Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Pár hónap stabil működés után nekem most ismét elkezdte futás közben elveszíteni a telefon a GPS jelet... Nem mindig, de néha igen. Pedig tényleg stabil volt sokáig.
-
Nagy szar az egész
nekem van hogy 15x próbálok szinkronizálni mégsem megy át az adat. De egyébként nincs is sok értelme. Sőt már az órát csak edzéshez veszem fel, hogy lássam a pulzusom. A mérleg adatait a zepp appban nézem és az óra nem tud róla és kész. Részemről lement a hype.
-
Mi band 5-ről 9-re váltva rájöttem, hogy Zepp Life-ról le kell cserélni az appot mi Fitness-re. Ez eddig oké, de most döbbentem rá, hogy ehhez nem lehet párosítani mérleget?! Megmondaná valaki, hogy mit csinálnak ezek a szerencsétlenek?
Ez csak költői kérdés, azt viszont tényleg érdekelne, hogyan lehet ezt áthidalni. A mi fitness össze van kötve a zepp life-fal, az előzményeket át is szinkronizálta, de a mai súlyadatokat már nem.
-
JSBB
csendes tag
Sziasztok,
Vettem egy 9es Mi bandet, minden szuper. De egy dolgot nem tudok beállítani. A fb messenger üziknél nem csak akkor rezeg, ha írnak, hanem ha én írok, vagy kb ha megnyitom. Ezt hol kell kikapcsolni, vagy miért csinálja?
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Band 4-ről váltanék Band 9-re.
Hogyan lehet, ha egyáltalán lehetséges, a Band 4-en összegyűjtött kilométereket átvinni a Band 9-re?
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm. -
Sziasztok! Adott egy nemrég beszerzett mi band 9-es karkötő. A kérdésem az lenne, hogy hol lehet kikapcsolni, higy ne rezegjen és ne mutasson minden egyes open wlan hálózatot?
-
nekem tegnap megérkezett a band 9. a nyolcassal az volt a bajom, hogy edzés közben sokszor nem mutatta jól a pulzusomat. ha pl majd ki ugrutt a szívem éppen, az óra sokszor még mindig a pihenőből jelezte a pulzusomat. vagy volt egy ordas nagy fáziseltolás a mérésekben, vagy eleve nem tudta mérni. ez eddig jobbank tűnik.
-
Laslow
senior tag
válasz
BigBlackDog #15538 üzenetére
Vegyél Smart Band 9-et. Mindent tud, amit felsoroltál, de Zepp Life már nem támogatott, helyette Mi Fitness van, ami amúgy szinte ugyanaz. A history egy részét be tudja importálni a Zepp-es fiókodból, bár nekem nem sikerült mindent.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Úgy tűnik bő 3.5 év után, hogy lassan csereérett lesz az Amazfit Band 5 karkötőm. Jelenleg kapható felhozatalból mi lenne megfelelő utód, ami nem tud kevesebbet?
Ami fontos lenne; telefonos értesítések megjelenítése rezgéssel, lépésszámlálás, elégetett kalóriaszámlálás, pulzusmérés, PAI mérés, időjárás megjelenítés, legalább 1-2 hetes üzemidő. Örülnék, ha továbbra is a Zepp appot tudnám használni (látnám az előzményeket) és esetleg a mostani Amazfit Band 5 szilikonpántjai is használhatóak lennének.
Létezik ilyen eszköz, vagy kénytelen leszek lejjebb adni az igényekből? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
kraftxld
félisten
válasz
BLUE TORNADO #15535 üzenetére
Nahát, nem is gondoltam volna
esetleg megmondanád, hogy hol? A Zepp Life-ban nem találtam semmit, és magán az órán sem.
-
kraftxld
félisten
Mi Band 3, valamiért nagyon gyenge lett a fényerő, nem találtam opciót a Zepp life-ban vagy az órán, hogy feljebb tekerjem. Ezzel lehet valamit csinálni?
-
looser
addikt
Sziasztok! Az ébresztést mindig kikapcsolom, ennek ellenére visszajön, most már új időpont is hozzáadódott. Ez le lehet teljesen tiltani?
Üdv
-
Sanyi.mTs
addikt
Band7-re le lehet óra számlapokat letölteni Zepp life appon kívül?
-
Hátha valaki nem ismeri: AUTH key megszerzése böngészőből.
-
dodopek
addikt
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy miért nem indul el az úszás távolság, és bármi egyéb mérése? Szépen kiválasztom a medence hosszát, visszaszámol, elindul a stopper, és szerinte a medence partján üldögélek. Az asszony Mi Band 6-osa, és az én 5ötösöm ugyanezt csinálta. Lehet hogy a mellúszást nem méri?
Köszi a választ! -
ratkaics
senior tag
válasz
spiderpig820 #15528 üzenetére
Volt, de az a teló teljesen meghalt. Az órán megvolt a factory reset. Szóval elvileg ennek szabadna problémának lennie.
Számomra az az érdekes, hogy a manuális kiválasztásnál sem találok ilyen típust. -
spiderpig820
aktív tag
Volt másik telefonnal párosítva?
Lehet, először ott kellene leválasztani. -
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
A fiamnak van egy Mi Smart Band 5-öse és nemrég kapott új telót (Samsung Galaxy A04s), de valamiért nem sikerült összeszinkronizálnom őket. Az applikációban manuálisan hozzáadásnál sem látom a Band 5-öt. Lehet, hogy megszűnt a támogatása??? Vagy mit csinálok rosszul? A teló maga látja a bluetooth kapcsolatoknál, csak kiírja, hogy kell hozzá applikáció.
-
owen23
tag
Sziasztok!
Mi Band 5 van.
Edzés után nem tudok kilépni az edzésből, valamiért nem engedi a felső gombot (pipa) elfogadni és csak az edzésbe tudok visszalépni.
Hogy lépjek ki az edzésből?Köszi
-
looser
addikt
Sziasztok! Ismerősnek van egy Pixel XL + Band 5 kombója. A gond a következő: bejövő hívásnál nem rezeg az karkötő. Utóbbiról indítva a telefont lehet sípoltatni, illetve a Mi Fitből indított find device tudja rezegtetni a karkötőt, de a bejövő hívásnál nem rezeg a kicsike. Valaki tapasztalt már ilyesmit?
Remekül működött mindeddig, az egyetlen változás, ami történt, hogy a telefonjában lévő digis kártya immár a voda hálózatára csatlakozik. Tudom, képtelenségnek tűnik, de más változás nincs. Minden tippnek örülök :-)Üdv
-
floratm
senior tag
Nemrég frissült az alkalmazás....és most időnként rezeg hogy tul régóta ülök egy helyben. Tudja valaki hol lehet ezt kikapcsolni?
Nekem mindig le van némitva a telefon és csak a bejövő hívás meg az ébresztő rezegteti a karkötőt de most nem találom a menut... -
footy
addikt
Sziasztok!
kb 1 ev utan elovettem a mi band 2esem es ugy tunik rendesen mukodik, de az iphoneommal nem szinkronizal. Probaltam a mi fit es a zepp life-ot is. A mi fit meg sem talalja, a zepp pedig latja ugyan de nem szinkronizalja.
Van erre valami megoldas?koszi
-
gergo5991
őstag
[link]sports tracker
vs
[link]zepp life appérdekes, hogy a sports tracker 1,5km-el többet mért, de ott csak 163 kalóriát égettem (térképes útvonal rajzolást is csinált mert be volt kapcsolva)
amig a zepp life-ban csak 4,8km-t mentett, de az 583 kalória égetést mutatott..
20mp volt a 2 app között időben leállitás / elinditás miattneten 5 féle kalkulátorba irtam be a paramétereket, azok átlag 360 elégetett kalóriát mutattak..
érdekes hogy kb mind2 app csak a fele igazságot mutatja.. van ami ezektől pontosabban mér?
-
luciferk
senior tag
Band 4- Band 6-on akkut lehet cseréltetni vagy kuka?
-
sbazsi
veterán
válasz
sbazsi #15491 üzenetére
Erre bárki bármit?
Xiaomi Mi9 - Mi band 6 - Xiaomi home.
A Mi band-on mindig megjelennek a zepp life-ban beállított alkalmazások értesítései, kivéve a xiaomi home értesítéseit.
Automatikus indítás: Zepp life és Xiaomi home (egyebek között)
Akkumulátorkímélő: Zepp life és Xiaomi home: nincs koráltozás (egyebek között)
Alkalmazáselőzményekben mindkét appon ott a lakat, tehát ha mindent bezárnék, azok akkor is maradnak.
Tehát azok, amiket a Zepp life ír, hogy meglegyenek a megfelelő működéshez, azok megvannakVan bárkinek bármi ötlete, hogy miért nem jelennek meg a Xiaomi home értesítései?
-
jano_77
nagyúr
válasz
nababika #15513 üzenetére
Tegnap este miután írtad ezt a fagyasztós dolgot, gondoltam teszek még1 próbát. No nem a fagyasztóval, hanem a laptopról töltéssel és láss csodát, elsőre ahogy feldugtam, rögtön el is kezdte tölteni.
Ki érti ezt?!? Előtte napon meg hiába próbáltam bármit, meg egész éjjel fent volt és SEMMI.
Most úgy tűnik, hogy müxik. Köszi a tanácsokat, remélem így is marad és tudja majd használni a drágám. -
nababika
aktív tag
A zsinór másik vége USB A-s azt próbáld másik usb töltőbe bedugni. Próbáld ki több félével is, hagyd rajta néhány órát.
-
jano_77
nagyúr
Jó reggelt.
Kislányomnak az Angyalka hozott tegnap egy Mi Band5 karperecet és pontosan ez a helyzet vele, mint itt az előttem szólónak nababika volt a Mi6-al, hogy nem veszi fel a töltést.
Pontosabban az volt, hogy mikor kicsomagoltuk, rádugtam töltőre, akkor elkezdett tölteni. Rajta hagytuk míg ebédeltünk, majd kipróbáltuk. Nyomogatta a kislányom (7 éves), majd én próbáltam az applikáción keresztül a telefonommal párosítani. Ez nem volt egyszerű művelet, de végül nagy nehezen sikerült. Ellenben ezt követően egyszer csak elsötétetdett - arra gondoltam, hogy lemerült- és azóta se kép, se hang.
Fent volt most egész éjjel a laptopon, hogy töltse, de semmi, tök fekete az óra, nem reagál semmire.
Szerintetek kuka!? Kislányomnak összetörik a szíve, mit csináljak, mit tanácsoltok?
Nyílván nem tegnap és nem is 3 napon belül vettük, így is él rá a cseregarancia!?Köszönöm előre is a tanácsokat, segítséget.
-
Ngtx
aktív tag
Kezd teljesen elegem lenni a Band 6-omból.
Az elmúlt fél évben vagy több teljesen mindegy KÉT problémával küzdök váltakozva.
Egyik napról a másikra gondol egyet az óra és baszik értesítést küldeni ami a telefonon történik.
Se hívás, se üzenet. semmi nem jön át rá. ( igen igen be van kapcsolva minden notify ).
Factory reset és utána tökéletes!Az új amit játszik, hogy rezeg az óra a kezemen, mert értesítés érkezett de nem villan fel csak kizárólag akkor ha megnyomom a kijelzőt és akkor látom...
Factory reset és utána tökéletes....valameddig!
Nagyon nagyon kezd elegem lenni pedig már nem az első ilyen "óra" amit vettem.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok, segítségre volna szükségem. Unokámnak vettünk egy ilyen karkötőt miband 6, rádugtuk a töltőre, de egész egyszerűen nem hajlandó tölteni, egy órája rajta van és semmi. Próbáltuk számítógépről és telefonról töltőről is tölteni de egyelőre nem töltődik . Van valami javaslat?
-
Upo
addikt
válasz
Domestos #15502 üzenetére
Az új Garminok (FR 255, FR 955) tudnak ilyen éjszakai HRV Status-t. Ezekben Gen 4 Elevate pulzusmérő szenzor van. Közelít már a pontossága a melkaspántos méréshez, de nyilván nem olyan pontos. De van már vele benyújtott szabadalmuk EKG és talán vérnyomás mérésre is, de nem tudni hogy mikor kerül bele a szoftverbe (ha egyáltalán bekerül). Persze ez nem ér fel egy 12 vezetékes EKG-vel, de eléri azt a szintet, ami megmondja, hogy érdemes orvoshoz menni.
A 255 viszont nem tud Training Readyness-t, amit a 955 igen, regenerációra ez most a legújabb megoldás. [link]
Ugyanezzel a szenzorral vannak régebbi óráik is, Fenix 7, Epyx 2, FR 945LTE (a sima 945 nem), de nem lehet tudni hogy a HRV Status és Training Readyness egyáltalán szoftver frissítéssel bele kerül-e.
De ezek nagyon nem Mi Band árban vannak, nagyon friss még ez a csuklós technológia.
A kínai vérnyomást, ekg-t és mindent is mérő órákat meg inkább hagyjuk... -
-
Upo
addikt
válasz
Domestos #15500 üzenetére
Valódi adat szabvány protokollon keresztül nem nagyon jön csuklóról. Nem könnyű a dolog, de folynak a kutatások, hogy a csuklóról történő optikai mérést tovább rontva a mozgás miatti adatsérülésekkel, mégis lehessen valami többé-kevésbé megfelelő eredményt produkálni.
pl. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31593935/ [link]
Zoom HRV, Scosche rhythm24, Oura ring, kb. ezek érnek valamit. Esetleg Apple Watch 3 vagy újabb.
[link]
[link]
[link]
[link]
Aztán vannak félmegoldások, pl. a garmin kikalkulál valami átlagértéket, de nekem úgy tűnik, hogy nem férsz hozzá a folyamatosan gyűjtött adatokhoz hogy esetleg más módon elemezhesd. [link]És biztos lesznek olyanok, amik simán bekamuzzák a HRV supportot, aztán majd a G szenzorból, optikából, meg a bekért személyes adatokból majd bekalkulálnak valamit (az amazfit is kb így kezdte a pulzusmérést).
Attól függ, mi a célod vele, de neked kell megtalálnod hozzá az eszközt. De még most is a Polar H10 mellkaspánt a referencia a konzumer eszközök között.
-
Domestos
tag
Sziasztok!
HRV-t lehet mérni MI Banddel? Esetleg valamelyik konkurrens aktivitásmérővel?
Valami olyasmit szeretnék, ami android telón a folyamatos pulzusmérés mellett számítja a HRV-t is, tehát a bandnek is tudnia kell nem csak a pulzust, hanem a szívverések közti időt, meg az appnak is abból a HRV számítást. Köszi. -
Dexter68
addikt
Sziasztok, szeretnék segítséget kérni. A feleségemnek van agy MI band 6-os karkötője, ami jól működött a Samsug Galaxy s 7 edge telefonnal, amíg a telefon tönkre nem ment (ezért aztán nem lett leválasztva). Hirtelen előkaptunk egy Redmi note 7-est, és nem bírom párosítani a karkötőt vele, se a Mi Fit, se a Zepp appal. Van megoldás? vagy ettől már kuka?
-
Hrabovszki
csendes tag
sziasztok, létezik nem ilyen gumipántos hanem rendes szíj is ezekhez? Vagy gumi, de bújtatós, tehát ami tovább tart? Köszi
-
sbazsi
veterán
Xiaomi Mi 9 a telefon.
A Mi home appnak megvan minden szükséges engedélye, mint ahogy a Zepp-nek is.
Az akkukímélő nincs korlátozás módban van, mind a mi home, mind a zepp alkalmazás esetében.
Mindkét program automatikusan indul.A telefonon egyébként megjelenik az értesítés, csak az órára nem kerül ki.
-
Upo
addikt
válasz
sbazsi #15491 üzenetére
Gyanús hogy a mi home appot altatja a rendszer, nincsenek jól beállítva a jogosultságok és az akku kímélés. A mi home profil - beállítások - rendszer jogosultságok alatt végig kell menni minden opción és beállítani. Valamint a telefonon a mi home autostart menjen, háttérben futás engedélyezett legyen, akku kímélő alól ki kell venni az appot.
Nem írtad milyen telefon, a készülék csoportjában tudnak ez ügyben segíteni.
Xiaomi telefonon a MIUI akku kímélő a nagy ellenség, azt kell kikapcsolni. Illetve időnként visszanézni rá, hülye miui szokás, hogy időnként minden visszajelzés nélkül visszakapcsolja pár appnál a miui akku kímélőt. Ha valami furcsa viselkedést tapasztalunk, akkor ezt érdemes először megnézni. -
Upo
addikt
válasz
draco31 #15492 üzenetére
Nem tudom pontosan hogy mit hol kell állítani (egyszer adtam pénzt huawei telefonért, úgyhogy ezt a hibát már nem követem el még egyszer). A lényeg, hogy minden app engedélyt meg kell adni, autostartot bekapcsolni, értesítésekhez hozzáférést engedélyezni. Valamint az energiagazdálkodás alól ki kell vonni a zepp appot. Ha jól tudom, ez kivételek közé felvétellel lehetséges, de ha nem megy akkor a készülék topikjában tudnak segíteni, hogy mit hogy kell beállítani. Keresés alapján talán rendszer beállítások - akku - app start, itt a Zepp appnál manuálisra állítani és minden opciót bepipálni. Ez a legfontosabb, mert ha a készülék lealtatja a Zepp appot, akkor nyilván nem fog értesítést küldeni a karkötőre. A huawei (is) hajlamos ilyesmire, meg kell mondani neki hogy a Zepp-nél ne tegye.
A zepp appban is van a beállítások menüben egy alkalmazás engedély menüpont (nem tudom magyarul hogy írja, nekem modolt app van angolul). Ott végig kell zongorázni mindegyik opciót és megadni az engedélyeket.
Akkor elvileg mennie kell mindennek.
App törlés, újratelepítés után elölről kell kezdeni mindent. Ezért nem piszkálgatni kell, hanem egyszer rendesen beállítani, azután működni fog. -
draco31
veterán
Hello!
Sógornak 4-ese van, és Huawei P30 lite. Nem nagyon szeretik egymást, lehet tudni, mi oka lehet ennek? Többször volt már újrapárosítás, apptörlés. Egyik nap jelez mindent, másnap esetleg a hívásokat, aztán megint jó minden, majd gondol egyet és semmi. Aztán egyszer csak újra okés. Zepp-el van használva. -
sbazsi
veterán
Van egy mi band 6-osom, és az a problémám vele, hogy nem jön át az egyik app értesítése.
Konkrétan a Xiaomi Home egyik érzékelőjének az értesítése.
Az app alerts be van kapcsolva, ott egyebek között ez is be van kapcsolva, az óra mégsem jelez.
A többi értesítés (messenger, email, fb, viber, stb) megjelenik.Bármi ötlet, hogy ez miért lehet?
-
-
htc07
addikt
válasz
Sir Riccio #15485 üzenetére
ez ennyit tud. nekem max egy hetet bír, de ki van rajta kapcsolva minden, kivéve a felemelésre képernyő bekapcsolás.
az all day monitoring azért hamar leszívja ezt a gombelemnyi akkut (plusz nekem nem kell app hozzá, hogy megmondjam, hogy stresszelek
)
szerintem rohadt felesleges a folyamatos HR mérés is, minek? megnézni este, hogy 11:35-kor 98 volt?
az alvás monitort nem tudom mennyit segít rajta az advanced mode, de nem hiszem hogy sokat.szóval szerintem azokat a funkciókat, amiket tudsz nélkülözni, kapcsold ki, és jó lesz.
-
Geresics
addikt
Kukucs!
Xiaomi Mi Band 7-hez keresnék valami Watch Face-t!
Találtam más órákhoz egy villanyórásat, ami nagyon tetszik (napelemes szakember vagyok), és nem tudom, hogy hogy lehetne ilyet, vagy legalább hasonlót csinálni, vagy letölteni a Band7-re? Van bármi tippetek?
Köszi! -
Szakbarbár
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Mi band 2-es órám és az a problémám vele, hogy ha elindítok egy workout-ot a Zepp life alkalmazásban a telefonomon(iPhone 7) és aktiválva van a pulzusmérés, akkor folyamatosan vibrál amíg ki nem kapcsolom. Olyan, mintha folyamatosan be lenne kapcsolva a magas pulzus riasztás. Párosítottam az órát a feleségem Samsung telefonjával, ott nem jött elő a vibrálás. Az én telefonomon kikapcsoltam az összes értesítés, eltávolítás-újrapárosítás, factory reset megvolt. Még a Zepp appot is újratelepítettem de nem segített. Ti találkoztatok hasonló jelenséggel? -
bazsimano
őstag
sziasztok! hatha tudtok segiteni! nem mi fitband hanem mi watch 2 lite van, de valami miatt a mi fit applikacio nem mutatja a terkepet a workoutnal...ezen valahogy lehet javitani?
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! Adott egy Mi Band 6 NFC. Kettőt rendeltünk beleől, barátnőmé egész szépen működik (iPhone 13-al), az enyém viszont nagyon gyorsan merül. Nagyjából két napot bírja (HR 30percenként, activity detection on,advanced sleep monitoring on, breathing score off, all day stress monitoring on). Visszaküldtem, ki is cserélték, de az új is ugyanilyen. Tegnap délután vettem le a töltőről és most 55%-on van. Van valami ötletetek?
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Van a fiókban egy elfekvő Mi Band 2-esem, az OLED kijelző sajnos halott, nagyon, nagyon halovány és az akku se bír szerintem már 5 napnál többet.
Kidobni nem akarom, ezért az lenne a kérdésem, hogy van e itt valaki, aki szokott Mi Bandeket bütykölni? Hátha mondjuk az alaplap, vagy egyéb dolog még felhasználható lehet.Annak ingyen és bérmentve odaadnám. (Nem akarom kidobni a kukába, hátha még használható valamire.)
-
draco31
veterán
Újra előkerült az első generációs Band a fiókból, még a színes ledes. Elromlott sajnos az órám, így kellett valami jelző eszköz. El is felejtettem ebben még milyen erős volt a rezgő, 3x is felébresztett éjjel
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Azzal szembesultem hogy a mi-fit -en nem lehet bejelentkezni.
Helyette a zepp van ami sikeresen befrissitette a karkotot ...
Letezik mar a zepp-bol olyan amibol ki van szedve a frissites?Elore is koszi a segitseget
-
vzozo
senior tag
Sziasztok! Most hogy kijött a mi band 7-es, agyalok rajta, hogy beszerzek egy ilyen kütyüt... Régebben használtam egy mi band 3-ast, de aztán bekerült a fiók mélyére.
Érdemes ezt a 7-est berendelni, vagy ár/érték arányban (50 euró) van jobb? Igazából nagyon minimálisan használnám ki:
- Óra, rezgős ébresztő
- Sportnál nem rossz a pulzusmérő
- Alvás, véroxigén, egyéb fancy cuccok: nice to have, de nem fogom ezeket óránként csekkolniEzek fényében jó döntés egy mi band 7, vagy vannak a piacon jobb kütyük?
-
draco31
veterán
válasz
madagaszkar #15478 üzenetére
Köszi, este rápróbálok.
-
draco31
veterán
Hello!
6-os bandi itthoni változat, tesómé Samsung A9-essel van használva. De 2 napja egyszerűen nem csatlakozik a Zepp-hez. Volt már teló restart, alkalmazás gyorsító törlés, de semmi.
Leválasztva nem lett, mert unpairt ír a karkötő adatoknál az appban.
Mi lehet a megoldás? -
-
energy4ever
addikt
Mi Band 3-rol 6-ra valtanek. A 3as verzioval ~4 ev alatt semmi bajom nem volt. Minden ertesitest egybol mutatott, se egy ujraindulas, semmi. A 6os verzio is ennyire megbizhato darabra sikerult, vagy azzal akad valami problema?
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Egy Mi Band 4-et használok, már több mint egy éve. Már több mint 6-órája tőltőn van, és csak 98%-ig ment. Mi lehet itt a gond ? -
Sziasztok!
Lehetséges,hogy az Mi Band 4 nem tudja mérni a lépésszámot, ha zsebbretett kézzel sétálok?
-
m4tyik4
csendes tag
reggel békésen megnézem az egyenlegem erre mi jön velem szembe:
Úgy néz ki a magyar bankok is felébredtekhttps://www.kh.hu/napi-penzugyek/elektronikus-szolgaltatasok/xiaomipay
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Adott egy MiBand 5, ami a ZeppLifera való frissülés után resetelve lett. Azóta nem jeleníti meg Messenger értesítés részleteit (magát az üzenetet), csak a küldő nevét írja ki.
Áttúrtam a beállításokat, de nem találta semmi érdemlegeset. Ötlet? -
vorsi0128
csendes tag
Sziasztok! Az aktivitásmérőt nem találja a tablet meg. Mi lehet a baj? Más eszközöket megtalál, de egyik aktivitásmérőt sem. Mit és hol kell beállítani, hogy megtalálja? Más eszköz megtalálja őket. Eddig ezen a készüléken is megvolt, de tegnap óta nincsenek. Köszönöm a válaszokat. Edzések miatt nagyon fontos lenne.
-
vtechun
veterán
Sziasztok!
Milyen szíjat ajánlotok Mi Band 3 -hoz ami ár/értékben jó? Legtöbb szétszakad nekem pár hónap alatt. Szóval nem fontos szilikon
inkább, hogy ne kerüljön annyiba, amennyiért már van komplett Mi Band 3
-
sith7
félisten
Sziasztok
Lányom kapott egy Mi Band 6 - t, Samsung A40 - s telefonja van, nagyon nehezen, többszöri próbálkozás után találta meg egymást a 2 készülék párosításkor.
Ma reggel pedig egyáltalán nem tud már kapcsolódni az óra a telefonhoz
Mi Fit alkalmazást használ
Mi lehet a gond ? -
bojasj
csendes tag
Sziasztok! Járt már úgy valaki, hogy nem akart tölteni a Mi Band 5? Lemerült, és nem tölt a kábellel...
-
Upo
addikt
-
Sziasztok,
Rendeltem egy ilyet és érdeklődnék, ez magyarosítható?
/még nem érkezett meg/
-
csonka
tag
válasz
luciferk #15460 üzenetére
Én is pont ez ügyben írtam volna.
Vettem egy eszközt és a magyar nyelvű leírásában a Mi Fit magyar nyelvvel szerepel. Persze a QR kód ugyanoda visz, ami jelenelg is működik a telefonon.
Honnan/hogyan lehetne a meglévő play-es angol verziót magyarrá tenni? Mert a beállításokat már oda-vissza háromszor átnéztem, de nem találok ilyen lehetőséget. -
luciferk
senior tag
Androidos mobilra a MI FIT alkalmazáshoz elérhető valahol magyarítás?
-
turho
addikt
Van egy Mi Band 2, ami fél évig el volt téve (természetesen lemerült). Töltőre dugva valami elindult ugyan, de a kijelző fényereje kb. zéró lett, valami extrém halványan dereng. Szerintetek kuka?
Most ismét hagytam lemerülni 4 hétig, már leállt. Nem dugtam azóta töltőre... -
luciferk
senior tag
válasz
bollokcs80 #15453 üzenetére
A Mi West mennyivel jobb mint a Mi Fit alkalmazás?
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Most újítottam be egy 6-ra, nagyon teszik, főleg a nagy kijelző és a véroxigén-szint mérés miatt. Erre a típusra hogy lehet egyedi számlapokat feltölteni? Az ötösnél Mi Fit alá fel tudtam másolni a bin-eket, de most váltottam Mi Wear-re, ezzel mi a helyzet? -
Angi37
friss újonc
Sziasztok. Miért van az hogy a mi band 6-on jelez ha messengeren kapok üzenetet és nincs is beallitva? Ki lehet valahogy kapcsolni? Előre is köszönöm
-
luciferk
senior tag
A FitPro Mi Band M6 2021 okoskarkötő vel kapcsolatban van valakinek pozitív-negatív tapasztalata?
-
Kátai
senior tag
válasz
balazs1956 #15436 üzenetére
Nekem is ez a gondom,de nem találom a kollega leírása szerint.Neked sikerült?
-
zsolx
tag
Sziasztok,
páromnak vettem egy Mi Band 5-öt.
Elvileg normálisan össze lett kapcsolva a telefonnal, mindent kiír SMS, messenger üzenet, hívás, reggelig.
Akkor már nincs csatlakozva a telóhoz, vajon miért?? -
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Gyereknek szeretnék (5éves) aktivitás mérőt (óra/karkötő mindegy). Telefonja nincs és nem is lesz. Lépésszámlálásra kellene, vagy az az opció, hogy csak magán az aktivitás mérőn lássuk nap végén, hogy mennyit lépett vagy esetleg egy telefonnal lekérni este az adatok az is jó. (Huawei P30 Pro van)
Meg lehet ezt oldani? Ha igen, milyen eszközt kell vennem?
-
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok,
Mi band 5-öm van és Poco F3-mal van összacsatlakozva és Mi Band Tools-t használok hívás jelzésére. Viszont mostanában nem jelez. Szerintem minden jól van beállítva, de mégis amikor megnyitom a Tools-t jobb felül a bluetooth ikon olyan mint amikor nincs bluetooth kapcsolat. Ha rá klikkelek, akkor csatakozik és oké egy ideig.
Az energia gazdálkodásban a Mi Fit-et és Tools-t is kivettem már. Az értésítéseket, jogosultságokat beállítottam. Automatikus indítást is engedélyeztem. Az alkalmazásokat lelakatoltam.
Mi lehet a gond?
Előre is kösz!
-
htc07
addikt
válasz
architect26 #15444 üzenetére
Szerintem várhatunk rá nyárig..
Ha valaki talál "7napos" [EU raktáros] megbízható aliexpress eladót, elküldhetné majd a linket pü-ben
-
architect26
aktív tag
Sziasztok!
miband 6-os szériát mikortól lehet megvásárolni Magyarországon (pl.: xiaomi boltok) ? -
turho
addikt
Sziasztok!
Frissen kibontott Xiaomi mi band 4 nem csinál semmit. Nem kapcsol be. Töltőre vagy laptopra dugva sem történik semmi....van ötlet, vagy kuka?
-
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
Van egy mi band 2-es karkötőm, ami eddig tette a dolgát. Sokáig kiválóan üzemelt, 1-1 töltéssel simán 20-25 napokat is elment - igaz csak az alap funkciók vannak rajta bekpcsolva. Az utóbbi kb. 2 hónapban viszont látványosan zuhanni kezdett az egy feltöltéssel való működési idő...3 hétről gyorsan 1 hétre, majd pár napra. Most pedig ott tartok, hogy délben tettem töltőre, és este már jelezte, hogy 10% alatt van. Így gyakorlatilag használhatatlanná vált. Az egyik kérdés erre vonatkozna, találkozott már valaki ilyen gyors aksi elhalálozással? Lehet valamit kezdeni vele, vagy kuka? Tudom nem mai gyerek már egy band2-es, nem is csodálkoznék, hogy esetleg kipurcan, de pont mostanság filóztam el egy komolyabb okosórán - gts2 vagy gtr2-őn. De felmerült bennem, hogy azokkal is simán járhatok így? Mert ha igen azért meggondolandó, hogy 50-60 ezret érdemes e kiadni azért, hogy pl 1,5-2 év múlva kuka legyen az aksija miatt. -
Upo
addikt
válasz
RoryBreaker #15438 üzenetére
Nem hiszem hogy ment. Android 6-al vezette be a Google hogy kell hozzá helymeghatározás.
Max. az lehetett,hogy előtte a háttérben helymeghatározott (simán csinálja akkor is ha ki van kapcsolva). -
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok! "Újratelepítettem" a telefonom (Galaxy S10) azóta folyamatosan ledobja a MiBandt-t, ha nincs bekapcsolva a helymeghatározás. Eddig ez ment helymeghatározás nélkül is. Valami beállítás lehet?
Köszi! -
bosszus
friss újonc
válasz
istenkezeben #15434 üzenetére
A Mi Fit appban/ profile/app alerts kapcsold be, tapi rá. Legalul: manage apps. Arra tapi, behozza az összeset, ami a telódon van.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Megkerült az elveszettnek hitt MI Band 4-es karkötő.
Közben megvettük az újat, szintén ugyanezt a típust.
A kérdésem az lenne, hogy egy telefonra (Mi-Fit-re) egyszerre lehet 2 db ugyanolyan karkötőt csatlakoztatni?
Mert ha igen, akkor megoldható lenne az egy háztartásban élő idősebb hölgy, akinek okostelefonja nincs, és a lánya, akinek viszont van okostelefonja, és ugyanolyan okoskarkötője is!Segítségeteket előre is köszönöm szépen4
-
Manutd555
csendes tag
Sziasztok.
Mi band 5el kapcsolatban lenne kérdésem.
Ha távolabb megyek a telefontól majd közelebb (ismét csatlakozik a telefonnal) akkor kapok értesítést hogy "Mi band csatlakoztatva" ezt hogy tudom kilőni?
Mi Fit + notifity miband van fenn, de sajnos nem találtam egyik beállításai között sem. -
istenkezeben
friss újonc
Hogy lehet vibert engedélyezni Mi smart band 5 nél?
-
cloud123
csendes tag
Gondom akadt a Mi Fit alkalmazással, hátha valakinél van rá megoldás.
Xiaomi Mi Mix2 telefonon fut és ha beindul az alkalmazás, szinte teljesen leállít minden adatforgalmat, Wifit, mobilnetet. Ha kikapcsolom, a netforgalom hibátlan.
Az alkalmazás és a Mi band 4 tökéletesen együttműködik, de így vagy netem van, vagy a karkötő használható, a kettő együtt nem.
Van valakinek ilyen tapasztalata, esetleg megoldásra ötlete? -
molnark99
csendes tag
Sziasztok!
Kinaí verziójú mi band 4hez milyen app kell, hogy tudjam használni?
köszi -
Lajcsika
tag
Üdv. Nektek! A Mi Band 5 firmware frissítés közben megszakadt a kapcsolat és kéri az újrakapcsolódást a Mi Fithez,de nem tud kapcsolódni. Innen semerre sem tovább illetve updating firmware,körbe megy a kék csík és újra sikertelen. Mit lehet tenni vele?
-
Sugi1234
friss újonc
Köszi
-
Sugi1234
friss újonc
Sziasztok! Nekem van egy Mi Band 3-am és bármit csinálok vele nem tölt már 4 %-on van és félek h kikapcsol. Segítsetek ilyenkor mit lehet csinálni?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #15425 üzenetére
-
Upo
addikt
válasz
Sirandrish #15423 üzenetére
Az lehet hogy az Amazfit app, amit pár hete átneveztek Zepp-re.
Most végigpörgettem a mérleges cuccokat benne, tán 2 angol címet találtam, amúgy minden magyar a menükkel, magyarázatokkal, leírásokkal együtt. -
Sirandrish
legenda
Heyho!
Nem találtam jobb topikot a kérdésemre, de mivel itt biztosan sokan használják a Mi Fit alkalmazást, hátha tudja valaki a választ!
Szóval...szeretnék venni egy Xiaomi okosmérleget, amihez ugye nem árt a mi fit alkalmazás, amit le is töltöttem a telómra (nem Xiaomi), ki is választottam a Magyar régiót, de maga az APP ilyen "korcs". Fele magyar, fele angol, és szörnyen idegesítő.
Van erre valami mód hogy teljesen magyar legyen? Több videót néztem a mérlegről, és amikor mutatják az alkalmazást, mindenhol teljesen magyar, szóval gondolom nálam lehet valami gebasz, de a beállításokban semmi ilyesmit nem találtam.
Tudnátok segíteni? -
Kátai
senior tag
Bocsi,tudom,hogy nem egészen idevaló,de hátha tudja valaki.
Vásároltam okosórát. Milyen töltővel lehet tölteni?Mennyire fontos betartani a használati utasításában lévő ajánlást (5 V / 500 mA feszültség / áram)?Ami nekem van most mezei telefontöltő az 5V/1,2A tud. -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Mi band 3-at hordok alkalom adtán ha nem okos óra van rajtam a hívások és a napi tevékenység, alvás követésére. Most vettem észre hogy benne egy funkció a viselkedés címkézés ami minták alapján elvileg logolja ha érzékel a nap folyamán ilyet. Namost ez hogy működik? A vezetéshez van két minta elmentve de sajnos nem
veszi észre magától ha vezetek. Vagy valamit én értek félre a működéssel kapcsoltaban? -
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok.A páromnak vásároltam egy Mi Band 5-öt.Minden jó minden fasza,csak az a gond,ha éjszakára megy dolgozni és ugye nappal alszik nem rögzíti az alvást.Azt írja hogy nincs alvás adat.Na most ha jól tudom ez már tudja a 24 órás alvás figyelést.A beállításoknál az alvásfigyelés és a pulzus autómatára van állítva.
Valamit még be kell állítani? -
Nyras
újonc
Sziasztok!
Az alvásfigyelőm szerencsére már jól funkcionál, az edzéssel viszont akad probléma. Rendszerint úgy mutatja az alkalmazás, hogy az edzés utolsó perceiben nincs pulzusom, pedig figyeltem rá és nem mozdult el rossz helyre a karkötő. Valamint valószínűleg jóval kevesebb kalóriát is mér, mint amennyi valójában lenne.
Valaki esetleg tudja, hogy ez mitől lehet, illetve hogyan lehetne orvosolni a problémát?
Előre is köszönöm. -
zsiz
őstag
Sziasztok. A töltéssel csak én szívok amúgy? Jelenleg MiBand 3 van, de előtte az 1S-nél is ez volt. Érintkező tiszta, bölcső/kábel/töltőfej jó és mégsem tölt. Tegnap vagy 20 percet szórakoztam vele mire elkezdett tölteni. De minden héten ez van (kb hetente töltöm).
-
Nyras
újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem egy MI Band 4-et, így még ki kell tapasztalnom a beállításokat.
Éjjel 3-kor felkeltem egy 5 percre, amíg kimentem, és az alvásfigyelő pedig úgy érzékeli, hogy csak éjjel 3:15kor aludtam el, az ezelőtti alvásom (éjféltől 3-ig) egyszerűen nincs benne.
Esetleg tudja valaki, hogy lehet megoldani, hogy az egész alvásomat lássam, akkor is, ha éjjel fel kell kelnem egy picit? A pulzus érzékelő 30 percre volt beállítva.
Előre is köszönöm a segítséget. -
enginev3.0
félisten
Mi band 5-tel lehet már fizetni?
-
Steve1207
veterán
Összes Bandemen háromnegyed évet kibírt legalább a szíj, ha már megadta magát akkor az nagyon anyagfáradtság volt.
Szerintem bármelyik utángyártott lehet, nincs különbség köztük, kb 150-200 ft mindegyik. De, ha ilyen baj van a szilikonnal, hogy megütöd vagy hasonló akkor szerintem egy nylon, bőr vagy fém szíjat próbálj ki. -
htc07
addikt
Én vagyok az egyetlen, akinek pár havonta elszakad a pántján a gyűrű, amibe a szíj másik vége bújik bele?
Első generációs band óta szívok ezzelUgyanitt elfogadok linkeket elfogadható minőségű utángyártott pántokhoz távol-keletről a
4-eshez -
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! A mi band 4 szíja jó a mi band 5-höz illetve oda-vissza?
-
orso0355
őstag
válasz
rednifegnar #15400 üzenetére
Nekem amúgy nem romlott el, de nekem csak Mi Band 1s-em van, valószínűleg az "okosabbakat" zavarta össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Politika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest