- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeusz55
senior tag
válasz
trebrona #14735 üzenetére
Sziasztok!
Ami eddig történt telefon többszöri ujrainditása, MiFit többször delete / install, más zavaró hálózat kiiktatása,a GPS bekapcsolása (habár azt P8 on nem találtuk csak helymeghatározásnál csak GPSt adtunk meg. És egyszerűen azt írja ki a mifit hogy az eszközt nem alája. Jah és az órát feltöltöttük! Esetleg ötlet!?
-
-
Klown
aktív tag
válasz
trebrona #14691 üzenetére
Köszönöm!
Jó kis app ez a Mi Bandage! A hívást tudom vele fogadni az órán, viszont a Caller ID-t nem írja ki sajnos. Hiába van beállítva és a Mi Fit-ben kikapcsolva. Csak a kis telefonkagylót jelzi ki, a hívót nem, pedig benne van a szám a névjegyek között. Ennek van valami trükkje?
Üdv: Klown
-
zolnagy
őstag
válasz
trebrona #14655 üzenetére
Köszi, ez így teljesen megfelelne.
@orso0355, feltöltöttem 100%-ra, telo újraindít, most már fel sem ismeri...
Ezután Mi Fit uninstall, majd újra feltettem az appot. Nem ismeri fel.Egy Lumia 435 volt még itthon. Ott feltettem a a windows phone-os alkalmazást és láss csodát. Le tudtam frissíteni a fw-t, egyből csatlakozott és be tudtam állítani mindent.
Tehát az én telefonommal van gond, ez már biztos. Megnézem, jött-e ki újabb sw verzió rá és lefrissítem azt is, hátha.
-
szucsandi
csendes újonc
válasz
trebrona #14402 üzenetére
Lehet, én írom le értetlenül a bajomat.
Ugyan azzal a mi fiók adatokkal léptem be a párom és az én telefonomon is a mi fit alkalmazásba.
Ugyan, a párom telójára letöltöttem a notfy & fitness alkalmazást is, de onnan sikerült végre kilépnem). Ezek után alkalmazások letörölve, telefon újra indítva, alkalmazás (mi fit) újra letöltve, de nem találja az app. Illetve ugyan azt írja: valaki párosította.
Úgy csináltam, ahogy javasoltátok.
Ami érdekes, hogy a párom telójára, ha letöltöm újra a notify & .... alkalmazást, az rögtön megtalálja a karkötőt. -
szucsandi
csendes újonc
válasz
trebrona #14402 üzenetére
Mindkét telefonon ugyan azt a mi fiókot használtam. Ugyan az az email cím + jelszó. A párom telefonjáról töröltem az alkalmazást. De így sem találja a saját telómon lévő app. Első próbálkozás: nem találja, második próbálkozás: más már párosította. Ha a párom telójára visszarakom az alkalmazást, és belépek a megadott adatokkal, ugyan azt írja ki, mint az én telefonomra rakott app.
Tehát így leválasztani sem tudom, mert egyik telón lévő alkalmazás sem látja. Első alkalommal a párom telójára a notify & fittness alkalmazást raktam. Lehet, hogy onnan kéne leválasztani? De abban az alkalmazásban sem találok ilyen lehetőséget. -
-
andrisbandi
őstag
válasz
trebrona #13072 üzenetére
- Ha van másik miband először le kell választani.
- Ha nem megy az újjal párosítás; a telóról le kell gyalulni minden mibandos progit.
- Újaraindítás. Csak a playes Mifitet telepíteni, ezzel párosítani. Így elvileg mennie kell, frissíti is magát a miband.Reset-elni egyféleképpen lehet a Mibandot; a Mifitben leválasztással.
A hűtőzés nem tesz jót az aksinak. Inkább csak végső megoldásnak jó, ha nem veszi fel a töltést.Még azt is meg lehetne próbálni, h a teló bt menüjében megkeresni-hozzáadni.
Elsőre nem szokott sikerülni, de másodjára már engedi magát a telóhoz rendelni.
Ezután ugyan itt, a teló bt menüjében le kell választani "az elfelejt" paranccsal.
Így újra alap állapotba kerül a miband, kereshető, párosítható. Elvileg. -
LoLiNa
újonc
válasz
trebrona #12051 üzenetére
Xiaomishopból van
Tegnap is, ma is csörgettem őket. Nem veszik fel, nem hívtak még vissza.
Várok.. Ma reggelre csontra lemerült, mégse volt megoldás a lakat a mi appon, illetve több app (a konkrét tanácsolt ) sem segített. Totál halott azóta, töltés se indul meg. Hűtővel nem szórakozok, mivel valami baja van a kütyünek.. Hiányzik az a kis vacak, úgy megszoktam .. :/ -
Sir Riccio
addikt
válasz
trebrona #11673 üzenetére
Köszi de a kuponkódokat nem fogadta már el és amúgy is sürgősebb a dolog mert úgy fest, hogy kicsit több mint két év után a Mi Bandem az örök okoskarkötőmezőkre távozott (a töltést sem veszi, egy darabig villogott rajta az egyik led zölden töltés közben, de most már az sem), így rendeltem a gödöllői sráctól egyet jófogáson.
-
-
SztiviVander
addikt
válasz
trebrona #10447 üzenetére
az a 30 nap akkor igaz hogy ha kb egyáltalán nem használod az értesítést meg az ébresztőt, azaz nem vibráltatod és mondjuk csak pár naponta sziknronizálod a mifit apphoz. akkor elmegy annyit, vagy még többet is. nekem ébresztővel, napi 2-3 értesítéssel (sms, hívás) 3 hét körül (úgy hogy 10%-nál már töltöm), napi 8-10 értesítéssel meg nagyjából 2 hét. szerintem ez így teljesen normális. örülnék ha a telefonom is 2 hetet menne intenzív használat mellett
-
sublett
tag
válasz
trebrona #10447 üzenetére
nekem simán csak két hetet bír, de minden üzenettípus jelzése be van állítva vibrára+erre kelek minden hétköznap reggel+30 perces heart rate+heti három alkalommal 1.5-2 órát 5 perces heart rate.
Tapasztaltak szerint ilyen használattal kevés a két hét (10 napja töltöttem 43%-on van most)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest