Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
agi1959
üzenetére
írsz a külföldi boltnak és megbeszéled velük a garanciáztatás feltételeit.
külföldi shopok is jellemzően 1 év garival adják, szóval nem lesz gond.
több eset lehetséges attól függően is hogy hol vetted:
-részleges kártalanítás: cuccot megtartod így hibásan, és kapsz x dollár kártérítést
-visszaküldetik a cuccot és kapsz másikat. kínába kiküldeni nem egyszerű, de megoldható, és ha paypallal fizettél akkor még a költséget is visszaigényelheted. (külföldi rendelős topicban megvan a szakirodalom)
-bizonyos összegű vásárlásoknál előfordul hogy nem kérik vissza a hibásat, de felajánlanak egy másikat, vagy teljes kártérítést. (kb 20 dollárig ez biztosan működik, de a band 2 30 körül lehetett, nem tudom, sokmindentől függhet ez)mindenképpen értelmesen beszélgess az eladóval, ne támadd le egyből, stb. úgy sokkal hatékonyabb lesz az ügyintézés.
-
agi1959
csendes tag
Sziasztok!
Külföldről vettem a Mi Band 2 órát, de most hirtelen nem méri, illetve nem mutatja a pulzusmérést. A szervíz csak itthoni órákat javít. Mit tudok tenni? -
jeromosi
aktív tag
Sziasztok
Kicsit lemaradtam mitörtént
Most elővettem a fiókbol a miband-ot.
Ez még a legelső színesledes.
Iosos mifitben mi a helyzet?
Engem se ébreszt most kipróbáltam.
Facebook messenger stb értesítéseket hogy lehet a mibandon kapni? vagy ioson nem is lehet?
Válaszokat előre is köszi. -
attiati
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Igen, de ahogy olvasom miband 2-nél csak a funkció van benne az app-ban, de nem működik, vagy megbízhatatlanul (vagy csak kamuból).
-
SztiviVander
addikt
válasz
attiati
üzenetére
az 1s még használható az 1.8.711-es mi fit-el (a band2 már csak a v2.x -ekkel) amiben még benne van az okos ébresztés. apkmirror-on megtalálod (vagy miui.hu -n a magyarított verziót, annak az az előnye még hogy az se play-ről se magából az appból nem fog akarni frisülni), annyi hogy nem szabad frissíteni újabb verzióra.
-
attiati
veterán
-
szpali
addikt
válasz
peestike
üzenetére
Én ilyet vettem: www.ebay.com/itm/322165190219
A célnak tökéletesen megfelel.
-
peestike
senior tag
Netán valaki talált már valami fóliát miband 2re, ami bevált, nem gagyi?

Legyen kedves megosztani a forrást.
Köszönöm! -
pallacko
tag
Iphone 6s - el használom, ez az elsődleges telefonom.
Nyilván csak álom, hogy olyan sok beállítás legyen IOS - en, mint Androidon.A privát telefonom Samsung galaxy note 3.
A kettővel egyszerre sajnos nem kommunikál
-
Imy
veterán
Vettem egy Apple Watchot a Miband2 helyett.
Akksi idő biztos, hogy hiányozni fog. 
-
-
-
oris
aktív tag
válasz
attiati
üzenetére
Próbáltad a Mi Band Smart Alarm (XSmart)-ot? Ez talán tudja a Mi Band 2-nél is. Mi Band 1 esetében a régi Mi Fit (1.8.xxx) tudja.
Továbbra is szerencsésnek tartanám, ha kérdésnél, válasznál azt is megírnánk, megírnátok, hogy melyik eszközre vonatkozik a hozzászólás, ugyanis ebben a topikban eléggé össze van keveredve a Mi Band 1, 1S, 2 .
-
szpali
addikt
válasz
attiati
üzenetére
nézd csak, itt sok minden le van írva
-
attiati
veterán
az okos ébresztés funkciót tényleg sehogy nem lehet beüzemelni? (3rd party appal, fizetőssel, vagy bármivel)
-
czanga
őstag
válasz
csasaKKP
üzenetére
Nem vettem meg végül. Volt nálam 2 hétig egy Mi Band 2, és most láttam, hogy gearbeast-en az 1S ugyanannyiba kerül, mint a sima, nem pulzusmérős verzió.
Amennyiben rendelek (3500 / db áron), akkor azon kívül, hogy a pulzus mérő szenzorja nem a legjobb, lesz e bármi más hátrányom a simával (nem kijelzőssel) szemben? Akku ideje sokkal rosszabb e, van e plusz tudása, ilyenekre gondolok.
Mivel ezek ha jól tudom már szimplán fehér led-esek, gondolom nem képes így a különböző értesítések színekkel történő jelzésére.
-
-
oris
aktív tag
Én is azt tapasztaltam a mi store-os Mi Fit 2.2.1-nél, hogy az alvásidő módosításakor a 0:01 és 0:59 közé kézzel beállított idő esetén a dátumot egy nappal visszapörgeti. Szóval ha 1:00-t állítok be elalvásnak akkor aznapi az elalvás, ha 0:59-et, akkor nem egy percccel több az alvásidő, hanem 24 óra 1 perccel.
-
SztiviVander
addikt
-
pcnet
addikt
Mobilaréna tesztek szerint G2 bt 4.0 LE, Zuk Z1 4.1 Ott nem tüntetik fel, hogy LE. Decembertől augusztus végéig G2vel használtam CM 12.1 ROMmal. Semmi gond nem volt vele. Augusztus végén kezdődött az ébrentartás Zuk vásárlásakor. Majd G2ön ugyan ez. Wakelock detektor Facebook Messengert és Mi Fitet szűrte ki, ez a két app ébresztgette legtöbbször a telefont. Mindkettőt töröltem, majd vártam 2 napot. 3%/éjszaka volt a merülés. Face Messengert vissza tettem, maradt a 3%/éjszaka. Mikor Mi fit vissza került, újra kezdődött az extrém merülés és az ébrentartás. Ekkor váltottam apk mirroros legújabb verzióra, de az sem segített.
-
pcnet
addikt
Nincs előtérben, az akksi statnál mégis majdnem folyamatos a zöld csík az ébrenlétnél. Másik telefonomat már garanciában akartam szervizbe küldeni, azt hittem a telefon a hibás. Azon egy éjszaka 16-18%ot merült az akksi. Aztán G2re telepítettem a Mi fitet és elkezdett az is merülni. Főleg ha nincs a band a telefon közelében. Másik telefon 3%ot merül éjszaka mióta nincs fent a Mi fit. G2 akksiját viszont 13 óra alatt ledarálja.
-
IG55
senior tag
Szerinte tegnap este 19:32kor aludtam el és ma 10:10kor keltem. Próbáltam szerkeszteni az elalvás idején, de nindenképp a tegnapi napot erőlteti. Így szerinte 32 órát aludtam. Pedig valójában ma 0:30kor aludtam e
Ne aggódj, ez nálam is így van. Bug.
Másik nap pedig itthon takarítottam, nagyon a lakásból se léptem ki. Mosogatás, felmosás, porszívózás alatt meglett a 9000 lépés.
Szerintem ez nem feltétlen hibás működés. Takarítás közben azért sokat mozog a karod, és az már simán tűnhet számára lépésnek.
Szinte folyamatosan ébren tartja a telefont,
Hogyhogy ébren tartja? Ha az van előtérben?
-
pcnet
addikt
Totál megzakkant a Bandem. Szerinte tegnap este 19:32kor aludtam el és ma 10:10kor keltem. Próbáltam szerkeszteni az elalvás idején, de nindenképp a tegnapi napot erőlteti. Így szerinte 32 órát aludtam. Pedig valójában ma 0:30kor aludtam el. A lépésszámlálás is megbolondult az utóbbi időben. Pl egyik nap vezetés közben jelzett, hogy elértem a napi célt. Pedig akkor már egy órája vezettem. Másik nap pedig itthon takarítottam, nagyon a lakásból se léptem ki. Mosogatás, felmosás, porszívózás alatt meglett a 9000 lépés. Mi Fit pedig nagyon zabálja az akksit, főleg ha a band nincs a telefon közelében. Szinte folyamatosan ébren tartja a telefont, 13 óra alatt le is merült. Lehet ezzel kezdeni valamit? Próbáltam Playes és Apk mirroros legújabb verziót is. Decemberben lesz egy éves a pánt.
App újratelepítés, adatok törlése, telefon újraindítás, bt ki/bekapcsolás többször is megvolt, de semmi változás.
Köszi a segítséget!

-
royalka
őstag
Egyszerűen nem akarja az értesítéseket jelezni a band 2. Eddig ment rendesen. Újra raktam már progit, a telot, regebbi app verziot is próbáltam. De nem akar rendesen működni. :/ valami ötlet? Másnak hogy sikerült ilyen helyzetből kilábalni ?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
azóta megoldódott, sikerült párosítani egy 3rd party mi band appal, utána pedig nagy nehezen a gyári is felismerte.
-
FireKeeper
nagyúr
azzal mit tudok tenni ha nem találja a band-et a telefon? nem hiszem hogy lemerült, de biztonság kedvéért feltöltöttem teljesen. újratettem a mi fitet is, de nem segített. bármi egyéb tipp?
-
andrew82
tag
Sziasztok!
Én ma sikeresen elvesztettem az enyémet... Kb 8 hónap után kilazult a műanyagból rendeltem újat, csak még nem érkezett meg, persze pont most sikerült elvesztenem...
Nem tudom van-e esély rá megtalálni, kerékpárúton történt, bluetooth segíthet, bár elég időigényes lenne

-
siva
aktív tag
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Utódot keresek a Bandemnek és nem igazán tudom, hogy mi legyen.
Kérdés a Band2 használóktól, hogy milyen tapasztalatok vannak az üzemidőt tekintve, ha nem használjátok pulzusmérésre? Amúgy is van tisztességes pulzusmérőm, meg nem is igazán érdekel ez a fícsör.
Az idő kijelzése is hasonló, jó hogy van, de van órám.
Értesítéseknél tudja jelezni, hogy milyen fajta jött, ha jól tudom?! -
Heyman
aktív tag
Hello! Tegnap végre megjött a MiBand 2-m, és érdeklődnék, hogy tudtok-e olyan fóliát rá, ami tökéletesen illeszkedik mindenhol. Mijobs nevű rettenetet rendeltem, de mind a kettő szar volt, az egyik oldalon nem tapad meg.
-
erikke17
őstag
Nagyon szépen köszönöm az infót.
Akkor holnap rendelem is banggoodon most jó áron van szept.30ig és pontokkal még lejebb lehet nyomni árat

-
farkasn8
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Van egy my band 1S karkötőm amivel hetente kétszer-háromszor futok és a pulzusmérő funkcióját használom.
Sajnos az endomondoval nem minden esetben sikerül végig mérni a pulzusomat, sokszor a futásom közepén elveszíti a jelet. Ezért be szeretnék ruházni egy miband 2 re.
Mi a tapasztalatotok megbizhatóbban mér pulzust? Esetleg van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Köszi, Norbi -
erikke17
őstag
Sziasztok.
Hogy viseli azt amikor nincs nálad telefon nem reklamál végette?
Csak mert tervezem venni egyet de munka végett nincs nálam telefon mindig
Előre is köszi. -
derrik
őstag
Sziasztok. Vissza tértem egy Miband2-vel.
Tudnátok adni egy figyelemfelkeltő egyéni rezgés mintát adni MibandTools-hoz? -
dorika87
őstag
-
HuaweiU8500
senior tag
Sziasztok, egy kis segítség kellene, úgy tünik a Band párosodottnak érzi magát, az app (MIFIT) viszont nem látja... Ezt hogy lehet megoldani?
Kösziiii -
Golyo69
senior tag
Hali!
Pulzusmérős MI Band-em van....nem is figyeltem még soha csak a múlktor mikor vmiért levettem csak azt láttam hogy néha zöld villógó fény árban úszik a karkötő...a pulzusmérőnél villog vmi.....ezt nem tudom milyen időközönként csinálja de többször láttam már azóta.....
ez miért van? nem zavar csak gondoltam megkérdezem..lehet már volt is szó róla régebben
-
dorika87
őstag
Sziasztok! Én iPhone-al használom az 1s-t és két napja kipróbáltam a smart alarmot (annyiszor hallottam itt a fórumon, hogy IOS-re nincs intelligens ébresztés, pedig van szerencsére
A MI HR alkalmazást kell feltenni amiben benne van ez a funkció (úgy rémlik, hogy van fizetős része is, de én már régebben tettem fel ezért nem emlékszem)
Két napból kétszer eddig jól teljesített. Tényleg elég mély alvási fázisban voltam amikor ébresztett, viszont picit korán, így ma előrébb állítottam az ébresztőt hátha holnap egy kicsit később fog ébreszteni. -
SztiviVander
addikt
-
törölt tag
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
iphone-al hasznalom :/
-
törölt tag
Nektek feltunt,hogy az alvas resznel mar kivettek azt is,hogy ha felkelsz az ejszaka iszol egy pohar vizet majd viszafekszel azt mutassa? Regebben ezt tok jol jelezte,nem ertem ezt is miert vettek ki.
-
válasz
rekata
üzenetére
Sport közben nem lehet pulzusmérésre használni. Pontosabban megoldható, de semmit sem érsz vele, mert csak úgy pontos, ha nyugalmi állapotban van a kezed. Ez van, ennyit tud egy 30 dolláros okos eszköz. Legalább az ötszörösét kell kifizetned, ha olyat szeretnél, ami ezt megbízhatóan tudja. Amúgy a hívás és sms értesítéssel nincs gond.
-
rekata
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok a témában. Próbáltam utánaolvasni, de zsong a fejem,a sok infótól.
Amihez nekem kellene: Fittness terem. Ott van kb. 20-25 perc kardio, a többi már különböző testrészek és azok izomcsoportjaira végzem a mozgást. Az edzés erre részére használható karkötő? A pulzusból tudja érzékelni esetleg a kalória felhasználást? Vagy más módon?
Amit még szeretnék, hogy lehetőség szerint jelezzen a karkötő sms vagy hívás esetén.
Tudnátok nekem segíteni?
Előre is
-
aha.e
tag
Mi Band 2 akku idő 29 nap. Harmadik töltés ciklus után sikerült ilyen értéket hoznia. Csak az időt, lépésszámot, valamint a töltöttséget jelzi ki. Kar emelésre idő mutatás kikapcsolva. Semmi értesítést nem jelez. Kizárólag a hét minden napján egy ébresztés!
-
cris78
őstag
Nekem a miband Notify van meg. Benne van még az ébresztés, de írja, hogy már nem támogatott. Így olyan mintha ott sem lenne.
-
andrisbandi
őstag
válasz
attiati
üzenetére
A linken telóra való progik vannak.
Semmi nem kell hozzá pluszban. Az ágyra kell tenni a telefont, meg gondolom elindítani a programot.
Semmibe nem kerül.Mi band 2-nél pl a Tools & Mi Band proginál látok ilyen okos ébresztés beállítási lehetőséget, de a szakik szerint nem működik már megfelelően. Utoljára az 1s-nél ment rendesen, de csak a Mifit 1.8x-ig, utána már nem.
-
attiati
veterán
válasz
andrisbandi
üzenetére
És a többi appból még nem pucolták ki az intelligens ébresztést:
Illetve ezekhez mindenképpen kell egy okosóra nem? Mi band 2-t venném mindenképpen, ha megoldható vele továbbra is az intellingens ébresztés valamilyen úton módon.És nem ártana, ha nem rekednék meg egy 2016. szeptemberi verziónál a funkció eltüntetése miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A MI HR alkalmazást kell feltenni amiben benne van ez a funkció (úgy rémlik, hogy van fizetős része is, de én már régebben tettem fel ezért nem emlékszem)