Most 4 nap után 66%-on van az akksi. Kinek mennyit bír?
-
razzorr
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Eddig is ugyanezekkel a beállításokkal használtam és mostanában hülyült meg.
-
razzorr
őstag
Hogy lehet az hogy 3-4naponta fullra lemerül az 1S-em? Már sokadjára csinálja ezt, úgy hogy tavasz óta van meg. Egyszerűen nem értem mi a baja. Tegyem hűtőbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Nokia 6510 eredeti bőrtok, elő és hátlap
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
en csak telefoncsorgest latok...

)

Az meg lemaradt korábban, hogy egy Band 1-ről van szó (nem A vagy S).