Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Degeczi #14357 üzenetére
Én használom, de nem vagyok teljesen elégedett vele. Alvást, lépést nem mér, legalábbis én nem találom benne. Ami jó nagyon, az az elmulasztott értesítés jelzése. Pl ha nincs hatótávolságban a telefon, és volt valami esemény, amikor újra hatótávolságban lesz, rezeg. Viszont ami negatívum, hogy nagyon hamar eldobja a bt kapcsolatot. Többször előfordult, hogy a karkötő nem ébreszt, pedig mellettem van a szekrényen. Csak akkor ébreszt, ha kapcsolatban van a karkötő a telefonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Samsung S22+ telefon tokok
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest