- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
Nos, nekem meg a wifi jelerősséget sem lehet állítani, mindig maxon megy - ha telepítés után a 2,4GHz-et kezdem állítani akkor az jó marad, és az 5GHz-et nem lehet, ha az 5GHz-et állítom, a 2,4-et nem lehet. Többször újraraktam, mindig ez az eredmény. Visszatettem a jan 14.-i Robimarkot (az uccso 1 particiós) firmet, ezzel minden baba, úgyhogy a hivatalosba csúszott valami gixer. Egyelőre ment vissza a MI-R3G..
A wifi csak úgy hajlandó kisebb teljesítménnyel üzemelni, ha kézzel szerkesztem az etc/config/wireless részt (option txpower '23' pl.), újraindítás után már a beállított teljestménnyel megy. De ha bármit állítok a wifin, akkor törli a beállítást, ez látszik is (uci del txpower)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest