Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
üdv
teló nélkül is tudja mérni amit kell? távolság, idő?
-
wallee86
csendes tag
válasz
csonka
üzenetére
A MI2S, ha telelfont szeretnél megéri ennyiért. De sztem te a Mi Band 2-re gondolsz. 22$ nem rossz ár érte, de gearbest-en ha jól tudom pontozva el lehet hozni 19$ért! Intelligens ébresztés nem megy! Csak régi verzió számú app-al. Ne kérdezd, hogy melyik volt az utolsó, amiben még benne volt.
-
csonka
tag
Sziasztok!
MI2S 22$-ért jó vétel lehet?
Intelligens ébresztés működik vele? Már elvesztem a sok infoban. -
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
A "sima" es az 1S szija ugyanolyan? Sajnos a lanyomnak tonkrement a fekete, gyari szija es ujat keresek hozza.
Esetleg hol erdemes vasarolni?
Koszi a tippeket elore is!

-
razzorr
őstag
Az hogy lehet hogy az 1S-em kb.4-5napot bír? Egész éjszaka tölt, reggel levesz,este meg már csak 80%-on van?! Tegyem hűtőbe?
-
Upo
addikt
Most nézem, mennyi új szoftver van a play-en:
MI zenekar SDK Test Tools BLE
Better Notifier for Mi Band
Fix-it for Mi Band 2
Mi Band Notifier
Mi Heart Rate - be fit
Mi Band Control
Mi Band Smart Alarm (XSmart)De mi band 2-re talán ez ami egy kis újdonságot hoz, a gombbal és csuklómozdulatokkal lehet funkciókat vezérelni. Pl. hívás fogadás, elutasítás, hangerő, zene lejátszás vezérlése, parancsok küldése tasker-be, stb. :
Mi Band 2 Func ButtonNekem nincs mi band 2-m, a sima is úgy néz ki végleg bedöglik, úgyhogy nem tudtam kipróbálni egyiket sem.
-
RBJ
addikt
Na sikerült elhagynom a 1.5 évet kiszolgált szines led es mibandom. Eddig 10-12 napot bírt.
Elővettem még anno apget en vagy min vett fehérledes tartalékom. Érdekes az accountom beadva mégse jöttek vissza a régi alvási és lépési adatok. Teljesen üres. Ha jól tudom felhőből is sziknronizál.
Kíváncsi leszek a fehérledes mennyit fog bírni. -
oris
aktív tag
válasz
Nikolett85
üzenetére
A régi telefonodon kiválasztottad a "Párosítás megszüntetése" opciót? (Profil/Mi Band 2/ legalul: párosítás megszüntetése)
-
Nikolett85
csendes tag
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem teljesen tanácstalan vagyok mi lehet a baj:
Vettem egy mi band 2 xiaomi órát, ami tökéletesen is működött a samsung s3-as telefonon, a minap lecseréltem egy A5-ös telefonra, azóta nem kommunikál az óra a telefonnal. Már kitöröltem mindent, újra raktam az app-ot , bloutooth ki -be, de semmi.
Járt már valaki így?Niki
-
Criminal017
őstag
Kijött egy 2.2.5-ös verzió a Mi Fitből, csak bugfixet írnak.
-
Moonline.
aktív tag
Szegény bandem teljesen összekeveredett, tök random ébreszt olyan időpontokban amikre régen volt beállítva, pedig ki van kapcsolva minden ébresztés. Van amkor 8-kor, van amikor 10kor ébreszt, tök random...
-
illes0102
aktív tag
válasz
illes0102
üzenetére
Zeblaze ZeBand topikot létrehoztam, hogy ne kelljen többet offolni róla itt.

-
draco31
veterán
Első változathoz keresek eredeti pántot. 1 éves elmúlt, amikot a gyárija tönkre ment, még új korában vettem egy sárga eredetit hozzá, de 1 hónap után nagyon rondán fest már, jobb volt a fekete. ebay , ali , banggood játszik
-
Moonline.
aktív tag
1-em meghülyült, nem rögzít adatokat, az ébresztés működik rajta egyedül.
Tegnap újrapárosítottam, töltöttem rajta kicsit, majd 1 nap alatt több mint 20 (!) %-ot merült

Ugyanakkor amikor elérem a 8-ezret rezeg, de a telefon szerint ma 400 lépést tettem meg, meg tegnap is a 22 ezer helyett...
-
peestike
senior tag
Ma megérkezett gearbest-ről a 2es, az 1s-t váltotta, feltöltött, kipróbáltam, eddig tetszik.

-
szpali
addikt
válasz
Finch87
üzenetére
annyit ír, hogy bug fix, viszont Play-en, iOS-en és APKMirror-on is ez a 2.2.4 a legújabb

Sőt, még itt is:
http://app.mi.com/detail/68548Összekapták volna magukat, hogy mindenhol egységesítsék a frissítéseket ?
-
fant0mi
őstag
Uj mi fit. 2.2.4.
Algorythm maradt. -
SztiviVander
addikt
haha, hát azt tényleg benéztem
az első linkedet néztem az még banges volt. de ezt a szöveget megjelenítős dolgot se bang se gear nem írja. pedig nem egy elhanyaglható funkció. nem tudom az indián a fórumon honnan vette ezt az infot (lehet hogy csak a fészbúkosüzenetes kép alapján írta), de ha mégsem veszel akkor sose derül ki igaza volt-e 
-
Upo
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
A gearbest nem valószínű hogy elfogadja a banggood pontjaimat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De van gearbest pontom is, lehet hogy itt is a presell miatt?Elvileg kiírja a dolgokat, legalábbis az írás szerint:
"When connected to a smartphone the band can also display call and message notifications, with the contact name. It can also display calendar events and notifications from mobile apps such as Facebook, Whatsapp or even Twitter."Lehet hogy nem leszek early adopter és megvárom az első hullámról a véleményeket. Abból még nem volt baj, és a sántikáló miband még működget ha minden hétvégén töltőre teszem.
-
SztiviVander
addikt
"step1: beírom a kuponkódot, itt nincs pont beváltás"
azért mert nincs pontod. a kupon kód alatt jelenne meg egy mező "banggod points" mellette redeem gombbal, alatta pedig a felhasználható pontok száma amit max beírhatsz a mezőbe. de ez még preorderes azoknál meg eleve nem is lehet pontot felhasználni, akkor se ha van. majd meséld el ha megjött hogy mit tud, mert az pl nem világos hogy kiirja az üzenet szövegét mint a képen vagy sem. a leírásában nem látok utalást sem ilyesmire, tehát valszeg a kép csak marketing fogás.
szerintem ez se rondább mint a band. illetve mondjuk úgy hogy egyik sem szép, de nem is azért veszi az ember hogy divatbemutatóra menjen vele. -
Upo
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Ha már gearbest, hol is lehet ott pontokat beváltani? A zeband most GBZBD kuponnal $21.77.
Kosárba dobom, step1: beírom a kuponkódot, itt nincs pont beváltás, proceed to checkout. Ez a step2, itt lehet címet, shippinget, paypalt választani, de itt sincs pont beváltás. Ha megnyomnám az ordert, akkor meg már megyek fel a paypal-ra.
Pedig használtam már pontot, megnéztem a history-ban
, de most nem találom hol kell. -
Upo
addikt
válasz
Criminal017
üzenetére
Oledes ez is, nem fogyaszt sokat, a band2-ben 70-es van. Band2-re 20 napot írnak, erre 15-öt, de nekem az már simán elég ha 1 hetet kibír. Asszony huawei B0 óráját hét közben is kell tölteni, bár az még nagyobb kijelző, és abban is 70-es akku van, ha az kibír neki 3-4 napot, akkor ez még többet fog.
(#13338) Funthomi:
Én is csak a leírást nézem de gyanús, ha full of energy-vel ébredsz...
"Zeband can track your sleep time intelligently. You can check the sleep tendency chart via apk so as to help you improve your sleep quality. By setting Vibrate Mode, you will start a new day full of energy without waking your mate up." -
Upo
addikt
Most jött hírlevélben, Zeblaze Zeband, miband 2 árban vagy alatta kicsivel, és a mibandból hiányzó vagy kidobott dolgokkal, pl. úszás üzemmód, folyamatos pulzusmérés, intelligens alvás monitorozás és ébresztés, és kinézetre is kicsit komolyabbnak tűnik, a band2 nekem kicsit olyan játék kategória ehhez képest.
[link]
-
Tomi0703
addikt
Hali!
A gearbestes 27 dolcsi most a legolcsobb ar a 2-esert? -
fant0mi
őstag
Hiaba az uj verzio. Ez is csak akkor ebreszt, ha az ebresztes gyakorisaga a mindennap-ra van allitva.
-
oris
aktív tag
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Mobilaréna fórum topic címek Mi Band témakörben:
- [Re:] Bemutatkozott a Xiaomi Mi Band 1S
- [Re:] Bemutatkozott a Xiaomi Mi Band 2
- [Re:] Xiaomi Mi Band 2 - aktivitásmérő, kicsit bonyolultabban
-
szpali
addikt
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
az a mi band 2 fw-je

-
Funthomi
aktív tag
Az érzés, amikor a régi verziót, amiben még volt early bird magától befrissítette a telefon és így rakhatom újra, felbecsülhetetlen. Plusz egyéb beállítások...
-
fant0mi
őstag
Van uj Mi Fit. 2.2.3. A firm is uj.
-
dajkapeter
senior tag
Sziasztok!
2.1.9-es mi fit apk verzió van a telómon. Működik minden szépen, viszont volt 2 olyan nap mikor a band 30 órányi alvást mért és szeretném ezeket szerkeszteni. Logikusan azért mert ennyit nem aludtam. Korábbi napokat lehet valamilyen varázs módszerrel módosítani?
1S-em van amúgy...Köszi előre is.

-
-
Tulora
csendes tag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Mivel sem a Xiaomi sem a magyarországi forgalmazó nem válaszolt érdemben és a hazai fórumokon sem találtam semmit erről (vagy csak nem kerestem alaposan), nekiláttam végigolvasni mindent ami "MI FIT login problem" témakörben a Google felajánlott.
Ez volt az a tipp amire a legtöbb pozitív visszajelzés érkezett ezért gondoltam kipróbálom...HR
-
cidalain
veterán
válasz
andrisbandi
üzenetére
gondolom a google segített egy külföldi fórumbejegyzés formájában.
ilyen nem jut az ember eszébe magától. -
Tulora
csendes tag
válasz
Funthomi
üzenetére
Okulásul másoknak - akik belefutnak az "Invalid CORS request" hibába a MI FIT alkalmazásba történő bejelentkezésnél - a megoldás:
1. Telepíteni kell a telefonra/tabletre a TunnelBear VPN programot
2. VPN kapcsolat kiépítése Szingapúrba vagy Japánba
3. MI FIT belépés és beállítások, eszköz párosítás
4. VPN kapcsolat lekapcsolásaÜdvözlettel:
HR -
Funthomi
aktív tag
válasz
Janaboy
üzenetére
Jogos, ott a pont, my bad

De ha már itt vagyok kérdeznék egyet broadcastban:
Én abszolút laikus vagyok az early birddel kapcsolatban, ezért feltennék egy kérdést, szemléltetem konkrét példával:
Az ébresztő órát beállítottam 6 órára. Az early bird 6 előtt fél órával nézi az alvási ciklust és ha nem vagyok mélyálomban, akkor rezeg. Jól gondolom? Ha ez így van, akkor nem értem, miért nem ébresztett fél 6-kor, amikor nem voltam mélyálomban már régóta (legalábbis a Mi fit statja szerint)?
Ha jól emlékszem 6 előtt 4 perccel ébresztett. (vagy remélem nem csak nem vettem észre a rezgést...)Köszi előre is!
-
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, ha nem olvasom el a millió hsz-t, de egy hasznos feature miatt írok, azaz early bird/intelligens ébresztés. A Mi Fit alkalmazásban hol tudom ezt beállítani?
Köszi előre is!
Üdv!
-
Tulora
csendes tag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Természetesen van net.

Az email cím és a jelszó beírását követően meg is találja a fiókot. Csak amikor ott a zöld színű "Sign in" gombra kattintok akkor jelentkezik a hibaüzenet.Az nem említettem, hogy iOS 8.3 van az iPhone 5s alatt és a MI FIT mai napon felrakott legutolsó verziója.
-
Tulora
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Vásároltam egy Xiaomi Mi Bank 2 készüléket amit szerettem volna az iPhone 5s készülékemmel használni.
- Létrehoztam a Xiaomi oldalán a fiókomat
- Letöltöttem az AppStore-ból a legfrissebb MI FIT alkalmazást
- Megpróbáltam bejelentkezni az alkalmazáson belül a Xiaomi fiókomba. Látszólag be is lép mert megjelenik a fiókhoz megadott név. Amikor viszont a "Sign in" gombra kattintok akkor "Couldn't sign in" és "Invalid CORS request" hibaüzenetet kapok.Így gyakorlatilag használhatatlan a berendezés.
Van esetleg valami megoldás erre?
Köszönettel:
HR
-
dorika87
őstag
Jelenleg IOS-el használom az 1s-t és MI HR appal megy az okos ébresztés. Van valakinek tapasztalata IOS-el Mi Band 2-vel? Működik az okos ébresztés az appal? Illetve érdeklődnék, hogy csak ikont mutat a Band 2 ha hívás érkezik vagy üzenet? A hívófél nevét nem tudja kijelezni?
Van egy Huawei Talkdband B0-ám (Telekomtól) és a hívófél nevét szépen kiírja, amit már eléggé megszoktam, szóval nem váltanám le semmiképp ha ezt nem tudja a Mi Band 2, mert amikor hívnak csak ránézek az órára és ha fontos hívás akkor előkapom a telót a táskából, vagy oda megyek hozzá ha messzebb van, de ha nem fontos akkor nem törődök vele (vagy visszahívom később).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- (GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL) Inno3D GeForce iChill X3 RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

MiBand 2 és ez között vaciláltam, de ez nyert.

)
A képen a te általad linkelt cuccost pontoztam le. Van GB-en pontod?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)