Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
Én az 1s-emet hagytam el februárban. Mielőtt véglegesen sikerült elhagynom, előtte már otthon párszor kifordult a kapszula a gyári karpántból, de akkor mindig vissza tudtam rakni. (Tavaly májusi az 1s, tehát nem volt egy éves se és ezek szerint már így kitágult a karpánt) Viszont egyik alkalommal utcán, kabát volt rajtam és gondolom tehettem egy véletlen gyors mozdulatot (ezt csak sejteni vélem) mert otthon mikor vettem le a kabátot, akkor csodálkoztam rá, hogy a karpántból hiányzik a Band. Azóta már rendeltem egy újat, de sajnos még nem érkezett meg, elvileg április 9-én fog lejárni a határidő és akkor írok is a Gearbestes eladónak, hogy csináljunk valamit, küldjön újat vagy fizesse vissza az árát, de ez így nem kóser, hogy február óta várom.
-
ErWine
újonc
Sziasztok!
Sajnos már másodjára hagyom el a kapszulámat.
Ha esetleg valakinek otthon van elfekvőben régi, színes ledes kütyüje, átvenném tőle. -
Black Phone
senior tag
odaáig eljutok hogy kopogtatom a ledet, utána a telo kiirja hogy párositás ott forog egy ideig és ennyi...már nem érdekel, félretettem, köszi azért, ja a telomon 7.0 android fut, egyébként tudom maga a folyamatot hogy kel összepárosítani, itt van a kezemen napi használatban egy szines ledes, illetve a szekrénybe jópár ami sajnos rossz...
-
Upo
addikt
válasz
Black Phone #14090 üzenetére
nagynehezen megtalálja, villog a led rámegyek elindul a párosítás, egy darabig forog utána írja hogy sikertelen párosítás... ez kuka
Most olvasom, a villogásnál hova mész rá?
Amikor villognak a ledek a band-en akkor koppintgatni kell (a band-et) amíg össze nem párosítja. Ha nem kopogtatod akkor abbahagyja és sikertelen.De ha sehogy nem megy, még lehet hogy a gadgetbridge segítségével használatba lehet venni. [link]
[link] -
Upo
addikt
válasz
Black Phone #14092 üzenetére
Ilyen simán előfordul bármelyik telefonnal. Nekem is volt többször ilyen, egyszerűen nem akart csatlakozni, hiába indítottam újra a telefont is. Változatos helyeken hasalt el a processz. Félretettem a band-et 1 hétre, utána ugyanazzal a telóval elsőre csatlakozott. Vannak néha furcsaságok. Még a színes ledessel jobb a dolog (most olyan van rajtam), a fehér ledes 1A-val több ilyen gond volt, de azért az is működött amíg az akku be nem adta a kulcsot benne.
Most elég akciós időszak van, gondolkodom egy miband 2-ben én is, de még visszatart hogy a Lenovo HW01 szinte egy árban van, és egyre több helyen olvasom hogy jobbnak tartják. Ha még az intelligens ébresztést is tudja (amit a band2 már nem), akkor pláne meggondolandó. De ennek még utána kellene járni.
Ha nem, akkor lehet hogy marad a band2, a xiaomi telefonnal jobban integrálódik a szoftvere, ez meg neki egy jó pont. -
Black Phone
senior tag
válasz
andrisbandi #14091 üzenetére
sajnos nem lehet több telon probáltuk, lenovo P2, ugyanezzel a teloval használok pár honapja egy szines ledes 1est semmi gond vele, már félretettem, töltőről levéve már megse találja...
-
andrisbandi
őstag
válasz
Black Phone #14090 üzenetére
Milyen telóval próbálod?
- Mert pl P8lite-al sok embernek nem megy...Ilyenkor egy másik telefonon kell párosítani/frissíteni a pántot. Utána már a P8l-al is megy, a következő frissítésig.
-
havri1
félisten
válasz
Black Phone #14088 üzenetére
Próbálkozz, néha vannak ilyen issue-k.
-
havri1
félisten
válasz
Black Phone #14086 üzenetére
Ha jól tudom nem lehet.
Próbáld meg ezt az oroszt feltolni, ez elég "erőszakos" verzió.MiFit_1.4.113_1015_ru_notify_FWMod_forced_10927.apk orosz
MiFit_1.4.113N_hu.apk aztán a magyar.
-
Black Phone
senior tag
sziasztok
mi band 1 et lehet valahogy resetelni? sajnos sehogy se sikerül párosítanom, lehet az előző tulaj elfelejtette a párosítást megszüntetni... -
Imy
veterán
-
dorika87
őstag
Szerintetek megéri Huawei Band A1-et venni? Van valakinek tapasztalata vele?
Mennyivel tudhat többet vagy kevesebbet a Mi Band 1s-nél azon kívül, hogy látom az IP57-es minősítést kapott és nincs benne pulzusmérő? -
lorex0106
újonc
Sziasztok!
Adott egy Mi Band 2-es. Teljesen jól működött a mai napig. A problémám a következő:
egyszer csak a kijelzőn semmi nem jön be, a hátoldalon a led zölden folyamatosan világít. A telefon nem találja a bluetooth kapcsolatot (iphone 6s), ha töltőre vagy gépbe dugom nem történik semmi. Valakinek volt ilyen problémája? Mi a megoldás? Válaszokat előre köszi -
szpali
addikt
válasz
Attix70 #14077 üzenetére
Sógornőm ezt használta a Win-es telefonján:
https://www.microsoft.com/hu-hu/store/p/bind-mi-band/9nblgggxtnkq -
Attix70
aktív tag
Sziasztok ,
Microsoftos (W10) készülékhez és pulzusmérős Band-hoz milyen progit ajánlanátok? Van- ami a hívást is jelzi ?
Köszi, előre is -
havri1
félisten
válasz
fant0mi #14074 üzenetére
Én is így szoktam, ráfrissítek manuálisan is, biztos ami biztos. Próbáltam egyszeri, meg ismétlődő ébresztést, egyik sem keltett. Viszont az értesítések atmennek éjjel is. (Elfelejtettem, pontosabban notify verzió nekem úgy volt beállítva, hogy 23-07h között csak a hívást jelezze, mást ne. Sima MiFit nem tud ilyet, így üzenetre rezgett éjjel.)
-
havri1
félisten
válasz
teppik_amon #14073 üzenetére
Melyik band-ed van?
Ha rgb vagy fehér ledes sima, arra van downgradre megoldásom, és MiFit Notify. Én visszaraktam este, ma óra állítással együtt jól ébresztett a karkötő. -
fant0mi
őstag
válasz
teppik_amon #14073 üzenetére
Hat, nemtom...
Az egesz heti ebresztest a karperec tarolja le (igazsag szerint az osszes fele ebresztest is le kene), nem kene hozza telefon. En ugy szoktam, hogy beallit, aktival, es nyomok egy frissitest (lehuzom az ujjam a mifit fokepernyojen). Igy szokott nekem menni. -
fant0mi
őstag
válasz
havri1 #14071 üzenetére
Ugy van. Ha awake a telefon, akkor ebresz akkor is, ha az ebresztes once tipusu.
Jellenzoen ejszaka megy aludni a telo, ekkor elvesztik egymast, es csak az every day ebresztesek mennek.
Ezzel az a gaz, hogy en nem minden nap kelek ugyanakkor. Kiveve, ha elfelejtem deaktivalni az ebresztest, ha nem kell. -
havri1
félisten
válasz
teppik_amon #14070 üzenetére
Érdekes ez, mert napközben ha tesztelem, néha működik. Nem jövök rá mitől száll el. Elvileg a beállítás után a band megjegyzi, tehát itt ebben az esetben nem lehet az, hogy a telefon vagy a szoftver szetkapcsol etc. Tényleg nem értem.
-
havri1
félisten
válasz
Criminal017 #14066 üzenetére
Mondjuk az "Áll" és "Ül" között kíváncsi vagyok, hogyan tesz különbséget :p
-
havri1
félisten
válasz
Criminal017 #14066 üzenetére
Az ilyenek helyett inkább a stabilitásra mennének rá. Pénteken frissítettem a MiFit - et, mert ősrégi MiFit notify annak ellenére, hogy megbízhatóan működik, csak az android 7-el már sokszor FC-zik.
Persze az új MiFit lefrissítette a band fw-t is. Működik. Értesít stb. Csak egy dolgot nem csinál : nem ébreszt. 3-ból 3x fail. -
havri1
félisten
Viselkedés címkézés mi pontosan? Nem vágom.
Kb be lehet tanítani a programot, hogy később felismerje a tevékenységeket?
MiFit appnál legalul. -
HKorn
veterán
válasz
andrisbandi #14059 üzenetére
Telefonon a beállítások / értesítések részben engedélyezve van a Mi Fit
A Mi Fit app-ban is be van pipálva az értesítések engedélyezése, de mégis inaktív az egész rész.
Poáén az, hogy amikor először feltettem az app-ot, akkor ment rendesen. Lehet kell neki egy uninstall?
-
andrisbandi
őstag
Itt böngészd ki a számodra megfelelő beállítást.
-
HKorn
veterán
Az mitől lehet, hogy állandóan szétkapcsolódik a telefon és Bandi 2? Huawei P8 lite-tal használom, ha elindítom a Mi Fit app-ot akkor szépen beolvassa az adatokat, de ha kilépek az app-ból akkor pár pec múlva már bontja a kapcsolatot a telefonnal, emiatt értesítések nem is mennek. Telefonon a BT végig aktív, bontás után is.
-
Criminal017
őstag
Aki nem olvassa a Mi Band kettes topikot, itt egy módosított alkalmazás azoknak, akik két Mi Bandet használnának egyszerre. Létre kell hozni még egy fiókot, több itt: [link]
-
fclub
tag
Sziasztok!
Meghasalt a telefon, amivel párosítva volt a Band 1-em, így a párosítást sem tudtam megszüntetni és kijelentkezni sem tudtam a fiókból.
Amíg szervizben van a telefon, egy másikra töltöm le a Play-es appot.
Fogom tudni használni így? -
Upo
addikt
válasz
havri1 #14047 üzenetére
Képernyőn nem látom értelmét, karc ellen úgy sem véd semmi, egy homokszem bármilyen bevonatot vagy gorillát meg tud karcolni. A védőnek szerintem az a lényege, hogy ha már elég karcos akkor simán lecseréled.
Törés ellen meg tempered glass jó, a fólia vagy a bevonat attól nem véd, törik alatta a kijelző. Főleg a gorilla/dragontrail ami merevebb mint a karcvédelem nélküli képernyő, a gagyi képernyő még kirugózik olyant amitől a kemény már reped. A tempered üveg meg a pókhálósodás által levezeti az energiát, alatta a kijelző ép marad. Én tudom, a fiam profi törő, 8+ telefon és több tucat tempered glass (ami mindig megvédte a képernyőt, csak sajnos nem tudtam olyan gyorsan rendelni amilyen gyorsan töri).Talán erre is célszerű lenne üveget venni, annak talán nem pöndörödik fel a széle, gyors kereséssel valami ilyesmit: [link]
-
Upo
addikt
válasz
Criminal017 #14043 üzenetére
Kizárólag a kínán kívüli jogi környezet.
Maga a hardver ugyanaz, de kínán kívül terjeszkedni nem nagyon lehet kisház-kisszék-tyúkláb papírokkal és szoftverekkel, különösen USA-ban, az egy nem semmi idiotikus jogrendszer.
Hidd el, a hardver a legkevesebb, itt idióta jogszabályoknak kell megfelelni, és potenciális pereket kell elkerülni.
A saját magának rendelő kisembernek mindegy, de ha valamit hivatalosan forgalmaznának, ott egészen más a jogi környezet.A Yi ip kamera más tészta, az tényleg szerveres, de ott a kínai hardverrel csak a kínai szerveres szoftver csatlakozik, az international hardverrel meg az international szerveres szoftver, ott nem keverhető, nagy jelentőséggel bír. Nem úgy mint a miband, ott egy féle hardver van, a különbség csak a jogászkodás.
-
-
Upo
addikt
válasz
Criminal017 #14033 üzenetére
Nem felhőn _fut_, kikapcsolt neteléréssel is működik, bluetooth-on kommunikál.
Ha van net, akkor a mi fiókba szinkronizálja az adatokat/beállításokat, hasonlóan a google és apple icloud rendszeréhez. De nincs külön amerikai mi cloud, a mi store-os és az "international" play-es mi fit szoftver is ugyanabba a mi fiókba szinkronizál.
CE jelölés nem kell amerikába, az egy EU-s jelölés (Conformité Européenne), nem foglalkoznak vele. Oda inkább FCC tanúsítványt feltételeznék, mivel a BT az egy rádiós eszköz.
Hidd el, a hardver ugyanaz, kizárólag a jogi környezet miatt más a kétféle termék. A nem "international"-t elvileg nem szabadna forgalmazni amerikában, csak a megfelelő tanúsítványokkal/dokumentációval rendelkezőt, a kínai változatot simán lekapcsolhatják ott a vámon, az angol dobozos angol papírost meg nem.
Ennyi a különbség. Aki meg nem tud a play-ről feltelepíteni egy szoftvert QR kód beolvasás nélkül, az meg fizesse ki a felárat az angol papírért és a papírra nyomtatott másik QR kódért (az international QR kódja a play-re mutat). -
fant0mi
őstag
válasz
Criminal017 #14039 üzenetére
Nem tudom, en mindig elhajtom oket. Bunko vagyok.
Nanoshine vagy mi a turo a neve az egyik felenek. -
Criminal017
őstag
Nem tudom hányat kipróbáltam, nem találtam normálisat. Mindegyik lelóg egy kicsit a Band ívelt kialakítása miatt.
Már tervezem egy ideje, hogy vágok magamnak pár mm-el rövidebbet, mint a "gyáriak", úgy nem fog feljönni a szélén.
Márkák szerint milyet próbáltam: Lejo, MiJobs. Volt pár ami csak ömlesztve volt.
-
Imy
veterán
válasz
Criminal017 #14035 üzenetére
MiBand2-re van valami normális protektor? Mert anno azaz fél éve a fóliák nem igazán jöttek be.
-
Criminal017
őstag
Tudom, itt van a kezemen.
Lassan 2 éve Mi Bandezek, igaz az elsőt sajnos cserélnem kellett, mert lesett fém rész a tetejéről. Úgyhogy szeptember óta a kettest hordom, de közben megcsináltam a színes ledesem is, hamarosan tesztelem, hogy milyen minőségben sikerült megcsináljam.
A trükk egyszerű volt: vettem jó minőségű (Pattex) kétkomponensű (vízálló) ragasztót, a Mi Band szélét vékonyan végigkentem vele, úgy, hogy a Band közepére még véletlenül se jusson és a ki se folyjon. Hagytam száradni 24 órát. Egyelőre tökéletesen tartja és víz sem megy a közepébe. Kíváncsi leszek nagyobb igénybevételnél mennyire fogja bírni, bár kétlem, hogy ártani tudnék neki.
-
Imy
veterán
válasz
Criminal017 #14024 üzenetére
A 2-es is sokat elmegy. Volt MiBand 1-em, majd 2-öm. Eladtam, vettem egy Apple Watcot, de 5 hónap után eladtam, s visszatértem a MiBandhez.
Az egyik oka hogy visszatértem, hogy 2 naponta tölteni kellett és nem használtam ki. Igaz piszok szép, de ...
-
Criminal017
őstag
Nem tudom, ez a hivatalos. Így árulják. Nem keverem a Yi camerával, ott az international verzió is a kínai szerverrel kommunikál.
A Mi Band kettőt már árulják Amerikában is hivatalosan, oda kellett a CE szabvány meg az angol leírás.
Dobozon sincs egy kínai karakter sem, minden angolul van, pont úgy mint az "international" verziós, B20-as telefonoknál. Nem trükk.Szerver van, hisz a felhő valamin el kell fusson. Valószínű, hogy a jenkiknél van valami szerverük, azt takarhatja.
Ha az topiktársnak megérkezik, akkor ide is, meg a Mi Band kettes fórumba is küldjön majd pár képet, ha kérhetem/kérhetjük.
-
Upo
addikt
válasz
Criminal017 #14029 üzenetére
Mi band-nél milyen szerver van?? Nem kevered a Yi IP kamerával? Ott van ilyen különbség.
A mi fit-nél nincs szerver, közvetlenül kommunikál bluetooth-on.
Nem is hallottam még hogy lenne több verzió, szerintem ez egy trükk hogy pár dolcsival többet kisajtoljanak a fogalmatlan amerikaiból aki nem tud a mi store-ból letölteni egy alkalmazást.
Mi Fit-ből mondjuk tényleg 2 féle van, a play-es kicsit kevesebb funkcióval de google fitnesz van benne, a mi store-ból származóban van több minden (cipő, mérleg, futás menü, stb.) de google fitnesz csatlakozás nincs.
De mind a két programmal megy az összes miband, nincs hardver különbség.
Mondjuk annyi talán lehet, hogy ha angol nyelvű papírfecni van benne akkor az azon levő QR kód a play-re mutat, a kínai papíros meg a mi store-ra. De nekem nem érne majd 3$-t hogy ne kelljen beírni a play keresőbe hogy mi fit. Sőt, majdnem 5$-t, mert a giztopon meg 19.99$, és új regisztrálóknak van valami 5% engedmény is rá. [link] -
kuthim
tag
válasz
Criminal017 #14029 üzenetére
Koszonom szepen a valaszt. Akkor inkabb az International valtozatot rendelem meg.
-
kuthim
tag
Sziasztok,
A Gearbesten szeretnek rendelni ilyen Miband 2 okos karkotot.
Ketfelet is lattam belole, az egyik INTERNATIONAL EDITION 24.89 USD a masik meg sima 22.19 USD.Szerintetek van kulonbseg a ketto kozott?
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy hol tudok venni, hozzá karkötő tartót, tehát amibe bele megy ez a kis mérő? Válaszokat előre is köszönöm.
-
Upo
addikt
válasz
Criminal017 #14020 üzenetére
-
RBJ
addikt
válasz
Criminal017 #14020 üzenetére
Biztos kivonja a vízbűlazzoksigényt.
-
RBJ
addikt
válasz
Criminal017 #14016 üzenetére
Mert gondolom semmi értesítést nem használ.
-
HKorn
veterán
Mi,band 2-őt szeretnék firmware frissíteni mi fit appal, de állandóan megszakad, nem tudjátok mi okozhat ilyet?
-
Imy
veterán
válasz
Criminal017 #14016 üzenetére
Az 1s-ben nagyobb az akksi, nem?
-
csipuka
senior tag
1 hete megjott a Mi Band 2-m, feltoltottem, jatszottam vele + a Mi Band Tools-ban beallitottam, hogy 90 percenkent pulzus meres, csak ugy kivancsisagbol. Le is merult 1 het alatt.
Este felraktam tolteni, es kozben kikapcsoltam a pulzus monitorozast. 2 ora utan feltoltott.
3 oraval kesobb az akksi 92%-on volt. Nem volt esemeny, hogy rezgett volna.
Ma reggel meg 89%-nal jarok, tehat kb 12 oraval a toltes utan.
Tenyleg ennyire nem linearis a merules?
A Band 1-em nem esett ennyit az elejen. -
Imy
veterán
válasz
Black Phone #14011 üzenetére
A színes az első, a fehér a második, inkább olcsóbbított verzió. De a fehér gondolom nem a pulzus mérős MiBandS.
-
Black Phone
senior tag
sziasztok, van pár db fehér ledes mi band em, illetve 1db amin lehet app ban változtatni a szines ledeket, ez is sima miband tipus?
-
artiny
őstag
Helo
Most a gearbest -n a kinai 19,13€ az UK-2 26,05€ ert van, erdemes most venni a kinabol? ennyi szokott amugy is lenni, vagy most tenyleg levittek az árát?
A masik kerdesem,hogy ez orginal lehet szerintetek ? -
Zola007
veterán
sziasztok
szükségem lenne egy egyszerű alvásmonitorra. Semmi extra nem kell rá, okosóra funkciókra nincs szükségem, ami fontos:
- adott időszakban (pl. hajnal 5 - 6 óra között) folyamatosan (tehát ne csak 1-2 percenként) mérje a pulzusom és rögzítse
- a mért eredményeket (görbe, átlagpulzus, max min) meg tudja jeleníteni saját kijelzőn vagy PC-n
- telefonomon android 4.1 fut, azzal nem tudom szinkronizálniezekre alkalmas a MiBand 1S ?
köszönöm -
andrisbandi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robot fűnyírók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Forrmell.enn
- Villanyszerelés
- Notebook hibák
- Milyen asztali médialejátszót?
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- További aktív témák...
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest