Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
válasz
attiati
üzenetére
Telóra van egy csomó sleep monitoring app
Az elv mindegyiknél ugyan az lehet.
Az ember apró mozgásából, mozdutaltanságából matekolja ki, h az alvás melyik fázisában vagy. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
attiati
üzenetére
Nem maradt. Jelenleg beállítasz egy fix időpontot, és akkor ébreszt. Amúgy én arra tippelek, hogy licenc problémák miatt került ki. Gondolom lemásoltak egy jogvédett megoldást, aztán aki meg eredetileg kifejlesztette az szólt nekik, hogy csengessenek, ők meg nem akartak, így kivették.
-
cris78
őstag
Az intelligens ébresztést, hol találom a play-es mifitt appban? Vagy ne is keressem?
-
oris
aktív tag
-
válasz
geza844
üzenetére
Szerintem nincs. Az biztos, hogy a Band 2 nem alkalmas folyamatos pulzusmérésre, mert eleve csak akkor ad pontos értéket, ha nem mozgatod a kezed. Továbbá, nem tud szöveget kijelezni, mert túl kicsi a kijelzője Egyébként a legtöbb karperce ilyen, vegyél inkább egy okosórát.
-
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan karkötőre lenne szükségem, ami bringázás közbe folyamatosan mutatja (másodpercről másodpercre frissítve) az épp aktuális pulzusomat, és mikor hív valaki, kiírja a nevét, és így headset-et használva nem kell kivennem a telefont a zsebemből, mielőtt felveszem, hogy tudjam ki hív.Van ilyen?
-
Tomorrowland
csendes tag
Végül a mi band 2-re esett a választásom, kicsit tartottam tőle hogy nagy lesz, mert elég kicsi az alkarom, (csuklóm) de még így is jó, nagyon kényelmes, és baromira jól néz ki. Többen megkérdezték hogy az meg mi?

Amúgy mennyire számít pontosnak a kicsike? Ugyanis csak hazafelé, a 15perces séta alatt raktam bele 2 ezer lépést, amit sokallok, illetve távilag 1,6km-et jelez, ami nem hiszem hogy több lehet 1,2-1,3km-nél. -
aha.e
tag
Ezt karpántot próbálta már vki?
-
cidalain
veterán
Mi Band 2-höz melyik Mi Fit verziót kell feltenni?
Létezik esetleg magyar verziós app is (mint az 1S-hez az 1.8.711?) -
123xyz
aktív tag
válasz
cidalain
üzenetére
( + csasaKKP )
Köszönöm a válaszokat, végül a regisztrációnál 60 pontot kaptam - 1.2$ - , ami pont fedezte a minimális szállítási költséget (ingyenes szállítás csak regisztrálás nélküli csomaggal lehetett volna, inkább kifizettem azt a bő 1 dollárt, hogy legyen tracking).
-
123xyz
aktív tag
Sziasztok!
Ha nincs szükségem az oled kijelzőre és ezzel együtt az új modellre, akkor szerintetek megéri az 1S kb. 13$-ért Kínából? Gearbest, még 2 és fél napig ez az ár.
-
andrisbandi
őstag
válasz
bull84ghia
üzenetére
Szívesen :-)
-
bull84ghia
őstag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Sikerült. Bejelentkezzen a srác fiókjával, majd töröltem belőle a bandet.
Köszi a tippet -
andrisbandi
őstag
válasz
Tomorrowland
üzenetére
Az "1s" és a "Mb2" között érdemi különbség nincs szerintem.
A kettes 3 db helyett 10 db ébresztést tud a teló nélkül.
A kettesnél egyértelműen leállítható az ébresztés a gombbal.
(A régieket lóbálni kellett, vagy kocogtatni, nem mindenkinek sikerült leállítani.)A kettesnél magáról a pántról is indítható pulzus mérés.
A kijelző leghasznosabb tulajdonsága az idő és a naptári nap kijelzése.
- Nekem a régiek kényelmesebbnek tűntek, mert valamennyivel kisebbek voltak.
De a kettes sem kényelmetlen, csak talán többször beakad ölözködéskor.A kijelző miatt mindenki kettest vesz csak, az 1s eladhatatlan.
Ha mégis 1s-t vennél, abból biztosan lehet alkudni emiatt. Próbáld ki fizetés elött, mert ha 3 hónapig nem volt töltve, akkor az aksinak valószínűleg kampec. -
csasaKKP
senior tag
válasz
Tomorrowland
üzenetére
Kijelző, plusz kapacitív gomb. Idő, lépésszám, pulzus, hívó, stb. (3rd party appokkal akár szöveg, szimbólum) kijelzésére alkalmas OLED panel. Ezen kívül nincs nagy különbség. Szerintem hasznos tud lenni.
Rezeg, úgy ébreszt. Egyénfüggő, hogy mennyire hatásos, de általánosságban nincs probléma. -
Tomorrowland
csendes tag
Srácok a kijelzőt leszámítva mivel tud többet a Mi Band 2, a régebbi modellekhez képest? Megéri azt a plusz összeget? Az ébresztés mennyire hatásos? Kissé nehezen kelő típus vagyok, így fontos szempont lenne.

-
pcnet
addikt
Kikapcsoltam az összes ébresztést, majd töröltem is őket. Ennek ellenére minden reggel fél 6kor ébreszt.
Ha telefont cseréltek és elfelejtitek leválasztani a bandet, új telefonnal lehet párosítani. Az elmúlt hónapban 3 telefonnal használtam a bandet és soha nem válaszotttam le. Most ezen az ébresztés mizérián kívűl semmi gond nincs vele. De nem hinném, hogy ez is a telefon csere, nem leválasztás miatt lenne, mert a mostani telefonommal még működött, pár napja ragadt be ez az ébresztés.
-
metaksza
tag
Sziasztok. Nekem "minden nap"-ra van állítva, mégsem ébreszt. Jelenleg az utolsó olyan verzió van feltéve, ahol még van intelligens ébresztés, de nem működik. Mi lehet a gond? A lépést faszán számolja.
-
andrisbandi
őstag
válasz
bull84ghia
üzenetére
Tedd fel a playes mifitet,
ugyan azzal a fiókkal lépj be mint amivel párosítva lett a pánt.Így elvileg simán párosodnia kellene az új telóval.
Ezt írta itt valaki nemrégen. -
válasz
bull84ghia
üzenetére
Nincs. Először unpair-elni kell a másik telón a Mi Fitben. Ha már nincs rajta Mi Fit a másik telón, akkor buktad a Bandet.
-
bull84ghia
őstag
Belefutottam egy kis gondba. Nem tudom párosítani a band 2-őt mert egy másik telóhoz van kapcsolva. Ez jelenleg messze van tőlem. Van más megoldás esetleg?
-
dorika87
őstag
válasz
csasaKKP
üzenetére
igen, ez így ok. Én is azt írtam, hogy először ismerőst írt, aztán már barátot. Ezzel nincs is semmi gond, és valóban nem ér már ennyit a cucc azt aláírom, csak próbáltam másik szemszögből nézni a dolgot, hogy az az illető szeretett volna egy kis pénzhez jutni azért próbálta meg eladni.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
dorika87
üzenetére
De barátot írt, amikor én válaszoltam. Idézek:
Közben barátomat megkérdeztem, tavaly nyár után vette, szóval kb 1 éves lehet az 1st. gen. cucc.
És természetesen én is csak a véleményemet írtam. És abból a szempontból érdemes ezzel foglalkozni, hogy 1 éves a cucc, és ezt az árat már nem éri meg így szerintem.

havri1: Lehet, de szerencsére eddig ok.

blessbygod: Én elvagyok a gyárival, de Play-en jópár 3rd party app van még, mint pl. a fent említett.
-
andrisbandi
őstag
válasz
blessbygod
üzenetére
A playes, ingyenes Mi fit mellé a fizetős, playes Tools & Mi Band-ot érdemes megvenni.
Sok funkcióját csak ezzel lehet kihasználni. Pl elmulasztott üzenetek újraküldése a pántra, ha ismét a teló hatókörébe kerül. Választható ikonok, rezgés minta, stb... -
dorika87
őstag
válasz
csasaKKP
üzenetére
Bocsánat, hogy közbe szólok, de az illető aki használtan venné a karkötőt, először azt írta, hogy ismerőstől venné és nem barátot írt. A másik pedig az, hogy senkinek nem ismerjük az anyagi helyzetét, sem a hátterét, szóval minden ember más. Lehet vagyunk páran akik ingyen továbbadunk pár ezer forintos künyün, vagy ahogy más is fogalmazott fizet pár sört és már le is van tudva.
Hozzáteszem nekem is van olyan ismerősöm aki szarul áll anyagilag és igenis számít neki havonta az a 2-3ezer plusz és ezért ő is túlad olyan dolgokon amiket már nem használ, vagy nincs rá szüksége.
Amúgy azt sem tudhatjuk mennyi idős az illető, lehet még suliba jár stb... és zsebpénz kiegészítésnek is jól jön neki amennyiért eladná.Szóval ilyen apró részletekkel nem érdemes foglalkozni, hogy ki miért adja el, és miért nem inkább elajándékozza stb...
-
blessbygod
csendes tag
Megrendeltem pénteken, holnap hozzák az okoskarkötőt.
Milyen appokat ajánlotok a gyárin kívül? -
fant0mi
őstag
Jott 2.2.1 verzio (nem playes).
-
havri1
félisten
válasz
sanyci
üzenetére
Én se vennék használtat.
Eddigi tapasztalatok szerint 1-1.5 év körül halnak meg. Enyém most lesz másfél éves, még bírja, de volt, ami 1 hónap után meghalt. Hűtős megoldással sikerült tölteni, de standby állapotban 3 nap alatt csontra merül. Nagyon lutri.Én tuti megrendelném a linkelt ebayest, ha gigszer lenne, case.
-
czanga
őstag
válasz
csasaKKP
üzenetére
Nem tudom sajnos mennyi idős, de ha az akku rendben van, akkor ez talán nem is számít. Azt gondoltam kipróbálni egy trackert, vagyis ezt jó választás lenne ez a használt darab.

Új újabb miben/mivel jobb? Az RGB ledben mit tudok kihasználni?
Régebbi ügyfelünk a munkahelyemen innen rendelte az övét, és állítása szerint eredetit kapott. Innen nézve a használt nem éri meg ha ez 3500 Ft keményen. Ez a része érthető.
-
czanga
őstag
sziasztok.
Egy 1st. gen. Mi Band ismerőstől 3000 Ft-ért jó választás lehet (szines ledes), vagy az update-elt modell-t válasszam inkább(fehér ledes 1a azthiszem)? Jó barátom, nem használja, elvileg semmi baja.
-
Nekem sima bandem van. Az a gondom hogy az istenert sem akar reggel ebreszteni. Persze mikor napkozben letesztelem egy random idovel akkor teljesen jol mukodik. Viszont reggel nem akar ebreszteni es ugye az lenne a fontos. Van valakinek 5lete?
-
csipuka
senior tag
Azt figyeltem meg, ha a Mi band tools ki van rakva widget-kent, es rafrissitek, hogy mennyi a lepes, akkor utana a Mi Fit ugyanazt a lepesszamot mutatja, de ha a napi lepesek reszletezobe megyek, akkor csak azt mutatja, amit a Mi Band Tools utan leptem.
Magyarul, lepek 5000-et es latom is a Tools widget-jeben, hogy 5000-t lepek, majd 6000 lepes kornyeken megnyitom a Mi Fit-et, akkor az a fokepernyon 6000-t mutat, de a reszletezoben csak 1000 van feltuntetve. Mivel a napi torteneseket innen veszi, ha masnap megnezem, akkor azt latom, hogy elozo nap csak 1000-t leptem.
Tapasztaltatok-e hasonlot, es ha valaki tudja mi a megoldas az is jol jonne.
Reboot nem segit.
Ugy tunik, a Mi band tools kiut valamit, es a Mi Fit nem veszi figyelembe. -
royalka
őstag
Most ez hogy van? 2.1.9 szep 13. és a 2.2.0 agu 30.?
-
csasaKKP
senior tag
válasz
onpress
üzenetére
Egyébként itt az lehet a probléma, hogy bizonyos ROM-oknál a drivereket úgy bányásszák össze, rengeteg esetben nem működik a kamera (vagy rosszul), WiFi, vagy egyéb hardverelem, mert nincs hozzá elérhető driver. Itt is ez lehet a Bluetooth-al, csökkentett funkcionalitású a driver, BLE-t nem támogat, vagy hasonló...
-
onpress
csendes tag
Természetesen!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítségét!

-
onpress
csendes tag
Wifi: on
GPS: on
Bluetooth : on (láthatóvá is teszem a telot!)Ezt a 3 tényezőt az App alapvetően kéri is! Ezek nélkül nem is tudok eljutni a párosítás menüpontig!
Telot ujrainditottam,Appot többször is újratelepítettem,de ezidáig semmi!
A telon nem a gyári rom van,hanem egy utólagos 4.4.2 android disztribúció! -
onpress
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat...
Sanszos valóban,hogy a rom lehet a ludas... Ahhh... Nagyszerű! :/
Minden esetre megpróbálom egy másik készülékkel,és akkor valójában kiderül,hogy mi a probléma! Köszönöm!

-
csasaKKP
senior tag
válasz
onpress
üzenetére
Nem szükséges párosítani a telefont az órával, egyszerűen BLE szabványban nincs szükség rá. Tehát töröld a párosítást és úgy próbálkozz még. Illetve más telefonnal próbálkoztál már? Ha a Coolpad-eddel nem megy, akkor valószínűleg a szoftverben (a telefon szoftverében) szarul implementálták a BLE/Bluetooth Smart szabványt.
-
onpress
csendes tag
Sziasztok! :S
Végső elkeseredettségemben fordulok Hozzátok!
Ma érkezett meg a Mi Band 2-m,de az Istenért nem akar csatlakozni a telefon az órához...
Állandóan sikertelen Bluetooth kapcsolatot ír! (Legfrisebb Mi Fit) Telefon: Coolpad F1 4.4.2!
Valakinek valami ötlete?! Nem szeretném már rögtön feladni a dolgot...
App újratelepítése sem segített,se az ,hogy a telefont újraindítottam,bluetooth menüben párosítottam az órával(ott felismeri,és zökkenőmentesen kapcsolódik,csak az appban nem! ) Másik helyiségben is próbáltam párosítani,de semmi...
Valaki találkozott már ezzel a problémával?! Előre is köszönöm!
-
fant0mi
őstag
válasz
blessbygod
üzenetére
Igaz. A gyari nem tudja. De van olyan plusz app, amivel ra lehet venni a pantot erre.
-
blessbygod
csendes tag
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Köszönöm a választ.
Még annyit, hogy az igaz-e, hogy az alvásfigyelés kikerült a gyári appjából? (amikor optimális időpontban ébreszt) -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
blessbygod
üzenetére
Igen, be lehet állítani. Erről a Notify & Fitness gondoskodik. Én használom és futás közben szokott is problémázni amikor az általam beállított értéket túllépi a pulzusszám.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
blessbygod
üzenetére
Mi Band 2-vel kapcsolatban kérdezném, hogy a pulzusmérésnél be lehet állítani egy intervallumot, hogy ha kiesek belőle akkor valahogy jelzi nekem?
Tudtommal ilyen nincs.Nyáron nem láttam panaszt a használatára, OLED általában jól olvasható, persze, ha nem direktbe éri a napfény. "-20°C-os" tapasztalat meg nincs... Hiszen nemrég jelent meg a piacon...
-
blessbygod
csendes tag
Mi Band 2-vel kapcsolatban kérdezném, hogy a pulzusmérésnél be lehet állítani egy intervallumot, hogy ha kiesek belőle akkor valahogy jelzi nekem?
Illetve óraként használható télen-nyáron? (+35 fokban tűző napon, -20 hóban) -
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Nekem a szines ledes megy egyre jobb. Koppkopp. Marciusi.
50 napot kibir. Hivas, sms, email, ebresztes egy heten 2-3 alkalommal. -
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Uhh, ez tényleg nagyon nem jó. Mióta ilyen? Fokozatosan vagy hirtelen romlott le az akkuidő?
csipuka: Az ébresztőt nyár óta nem használom, és már csak az SMS értesítő van bekapcsolva. Már tervezem a Mi Band 2 megvételét, csak várok még, hogy olcsóbb legyen. Snapup-on lemaradtam róla.
-
trebrona
nagyúr
Csináltam egy videót a hibás Band-ről, ezt kapta a gearbest: videó
Kíváncsian várom, mit lépnek.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudom, hogy min nézed.

... Lógsz egy protein shakkel.. 

Én ilyen filléres dolgokért max. egy-két sört kérek, és ugyan ez igaz viszont.