- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
gabor# #14465 üzenetére
Én például azért, mert a régi mi fit csak 3 alkalmazásra tudott értesítést, és nekem 4 kellett. Az akkor új fehér ledest meg nem támogatta a még régebbi mi fit amit az oroszok hackeltek hogy több appot lehessen kiválasztani. Most a 3-as mi fit 5 appot tud, úgyhogy már csak azt használom, a másik két appot nem, pedig megvettem mind a kettőt.
-
andrisbandi
őstag
válasz
gabor# #14465 üzenetére
Főleg az okos ébresztés érdekel
- Több mint egy éve nem tudja hivatalosan a smart alarmot.
Mókolni kell hozzá.Ezt maga a perec tudta anno.
Mivel firmware szinten nincs támogatva, így semmilyen progi nem tudja erre rávenni.Olyan kiskapu van, h a "miband csak érzékelőként funkvionál",
az okos érbesztés kimatekolását a telón lévő app végzi, bluetooth-on kommunikálva.Az eredeti smart alarm sem lett egy siker történet, ez a telós még gagyibbnak tűnik.
Sőt nem is hallani jól működő okosébresztőről. Gondolom annyira réteg termék lenne, h nem éri meg... -
Degeczi
nagyúr
-
twi452
senior tag
az komoly azért
én is napi szinten vezetek és 2 hetente van egy 500 km-es egész napos túrám is a kocsiban de ilyet nem tapasztaltam még
korábban a kezemen volt a band mostanában már zsebre vágom de ugyanúgy látszik, hogy mikor ülök a kocsiban mert ott azokon a szakaszokon tök üres a grafikon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest