Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Tényleg, a sapka lemaradt!
amúgy egy ilyen mérés körülményeinek tisztázására azért is van szükség, mert nincs két egyforma körülmény, sokan nem tulajdonítannak ezeknek jeletőséget, pedig igen sok múlik rajta!
Mint ahogy azt már számtalanszor felvetettem, sokan a gyári fw-rel is küzdenek, mások meg gbit alatt nem sokkal mérnek rendszeresen a wifin... Aztán jön a kommentáradat, hogy hogy lehet, mikor neki a harmada se megy, és mi a beállítás, amivel menni fog.
Aztán utólag kiderül, hogy minden szempontból hátrányos környezetben, ismeretlen telítettségű csatornán próbálkozik, és csodálkozik, ha nem lesz meg a várt eredmény.
Csak ezt akartam tisztázni, mert nekem virágcserepek mögött jön a 600mbit, én inkább a megszokott helyről mérem, de ott is lényegesen jobb, mint az előző kb 1 hónapos fw-rel volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest