- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
-
feca81
aktív tag
UVP = "Under Voltage Protection" az OVP (Over Voltage Protection) ellentéte. A lényege, hogy ha az akku vészesen lemerül, a károsodás megelőzése miatt lekapcsol a karkötő. így nem tudja túlmeríteni az akkut. Az ajánlat, miszerint menj egy mobil boltba a gearbesten is megtalálható. Gyanítom ekkor vagy szétszedik, és feltöltik külön az akksit, vagy "bebikázzák" az akkut, mint az autóknál. Olvastam egy fórumhozzászólást, miszerint egyesek két kis vezetékkel elkezdték újraéleszteni a karkötőt, mint az ember szívét a defibrillátorral.
Jelenleg hasonló problémával küszködöm, annyi különbséggel, hogy az enyém nem új, hanem fél éves, és egyszer csak lefagyott. Azóta nincs életjel.
Javaslatom, próbáld meg gariztatni, jobban jársz, mint próbálkozni,és végérvényesen tönkretenni. -
andrisbandi
őstag
Ha Paypallal fizettél, simán visszaszerezheted a pénzed.
Én udvariasan közölném, hogy vissza szeretném küldeni, mert nem működik.
Erre adnak egy RMA számot és egy címet.
Közben a Paypalon nyitsz egy ügyet. (A visszapostázást is kicsengetik, de kérni kell.)
- Így a számládra jön vissza a pénz.Nekem majdnem három hónapig tartott egy ilyen ügy a Gearbesten. Eleve rossz telót küldtek, de csak részleges refundot ajánlottak, ami elfogadhatatlan volt. A Paypal által visszakaptam a teljes vételárat és a visszapostázást is.
-
tlala
addikt
A tanulság kedvéért bemásolom, hogy meglegyen ebben a topicban is, hogy milyen "segítséget" kaptam a Banggood-tól a hibajelentős levelemre - miszerint nem működik az eszköz, amit kaptam.
Ezzel csak az a bajom, hogy:
- nem tudom milyen gombot kéne megnyomnom "to start it", ha az eszközön nincs is gomb (természetesen rázni/simogatni/nyomkodni/stb. próbáltam már eleget),
- mi az az UVP funkció (gondolom valami mélymerülés),
- mit jelent "aktiválni a akkumulátort",
- és miért kéne nekem ennek érdekében telefon szervizbe mennem egy vadi új termékkel...Dear friend,
Thanks for your email.
If this is the first time you’ve charged your bracelet, please use the adapter to power it, charge it for more than 3 hours, then press the button to start it;
If you have not used the bracelet for a long time without charging it, the battery would have opened the UVP function. In this situation, you need to activate the battery before using. (You can go to the phone repair shop to activate the battery). And you can try to shake it vigorously for a while.Hope to hear from you soon.
Best regards,
Fanmy -
cidalain
veterán
nem úgy értettem hogy hallani kell.
a töltő kengyelen van egy egy ív mindkét oldalon. rendesen belehelyezve a bandot pont beleillik az ívbe a ledes oldala. ha nem rendesen van beletéve akkor attól még simán megáll benne úgy is hogy vagy 1 milivel kijjebb van (ekkor nem érintkezik) -
andrisbandi
őstag
Kb 3 hónapot kibír, utána mélymerülésbe kerül az aksi.
- Tedd be egy éjszakára hűtőbe (fagyasztóba tilos), általában utána már felveszi a töltést.Gariztatás.
Ha Paypallal fizettél, a vételáron felül a visszapostázást is ki tudod fizettetni, ha kérné az eladó, de nem szokták.Kínai garanciáztatás, pénzvisszafizetés, visszaküldés. - Tapasztalatok és amit tudni érdemes
-
cidalain
veterán
ha töltőre téve nem világít/villog led, akkor ott valami gebasz van.
a töltőbe rakva rendesen össze kell pattintani, mert különben nem érintkezik.
ha seképsehang sehogysem, akkor mehet a gariztatás (Gearbest esetén simán full refundra (wallet + pontok, majd újra megvesz), vagy resendre mennék rá, hibás termék megtartásával. ez olyan összegű termék, amit nem érné meg visszapostázni) -
attiati
veterán
kiderült végül, hogy mi ez a TPSIV?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Ford topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest